aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Nygårdsveien !
Velkommen til Nygårdsveien !

ASKIM Nygårdsveien 1 H0202

Nyere og fin leilighet beliggende i 2 etg. - 2 soverom - hyggelig terrasse - heis - barnevennlig - lettvint

 • kr 3 750 000
 • BRA 83 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 750 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 790 455
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 78 m²
 • Felleskostnaderkr 3 615
 • Tomt8 481.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 750 000,- (Prisantydning)
  40 455,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  94 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000))

  107 792 (Omkostninger totalt)

  3 898 247 (Totalpris inkl. omkostninger)
X 3D Nygaardsveien 1
1.etg.: Felles inngangsparti med dørcalling, heis og felles trappeoppgang. 2.etg.: Entré med skyvedørsgarderobe, 2 soverom, åpen og fin løsning med romslig kjøkken og stue, kombinert bad/vaskerom og bod/teknisk rom. Bakkenivå: Carport med sportsbod. Leiligheten ligger fint til i 2.etg. på nyere blokkbebyggelse. Attraktivt nyere boligfelt hvor mye er ferdig utbygd av eneboliger, terrasseblokker, rekkehus og mindre leilighetsbygg.

Nygårdsveien 1 H0202, Viken

 • Tomt
  8481.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor felles eiet tomt på 8481 kvm opparbeidet med blant annet asfalterte arealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger fint til i 2.etg. på nyere blokkbebyggelse. Attraktivt nyere boligfelt hvor mye er ferdig utbygd av eneboliger, terrasseblokker, rekkehus og mindre leilighetsbygg. Det vil fortsatt være noe utbygging på feltet i fremtiden. Området har de siste årene gjennomgått en transformasjon fralandbruk-/skogarealer til et levende boligfelt med flotte og moderne bygg og boenheter. Eiendommen ligger ca. 1,8 km fra indre del av Askim sentrum. Det er trygg gangvei til både barneskole på Moen og ungdommsskole på Løken. Flere fine turområder i umiddelbar nærhet av feltet. I Askim sentrum finner man en rikt utvalg av butikker, de fleste servicefunksjoner, kulturhus, kino, kjøpesenter, idrettshall, Østfoldbadet mm. Det er også et greit utvalg med spisesteder i byen. Fra Askim stasjon er det jevnlig tog- og bussavganger mot Follo og Oslo, reisen til Oslo S tar ca. 40 min. med tog.

  Bebyggelse
  Seksjonsleilighet i blokkbebyggelse oppført i 2020 på 78 m2 Primær-rom. Carport på ca. 17 m2. Bod i bakkant på ca. 6 m2. Selskapslokale i toppetasjen på ca. 90 m2 og trimrom på ca. 65 m2.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført med støpt plate på mark. Yttervegger har bærende konstruksjoner i stål, med utfyllende bindingsverksvegger i tre, som er kledd utvendig med trekledning. Takkonstruksjonen er i tre, med type flatt tak. Taket er tekket med takfolie/membran eller lignende. Vinduer med rammer og karmer i tre. Vindusglass er av 3-lags isolerglass fra byggeåret. Følgende har fått tilstandsgrad TG2: ? Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. - Takstmannen har foretatt kontroll av fallforhold på våtrommet ved hjelp av en punktlaser, målt 35 mm fra ferdig overflate gulv ved dør til overkant sluk. Ikke 15 mm oppbrett på tettesjikt ved dør. Gulvet skal avgrenses av en oppkant med vanntett sjikt på minst 25 mm over det ferdige gulvet på alle ytterkanter, unntatt mot døråpning, der oppkanten må være minst 15 mm over det ferdige gulvet. Tiltak ? Våtrommet fungerer med dette avviket. - Våtrommet fungerer med dette avviket, dog må det gjøres tiltak om avviket skal lukkes.

  Innhold
  1.etg.: Felles inngangsparti med dørcalling, heis og felles trappeoppgang. 2.etg.: Entré med skyvedørsgarderobe, 2 soverom, åpen og fin løsning med romslig kjøkken og stue, kombinert bad/vaskerom og bod/teknisk rom. Bakkenivå: Carport med sportsbod. Toppetasjen: Stort felles selskapslokale med komplett kjøkken og toalett i tillegg til store terrassearealer, et ideelt sted for feiringer og større familiesammenkomster. I tillegg finnes det et velutstyrt treningsrom slik at man kan være aktiv "hjemme" uten å reise til et treningssenter.

  Standard
  Pent kjøkken med åpen løsning mot stue. Innredning av type Sigdal med slette lyse fronter og laminerte benkeplater. Intergrerte hvitevarer som komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap medfølger. Kjøkkenvasken av rustfritt og inneholder vaske- og skyllekum. Kjøkkenet er i tillegg utstyrt med lekkasjestopper og komfyrvakt etter byggetidens krav. God plass til spisegruppe. Flislagt bad/vaskerom med servantinnredning hvor det er slette lyse fronter. Opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Badet ventileres via ventil som er tilkoblet balansert ventilasjon. Det er lagt vannbåren varme i gulvet, og det er downlights i himlingen. Koselig stuedel med god plass for salong med tilhørende møblement. Utgang til takoverbygget sydvendt balkong.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Tilhørende carportplass i felles anlegg følger seksjonen. For gjester er det parkering på felles gårdsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 750 000,- (Prisantydning)
  40 455,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  94 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000))

  107 792 (Omkostninger totalt)

  3 898 247 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme i oppholdsrom. Hver enkelt leilighet har eget lukket system med trykktank og fordeler på teknisk rom. Forbruk til oppvarming av eget anlegg går direkte til egen strømmåler.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inngår i fellesutgiftene

  Formuesverdi primær
  867268

  Formuesverdi sekundær
  3122163

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Strøm etter eget forbruk Felleskostnader. jfr. eget punkt. Innboforsikring.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  108/1828

  Felleskostnader pr. mnd
  3615

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader kr. 3 146,- Tilleggsytelser: TV/Bredbånd kr. 319,- Parkering kr. 150,- Fellesutgiften dekker forsikring av bygget, grunnpakke TV/Internett, kommunale avgifter, nedbetaling av andel fellesgjeld, forretningsførsel, felles energikostnad og kostnader til drift av heis og fellesarealer.

  Andel fellesgjeld
  40455

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-15T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  5756

  Andel fellesformue per dato
  2023-04-15T22:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameie Nygårdsåsen 1-7 består foreløpig av 2 boligblokker. Det er plantagt utbygging av ytterligere to bygg med ca. 26 leiligheter. Styreleder: Madelen Ramsøy Tlf.: 93440410 e-post: madde_lin_92@hotmail.com

  Lånebetingelser fellesgjeld
  16364918414, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 16.04.2023: 5.6% pa. Antall terminer til innfrielse: 34 Saldo per 16.04.2023: 896 119 Andel av saldo: 40 455 Første termin: 30.12.2021Første avdrag: 31.12.2021 ( siste termin 30.09.2031 )

  Styregodkjennelse
  Styret i sameie skal skriftlig varsles om alle overdragelser og leieforhold. Ved eierskifte betaler selger et eierskiftegebyr til forretningsfører for sameiet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er lov å ha dyrehold i sameiet med unntak av gnagere, slanger og reptiler. Forutsatt at det varsles styret og at dyrene ikke er til ulempe for naboer. Dyreeiere skal ta hensyn til, og utvise ansvar overfor naboer i sameiet.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3014/54/274/7: 03.12.2012 - Dokumentnr: 1022223 - Utbyggingsavtale Rettighetshaver: Indre Østfold Kommune
  Org.nr: 920 123 899
  Gjelder utbygging for boligområdet Løkenskogen og Nygård nordre
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3014 Gnr:54 Bnr:274
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Diverse påtegning
  Punkt 6 C, D og E i avtalen utgår
  07.12.2015 - Dokumentnr: 1142873 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmeler om byggeforbud og beplantning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3014 Gnr:54 Bnr:274
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.03.2020 - Dokumentnr: 2259214 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 101/1828
  12.07.2022 - Dokumentnr: 772076 - Reseksjonering Snr: 7
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 83/3870
  Vederlag: NOK 0
  Omsetningstype: Uoppgitt
  Seksjon opprettet fra fellesareal
  Endring av tilleggsdel


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Vann og kloakk er tilknyttet offentlig nett via privat fordelingsnett. ffentlig adkomstvei med private internveier

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål/blokkbebyggelse. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan fåes av megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter. Eier plikter å skriftlig varsle styret om utleie. Leietaker plikter å følge husordensregler på lik linje som en hjemmelshaver.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 750 000,- (Prisantydning)
  40 455,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  94 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000))

  107 792 (Omkostninger totalt)

  3 898 247 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14.900 ,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale . Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Bente Børud

Megler

Bente Børud

99 38 99 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev