aktiv-eiendomsmegling
VELKOMMEN TIL VISNING!! Nygårdsveien 48 . Åpen stue / kjøkken løsning.
VELKOMMEN TIL VISNING!! Nygårdsveien 48 . Åpen stue / kjøkken løsning.

ASKIM Nygårdsveien 48

Gjennomgående, meget pen 4-roms selveierleilighet fra 2020 med flott balkong og parkering i carport. Felles varmtvann.

 • kr 4 000 000
 • BRA 82 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 000 000
 • Omkostningerkr 113 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 113 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 79 m²
 • Felleskostnaderkr 2 200
 • Tomt8 329 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 000 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   113 042,- (Omkostninger totalt)   4 113 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning Oppdatert.jpg
Velkommen til Nygårdsveien 48 - en meget pen 4-roms selveierleilighet i 2. etasje med heis opp til leilighetsplan. Varmtvann er fra fellesanlegg og med leiligheten følger parkering i carport. Leiligheten er fra 2020 og har gjennomgående planløsning med vinduer på tre sider, noe som sikrer behagelige lysforhold. Lagringsplass er det nok av med både en innvendig bod og en tilhørende utebod på 5 kvm. Dette er et svært tiltalende hjem med parkettgulv, duse fargevalg og rikelig med downlights. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning med god plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen er i moderne design og har godt med integrerte hvitevarer. Videre har leiligheten et lekkert bad med regnfallsdusj, entré med garderobeskap og tre pene soverom, hvorav ett per i dag er benyttet som walk-in closet.
Balkongen er oppført i trekonstruksjoner og har liggende spiler på rekkverk.

Nygårdsveien 48, Viken

 • Tomt
  8329m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har utgang fra stuen til en overbygd og meget trivelig balkong på 8 kvm. Balkongen er oppført i trekonstruksjoner og har liggende spiler på rekkverk. For øvrig har sameiet en skrånet fellestomt som er pent opparbeidet med plen og asfalterte arealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten har flott beliggenhet like utenfor sentrum av Askim i Indre Østfold kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til togstasjon og sentrum, med det meste man måtte ønske til både liten og stor. Her finner du blant annet Østfoldbadet, som i juni 2019 utvidet og åpnet et stort, utendørs badeanlegg. Vegg-i-vegg ligger Askim kulturhus, som kan tilby flere kjente oppsetninger hver måned. Like i nærheten ligger Askimhallen og stadion med flotte idrettsfasiliteter, samt en koselig, grønn park med fiskedam, scene, sitteområder og lekeplass. Askim Golfpark, like utenfor sentrum, har to golfbaner, simulator, kafé og butikk og kan tilby en gigantisk akebakke på vinterstid. Det finnes et godt utbygd turstinett med både lysløyper, stier og gangveier. Nærområdet har også tennisanlegg, ridesenter, samt flere treningssentre, hvorav ett med både padeltennis og squashbaner. Høsten 2018 åpnet Sprett aktivitetspark i Askim. Her kan du boltre deg i store lokaler, og de tilbyr både trampolinepark, bowling, innendørs minigolf og café. Like ved Solbergfoss kraftstasjon er det opparbeidet badeplass med langgrunn sandstrand, flytebrygge og toaletter. Hit kan du sykle på gamle Solbergfossbanen, som er ca. 8 km, i naturskjønne, bilfrie og grønne omgivelser. Videre er det gode fiskemuligheter i Glomma og i de omkringliggende skogtraktene. Det anbefales også å legge turen til populære Skansehytta i Åsermarka hvor det er mulighet for hjemmelaget mat og nydelig bakst. I skogsområdene rundt er det fine, oppmerkede stier og et høyt utkikkstårn hvor man på gode dager kan se helt til den norske fjellheimen. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Askimtorget regionens største kjøpesenter med 52 butikker under samme tak. Senteret ligger midt i Askim med alle sentrums fasiliteter rundt seg. I tillegg finner du Morenen kjøpesenter på Slitu med bl.a. Coop Obs Bygg. Töcksfors shoppingcenter i Sverige ligger ca. 45 min unna med bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Høybo, som ligger ca. 650 meter fra boligen. Med bil fra Askim tar det ca. 9 min til Spydeberg, 43 min til Moss, 47 min til Sarpsborg, 40 min til Kolbotn og 51 min til Oslo S. Fra eiendommen er det gangavstand til Moen barneskole, Askim ungdomsskole og Askim videregående skole. I tillegg byr Askim på et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Konstruksjon: Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre med 3-lags glass. Overbygget balkong i trekonstruksjoner. Leiligheten har i tillegg en utvendig bod på ca. 5kvm, samt en parkeringsplass i felles carport. Balkong er målt til ca. 8kvm. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 30.06.2022 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Overbygget balkong i trekonstruksjoner. Vurdering av avvik: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Teknisk forskrift: "Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall og sammenstøt, og skal utformes slik at det forhindrer klatring." Iht. Byggforsk 536.112 skal rekkverk med liggende spiler ha en avstand på maks 20mm. Avstand mellom liggende spiler er målt til 30mm. Konsekvens/tiltak: Åpninger i rekkverk må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Gulvet er flislagt og rommet har elektriske varmekabler. Fall fra topp flis ved dør til topp sluk er målt til ca. 30mm. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Motfall fra nedsenk til vaskemaskin på ca. 9mm. Konsekvens/tiltak: Det må foretas utbedring av fallforhold. Kostnadsestimat for videre undersøkelser. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom Det er plastsluk og smøremembran med dokumentert utførelse i form av sjekkliste på utført arbeid. Vurdering av avvik: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Konsekvens/tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Leiligheten har etablert soverom, som på tegning kun er tegnet inn som alternativt soverom. Utover dette stemmer tegninger med dagens bruk. Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Nytt i 2020.

  Innhold
  2. etasje: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 3 soverom og bod. Annet: Utvendig bod på ca. 5 kvm

  Standard
  Kort fortalt - Pen 4-roms selveierleilighet. - Leilighetsbygg oppført i 2020. - Gjennomgående planløsning. - Heis opp til leilighetsplan. - Parkering er i felles carport. - Overbygd balkong på 8 kvm. - Store garderobeskap i entré. - Kjøkken er i åpen løsning. - Flere integrerte hvitevarer. - Stuen har plass til spisebord. - Store vindusflater, mye lys. - Lekkert bad har sorte detaljer. - Dusjhjørne med regnfallsdusj. - Vaskemaskinopplegg på bad. - Tre soverom, ett tilknyttet bod. - Innvendig og utvendig bod. - Utstrakt bruk av downlights. - Varmtvann fra fellesanlegg. - Utstyrt med vanntåkeanlegg. Entré Entreen gir et tiltalende førsteinntrykk av leiligheten med parkettgulv, downlights og samme fine fargenyanser som i stuen. Et stort garderobeskap med mørke, profilerte fronter som gjør det enkelt å rydde unna klær og sko. For øvrig ligger leiligheten i andre etasje og det er både trapp og heis til leilighetsplan. Stue Stuen oppleves som et innbydende rom med parkett, dus farge på vegger og downlights i himling. Store vindusflater strekker seg fra gulv og nesten opp til himling og slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til en trivelig balkong der godværsdager kan nytes. Stuen er i tillegg enkel å innrede med plass til både sofagruppe, tv-møbel og spisebord. Kjøkken Kjøkkenet ligger i åpen løsning og er holdt i et flott, moderne design med takhøy innredning, downlights og vindu mellom overskap og benkeplaten. Innredningen har hvite, glatte fronter, mørk benkeplate av laminat, samt skylle- og oppvaskkum med avrenningsplate. Kjøkkenet har også integrerte hvitevarer i form av platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Stekeovn og mikro er plassert i høyskap i god arbeidshøyde. Det er en ventilator med luftutkast over kokesonen. Bad/wc/vaskerom Badet er lekkert i moderne stil med sorte detaljer, inkludert sort, veggmontert toalett, opplegg for vaskemaskin, samt et dusjhjørne med innfellbare glassdører og sort dusjgarnityr med både hånddusj og regnfallsdusj. Innredningen er også mørk og har glatte skuffefronter, heldekkende servant og speil med integrert belysning. Videre har badet flislagte overflater, gulvvarme, downlights og avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Soverom og garderobe Leiligheten har tre pene soverom med parkettgulv og duse fargevalg, og to av soverommene har downlights i himling. Per i dag er det ene soverommet innredet som et walk-in closet med garderobeinnredning langs tre vegger. Leiligheten har for øvrig rikelig med ekstra lagringsplass med både en innvendig bod og en tilhørende utvendig bod på 5 kvm. Mulighet for tv på det største soverommet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering til en bil i carport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Dette medfølger til kjøper; - 4 lange speil på veggen ( blir ikke tatt ned) - GET/internett boks/m fjernkontroll, som følger med sameiet her( inkl i felleskostnader). - Alle hvitevarer, utenom vaskemaskin. - All vegg panelovner. - En vegghylle på soverommet som sitter fast med skruer. - Gardinstenger. - Persienner på soverom som er skrudd fast. - Alt oppheng/knagg/+ i dusj på bad. - TVbord ( om ønskelig, den kan stå igjen ) Medfølger ikke; - Vaskemaskin - Seng(er) - Sofa - Spisegruppe - Taklamp(er) 2 stk. - Tv - Kommode(er) - Runde speil - Løse gjenstander, store/små. - Utemøbler - Tepper ( løse ) - Veggbilder - Skap Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 000 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   113 042,- (Omkostninger totalt)   4 113 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad. Ventilasjon er via balansert ventilasjonsanlegg. Ventilasjonsaggregat er plassert i bod. Filter er byttet høsten 2022. Sikringsskap med automatsikringer er montert i gang. Varmtvannet er via felles anlegg. Leiligheten er utstyrt med vanntåkeanlegg med røykvarsler i stue.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  11225

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, andel av fellesløsning, vann og avløp.

  Formuesverdi primær
  967272

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3675634

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  100/5402

  Felleskostnader pr. mnd
  2200

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkluderer vedlikeholdsarbeider på bygningen og tomten, plenklipp/snømåking, strøm til fellesarealene, forsikring av utvendig bygningsmasse, vask av fellesarealer, vedlikehold/-servicekostnader på heis, kommunale avgifter og drift av sameiet.

  Andel fellesformue
  654

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Eika

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt i henhold til sameiets vedtekter. Se forøvrig vilkår i sameiets vedtekter.

  Eierskiftegebyr
  4280

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3014/54/263/15: 03.12.2012 - Dokumentnr: 1022223 - Utbyggingsavtale Rettighetshaver: Indre Østfold Kommune
  Org.nr: 920 123 899
  Gjelder utbygging for boligområdet Løkenskogen og Nygård nordre
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3014 Gnr:54 Bnr:263
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Diverse påtegning
  Punkt 6 C, D og E i avtalen utgår
  20.11.2015 - Dokumentnr: 1088287 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3014 Gnr:54 Bnr:263
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.10.2020 - Dokumentnr: 3194299 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Mako Invest AS
  Org.nr: 976 894 855
  19.10.2020 - Dokumentnr: 3194299 - Forkjøpsrett på vilkår Rettighetshaver: Mako Invest AS
  Org.nr: 976 894 855
  19.10.2020 - Dokumentnr: 3194299 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Mako Invest AS
  Org.nr: 976 894 855
  Seksjonen kan ikke leies ut uten samtykke fra rettighetshaver
  14.05.2020 - Dokumentnr: 2458000 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 15
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 100/5402


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 09.10.2020.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp via privat fordelingsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 000 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,00))   113 042,- (Omkostninger totalt)   4 113 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  113042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 45.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  22.500,- Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  15.000,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger, opplysninger fra forretningsfører og takst. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.500,- pr time, oppad til kr 25.000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev