aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Flakstadvegen 319

AULI Flakstadvegen 319

Sjarmerende enebolig i landlige omgivelser med stor innegjerdet tomt - Trippel garasje - Flotte turområder

 • kr 3 500 000
 • BRA 184 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 500 000
 • Omkostningerkr 104 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 604 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 955
 • Soverom3
 • ArealP-rom 165 m²
 • Tomt1 588.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,00))   104 542,- (Omkostninger totalt)   3 604 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling ved Anne Fernandes ønsker velkommen til Flakstadvegen 319! Skjermet og sjarmerende eiendom beliggende i naturskjønne omgivelser midt mellom Kløfta og Auli senter. Her bor du rolig og landlig i barnevennlige omgivelser. Boligen antas oppført rundt 1955 og har en praktisk planløsning fordelt over to plan. Hovedetasjen rommer et praktisk kjøkken, stue, spisestue, 3 romslige soverom og toalett. I underetasjen har egen inngang og her finner du et flislagt baderom, tekniskrm/tørkerom og bod. Tomten er innegjerdet og pent opparbeidet med gressplen, busker og frukttrær. Eiendommen har en trippel garasje og en frittstående utebod. Nærmeste bussholdeplass er Henni ca 1,2km unna og nærmeste togstasjon er Rånåsfoss stasjon, 6,9km fra boligen. Velkommen til visning!

Flakstadvegen 319, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Underetasje
  Bruksareal
  Kjeller: 53 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 38 kvm Tørkerom og bad.
  Sekundærrom
  Kjeller: 15 kvm Egen entré og bod

  Hovedetasje
  Bruksareal
  1. etasje: 131 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 127 kvm Entré, stue, spisestue, gang, 3 soverom og kjøkken.
  Sekundærrom
  1. etasje: 4 kvm Bod.  Tomt
  1588.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Flatt tomt på 1.588,8 kvm. Innegjerdet eiendom med gruslagt innkjørsel med meget gode parkeringsmuligheter på egen tomt samt i trippel garasje. Tomten er åpen og solrik med god plass til rekreasjon for store og små. Den er pent opparbeidet med plen og diverse trær og prydbusker.

  Beliggenhet
  Eiendommen befinner seg i landlige omgivelser på Auli, lokalisert midt mellom Kløfta og Auli sentrum. Dette er et barnevennlig boområde med jorder, skogarealer med flotte stier og turområder i nærheten. Fra eiendommen er det turvei og stier til bla. Røverskansen, som er en bygdeborg på delet mellom Ullensaker og Nes kommune. Auli barneskole ligger cirka 7 km fra eiendommen og barnehager finnes både på Auli og Borgen og fra boligen er det like langt å kjøre uansett hvilket sted man velger. Nærmeste ungdomskoler er på Årnes og Vormsund mens videregående skoler finner du på Hvam og Sørumsand. På Årnes, kun 16 km unna eiendommen, ligger Nes svømmehall med 5 meters basseng, aktivitetsbasseng, terapibasseng, babybasseng, stupetårn på 1, 3 og 5 meter, en 58 meter lang sklie og en liten barnesklie. Til dagligvarebutikkene på Auli kan handelen enkelt gjøres ved Coop Extra eller Kiwi, kun 6,5 km unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Auli Senter et godt utvalg. Foretrekker man Kløfta så byr Romerikssenteret på bl.a. post, minibank, frisør, kafé/restaurant og diverse butikker, turen hit tar cirka 14 minutter med bil. Nærmeste bussholdeplass er Henni cirka 1km fra boligen og Rånåsfoss togstasjon ligger knappe 6,9 km unna.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Byggemåte
  Enebolig er oppført i én etasje over kjeller. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i betong og bindingsverk, og er kledd med stående tømmermannspanel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et betongdekke og trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass. Det er en frittstående garasje med 3 leddporter hvorpå en av dem har elektrisk portåpner. Det er også en frittstående bod ved siden av garasjen.

  Innhold
  Hovedetasje: Entré Entréen med romslig skyvedørs garderobe. Fra entréen har du videre ankomst til rom/bod på ca. 4km som nåværende eier bruker som kontor. Kjøkken Kjøkkenet har innredning med hvite profilerte fronter. Det er god benk- og skapplass, og plass til stort kjøkkenbord. Kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr medfølger handelen. Fra kjøkkenet er det adkomst til en lys og koselig spisestue. Spisestue Spisestuen er tilbygget i senere tid. Dette er et fint og lyst rom med mange vindusflater der grønne planter trives og oppleves som luftig med god plass til spisestue møblementet. Stue Stuen er også stor, med mange vinduer og peisovn. Her er det mange mulige møblerings muligheter noe som gjør det enkelt å innrede eller dele stuen i forskjellige brukssoner. Soverom Boligen har 3 romslige soverom. Alle har god plass til garderobe løsning, dobbeltseng og tilhørende møblement. Det ene soverommet er per dags dato brukt som hobbyrom. Gjestetoalett Boligens hovedetasje har en praktisk toalett innredet med wc og servant og tilhørende skap. Underetasjen Boligens underetasje har egen uinnredet inngang. Planløsningen rommer et flislagt bad, bod som brukes som vaskerom og et tørkerom/tekniskrom.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Grunnmur og fundament: Det registreres sprekker i grunnmuren. Vinduer: Med bakgrunn i at enkelte vinduer er punkterte, har høy alder og tar på karm ved lukking, settes TG2. Yttervegger: Fasadene er værslitte. Renner og nedløp: Det registreres utettheter i nedløp. Renner og nedløp har trolig nådd en alder hvor plutselige skader kan oppstå. Taktekking: Steinene er værslitte. Etasjeskille og gulv på grunn: Med bruk av nivelleringslaser ble det registrert et avvik på 15mm totalt på kjøkken og i stue. Ildsted/Skorstein: Tilstandsgraden TG2 settes med bakrunn i at teglsteinspipen har nådd en høy alder. Kjøkken: Kjøkkenet har ingen sokkel under innredningen. Det vurderes videre at det ikke er slitasje over det en kan forvente byggeåret tatt i betraktning. Toalettrom: Festeskruer til toalett er rustne. Det er fuktsvellinger på servant innredningens dører. Det er ikke tilluft til rommet. Trapp: Det mangler håndløper. Trappen fremstår som brattere en dagens krav mtp. rømning ved brann. Avløpsrør: Avløpsanlegg fra byggeåret har nådd en høy alder og skader/lekkasjer kan oppstå. Vannledninger: Vannrør er fra byggeåret, og har nådd en alder som tilsier at skader/lekkasjer kan oppstå. Elektrisk: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på det elektriske anlegget. Den eldste delen er trolig fra byggeår og har nådd en høy alder. Varmtvannsbereder: Det registreres irring ved elektriske inntakskabler. Ventilasjon: Underetasjen har begrenset/manglene ventilasjonsløsning.   Forhold som har fått TG3: Drenering: Det måles høye fuktverdier i underetasjen. Dreneringen har nådd en høy alder og er trolig fra byggeår. Rom under terreng: Fuktmålinger viser fuktverdier over faregrense for utvikling av sopp/råteskader. Det er høy luftfuktighet i kjelleren med stor fare for en skadeutvikling. Yttervegger (Østvegg): Det er råteskader og vær slitasje i kledningen. Våtrom - bad i underetasje: Det opplyses av eier at badet er fra midten av 2010-tallet. Tilstandsgraden settes med bakgrunn i at det trolig ikke er tettesjikt i gulvet og at registreres ufagmessige løsninger i badets overflater. Eier forteller også at varmtvann er koblet på kaldt vann og at kaldtvann er koblet på varmtvann til blandebatteri. Det er heller ikke etablert mekanisk avtrekk, noe som var et krav i dette tidsrommet. Det skal dog sies at våtrommet nok fungerer i dag, men at det ved en endret bruksbelastning av våtsonene gjør tilstanden usikker i tiden som kommer.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Det foreligger ferdigattest på et tilbygg på cirka 50 kvm. Dokumentasjon ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Parkering
  Gode parkeringsmuligheter på egen tomt og eiendommen har en trippel garasje.

  Forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer
  7998630

  Diverse
  Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte byggeår eller hvorvidt ferdigattest foreligger. Ferdigattest som foreligger i salgsoppgaven er på tilbygg datert 31.10.1980. Plantegninger foreligger. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,00))   104 542,- (Omkostninger totalt)   3 604 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen har varmepumpe i begge etasjer, varmekabler på bad og peis i stuen.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  6909

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 3 780,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  730161

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2628578

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, vann, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Info vannavgift
  Vann tilknyttet Årnes vannverk

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/211/24: 18.05.1955 - Dokumentnr: 1272 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3034 Gnr:211 Bnr:17
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1050625 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0236 Gnr:211 Bnr:24


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte byggeår eller hvorvidt ferdigattest foreligger. Ferdigattest som foreligger i salgsoppgaven er på tilbygg datert 31.10.1980. Plantegninger foreligger. Garasjen er byggemeldt 08.11.1985. Tegninger foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei og avløpsanlegg . Privat septikkanlegg, August Norge har vedlikehold av septiktanken. Vann er tilknyttet Årnes Vannverk. Det vil på generelt grunnlag kunne hefte usikkerhet ved private vann- og avløpsanlegg over tid. For eksempel kan spredegrøfter tettes, nye offentlige krav kan gjøre eksisterende avløpsanlegg ulovlige og grunnvannstand og øvrige forhold kan medføre endring i kvalitet og mengde på vann fra borehull og brønner. Det er ikke gitt opplysninger om at det har blitt tatt vannprøver de senere årene. Det gjøres oppmerksom på at kommuner kan foreta kartleggingsarbeid av private anlegg. Dette kan innebære fremtidige krav om utbedring av eiendommens avløpsanlegg. Kjøper overtar risiko og ansvar for nevnte forhold, herunder også for videre bruk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et LNFR område (Landbruks-, natur, og friluftsområde samt reindrift). Dette betyr at området som hovedregel ikke kan utvikles med tanke på boligbygging eller annet bebyggelse, fordi det blant annet skal tas hensyn til f.eks. allemannsretten, naturvern, landbruk eller friluftsliv. I LNFR område kan det være bygge- og deleforbud, i tillegg er det ikke sannsynlig at man får godkjent bruksendring av eksisterende bygninger eller godkjent oppføring av bygninger i strid med hovedregelen. I arealdelen i kommuneplanen kan det fremkomme opplysninger om virkningen av LNFR kategorien. Reguleringen gjelder fremtidige tiltak, dvs. eksisterende hus og fritidsboliger kan nyttes i tråd med tidligere gitte kommunale tillatelser, men reguleringen kan få konsekvenser ved eventuell gjenreisning, for eksempel etter brann. Oppføring av nye boliger i LNFR område kan ikke skje uten etter dispensasjon eller som følge av bestemmelsene i reguleringsplanen. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,00))   104 542,- (Omkostninger totalt)   3 604 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  104542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt meglerprovisjon til fastpris vederlag tilsvarende kr. 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Anne Leithe Fernandes

Megler

Anne Leithe Fernandes

41 48 94 28

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev