aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Solveig Granlund har gleden av å ønske velkommen til Bråtenlia 9B!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Solveig Granlund har gleden av å ønske velkommen til Bråtenlia 9B!

AULI Bråtenlia 9B

Flott 2-roms leilighet på Aulifeltet med parkering i carport, sentral beliggenhet og en arealeffektiv planløsning.

 • kr 2 190 000
 • BRA 38 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 190 000
 • Omkostningerkr 67 822
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 259 005
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2007
 • Soverom1
 • ArealP-rom 38 m²
 • Felleskostnaderkr 1 550
 • Tomt4 666 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 190 000,- (Prisantydning) 1 183,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 780,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,00))   67 822,- (Omkostninger totalt)   2 259 005,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Pen 2-roms leilighet i første etasje med sentral beliggenhet på Auli. Kort vei til barnehage, skole, dagligvarebutikker og Auli senter med flere servicetilbud. Innvendig fremstår leiligheten med gjennomgående moderne overflater og tidsriktige fargevalg. Her får du en arealeffektiv planløsning med integrert skyvedørsgarderobe, soverom med store garderobeskap og en stue/kjøkken løsning som gir god plass til både sofa og lite spisebord. Aulifeltet er et rolig, barnevennlig og naturskjønt område. Fra boligen er det bare 3 minutter å gå til Auli Senter hvor du har tilgang til ulike butikker som Coop Extra og Kiwi samt andre servicetilbud som blant annet frisør, post og apotek. Kun 5 minutter unna å gå får du Auli stasjon som tilbyr tog som tar deg i retning Asker og Kongsvinger hver time.
Entré med skyvedørsgarderobe.

Bråtenlia 9B, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 38 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 38 kvm Entré, Kjøkken/Stue, Bad og Soverom  Tomt
  4666m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Eiendommen er beliggende i ett rolig barnevennlig og naturskjønt område på Aulifeltet. Fra boligen er det bare 3 minutter å gå til Auli Sentrum hvor du har tilgang til ulike butikker som Coop Extra og Kiwi samt andre servicetilbud som blant annet frisør, post og apotek. Kommunen har ett godt tilbud av barnehager og skoler. Det er gådistanse til barnehager og barneskole mens kun en kort kjøretur før du er på nærmeste videregående skole. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper og idrettshall m.m. Kun 5 minutter unna å gå får du Auli stasjon som tilbyr tog som tar deg i retning Asker og Kongsvinger hver time. Toget i retning Asker tar deg rett inn i sentrum av Lillestrøm og Oslo. Fra Aulifeltet tar det ca 15 min til Årnes, 25 min til Lillestrøm 30 min til Oslo lufthavn med bil.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Auli barnehage - 14 minutter gåavstand Korsdalen barnehage - 16 minutter gåavstand

  Skolekrets
  Auli barneskole - 3 minutter gåavstand Runni ungdomsskole - 20 minutter med bil Vormsund ungdomskole - 20 minutter med bil Sørumsand videregående skole - 10 minutter med bil

  Byggemåte
  Tradisjonelt bygget 4. mannsbolig fundamenter på antatt faste masser med ringmur av betong. Yttervegger av reisverk og etasjeskiller av bjelkelag. Saltak i konstruksjon av tre belagt med takstein. Utvendig liggende panel. Drenering fra byggeåret.

  Innhold
  Entré: Leiligheten har et hyggelig inngangsparti hvor du har platting med god plass til møblement. Videre inn i leiligheten har du entré med fliser på gulv lysmalte vegger. Det er gulvvarme. Klesoppbevaring gjøres i takhøy skyvedørsgarderobe. Kjøkken/stue Kjøkkenet og stue er i åpen løsning og har godt med lysinnslipp. Kjøkkenet er nytt, med innredning fra Ikea som består av moderne sorte slette fronter og laminat benkeplate. Videre har innredningen en optimal tilpasset løsning som gir godt med både skap - og benkeplass. Stuen er romslig og har god plass til sofa og TV-møblement. Stuen har peisovn. Soverom: Leiligheten har et soverom med god plass til dobbeltseng sammen med nattbord og hylle. Soverommet har også en stor skyvedørsgarderobe som gir mye lagringsplass. Bad: Badet er utstyrt med gulvbelegg og lyse våtromsplater, samt gulvvarme og toalett. Baderommet har nytt dusjkabinett, klassisk og tidløs baderomsinnredning, klosett. Innredningen består av skap under heldekkende servant, høyskap og speil med belysning. Badet har opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel.

  Standard
  Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Innvendig > Radon Innvendig > Rom Under Terreng Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Tekniske installasjoner > Varmtvannstank

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det følger en plass i rekkecarport. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 190 000,- (Prisantydning) 1 183,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 780,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,00))   67 822,- (Omkostninger totalt)   2 259 005,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner. Gulvvarme på bad. Peisovn i stue.

  Energiklasse
  C

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 2 272,- Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  478903

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1724052

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/24

  Felleskostnader pr. mnd
  1550

  Felleskostnader inkluderer
  Regnskap, revisjon, vann/avløp/forsikring.

  Andel fellesgjeld
  1183

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-22T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  5540

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  5000

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/201/88/4: 31.01.1968 - Dokumentnr: 534 - Rettigheter iflg. skjøte BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.
  RETTIGHETSHAVER Tele- og elverket
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:201 Bnr:88
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.07.2004 - Dokumentnr: 6201 - Erklæring/avtale Makeskifeavtale
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:201 Bnr:88
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.07.2004 - Dokumentnr: 6201 - Bestemmelse om veg gjelder gnr.201 bnr.25, 88 og 143
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:201 Bnr:88
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.07.2006 - Dokumentnr: 318993 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/24


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 27.05.2005.

  Vei, vann og avløp
  Privat vannverk, tilknyttet Årnes vannverk. Privat vei, offentlig avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 190 000,- (Prisantydning) 1 183,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 780,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,00))   67 822,- (Omkostninger totalt)   2 259 005,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  67822

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev