aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Møllegata 10 - midt i hjertet av Askim sentrum
Velkommen til Møllegata 10 - midt i hjertet av Askim sentrum

ASKIM Møllegata 10

Askim sentrum: Nyere, moderne og påkostet 3-roms leilighet i 1.etg. med stor markterrasse, vannbåren gulvvarme.

 • kr 4 645 000
 • BRA 77 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 645 000
 • Omkostningerkr 130 565
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 775 565
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom2
 • ArealP-rom 72 m²
 • Felleskostnaderkr 3 244
 • Tomt4 016.9 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 645 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 125,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 645 000,00))   130 565,- (Omkostninger totalt)   4 775 565,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planillustrasjon av leiligheten
I Møllegata 10 nyter du godt av kort avstander til alt du behøver i hverdagen Kun to minutter ned til togplattform med direktetog til både Oslo og Ski Meierihagen er et attraktiv og påkostet sameie midt i hjertet av Askim Det er lagt stor vekt på kvalitet både ute og inne, så ditt nye hjem er både pent, praktisk og solid Leiligheten er en stilfull 3-roms leilighet i 1. etasje på 72 kvm BRA med gang, bad/vaskerom, åpen stue og kjøkkenløsning og 2 soverom Fra stue er det utgang til stor, fin markterrasse og det er utsyn til veldig fint felleshus og pent opparbeidet hageområde Felles takterrasse i 7.etg. Leiligheten har påkostet standard og det er valgt stilen "Urban style" med bl. sort HTH-kjøkken, 1-stavs parkett og moderne bad. Vannbåren gulvvarme. P-kjeller og heis i bygget.
Velkommen inn...

Møllegata 10, Østfold

 • Tomt
  4016.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameie har et meget pent fellesareal som er betydelig påkostet og pent opparbeidet. Meget stilfult felleshus er plassert i atriumet mellom de 3 bygningene som utgjør prosjektet Meierihagen. Felleshuset er en fint samlingspunkt men også et meget stilfult lokale som kan leies til f.eks. spesielle anledninger. I tillegg har sameie en felles takterrasse i 7.etg. i bygget som denne leiligheten er en del av. 3. bygget i prosjektt Meierihagen er fortsatt under oppføring, men mye av uteområdene er allerede ferdig beplantet og opparbeidet. Noe byggeaktivitet og utomhusarbeider må påregnes inntil 3. bygget står ferdigstilt ila 2024.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i det første bygget som ble oppført i prosjektet Meierihagen. Praktisk og meget fin markterrasse tilhører denne enheten som ligger i 1.etg. Leiligheten og terrassen er vendt mot vest og inn mot det fine fellesområde mellom de 3 boligbygningene som utgjør Meierhagen. Vi befinner oss midt i sentrum av Askim med kort gåavstand til alle sentrumsfunksjoner som busstasjon, togplattformen, Askimtorget kjøpesenter, matbutikker, Kulurhuset, Askim kino, spisesteder, Østfoldbadet og treningssenter. Toget bruker normalt ca. 40 minutter i reisetid fra Askim til Oslo S og togstasjon ligger kun et par minutters gange fra leiligheten.

  Bebyggelse
  Sameie er et kombinert sameie som består av 120 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner. Det er totalt 3 boligbygg samt ett felleshus i sameie. De som har p-plass i felles parkeringsanlegg i kjelleretasjen, (slik som denne leilighet) er del av eget sameie på seksjonnr. 122.

  Byggemåte
  Bygningen ble oppført i 2023, med grunnmursvegger i betong. Yttervegger er oppført med bærende konstruksjoner i betong og stål, med utfyllende vegger i bindingsverk. Fasader er forblendet med teglstein. Vinduer har rammer og karmer av tre, beslått med aluminium. Vindusglass har 3-lags isoler-/energiglass fra 2023. Heis mellom etasjene. Leiligheten fremstår med en standard på innredninger og utstyr. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 28/2-2024 av Moen takst AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Arbeid, påkostninger og oppgraderinger som er påkostet etter kjøpstidspunktet/prosjektstandard er utført av faglærte.

  Innhold
  Man ønskes velkommen inni bygget via en felles, trivelig entré med heis og trappeadkomst videre inn til leilighetene. Leiligheten ligger i byggets 1. etg. - vendt mot vest og inneholder: Entré med garderobeskap - åpen løsning mellom stue og kjøkken. Moderne kjøkkeninnredning i sort utførelse med integrerte hvitevarer og plass til spisegruppe. Fra stua/oppholdsrommet er det utgang til stor, vestvendt terrasse på ca. 14 kvm. Terrassen har takoverbygg (fra balkongen over), samt stilfull blomsterkasse i mellom terrassen og fellesområde som fint avgrenser uteplassen. Videre inneholder leiligheten 2 soverom hvorav hovedsoveommet er romslig og har godt med garderobeskap. Soverom nr. 2 har utgang til markplan, men utgangsdøren har også praktisk luftefunksjon. Leiligheten har også et moderne, flislagt bad kombinert med wc/vaskerom. I u.etg. finner vi tilhørende p-plass og sportsbod. Parkeringsplassen har elbillader.

  Standard
  Leiligheten er moderne og pent oppgradert og fremstår med minimal av bruksmerker eller slitasje. Eiendommen gir et meget godt helhetsinntrykk, innvendig som utvendig. Kjøkken: Moderne HTH-kjøkken med takhøye overskap og integrerte hvitevarer som komfyr, mikro, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl- og fryseskap. Bad: Flislagt og pent bad med sort servantinnredning og utvidet benkeplate. Stort speil og godt med belysning. Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrummel på badet. Sanitærutstyr som toalett, dusjarmatur og dusjvegger er i sort utførelse. Overflater: 1-stavs parkett på alle rom med unntak av bad som har fliser. Vegger er sparklede og malt. Badet har fliser. Slette himlinger og godt med downlights i entré, stue/kjøkken og bad/vaskerom. Diverse: Himlinger er foret ned og det er godt med downlights i leiligheten. Innvendige lameller i vinduer og på terrassedør. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Garasje i felles garasjeanlegg. Tilørende p-plass har elbillader.

  Radonmåling
  Hentet fra tilstandsrapporten: Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre, og dokumentasjon foreligger.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 645 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 125,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 645 000,00))   130 565,- (Omkostninger totalt)   4 775 565,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er installert felles varmepumper, som forsyner leilighet med varme til tappevann og vannbåren varme. Vannbåren gulvvarme i entré/gang og stue/kjøkken. Elektriske varmekabler i bad.

  Energiklasse
  unknown

 • Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  72/12319

  Felleskostnader pr. mnd
  3244

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene dekker driftskostnader som forsikring, kommunale avgifter, indre og ytre vedlikehold av sameie, strøm/oppvarming/lys i fellesarealer, renhold av fellesarealer, revisjon og styrehonorar, feiing og rengjøring av garasjeanlegg, garasjeanlegg og driftsutgifter som ikke er særskilt tilknyttet leiligheten. Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. Techem foretar årlig avregning for oppvarming, året etter. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr. år, mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer kvartalsvis. OBOS Oppennet kr. 249,- pr. mnd og Allente TV kr. 379,- pr. mnd. kommer i tillegg.

  Om sameiet
  OBOS Eiendomsforvaltning er valgt til boligselskapets forretningsfører.

  Styregodkjennelse
  Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Det er ikke mottatt årsregnskap for 2023 eller budsjett for 2024.

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven. Det foreligger også egne ordensregler for bruk av hagestue og felles takterrasse.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Ordlys i vedtektene og husordensreglene er ikke helt samkjørte hva gjelder dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3118/53/912/7: 18.09.1928 - Dokumentnr: 900134 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: HAFSLUND AS Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 22.11.1932 - Dokumentnr: 900166 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: ØSTFOLD FYLKE HAFSLUND AS Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 01.06.1951 - Dokumentnr: 888 - Bestemmelse om vannledn. Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 02.12.1954 - Dokumentnr: 2368 - Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 12.08.1982 - Dokumentnr: 5226 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:22 Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 11.01.2000 - Dokumentnr: 174 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: ØSTFOLD ENERGI NETT AS Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 12.02.2001 - Dokumentnr: 1026 - Bruksrett Rettighetshaver ØSTFOLD ENERGI AS Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 13.02.2002 - Dokumentnr: 1092 - Bestemmelse om bebyggelse NSBs betingelser vedtas Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 10.10.2002 - Dokumentnr: 7120 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver:ØSTFOLD ENERGI NETT AS Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 08.07.2021 - Dokumentnr: 843193 - Bestemmelse om vann/kloakk Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:912 Gjelder denne registerenheten med flere 31.01.2023 - Dokumentnr: 109559 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 7 Formål: Bolig Sameiebrøk: 72/12319 26.04.2023 - Dokumentnr: 428246 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:19 Bestemmelse om avfallsanlegg Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 26.04.2023 - Dokumentnr: 428246 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:19 Bestemmelse om overvannsbasseng Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger 26.04.2023 - Dokumentnr: 428246 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighet hefter i: Knr:3118 Gnr:53 Bnr:19 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble gitt brukstillatelse 31.03.2023 på deler av parkeringskjeller og blokken som denne leiligheten er en del av. Ferdigattest vil først kunne foreligge når hele prosjektet er ferdigstilt iht. rammetillatelse gitt 30.03.2021 (og evnt. senere endringstillatelser).

  Vei, vann og avløp
  Vann og avløp er tilknyttet offentlig nett via privat fordelingsnett. Sameie ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulerint til sentrumsformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 645 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 125,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 645 000,00))   130 565,- (Omkostninger totalt)   4 775 565,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  130565

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilrmarkedspakke kr. 19.500,-, foto kr. 5.000,-, oppgjørshonorar kr 5.900,- og visninger kr 2.500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 5240,-. Utleggene omfatter eiendomopplysninger fra forretningsfører og utskrift av servitutter/tgl. avtaler. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2.500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr. 50.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lena Axelsson

Megler

Lena Axelsson

97 17 06 01

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev