aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/Marie Langseth presenterer Fossheimvegen 1!
Aktiv v/Marie Langseth presenterer Fossheimvegen 1!

ATRÅ Fossheimvegen 1

Fin og godt vedlikeholdt enebolig med sentral beliggenhet på Nørstegard i Atrå

 • kr 2 750 000
 • BRA-i 160 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 87 890
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 837 890
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1978
 • Soverom3
 • Tomt921 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   87 890,- (Omkostninger totalt)   2 837 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Fossheimvegen 1 - 3D - U. etasje - Letterhead
Fin og velholdt enebolig over to plan. Boligen er oppført i 1978 med oppgraderinger gjennom flere epoker fra 1990 til 2020. Det er blant annet skiftet vinduer, byttet tak og etterisolert. Her finner man blant annet tre soverom, kjøkken, stue, spisestue, to bad og vaskerom. Boligen har et fint og skjermet uteområde med romslig verandaplass, frodig hage og belegningsstein i gårdsplassen. Eiendommen har en fin beliggenhet i Fossheimvegen, på Nørstegard sentralt i Atrå. Området er godt etablert og oppleves rolig og barnevennlig. Fra boligen er det gangavstand til sentrum av Atrå hvor du bl.a. finner barnehage, barne- og ungdomsskole, butikker mv. Atrå har for øvrig et godt utbygd nærmiljøanlegg med idrettsbaner og idrettshall
Fossheimvegen 1 - 3D - 1. etasje - Letterhead

Fossheimvegen 1, Telemark

 • Tomt
  921m²

  Beskrivelse av tomt
  Skrånet tomt pent opparbeidet med gress, busker og beplantning. Gårdsplassen er med belegningsstein

  Beliggenhet
  Eiendommen har en fin beliggenhet i Fossheimvegen, på Nørstegard sentralt i Atrå. Området er godt etablert og oppleves rolig og barnevennlig. Eiendommen har enkel adkomst til gårdsplass og kan skilte med fin utsikt over nærområdet. Fra boligen er det gangavstand til sentrum av Atrå hvor du bl.a. finner barnehage, barne- og ungdomsskole, butikker mv. Atrå har for øvrig et godt utbygd nærmiljøanlegg med idrettsbaner og idrettshall.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde hovedsakelig bestående av eneboliger.

  Barnehage/skole/fritid
  Atrå barne-og ungdomsskole ligger med ca. 11 min gange unna. Vesletun barnehage ligger med ca. 13 min gange unna.

  Byggemåte
  Veggene er med bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående og liggende bordkledning. Takkonstruksjon har W-takstoler i tre og taktekking i betongtakstein. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG2 (avvik som kan kreve tiltak): Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Våtrom, vaskerom Ventilasjon - Rommet er kun med naturlig ventilasjon og avtrekk. Bad, underetasje Overflate gulv - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Ventilasjon - Rommet har kun naturlig avtrekk og ventilasjon. Bad, 1.etasje Ventilasjon - Rommet har kun naturlig ventilasjon. Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Drenering - vurdering basert på alder. Mer enn halvparten av forventet brukstid for drenering er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Utvendig vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger og avløpsledninger. TG3 (avvik som krever tiltak):

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selgers egenerklæringsskjema ligger vedlagt prospekt.

  Innhold
  1.etasje: Stue, kjøkken, spisestue, 1 soverom og bad U.etasje: Vindfang, hall m/trapp vaskerom, bad, gang og 2 soverom

  Standard
  Det er gjort oppgraderinger på boligen i flere epoker fra 1990 til 2020. Da er blant annet vinduer skiftet, tak byttet, det er etterisolert, badet er oppgradert. Innvendige overflater består av furugulv og teppeflis på gulv. Vegger er med malt trepanel og malte plater. Himling er med trepanel og himlingsplater. Kjøkkenet er med innredning med profilerte, lyse fronter og laminat benkeplate. Det er integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. Fra kjøkkenet kommer man til stua, som har en åpen løsning til spisestua. De to stuene ligger i en fin vinkel, så det blir allikevel adskilt fra hverandre. I stua er det en koselig og lun peiseinnsats, og verandadør ut på verandaen som peker mot øst, som har den fine morgensolen. Fra spisestua er det verandadør til en delvis overbygget veranda. Her er det sol til langt utpå dagen, og direkte adkomst til hagen. Herfra kommer man også inn i boden som er over garasjen, hvor det er godt med lagringsplass. Boligen har to bad, et rom i hver etasje. Badene er oppgradert siden byggeår, og er med flis med varmekabler på gulv, fliser på vegg og panel i himling. Badet i 1.etasje er med badekar, toalett og servantskap med nedfelt vask. Badet i underetasjen er med dusjkabinett, servant med skap, og toalett. Boligen har til sammen tre soverom. To av soverommene er i underetasjen og et soverom er i 1.etasje. Det er også verdt og merke seg en praktisk garasje i forbindelse med boligen. I garasjen finner man elbil-lader og en bod i bakkant. Gårdsplassen er lagt med belegningsstein, og er lett å vedlikeholde.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i gårdsplass og garasje.

  Forsikringsselskap
  Eika

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Boligen er utstyrt med Easee elbil-lader. Eiendommen ligger i et fareområde for skred.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   87 890,- (Omkostninger totalt)   2 837 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarming er basert på elektrisitet. Vedovn i stua. Det er varmekabler i hele underetasjen bortsett fra verksted/bod. Selger opplyser at varmekabler i gang i underetasjen ikke virker.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  23317

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Vann etter grunnlag kr 5761,50 Fast abonnementsandel vann kr 2951,25 Kloakk etter grunnlag kr 6262,50 Fast abonnementsandel kloakk kr 2440,- Tilsyn pipe og ildsted kr 132,50 Feieavgift kr 386,25 Full renovasjon kr 5382,50

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Tinn kommune.

  Formuesverdi primær
  409203

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  1554970

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Følgende er tinglyst på eiendommen

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse kommunens arkiver.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger ifølge reguleringsplan Nørstegard (PlanID 5201) i et område regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   87 890,- (Omkostninger totalt)   2 837 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  87890

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4 900,- oppgjørshonorar kr 4 900,- og visninger kr 1 750,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 39 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9 104,-. Utleggene omfatter kommunale opplysniner og fotograf. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 1 750,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 10 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Marie Langseth

Megler

Marie Langseth

97 55 49 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev