aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/Sindre Tjønn presenterer Lofthusvegen 55
Aktiv v/Sindre Tjønn presenterer Lofthusvegen 55

ATRÅ Lofthusvegen 55

Atrå - Gauset - Romslig enebolig fra 2002 med bl.a. 4 soverom, 2 stuer og 2 bad - Over 10 mål tomt - Dobbel garasje

 • kr 3 390 000
 • BRA 265 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 101 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 491 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2002
 • Soverom4
 • ArealP-rom 207 m²
 • Tomt10 875.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   101 792,- (Omkostninger totalt)   3 491 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) 

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje
Lofthusvegen 55 er en romslig og god enebolig med usjenert beliggenhet på en stor tomt. Boligen ble oppført i 2002 og fremstår velholdt med generelt god standard. Ifølge tilstandsrapporten er det også gjennomgående hele og pene overflater i alle etasjer. Boligen inneholder bl.a. 4 soverom, 2 stuer og 2 bad, og på eiendommen er det også en flott dobbelgarasje (m/elbillader) fra 2020. Eiendommen har en landlig og idyllisk beliggenhet i Gauset, ca. 6 km fra sentrum av Atrå. Beliggenheten oppleves svært usjenert og fredelig, uten naboer tett innpå. Rett utenfor døra har man tilgang til flotte turområder, og det er også kort vei til høyfjellet. Samtidig er det ikke langt ned til Atrå hvor man bl.a. finner skole, idrettshall, butikk m.m.

Lofthusvegen 55, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Eneboligen
  Bruksareal
  Kjeller: 92 kvm
  1. etasje: 99 kvm
  2. etasje: 74 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 46 kvm P-Rom inkluderer: Gang og kjellerstue.
  1. etasje: 93 kvm P-Rom inkluderer: Hall, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
  2. etasje: 68 kvm P-Rom inkluderer: Hall, bad og 4 soverom.  Tomt
  10875.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor tomt med usjenert beliggenhet.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en landlig og idyllisk beliggenhet på en stor tomt i Gauset, ca. 6 km fra sentrum av Atrå. Beliggenheten oppleves svært usjenert og fredelig, uten naboer tett innpå. Rett utenfor døra har man tilgang til flotte turområder, og det er også kort vei til høyfjellet. Samtidig er det ikke langt ned til Atrå hvor man bl.a. finner skole, idrettshall, butikk m.m. Atrå er en trivelig liten bygd som ligger ved nordre enden av Tinnsjøen, og er blant Tinns mest attraktive boligområder.

  Adkomst
  Se kart i nettannonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Byggemåte
  Boligen har ifølge tilstandsrapport fasade med liggende bordkledning. Taktekkingen er av betongtakstein. De innvendige overflatene består i hovedsak av gulver med laminat og fliser, samt vegger med i hovedsak malte plater. Se tilstandsrapport for mer detaljer.

  Innhold
  Boligen går over tre plan og inneholder følgende rom: Kjeller: Gang, kjellerstue og boder. 1. etasje: Hall, bad, vaskerom, bod, stue og kjøkken. 2. etasje: Hall, bad, boder og 4 soverom. Utover selve eneboligen inneholder eiendommen også en dobbelgarasje og et vedskjul.

  Standard
  Lofthusvegen 55 er en romslig og god enebolig med usjenert beliggenhet på en stor tomt. Boligen ble oppført i 2002 og fremstår velholdt med generelt god standard. Ifølge tilstandsrapporten er det også gjennomgående hele og pene overflater i alle etasjer. Boligen har en lys og pen stue med god plass til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen er det egen utgang til en delvis overbygd veranda. I tillegg til hovedstuen er det også en trivelig kjellerstue i boligen. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet har en stilren innredning med profilerte fronter og benkeplater av heltre. Mot stuedelen er det en stor og praktisk kjøkkenøy. Det er bad i både 1. og 2. etasje. Begge badene er flislagte med elektriske varmekabler i gulvet, samt utstyrt med WC, dusj og vask. På badet i 2. etasje er det også badekar. Det kan også nevnes at boligen har et praktisk vaskerom med egen inngang (se plantegning). Det er i alt 4 soverom i boligen og disse befinner seg i 2. etasje. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport (vedlagt prospekt). Det er viktig å sette seg grundig inn i denne. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3 i tilstandsrapporten: TG3 (Store eller alvorlig avvik): Nedløp og beslag - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Tekkingen på balkong/terrasse har utettheter. - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. - Konstruksjonene har skjevheter. Utvendige trapper - Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. - Det er ikke montert rekkverk. TG2 (Avvik som kan kreve tiltak): Innvendige overflater - Det er påvist skader på overflater. - Løse fliser ved inngang til stue Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Pipe og ildsted - Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Sluk, membran og tettesjikt (bad) - Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Avtrekk (kjøkken) - Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet. Vannledninger - Det er irr på rør. - I kjeller er det kobberrør som irrer grunnet aggressivt vann. TG2 (Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): Overflater Gulv (bad) - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Sluk, membran og tettesjikt (vaskerom) - Det er uegnede materialer i våtsoner. Varmtvannstank - Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon og detaljer.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Boligen er utstyrt med parabol og har innlagt fiber.

  Parkering
  Dobbelgarasje, samt gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Ut fra Nasjonalt aktsomhetskart for radon er det høy aktsomhet for radon i området. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Et par kjellerboder er delvis innredet og brukt som hobbyrom/kontor. Det gjøres oppmerksomt på at disse rommene ikke er omsøkt eller godkjent for varig opphold (fremgår som boder av vedlagt byggetegning). Deler av kjelleretasjen er forøvrig uferdig / uinnredet. Veranda m/delvis overbygg fremgår ikke av byggetegning og det foreligger ikke dokumentasjon på at det er omsøkt/godkjent. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. På vedlagt kart ser man en liten bygning like sør/øst for boligen. Dette er vedskjulet som nå er blitt flyttet og står nå ved siden av garasjen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   101 792,- (Omkostninger totalt)   3 491 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) 

 • Oppvarming
  Vedovn i stuen. Varmekabler i gulvet på baderommene, vaskerommet, kjellerstuen, stor kjellerbod og i hall i 1. etasje. Utover det er oppvarming basert på elektriske panelovner.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Kommunale avgifter
  6825

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  776847

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2796650

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. Det påløper også årlig avgift til "Veglaget Bakka-Hjalland" ifm. brøyting og vedlikehold av felles, privat vei. Dette utgjør p.t. kr. 16.000,- pr. år. Se forøvrig veilaget sine vedtekter (vedlagt). Adkomstveien inn til boligen blir brøytet på vinteren, men ikke selve gårdsplassen.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3818/58/10: 29.06.2000 - Dokumentnr: 2052 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3818 Gnr:58 Bnr:3 14.07.2010 - Dokumentnr: 526953 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0826 Gnr:58 Bnr:12 01.01.2020 - Dokumentnr: 942445 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0826 Gnr:58 Bnr:10

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på boligen datert 20.04.2023. Garasjen er satt opp som tiltak uten søknadsplikt.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat vei, vann og avløp. Vann kommer fra egen brønn. Avløp til egen septiktank som tømmes av kommunen. Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg ulovlige og grunnvannstand og øvrige forhold kan medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke gitt opplysninger om at det har blitt tatt vannprøver. Det gjøres oppmerksom på at kommuner kan foreta kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære fremtidige krav om utbedringer/endringer. Kjøper overtar risiko og ansvar for nevnte forhold. Boligen har innvendige vannledninger av plast og kobber, ref. tilstandsrapport. Ifølge selger er det kobberrør i kjeller som irrer grunnet aggressivt vann, og disse bør påregnes skiftet.

  Regulerings- og arealplanner
  Ingen egen reguleringsplan for området. Eiendommen ligger ifølge arealdelen til kommuneplanen i LNF-SONE 3 (tillatt spredt boligbygging). Planen er tilgjengelig hos megler og Tinn Kommune.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 390 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,00))   101 792,- (Omkostninger totalt)   3 491 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) 

  Omk. kjøper beløp
  101792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  4900,- oppgjørshonorar kr  4900,- og visninger kr  1750, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  41900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Sindre Tjønn

Megler

Sindre Tjønn

94 80 64 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev