aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Korsegårdveien 38 a - presentert av Aktiv Eiendomsmegling v/Marit Hammer
Velkommen til Korsegårdveien 38 a - presentert av Aktiv Eiendomsmegling v/Marit Hammer

ASKIM Korsegårdveien 38A

Enebolig i par over to plan + kjeller. Etablert boligområde med kort vei til skole, barnehage, nærbutikk m.m.

 • kr 2 590 000
 • BRA 121 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 89 642
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 679 642
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1949
 • Soverom2
 • ArealP-rom 110 m²
 • Tomt403 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 671 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
3 d plantegning 1. etg.
Beliggende i etablert boligområde ikke langt fra sentrum. Fra boligen er det kort vei til bl.a. skole og Rema 1000 nærbutikk. I sentrum finner du servicefunksjoner, forretninger/senter, kafeer, treningssentre, flere apotek, vinmonopol, banker, Østfoldbadet, kultur og tog- og busstasjon. Boligen går over to plan samt kjeller og inneholder i 1. etg.: Entre, gang, kjøkken, stue med utgang til hagestue og terrasse, trapperom. I 2. etg. er det gang, dusjbad/wc, 2 soverom. Kjeller inneholder wc-rom, vaskerom, gang, allrom, bod. Noen oppgraderinger foretatt senere tid - bl.a. byttet vinduer, laget havestue, byttet noe av kjøkkeninnredning m.m. Vi sees på visning !
Velkommen til Korsegårdveien 38 a

Korsegårdveien 38A, Viken

 • Tomt
  403m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt 403 kvm. som er opparbeidet med noe plenareal og beplantning. Tomten er flat og noe skrånende. Parkering i gårdsplass

  Beliggenhet
  Beliggende i etablert boligområde ikke langt fra sentrum. Fra boligen er det kort vei til bl.a. skole og Rema 1000 nærbutikk. I sentrum finner du servicefunksjoner, forretninger/senter, kafeer, treningssentre, flere apotek, vinmonopol, banker, Østfoldbadet, kultur og tog- og busstasjon.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus. Enebolig med kjeller, 1. og 2. etg.

  Byggemåte
  Oppført i 1950 med grunnmursvegger i betong. Veggene har trekonstruksjon av ukjent utførelse, fasade/kledning med stående bordkledning. Takkonstruksjon i tre, saltak med betongtakstein som taktekking - fra 2008. Vinduer med rammer og karmer av tre og PVC. 2-lags isoler/energiglass fra 2021, ett eldre vindu i trapp. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 3. oktober 2022 av Moen Takst for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Boligen går over to plan samt kjeller og inneholder i 1. etg.: Entre - gang - kjøkken - stue med utgang til hagestue og terrasse - trapperom. I 2. etg. er det gang - dusjbad/wc - 2 soverom. Kjeller inneholder wc-rom - vaskerom - gang - allrom - bod.

  Standard
  På gulvene er det hovedsaklig laminat og fliser. Veggene har sparklede og malte plater, laminat og fliser. I himlingene er det takessplater, sparklede og malte plater. Trapper i tre og betong mellom etasjene. Varmtvannsbereder på ca. 120 liter - plassert på badet. Sikringsskap med automatiske sikringer. Kjøkkenet har underskap fra Ikea og overskapene er fra HTH - fra ca. 2018. Lyse fronter, laminerte benkeplater. Integrerte hvitevarer i form av komfyr og platetopp. Opplegg og plass til oppvaskmaskin. Vask av rustfritt stål som er nedse nedsenket i benkeplaten. Ventilator er plassert over plass til komfyr og er ført ut av veggen. Kjøkkenet er åpent mot stue hvor det er plass til spisegruppe. Badet er i 2. etg. og ble overflateoppusset i 2005. Fliser på gulv og vegger samt dels malte plater på vegg. Servantinnredning med slette, mørktonede fronter samt overhengende speilskap. Dusjkabinett i hjørne med dører av glass. Toalett. Ventilasjon naturlig via ventil i himlingen. Vaskerom i kjeller som har fliser på gulv. Innredet med praktisk arbeidsbenk. Separat wc-rom i kjeller med fliser på vegger og gulv. Innredet med servantinnredning samt toalett.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen gårdsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 671 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn i stue, luft/luft varmepumpe - fra 2012.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  9860

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Vannmåler er installert - avgift etter forbruk.

  Formuesverdi primær
  708122

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2549239

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3014/52/361: 08.01.1952 - Dokumentnr: 43 - Bestemmelse om bebyggelse Forbud mot næringsvirksomhet
  24.09.1952 - Dokumentnr: 534 - Erklæring/avtale OVERENSKOMST OM SAMVIRKE VEDK. VERTIKALTDELT BOIG.
  PRIORITET FORAN PANTELÅN. KAN IKKE SLETTES UTEN
  SAMTYKKE FRA HUSBANKEN M.V.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.06.1951 - Dokumentnr: 962 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3014 Gnr:52 Bnr:343
  13.02.1987 - Dokumentnr: 990051 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: Gnr. 52 bnr. 633
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1828845 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0124 Gnr:52 Bnr:361


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan for en del av Frankrigområdet og Korsegård med formål bolig. Mulig inngrep på Reguleringsplan: Eiendommen omfattes av en eldre reguleringsplan med manglende/utdaterte reguleringsbestemmelser. I kommuneplanens bestemmelser for perioden 2018-2030 står det i §19.4: a) For planer uten bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder. b) For planer med bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder foran reguleringsplanens bestemmelser ved motstrid. 5. Nye bestemmelser for boligeiendommer uten eller med mangelfulle/utdaterte bestemmelser: a) Det tillates oppføring av 1 enebolig, 1 enebolig med sekundærleilighet eller 1 tomannsbolig, med tilhørende garasjer, uthus m.v. b) Det må settes av plass på minst 18 m2 til minst en garasjeplass pr. boenhet. c) Grad av utnytting fastsettes slik: Prosent bebygd areal må ikke overstige %-BYA = 25% av netto tomteareal. Kun den del av tomten som er regulert til byggeområde skal legges til grunn ved beregning av %-BYA. Utvendig parkering skal ikke regnes med i BYA. d) Bebyggelsen kan oppføres med maksimal mønehøyde 9,0 m og maksimal gesimshøyde 6,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. Bygninger med pulttak eller flatt tak kan oppføres med maksimal gesimshøyde på 7,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. e) Bygninger skal tilpasses terrenget og ikke omvendt. Tomter hvor terrenget tillater det, og hvor dette er dokumentert ved terrengsnitt, skal bebygges med underetasje. Fylling eller utsjakting på mer enn 1,0 m i forhold til eksisterende terreng tillates ikke.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   81 792,- (Omkostninger totalt)   2 671 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  89642

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings/oppgjørsgebyr kr  14.900,- og markedspakke kr. 22.000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Marit H. Hammer

Megler

Marit H. Hammer

91 36 00 07

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev