aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne stilfulle, nyoppførte hytta på Tranebærsletta 10! (Selgers foto)

Aurdal Tranebærsletta 10

Aurdalsåsen - Lekker, nyoppført hytte i 8'' håndlaftet tømmer. Nær skiløyper og alpinanlegg. Ca. 920 moh.

 • 4 390 000
 • BRA 82 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 390 000
 • OMKOSTNINGER111 092
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 501 092
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 82 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT914 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 390 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  111 092,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 501 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Entré, gang, stue med åpen løsning til kjøkken, tre soverom, bad og bad/teknisk rom.

Hems med trapperom, disponibelt-/oppholdsrom og bod.

Delvis overbygd terrasse.
Tranebærsletta Hyttefelt ligger ca. 920 moh omgitt av vakkert turterreng slik at turen kan starte rett utenfor hyttedøra uansett årstid. Mulighetene er mange for både fot-, sykkel-, fiske- og skiturer.

Tranebærsletta 10, Innlandet

 • Denne lekre, nyoppførte hytta er håndlaftet i 8'' tømmer av malmrik furu. Den er oppført i norsk, grovt tømmer av god kvalitet, har flotte søyler, torv på taket og stilfulle vinduer. Her er alt gjennomført i naturens materialer og i vakre farger, både innvendig og utvendig.

  Hytta er åpen og romslig, har god planløsning med alle fasiliteter. Beliggende på en fin naturtomt omgitt av nydelig turterreng er det her hyggelig å samle familie og venner til gode dager på fjellet!

  Hytta har, som alt nevnt, store, flotte vinduer som slipper lyset og naturen inn. Nærheten til naturen gjenspeiles i material- og fargevalg inne i hytta. Her er det vakre tømmervegger og himlinger i lune farger, pene gulv i 1-stavs parkett, og fliser med varmekabler i entré, gang, bad og bad/teknisk rom.

  Hytta har et pent inngangsparti fra terrassen, som er praktisk bundet sammen med den overbygde gavelterrassen. I entréen er det mønet himling med tømmeråser, og god plass til garderobeløsninger.

  Stua er lys og luftig med mønet himling med flotte tømmeråser, og ikke minst vakre vinduer som gir en fantastisk romfølelse. Her kan en sitte i sofakroken, nyte lyset og utsikten, og samtidig kjenne varmen fra en stilig, sort peisovn. Fra stua er det også utgang til en stor, delvis overbygd terrasse og videre til terreng.

  Det er åpent fra stue inn til kjøkken med stemningsfull belysning. Her er det tidsriktig, plassbygd kjøkken-innredning i heltre fra lokal leverandør. Innredningen er malt i fargen dempet sort med eik benkeplate, og har innebygde hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, oppvaskmaskin og ventilator, alt i velrenommert merke.

  I hytta er det et stilfullt bad hvor sprekkpanel i himling og på delevegg mot gang, gir en fin kontrast til tømmerveggene. Downlighs belysning. På badet er det baderomisnnredning med servant og speil, frittstående dusjkabinett og toalett.

  Hytta har også et bad/teknisk rom med servantskap og speil, frittstående dusjkabinett og toalett. Skap med plass til vaskemaskin og oppbevaring, samt innebygd varmtvannsbereder. Det er lysskinne i tak. Avtrekksvifte på begge bad..

  I hytta er det tre soverom, i tillegg til en hems med et disponibelt rom. Fra gangen er det heltre trapp med hvite vanger og rekkverk, samt trinn i samme farge som vegg. Trappen er fra lokal produsent.

  Hemsen vil garantert bli populær for mange i familien. Her er det mønet himling med flotte tømmeråser, åpent og hyggelig. På hemsen er det også en praktisk bod med god lagringsplass.
 • På Aurdalsåsen, om lag 2,5 times kjøring fra Oslo-området, finner du Tranebærsletta og denne flotte, nyoppførte hytta. Den ligger i et populært hytteområde, omlag 100 m fra et fantastisk løypenett, og med ski inn/ski ut (via tilbringerløype) til et av Valdres største alpinsentre.

  Tranebærsletta Hyttefelt ligger ca. 920 moh omgitt av vakkert turterreng slik at turen kan starte rett utenfor hyttedøra uansett årstid. Mulighetene er mange for både fot-, sykkel-, fiske- og skiturer. Løypenettet strekker seg forresten helt til Beitostølen, så her er det noe for alle!

  På Aurdalsåsen er det også flere vakre fjellvann hvor en kan prøve fiskelykken, eller ta seg et bad på varme sommerdager. Fra hytta er det kort vei til Damtjern, og over hele åsen finner en fine stier opp til fjelltopper med nydelig utsikt, gjerne til både Hallingdal og Jotunheimen. Turer til Binnhovdknatten, Fjellenden og Bjørgovarden kan alle anbefales.

  De mange stølsveiene i området egner seg godt til opplevelsesrike sykkelturer, og det er muligheter for kjøp av jaktkort.

  Fra hytta er det også kort vei opp til Danebu Kongsgård som serverer lekre retter i hyggelige, historiske omgivelser. Fjellparkstua kan også friste med god servering, gjerne ferske kanelsnurrer og varm sjokolade etter en frisk skitur.

  Tranebærsletta hyttefelt er et flott utgangspunkt for turer i vakker natur, men det vil også være hyggelig å tilbringe rolige stunder ved hytta. Her er det fine friarealer og en egen balløkke hvor både små og store kan ha det gøy, så her ligger alt til rette for mange gode dager på fjellet!

  Besøk gjerne nettsiden:
  www.aurdal.no hvor du finner mer informasjon om Aurdalsåsen og bl.a. Valdres Alpinsenter, Aurdal og Kruk løypelag, Danebu Kongsgaard og Aurdal Fjellpark.

  Fra Tranebærsletta er det ca. 5 km til Aurdal med søndagsåpen Kiwi-butikk og bensin. Til Fagernes med et bredt utvalg av butikker, serveringssteder, kino, lokalmedisinsk senter, kommuneadministrasjon mm. er det ca. 17 km.
 • Nyoppført hytte.
 • Hytta har lett adkomst og ligger ca. 2,5 timers kjøring fra Oslo.

  Fra Oslo kan en kjøre til Sandvika og følge E16 videre til Aurdal sentrum. Ta av til høyre mot Aurdalsåsen/Valdres Alpinsenter/Danebu, og følg veien oppover ca. 4 km til automatbom. (20 kr).

  Fortsett opp til Damtjern og hold til høyre videre oppover mot Danebu. Etter ca. 600 m ta til høyre inn på Tranebærsletta og eiendommen ligger godt synlig på venstre side av veien. Den er merket med "til-salgs" skilt.

  God tur!
 • Leveransebeskrivelse nøkkelferdig laftehytte fra Sveum Eiendom AS.

  Yttervegger:
  Håndlaftet 8 toms malmrikt furu tømmer fra Norge, grovt tømmer i meget bra kvalitet.

  Tak/taktekking :
  Torv på tak, varmtak isolert med hardisolasjon, helsveiset membran duk og innvendige takrenner, leveres ferdig sådd.

  Utvendig overflatebehandling:
  Hytta leveres ferdig beiset i fargen Furubark 0683.

  Vinduer, ytterdør og terrassedør:
  Vinduer leveres av Bauge, vinduer med u-verdi krav i henhold til TEK17, 2 lags isolerglass med aluminium sprosser, hvitmalt i ncs s0502-y (bomull)begge sider. Terrassedør leveres også av Bauge. Ytterdør leveres av Harmonie type Gausdal, ytterdør leveres med sylinderlås.

  Terrasse :
  Det blir terrasse som på tegning/bilder, støpt fundament med tilfarere i impregnert trevirke, som gulv blir det Møre royal impregnert gulv. Rekkverk.

  Gulv innvendig:
  Yttergang og mellomgang, bad og teknisk rom / bad 2 får flis med varmekabler, alle andre rom får parkett, stue / kjøkken får varmefolie i gulv. Det vil bli flis i gang med str 30*60, på bad blir det flis på 30*30. Farge på flis er ikke bestemt så her er det mulig å komme med innspill, flis er beregnet til kr 350,- pr kvm og pris forskjell på annen flis kommer i tillegg evt trekkes ifra stipulert pris. Parkett gulv er priset til kr 500,- pr kvm evt endringer i pris kommer i tillegg evt trekkes ifra stipulert pris. Priser er inkl. mva.

  Innvendige vegger:
  Alle vegger blir i laft bortsett fra en vegg på hoved bad som det blir en vegg med furu sprekkpanel i 14*120 levert av Vyrk, laftevegger er i utgangspunktet tenkt beiset i farge levert av vyrk, se Vyrk.no for fargevalg.

  Innvendig tak:
  Tak i stue, hems, yttergang og bad/teknisk rom blir i sprekkpanel som ligger oppe på åser. (raftet tak) Soverom og øvrige rom får sprekkpanel / glattpanel beiset i samme farge.

  Foringer og listverk:
  Alle foringer og lister rundt dører og vinduer er ferdigbehandlet hvit, Gulvlister blir i glattkant som blir behandlet, øvrige tak og gulvlister blir i ferdig behandlet hvit (bomull)farge.

  Listverk og foringer monteres med maskindykkert og dette innebærer at hodet på dykkert vil være synlig, ekstra strøk med evt overflatebehandling inngår ikke.

  Innvendige dører:
  Alle innvendige dører er hvite kompakt dører med 3 speil, leveres med låskasse og sort vrider.

  Bad wc/teknisk rom:
  Hovedbad har flat himling i sprekkpanel, vegger er tømmer bortsett fra vegg mot gang hvor det er reisverk vegg med sprekkpanel, flis med varme på gulv, dusjkabinett, gulvstående toalett og innredning med servant og speil, innredning blir på minimum 90cm bredde (innredning er ikke bestemt vedr type) downlight belysning. Bad/teknisk rom har raftet tak hvor det blir montert varmtvannsbereder oppe på vegg for å spare plass, gulvstående toalett og dusjkabinett, innredning med servant og speil, opplegg for vaskemaskin, flis på gulv med varme, lysskinne i tak og avtrekksvifte blir montert på begge bad.


  Kjøkkeninnredning:
  Kjøkkeninnredning blir plassbygd av snekker Halvorsen (Fagernes) heltrekjøkken malt i fargen dempet sort med 30 mm eik benkplate, monteres av Halvorsen, det vil bli levert kjøl/frys (innbygd) komfyr og oppvaskmaskin, samt ventilator, alt i velrenommert merke, hvitevarer er beregnet med kr 28000,- inkl. mva, ev. endringer kommer i tillegg ev. trekkes fra denne sum .

  Trapp til hems:
  Trapp til hems blir produsert i heltre og montert av snekker Halvorsen. Males i fargen dempet sort.

  Ildsted og pipe:
  Det vil bli montert en peisovn i stue.

  Brannvernsutstyr:
  Det blir montert røykvarslere seriekoblet med batteribackup, (i henhold til NEK 400) 1 stk 6 kg brannslukningsapparat blir også levert.

  El-anlegg:
  El arbeid utføres av Valdres El installasjon, bad og mellomgang får led downlight med dimmer, stue / kjøkken får 3 takpunkt med dimmer og øvrige tak får fastpunkt for lampe, panelovner på alle soverom, det blir montert stikkontakt for multimedia-TV, router, musikkanlegg etc 6- uttak ihht NEK 400, nettverkspunkt inkl terminering og rikelig med vanlige stikkontakter på stue, på kjøkken blir det benkebelysning og stikk på vegg over kjøkkenbenk. Alt av hvitevarer og komfyrvakt ferdig montert, møbelspot i vitrineskap kjøkken. Ute blir det utelampe ved inngang og på terrasse ved stue, 1 stk utekontakt. Alt av elektrisk materiell blir levert i fargen sort. El arbeid utføres i henhold til NEK 400 2018, begge bad får Fresh intellivent avtrekksvifte. Det blir montert Plejd - smartstyring for lys. www.plejd.com/nb-no/forbruker

  Røranlegg:
  VVS blir som på tegning, vannmåler og vannstopp ventil monteres.

  Etasjeskille:
  Etasjeskille blir i lokalprodusert kantstilt massivtre.

  Mur og betongplate:
  Det blir støpt ringmur med ringmurelementer og isolert støpt plate, Fundamenter til terrasse støpes også.

  Generelt:
  Det blir synlige tømmeråser i stue, hems, yttergang og bad/teknisk rom, disse blir behandlet med samme beis som vegg.
 • Bruttoareal - Bta = 90 m²
  Bruksareal - Bra = 82 m²
  Primærareal - P-rom = 82 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, gang, stue med åpen løsning til kjøkken, tre soverom, bad og bad/teknisk rom.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-ROM) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vi viser til vedlagte "Leveransebeskrivelse nøkkelferdig laftehytte" fra Sveum Eiendom AS.
 • Eiet tomt, ca. 914 m², iflg. matrikkelbrev fra Nord-Aurdal kommune.

  Pent opparbeidet og tilsådd naturtomt.
 • På tomta vil det være gruset parkeringsplass for 2 - 3 biler.
 • Helårsvei.

  Vann fra Fræningen Vannverk.
  Tilkoblet kommunalt avløpsnett.

  For avløpet er det etablert en pumpekum (ligger på naboeiendom), og denne vil være felles for flere av hyttene på Tranebærsletta. Egen undermåler for strøm for pumpen er montert på denne eiendom. Pumpekummen overtas i sin helhet av de aktuelle hytteeierne. Kostnader til strøm og vedlikehold fordeles mellom hytteeierne. Avtalen vil bli tinglyst.
 • Formuesverdi for hytte er foreløpig ikke beregnet. Ved første gangs verdsetting skal ligningsverdi av fritidseiendom (ikke sekundærboliger) fastsettes til maksimalt 30 % av markedsverdi, eventuelt til 30 % av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg.
 • Avgifter pr. 2021:
  - Hytterenovasjon: kr. 1.390,-.
  - Vann (Fræningen Vannverk AS): Fastavgift kr. 869,-. Forbruk kr.: 69 pr m3. Minimumsforbruk: 20 m3 pr år.
  - Avløp (kommunalt): Fastavgift kr. 310,-. Forbruk kr. 29,- pr. m3.
  - Feieavgift vil tilkomme.
  - Eiendomsskatt vil tilkomme.
 • Faste kostnader pr. år pr. 2021:
  Bomavgift pr. tur: kr. 20,-.
  Velavgift: kr. 150,-.
  Avgift til løypelaget: kr. 1.000,-.
  Brøyting (avhengig av snømengde): kr. 1.200 - kr. 2.000,-.

  I tillegg tilkommer kostnader til strøm og forsikring.
 • Ferdigattest til bli utstedt før overtagelse.
 • Hytta har ikke egen utleiedel.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Diverse/generelle forbehold :

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger, og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene og illustrasjonene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsprospektet og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Eventuelle endringer skal ikke forringe det leverte produkts kvalitet. Kjøper er også forpliktet til å godta de endringer for hytta som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Under vindubeskrivelse i salgsoppgaven er det opplyst leveranse av tre vinduer med størrelse 9x11 (910x1110) riktige mål er 6x11 (610x1110).

  Selger tar forbehold om krymp i treverket, og spikerhull på lister.

  Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksareal (BRA) er arealet innenfor boligens omsluttede vegger inkl. innvendig boder og sjakter. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få bruksarealet.

  Endringer av utomhusanlegg og fellesareal.

  Retten til å leie ut og endre salgspris og betingelser på usolgt hytte uten varsel.

  Ved økning av skatter, avgifter og gebyrer, herunder blant annet merverdiavgift (mva), tinglysingsgebyrer og dokumentavgift, i tiden mellom avtaleinngåelse og overtagelse vil totale kostnader øke tilsvarende.
  Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom leveransebeskrivelse og tegninger i prospekt/internettside, gjelder dokumentene i følgende rekkefølge:
  Leveransebeskrivelse
  Kontrakt med vedlegg,
  Salgsoppgave.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid. Endringer i lov eller forskrift eller nye offentligrettslige krav eller vedtak som gjelder for selgers ytelse, anses som kjøpers forhold og kostnad, dersom selger ved avtaleinngåelsen ikke burde ha regnet med endringene. Dersom de nevnte endringer medfører økte kostnader for selger vil dette medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper.

  Alle opplysninger er gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig.

  Noen av bildene er områdebilder.

  Kjøpers undersøkelsesplikt:
  Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler.

  Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

  Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp av hytte inngås.

  Internett/TV:
  Det legges opp til nettverkskontakt på stue. Ifølge selger kan f.eks net2you brukes som leverandør.
  Tilkobling osv. bestilles og betales av kjøper.

  Utomhusarealer:
  Tomta er naturtomt tilsådd rundt hytta. Parkeringsplass til 2-3 biler blir gruset sammen med vei.


  Velforening:
  Hytta blir tilknyttet Ravangen velforening.

  Garantier:
  Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

  Vedr. budgivning:
  Det enkleste er å legge inn bud elektronisk via "Gi Bud"-knappen i Finn-annonsen, hvor man samtidig legitimerer seg med Bank-Id (det er krav til oversendelse av legitimasjon for alle budgivere.) Det er også mulig å benytte budskjema som oversendes megler. Husk å før opp informasjon vedr. finansiering, og helst navn og tlf. nr på din bankkontakt.

  Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Dersom en budgiver legger inn bud tett opp mot en annen budgivers akseptfrist kan man risikere at eiendommen blir solgt før budet kommer fram til megler. Selger skal skriftlig akseptere bud overfor megler som igjen skal formidle dette skriftlig videre til budgiver før akseptfristen går ut. Vi ber derfor om at bud må være oversendt minimum 5 minutter før eksisterende bud går ut, og at alle bud har en akseptfrist på 30 minutter. Denne fristen kan avtales kortere mot slutten av en budrunde.

  Se forøvrig Forbrukerinformasjon om budgivning lenger bak i salgsoppgaven.

  Aksept av bud/transport av kontrakt:
  Utbygger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste ethvert bud/kjøpetilbud på fritt grunnlag. Eventuell transport av kjøpekontrakt før overtakelse skal på forhånd aksepteres av selger og av garantisten og kan nektes på fritt grunnlag. Selger vil kreve et transportgebyr på kr. 31.250,- fra kjøper.

  Vedlegg i salgsoppgaven:
  - Leveransebeskrivelse
  - Fasadetegninger
  - Matrikkelbrev
  - Situasjonskart
  - Reguleringsbestemmelser
  - Budskjema

  Budgivning i forbrukerforhold
  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal.
  Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker


  Offentlige forbehold
  Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m


  Avtalemessige forhold Avtalebetingelser
  Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova).

  Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenøren og forbrukeren, mens her bruker uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Bustadoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. Bustadoppføringslova § 3. Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse.

  Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når hytta er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eigedom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadsoppføringslova.
  Avhendingsloven er ufravikelig ved forbrukerkjøp av nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år på avtaletidspunktet, dersom selger har gjort avtalen som ledd i næringsvirksomhet. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i bud.
 • Utdrag av brev fra advokat Ragna Bang, datert 15.02.2019: "
  De tinglyste heftelsene på eiendommen, ble opprinnelig tinglyst på eiendommen gnr. 93 bnr. 2, som denne tomten er utskilt fra. Heftelsene består i hoved sak av vegretter, rett til vann m.v. samt en del jordskiftesaker. De tinglyste heftelsene ansees ikke å ha noen praktisk eller økonomisk betydning for de aktuelle tomtene. Det antas imidlertid at det fortsatt kan være generell beiterett i området."

  Ta kontakt med megler for mer informasjon.

  Følgende er tinglyst på eiendommen:
  - Dagbok nr. 900018, tinglyst 04.12.1851 Bestemmelse om beiterett
  - Dagbok nr. 900059, tinglyst 20.08.1866 Utskifting
  - Dagbok nr. 900158, tinglyst 25.08.1900 Bestemmelse om gjerde
  - Dagbok nr. 902560, tinglyst 23.11.1935 Bestemmelse om gjerde
  - Dagbok nr. 2095, tinglyst 11.12.1936 Bestemmelse om veg m.fl.
  - Dagbok nr. 1360, tinglyst 06.08.1952 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 56, tinglyst 11.01.1955 Bestemmelse om vannrett og veg
  - Dagbok nr. 57, tinglyst 11.01.1955 Bestemmelse om vannrett og veg
  - Dagbok nr. 1973, tinglyst 08.12.1956 Bestemmelse om vannledning
  - Dagbok nr. 1147, tinglyst 26.05.1962 Bestemmelse om veg og vannrett
  - Dagbok nr. 1099, tinglyst 25.04.1963 Bestemmelse om vannrett og veg
  - Dagbok nr. 1100, tinglyst 25.04.1963 Bestemmelse om vannrett og veg
  - Dagbok nr. 2133, tinglyst 14.08.1963 Bestemmelse om vannrett og veg
  - Dagbok nr. 2134, tinglyst 14.08.1963 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 2135, tinglyst 14.08.1963 Bestemmelse om veg og vannrett
  - Dagbok nr. 2136, tinglyst 14.08.1963 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 888, tinglyst 01.03.1965 Skjønn - Regulering av Aurdalsfjorden
  - Dagbok nr. 62852, tinglyst 28.01.2009 ** Diverse påtegning
  - Dagbok nr. 5188, tinglyst 12.12.1969 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 3694, tinglyst 15.10.1970 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 4066, tinglyst 09.11.1970 Rettighet iflg. skjøte
  - Dagbok nr. 4711, tinglyst 23.11.1971 Bestemmelse om vannrett
  - Dagbok nr. 5814, tinglyst 28.12.1972 Bestemmelse om veg m.fl.
  - Dagbok nr. 2332, tinglyst 29.05.1973 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 2880, tinglyst 03.07.1973 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 422, tinglyst 30.01.1976 Jordskifte
  - Dagbok nr. 3452, tinglyst 26.07.1976 Rettigheter iflg. skjøte
  - Dagbok nr. 5869, tinglyst 23.11.1979 Jordskifte - grensegangsak
  - Dagbok nr. 5453, tinglyst 26.11.1985 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 3381, tinglyst 27.07.1988 Erklæring/avtale - Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 4303, tinglyst 21.09.1988 Erklæring/avtale - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  - Dagbok nr. 4304, tinglyst 21.09.1988 Erklæring/avtale - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  - Dagbok nr. 5625, tinglyst 29.11.1988 Jordskifte - grensegangsak
  - Dagbok nr. 2370, tinglyst 29.06.1993 Jordskifte - grensegangsak
  - Dagbok nr. 89, tinglyst 04.01.1995 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 734, tinglyst 15.02.1995 Jordskifte
  - Dagbok nr. 735, tinglyst 15.02.1995 Jordskifte
  - Dagbok nr. 1124, tinglyst 03.03.1995 Jordskifte
  - Dagbok nr. 3864, tinglyst 01.10.1997 Bestemmelse om veg - Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om vannrett
  - Dagbok nr. 4322, tinglyst 29.10.1998 Jordskifte (Aurdal Austås)
  - Dagbok nr. 2755, tinglyst 23.07.1999 Erklæring/avtale - Bestemmelse om veg (Freningveien Velforening)
  - Dagbok nr. 1540, tinglyst 18.04.2001 Kjøpekontrakt
  - Dagbok nr. 5589, tinglyst 11.12.2002 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 5178, tinglyst 27.10.2003 Jordskifte (Anmarkrud - Bruksordningsregler for Aurdal Austås Utmarkslag)
  - Dagbok nr. 4655, tinglyst 08.09.2004 Bestemmelse om garasje/parkering
  - Dagbok nr. 4656, tinglyst 08.09.2004 Bestemmelse om garasje/parkering
  - Dagbok nr. 1810, tinglyst 19.04.2005 Bestemmelser iflg. skjøte
  - Dagbok nr. 1035, tinglyst 07.02.2007 Jordskifte (Danebuvegen)
  - Dagbok nr. 4545, tinglyst 03.08.2007 Erklæring/avtale - Bestemmelse om veg, garasje/parkering, kloakkledning.
  - Dagbok nr. 154840, tinglyst 21.02.2008 Bestemmelse om veg (Freningvegen) (veg 18) Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  - Dagbok nr. 992517, tinglyst 09.12.2008 Bestemmelse om vann/kloakkledning - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  - Dagbok nr. 77352, tinglyst 31.01.2011 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 9892, tinglyst 05.01.2012 Jordskifte (Trollstua)
  - Dagbok nr. 22132, tinglyst 09.01.2012 Jordskifte (Mehus)
  - Dagbok nr. 701827, tinglyst 29.08.2012 Bestemmelse om veg
  - Dagbok nr. 422719, tinglyst 28.05.2013 Bestemmelse om veg

  Dersom det er ubetalte kommunale avgifter har kommunen legalpant i eiendommen.
 • Hyttetomtene ligger innunder reguleringsplan for Tranebergsletta, vedtatt 30.11.2017. Fritidsbebyggelse.

  Kopi av reguleringsplan med reguleringsbestemmelsene følger vedlagt.

  NB! Vedlagt reguleringsplankart er ikke korrekt da oppmålt areal er mindre enn regulert areal. Det er oppmålt areal som skal legges til grunn ved beregning av bl.a. utnyttingsgrad.
 • Gnr. 93 Bnr. 491 i Nord-Aurdal kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter nærmere avtale med selger. Hytta er beregnet ferdigstilt i løpet av mai 2022.

  NB! Kjøper har ikke tilgang til eiendommen i perioden mellom budaksept og overtagelse.
 • Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for usolgt enhet uten forutgående varsel.

  Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om hytteprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og den enkelte enheten. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Sveum eiendom as Sveum

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev