aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Aurfaret 1 G! En lys og pen 3-roms selveierleilighet i 2. etasje med god intern beliggenhet.
Velkommen til Aurfaret 1 G! En lys og pen 3-roms selveierleilighet i 2. etasje med god intern beliggenhet.

AURSKOG Aurfaret 1G

Pen, moderne 3-roms selveier fra 2018. Vestvendt balkong og garasjeplass. Stilig kjøkken og delikat bad. Meget sentralt!

 • kr 3 550 000
 • BRA-i 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 550 000
 • Omkostningerkr 103 190
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 653 190
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2018
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 3 000
 • Tomt1 642 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 550 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,00))   103 190,- (Omkostninger totalt)   3 653 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2. etasje.
Aurfaret 1 G er en lys og attraktiv 3-roms selveierleilighet, i andre etasje i moderne flermannsbygg fra 2018. Leiligheten har gjennomgående og romslig planløsning, med inngang fra østvendt svalgang, og utgang til en stor, vestvendt balkong med markise. Området er barnevennlig og sentralt, få minutters gange fra Aurskog senter, busstopp, skole og barnehage. Leiligheten har balansert ventilasjon, lyse overflater og parkettgulv. Stuen har peisovn og ligger i åpen løsning med et stilig Kvik-kjøkken som har alle hvitevarer integrert. Videre er det et delikat, flislagt bad med gulvvarme, to gode soverom, hvor det ene har skyvedørsgarderobe, og en flislagt entré tilknyttet bod. Det medfølger også en garasjeplass i kjelleren og en ekstern sportsbod. Velkommen til visning!
Leiligheten er lys og luftig, og har en moderne åpen stue- og kjøkkenløsning.

Aurfaret 1G, Akershus

 • Tomt
  1642m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiet har en lett skrånende fellestomt som er opparbeidet med asfalterte gangveier og parkeringsarealer. I tillegg er det felles hageareal med plen, lekearealer og noe beplanting. Leiligheten har inngang fra en østvendt svalgang og utgang fra stuen til balkong på ca. 13 kvm. Balkongen har gode solforhold, skjermede markise, dekke av terrassebord og levegg mot nabo. Det er god plass til møbler, slik at sommerdagene kan nytes med maksimal komfort. Balkongen vender ut mot pent opparbeidet fellesareal med asfaltert parkeringsplass, grønn plen, og noen lekeapparater til glede for de minste. Svalgangen på østsiden ligger skjermet mot tomt med busker, steinsatt skråning, asfaltert adkomst og noen trær. Ved ytterdøren er det plass til kafésett, blomsterkrukker og lignende.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde på Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Bygget ligger kun få minutters gange fra Aurskog senter, bussholdeplass, skoler, barnehage og sykehjem. Nærområdet byr på vakker natur med en rekke merkede turstier, samt sykkelterreng og fine skiløyper. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og bl.a. tilbyr fotball, håndball, ski, og svømming. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytebaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Ønsker du ytterligere tilbud har Aurskog Senter et fint utvalg butikker, café, bank, apotek, frisør for å nevne noe. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde med buss eller bil og byr på shoppingsenter og de fleste bymessige fasiliteter. Med bil fra Aursmoen tar det ca. 10 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 25 min til Lillestrøm, 30 min til Strømmen og 45 min til Oslo lufthavn.

  Adkomst
  Se vedlagte kart i Finn annonsen.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av leiligheter, villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra leiligheten er det gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole, og i nærområdet ligger Aursmoen barnehage. Nærmeste videregående skoler er Bjørkelangen videregående skole og Kjelle videregående skole.

  Skolekrets
  Aursmoen skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Kollektivtilbudet i området består av buss, og nærmeste holdeplass er kun ca 150 meter fra leiligheten. Nærmeste holdeplass er Aursmoen og Aurskog sykehjem som begge ligger innen kort gangavstand.

  Byggemåte
  Lavblokk oppført med grunnmur i betong. Sadlet tak tekket med takstein. Yttervegger i betong og isolert bindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskillere i tre. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Malte terrassedører i tre med 3-lags isolasjonsglass fra byggeår. Etablert balkong utgang fra stue. Trekonstruksjon med trespaltegulv. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ingen bemerkninger.

  Innhold
  Planløsning: 2. etasje: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og bod. Entré Velkommen inn i en attraktiv og trivelig leilighet med moderne standard, lyse rom og gjennomgående planløsning. Entreen har grå fliser på gulvet og downlights i glatt, hvitmalt himling. Rommet er innredet med skoskap og knagger, og har direkte inngang til en romslig bod som gjør det enkelt å holde orden. Kjøkken Kjøkkenet har en stilig innredning fra Kvik, montert i L-form, i åpen løsning med stuen. Frontene er brune og glatte med trestruktur, og benkeplaten er i lys laminat med planlimt vaskekum og nedfelt induksjonstopp. Stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys er også integrert. Kjøkkenet har takhøye skap, glassplater som backsplash over kokesone og vaskekum, samt bra med belysning over benken og ventilator med stålfront over kokesonen. Det er god arbeidsflyt til baking og matlaging, og bra med oppbevaringsplass i skap og skuffer. Stue Stuen er lys, luftig og sosial med åpen løsning til kjøkkenet og gode vindusflater langs hele vestveggen. Herfra er det også utgang til en solrik balkong på ca. 13 kvm - en fin forlengelse av rommet gjennom sommeren. Stuen har parkettgulv, lysmalte panelplater på veggene, glatt, hvitmalt himling, samt god plass til både sofagruppe, tv-løsning og spisebord. I hjørnet av rommet er det montert en peisovn som gir ekstra hygge i den kalde årstiden. Bad/wc/vaskerom Badet er pent og moderne med varmekabler i gulvet, downlights i himling og betonggrå fliser på gulv og vegger. I enden av rommet er det et høyskap med håndklehyller og opplegg for vaskesøyle vis à vis. Innredningen består av en heldekkende servant på mørk skuffeseksjon, matchende speilskap, et veggmontert toalett, og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Soverom og garderobe Leiligheten har to gode soverom, med vinduer og lufteskodder vendt mot svalgangen i øst. Rommene har parkettgulv, lysmalte panelplater på veggene og glatt, hvitmalt himling. Langs hele den ene veggen i hovedsoverommet er det montert en stor skyvedørsgarderobe med mørke fronter og speil, noe som gir rikelig plass til klær, sko og utstyr. Leiligheten har også en innvendig bod med adkomst fra entreen, og ekstra lagringsplass i en uisolert sportsbod. Kort fortalt - Attraktiv 3-roms selveier. - Moderne standard fra 2018. - Gjennomgående planløsning. - Inngang fra østvendt svalgang. - Vestvendt balkong på 13 kvm. - Solrik og utstyrt med markise. - Medfølger garasjeplass i kjeller. - Flislagt entré med downlights. - Entreen har adkomst til bod. - Lys og luftig stue med peisovn. - Sosialt med åpen kjøkkenløsning. - Kvik-kjøkken med integrerte hvitevarer. - Delikat bad med fliser og gulvvarme. - Opplegg for vaskesøyle på bad. - To soverom med vindu mot svalgang. - Skyvedørsgarderobe på ett rom. - Disponibel sportsbod på 5,5 kvm. - Boligen har balansert ventilasjon.

  Standard
  Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Det er skade på plate i levegg. Tiltak: Skifte plate. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Øyvind Nåmo Rønning, datert 12.04.2024. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier tegner egen avtale for tv/internett.

  Parkering
  Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles garasjeanlegg under leilighetene. Det er adkomst til garasjen via trapp og garasjeport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det er etablert prefabrikkert løsning for radon i denne typen bygg og anses å ha tiltenkt funksjon i forhold til radonsikring.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 550 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,00))   103 190,- (Omkostninger totalt)   3 653 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med varmekabler på bad og har vedfyring i peisovn i stuen.

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i de månedelige fellesutgiftene.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt i Aurskog Høland kommune, pt. på 3 promille. Eiendomsskatten oppgitt er stipulert for 2024. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  860215

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  3440858

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet fellesutgifter, strømforbruk, innboforsikring, tv/internett, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  1/8

  Felleskostnader pr. mnd
  3000

  Felleskostnader inkluderer
  Kommunale avgifter, strøm fellesområder, snørydding, vindusvask av fellesområder, regnskapsføring m.m

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til Sameiet Aurfaret 1.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke gitt opplysninger om krav til styregodkjennelse fra forretningsfører eller i sameiets vedtekter.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i evt. regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Eika Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i evt. gjeldende vedtekter og husordensregler. Evt. dokumenter følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke regulert i vedtektene, men ved tidligere salg har forretningsfører henvist til sameielovens bestemmelser.

  Eierskiftegebyr
  4000

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/192/117/7: 02.05.1947 - Dokumentnr: 766 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3226 Gnr:192 Bnr:117 Gjelder denne registerenheten med flere 07.02.2018 - Dokumentnr: 410781 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 7 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/8 Heftelsene omhandler bestemmelser om vei og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse, datert 25.04.2018.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Offentlig vei og private internveier.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan med navn Detaljregulering Aurfaret 1 og 3. Registrert som nåværende bebyggelse i kommuneplanens arealdel. Tomta ligger innenfor støysone langs vei. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 550 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,00))   103 190,- (Omkostninger totalt)   3 653 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  103190

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr  45.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr 23.500,- og visninger kr 2.500, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 5.000,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger og foto. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev