aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Midtv. !

ASKIM Midtveien 1

Hyggelig og praktisk andelsleilighet i 2 etasje -2 soverom - solrik balkong - ekstra utebod - gangavstand til sentrum

 • kr 2 200 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 200 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 624 965
 • EierformAndel
 • Byggeår1 953
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Andel fellesgjeldkr 424 965
 • Felleskostnaderkr 5 760
 • Tomt1 163 m²
 • Eierform tomtEiertomt
Velkommen til Midtveien! Her har du en fin og praktisk inndelt andelsleilighet i andre etasje beliggende i et godt etablert boligområde. Leiligheten inneholder gang, stue med utgang til veranda, kjøkken, to soverom, flislagt bad/wc samt 9 m² veranda. I tillegg til to boder i kjelleren, disponerer eier 1/4 del av tørkeloftet, pluss en romslig felles bod til sykler og hageutstyr. I vaskekjelleren er det god plass til vaskemaskin. Det er således rikelig med oppbevaringsplass og boder til leiligheten. Egen utebod.

Midtveien 1, Viken

 • Tomt
  1163m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomten er opparbeidet med plen og hekk.

  Beliggenhet
  Fint beliggende 4-mannsbolig i eldre, etablert, populært og sentrumsnært boligområde - ca. 1 km. fra Askim sentrum. I sentrum finner du servicefunksjoner, forretninger/senter, post, banker, kafeer, treningssentre, Østfoldbadet med bl.a. nytt utendørsanlegg, Kulturhus, skoler, buss- og togstasjon m.m.

  Bebyggelse
  Leilighet i 2. etasje i firemannsbolig oppført i 1953 på 64 m2 Primær-rom. Leiligheten disponerer 1/4 del av loftet og en bod på ca. 0,5 m2. Tre fellesrom i kjeller og to egne boder på ca. 6 og 7 m2. Felles inngangsparti. Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter i betong. Betongtakstein. Isolerte bindingsverksvegger utvendig kledd med panel. Sperrekonstruksjon. Karmer og rammer i treverk. 2-lags isolerglass. Hvit glatt brann / lyddør og Balkongdør fra 2005. Ny terrasseplatting i treverk på ca 16 m 2. Balkong på ca 9 m2. Etasjeskiller i trebjelkelag. Følgende har fått TG2: Utvendig > Vinduer Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. - Påvist noen vinduer med dels værslitt trevirke utover normal slitasjegrad. Utvendig > Dører Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. - Rekkverkshøyde målt til under 1 meter, som er dagens krav til rekkverk. Rekkverket er dog iht. krav ved oppføringstidspunktet. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Det ble foretatt kontroll på planhetsavvik ved hjelp av en punktlaser, målt 17 mm avvik i entré/gang. Lokalt ble det målt 12 mm over 2 meter, ellers målt mellom 5 - 9 mm avvik. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Pipe og ildsted Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Sikringsskap av nyere dato, med automatiske sikringer og jordfeilbryter, plassert i felles gang. Varmekabler i bad og entré. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Grunnmuren har sprekkdannelser. - Når det oppstår sprekker i puss/mur vil vannbelastningen og faren for frostskader øke. Skrå sprekker/riss er et symptom på setninger. Horisontal sprekk/riss i grunnmur skyldes sannsynligvis innpressing av kjellervegg. Anbefaler å følge med videre utvikling. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Moen takst As . Det er viktig å lese hele tilstandsrapporten i sin helhet. Her fremgår også et kostnadsestimat og anbefalte tiltak. Tilstandsrapporten angir byggetekniske tilstandsgrader som er forkortet til TG.

  Innhold
  Velkommen til Midtveien! Her har du en fin og praktisk inndelt andelsleilighet i andre etasje beliggende i et godt etablert boligområde. Leiligheten inneholder gang, stue med utgang til veranda, kjøkken, to soverom, flislagt bad/wc samt 9 m² veranda. I tillegg til to boder i kjelleren, disponerer eier 1/4 del av tørkeloftet, pluss en romslig felles bod til sykler og hageutstyr. I vaskekjelleren er det god plass til vaskemaskin. Det er således rikelig med oppbevaringsplass og boder til leiligheten. Egen utebod.

  Standard
  Kjøkken har innredningen med slette lyse folierte fronter. Laminerte benkeplater. Hvitevarer medfølger. Kjøkkenventilatoren er plassert over plass til komfyr, og er ført ut i det fri. Det er montert lekkasjestopper under kjøkkenbenken. Pent bad/vaskerom med flislagte gulvoverflater og baderomsplater på vegger. Romslig servantinnredning med slette laminerte fronter samt overhengende speilskap. Opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Også eget vaskerom i kjeller. Det er lagt elektriske varmekabler i gulvet. Badet ventileres via mekanisk vifte i veggen. Lys og trivelig stue med utgang til solrik veranda. Vedovn for kos og varme. Gulv: Laminat i entré, stue og soverommene. Fliser i bad. Vegger: Panel i ett soverom. Malte/tapetserte plater i ett soverom, entré, stue og kjøkken. Baderomsplater i bad. Himlinger: Malte plater og panel.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på felles parkeringsplass

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

 • Oppvarming
  Vedovn i stue. Varmekabler i bad og entré. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  548398

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1974231

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  36

  Part.obl.nr.
  958242131

  Felleskostnader pr. mnd.
  5760

  Andel fellesgjeld
  424965

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-18T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12112465535, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 19.04.2023: 4.1% pa. Antall terminer til innfrielse: 38 Saldo per 19.04.2023: 3 245 816 Andel av saldo: 67 621 ( siste termin 30.09.2032 ) Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld. Lånenummer: 12138682658, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 19.04.2023: 4.1% pa. Antall terminer til innfrielse: 85 Saldo per 19.04.2023: 17 152 525 Andel av saldo: 357 344 Første termin/første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.06.2044 ) Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

  Avdrag fellesgjeld
  880

  Andel fellesformue
  66256

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-18T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Leikvang Borettslag

  Borettslagets org.nr
  958242131

  Om borettslaget
  Leikvang Borettslag Org.nr. 958 242 131 Antall andeler: 48

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  Polisenummer: SP587038

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det må godkjennes av styret, og andre andelseiere i huset, dersom man ønsker å ha hund eller katt.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3014/53/374: 20.08.1953 - Dokumentnr: 1561 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3014 Gnr:53 Bnr:353 21.12.2012 - Dokumentnr: 1092752 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0124 Gnr:53 Bnr:901 01.01.2020 - Dokumentnr: 1816365 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0124 Gnr:53 Bnr:374

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Midtveien er kommunal vei. Vann er tilknyttet offentlig nett via privat fordelingsnett. Kloakk er tilknyttet offentlig nett via privat fordelingsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Område er regulert til kjørevei og frittliggende småhusbebyggelse. Eiendommen omfattes av en eldre reguleringsplan med manglende/utdaterte reguleringsbestemmelser. I kommuneplanens bestemmelser for perioden 2018-2030 står det i §19.4: a) For planer uten bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder. b) For planer med bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder foran reguleringsplanens bestemmelser ved motstrid. 5. Nye bestemmelser for boligeiendommer uten eller med mangelfulle/utdaterte bestemmelser: a) Det tillates oppføring av 1 enebolig, 1 enebolig med sekundærleilighet eller 1 tomannsbolig, med tilhørende garasjer, uthus m.v. b) Det må settes av plass på minst 18 m2 til minst en garasjeplass pr. boenhet. c) Grad av utnytting fastsettes slik: Prosent bebygd areal må ikke overstige %-BYA = 25% av netto tomteareal. Kun den del av tomten som er regulert til byggeområde skal legges til grunn ved beregning av %-BYA. Utvendig parkering skal ikke regnes med i BYA. d) Bebyggelsen kan oppføres med maksimal mønehøyde 9,0 m og maksimal gesimshøyde 6,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. Bygninger med pulttak eller flatt tak kan oppføres med maksimal gesimshøyde på 7,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. e) Bygninger skal tilpasses terrenget og ikke omvendt. Tomter hvor terrenget tillater det, og hvor dette er dokumentert ved terrengsnitt, skal bebygges med underetasje. Fylling eller utsjakting på mer enn 1,0 m i forhold til eksisterende terreng tillates ikke.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Bente Børud

Megler

Bente Børud

99 38 99 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev