aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Aurkvartalet - Et nytt og flott prosjekt midt i hjertet av Aursmoen!

Aurkvartalet - 29 SOLGT! 58 lekre leiligheter midt i sentrum - Garasjeplass, heis, store terrasser - Gangavstand til alt

 • 2 790 000
 • BRA 48.2 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING2 790 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 790 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 023
 • SOVEROM1
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 2 790 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 790 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding
Eget parkeringsanlegg i kjeller - Tilrettelagt for elbillader

Aurkvartalet, Viken

 • I sentrale, barnevennlige omgivelser på Aursmoen skal det nå bygges 58 lekre leiligheter. Her har du mulighet til å kjøpe alt fra en snerten 2-roms leilighet til en romslig 4-roms toppleilighet - alle med sportsbod, heisadkomst, tilhørende garasjeplass og romslige uteplasser. Hver leilighet får egen markterrasse eller terrasse, og toppleilighetene får herlige takterrasser.

  Leilighetene får smakfull innredning og moderne løsninger - her satses det på god kvalitet i alle ledd. Blant annet kan nevnes enstavs eikeparkett, kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer med mer. Leilighetene får stue og kjøkken i moderne, åpen løsning, og alt fra ett til tre store soverom. Flere av leilighetene får egen mastersuite med bad og walk-in closet.

  Hvorfor kjøpe nytt?
  - Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
  - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
  - Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
  - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Selger tar sikte på at boligene blir ferdigstilt 4. kvartal 2023. Angitt tidspunkt er foreløpig og ikke bindende eller dagmulktsutløsende.
  Det tas forbehold om tilfredsstillende salg, samt finansiering av prosjektet, før bygging kan igangsettes.

  Videre er byggestart avhengig av at igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid (herunder endringsmeldinger, seksjonering mv), og eventuell justering i fremdriften for overtagelse og innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

  Så snart selger har vedtatt byggestart og opphevet forbeholdene i kontrakten pkt. 17 skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke
  skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Utløpet av overtakelsesperioden er bindende og dagmulktsutløsende.

  Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

  Dersom selger ferdigstiller boligen i god tid før overtagelsesperioden beskrevet i 2.ledd ovenfor, kan selger kreve overtagelse inntil fire måneder før denne fristen. Selger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte
  overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel. Kopi av varsel om overtagelse skal selger sende megler
 • De nye leilighetene får en super beliggenhet i sentrum av Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Herfra får du umiddelbar nærhet til det meste du måtte trenge i hverdagen. Det er gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole, og det er i tillegg flere barnehager i nærområdet. På Bjørkelangen er det videregående skoler.

  Aursmoen er, som de fleste områdene utenfor Oslo-gryta, i stadig vekst. Her finner du en salig blanding av sysselsettende industri, landbruk og småbedrifter. Nærheten til de sentrale strøk gjør at stedet har blitt en smeltedigel av nyinnflytta pendlere og tradisjonsrike gårdbrukere - et attraktivt sted for både store og små. Velkommen til bygda som tar vare på det gamle og som våger å tenke nytt.

  Aursmoen barne- og ungdomsskole er fordelt på to bygg og har idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport.

  I tillegg har Aursmoen blant annet samfunnshus, fritidsklubb, hjortepark, golfbane og alpakkagård - her finner du flere spennende aktiviteter i tillegg til flott natur og fine rekreasjonsområder. Legg gjerne turen til Speiderhytta, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte har blant annet kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburskafe.

  På Aurskog, nærmere bestemt på historiske Finstad gård, finner du golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder - og ikke minst den populære restauranten Fjøset. I tillegg har området skytterbaner og jakt- og fiskeforeninger. Eksismoa motorpark, som ligger ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, byr på et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland.

  Kollektivtilbudet i området består av buss, og nærmeste holdeplass ligger like ved eiendommen. Med bil fra Aursmoen tar det ca. 12 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 28 min til Lillestrøm, 33 min til Strømmen og 48 min til Oslo lufthavn.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Kiwi og Coop Extra, alle i kort gangavstand. I tillegg er det kort gangavstand til Aurskog Senter med et fint utvalg butikker, café, bank, apotek og frisør, for å nevne noe. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Ellers ligger både Oslo, Lillestrøm sentrum og Strømmen storsenter godt innen rekkevidde med buss eller bil.
 • Bygningens konstruksjon utføres i en kombinasjon av betong og stål. Alle konstruksjoner tilfredsstiller krav til brannsikkerhet og lyd.

  Entré
  Det blir egen oppgang for bygg A og egen for bygg B, og det går heis fra parkeringskjeller og opp til etasjene. Alle leilighetene får en innbydende entré med enstavs eikeparkett på gulvet, hvitmalte vegger og en hvit ytterdør. Ved ytterdøren monteres det ringeanlegg og døråpner med tale. Innvendige dører leveres også hvite. Ellers leveres leilighetene med lys ved inngangsparti og på terrasse, og det monteres downlights i entreen.

  Stue/kjøkken
  Alle leilighetene får stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning - et nydelig rom med enstavs eikeparkett og hvitmalte vegger som standard. I rom med parkett leveres det gulvlister i samme utførelse som parketten, og det leveres ikke taklister. Store utsiktsvinduer vil slippe inn rikelig med lys og luft, og det blir også utgang til flotte uteplasser. Toppleilighetene får fantastisk utsikt som kan nytes både innenfra og fra store, solrike takterrasser.

  Kjøkkeninnredningen blir av høy kvalitet og leveres i hvit utførelse med glatte fronter og en grå/sort, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det gis valgmuligheter på forskjellige fronter og benkeplater som tillegg. Hvitevarer er inkludert i leveransen og består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryseskap. Hver leilighet får utarbeidet egen kjøkkentegning.

  Bad/wc/vaskerom
  Leilighetene får ett eller to bad med delikate fliser på gulv og vegger. Det leveres grå gulvfliser i størrelse 30x30 og lysegrå veggfliser i størrelse 30x60 som standard. Gulvene får varmekabler, og det monteres downlights i taket. I tillegg får ett bad opplegg for vaskemaskin. Det leveres stilren baderomsinnredning med heldekkende servant og hvite underskuffer. Over servantene monteres det speil, og badene får også dusjhjørne og veggmontert toalett.

  Soverom og garderobe
  Leilighetene får fra ett til tre lyse, luftige soverom med parkettgulv, hvitmalte vegger og god plass for møblement. Flere leiligheter for egen mastersuite med bad og walk-in closet, og noen av soverommene vil ha tilliggende bod. Alle leilighetene får både innvendig bod og en romslig sportsbod i fellesareal.

  Kort fortalt
  - 58 lekre, prosjekterte leiligheter.
  - Selveiere fordelt på seks etasjer.
  - Alt fra 2-roms til luftige 4-roms.
  - Planlagt ferdigstilt 4. kvartal 2023.
  - Hver leilighet får garasjeplass.
  - Heis fra garasjeanlegg til etasjene.
  - Store, solrike terrasser/balkonger.
  - Toppleiligheter med takterrasser.
  - Fantastisk utsikt fra toppleiligheter.
  - Stue/kjøkken ligger i et åpent rom.
  - Stilren innredning, flotte løsninger.
  - Vannbåren varme, balansert vent.
  - Ett eller to delikate, flislagte bad.
  - Ett bad får opplegg for vaskemaskin.
  - Noen leiligheter får en mastersuite.
  - Innvendig bod og egen sportsbod.
  - Kabel-tv og bredbånd inkludert.
  - Dørcallinganlegg i alle leilighetene.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert XX. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

  Leiligheter og planløsning bygg A

  1. etasje:
  En 3-roms, 89,1 kvm, entré, 2 bad, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Markterrasse på 35,4 kvm.

  2. etasje, 3. etasje, 4. etasje og 5. etasje:
  En 3-roms, 89,9 kvm, entré, bad, bod/walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 17,5 kvm.

  En 3-roms, 81,9 kvm, entré, bad, bod, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 17,5 kvm.

  En 2-roms, 52,9 kvm, entré, bod, bad, soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 10,5 kvm.

  En 2-roms, 52,9 kvm, entré, bod, bad, soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 10 kvm.

  En 3-roms, 84,6 kvm, entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 15 kvm.

  6. etasje:
  En 4-roms, 116 kvm, entré, bod/vaskerom, 2 bad, 3 soverom og stue/kjøkken.
  Takterrasse på 48 kvm.

  En 4-roms, 130,5 kvm, entré, gang, bod, 2 bad, 3 soverom og stue/kjøkken.
  Takterrasse på 55,5 kvm.

  Leiligheter og planløsning bygg B

  1. etasje:
  En 3-roms, 81,6 kvm, entré, bod, bad, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Markterrasse på 18,4 kvm.

  En 3-roms, 81,4 kvm, entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Markterrasse på 15,5 kvm.

  2. etasje, 3. etasje og 4. etasje:
  En 3-roms, 92,5 kvm, entré, bod, bad, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 15 kvm.

  En 2-roms, 48,2 kvm, entré, bod, bad, soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 10 kvm.

  To 3-roms, 84,5 kvm, entré, bod, bad, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 10 kvm.

  En 3-roms, 80,3 kvm, entré, bod, bad, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 15 kvm.

  To 3-roms, 87,7 kvm, entré, bod, bad, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 15 kvm.

  En 3-roms, 72,9 kvm, entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 15 kvm.

  5. etasje:
  To 3-roms, 84,5 kvm, entré, bod, bad, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 10 kvm.

  En 3-roms, 80,3 kvm, entré, bod, bad, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 15 kvm.

  En 3-roms, 91,2 kvm, entré, bod, 2 bad, walk-in closet. 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 10 kvm, takterrasse på 43,3 kvm.

  En 3-roms, 76,5 kvm, entré, bod, bad, walk-in closet, 2 soverom og stue/kjøkken.
  Balkong på 7,8 kvm.

  En 4-roms, 125 kvm, entré, bod, 2 bad, walk-in closet, 3 soverom og stue/kjøkken.
  Takterrasse på 32,5 kvm.

  6. etasje:
  En 4-roms, 113,7 kvm, entré, bod, 2 bad, walk-in closet, 3 soverom og stue/kjøkken.
  Takterrasse på 55,5 kvm.

  En 4-roms, 115,5 kvm, entré, bod, 2 bad, walk-in closet, 3 soverom og stue/kjøkken.
  Takterrasse på 36,3 kvm.

  En 4-roms, 131,4 kvm, entré, bod, 2 bad, walk-in closet, 3 soverom og stue/kjøkken.
  Takterrasse på 90,9 kvm.
 • Eiet tomt på ca. XX kvm som skal eies av sameiet.
  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
  Hver leilighet får en stor, solrik uteplass med god plass for utemøbler, grill med mer. Fra leilighetene i første etasje blir det utgang til markterrasse, og de andre leilighetene får romslige balkonger. Toppleilighetene får fantastiske takterrasser med vidstrakt utsikt utover området - en utsikt som kan nytes både innenfra og ute.

  Ellers får fellesområdet lekeplass og koselige sitteområder med mer. Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i foreløpig utomhusplan, som for hele området inkluderer internveier/gangveier, område for lek og opphold, grøntområder, gjesteparkering og område for renovasjon.

  Alt utomhus/fellesarealer utenom næringsseksjoner/areal blir sameiets fellesareal som vedlikeholdes og driftes av sameiet. Hver seksjon har tinglyst bruksrett av fellesareal. Det henvises til utkast av vedtekter for ytterligere informasjon.

  I tillegg blir det tinglyst plikt til drift/vedlikehold av felles grønt- og lekearealer og felles parkeringsplasser. Drifts- og vedlikeholdskostnader fordeles i henhold til eierbrøk mellom alle seksjonseiere innad i Aurkvartalet. Selv om fellesarealene skal eies i fellesskap av alle sameiere er det kun eiere av leiligheter og næringslokaler som er bebygget og fått brukstillatelse som plikter å bidra til drift og vedlikehold.
 • Hver leilighet får tilhørende parkeringsplass i felles garasjeanlegg, i tillegg til en sportsbod på 5 kvm. Det blir heis fra garasjen og opp til etasjene. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Se utkast til vedtekter for ytterligere informasjon
 • Hver leilighet får egen sportsbod på ca. 5 kvm. Selger står fritt til å tildele bodplassering.
 • Det er blir tegnet kollektiv avtale for levering av bredbånd og digital-TV. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene.
  Linje til fasttelefon leveres ikke.
 • Leilighetene varmes opp med med viftekonvektor som driftes av vannbåren varme fra felles anlegg. Det monteres også varmekabler i baderomsgulv og panelovner på soverommene. I tillegg leveres det eget balansert ventilasjonsanlegg i alle leilighetene med avtrekk i alle våtrom og fra kjøkken. Anlegget leverer tilluft (friskluft) til alle oppholdsrom (stue/kjøkken og soverom). Det blir tegnet felles avtale for levering av bredbånd og tv, og grunnpakken er inkludert.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
  Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom en rekke tilvalg.

  Det vil utarbeides tilvalgslister med valgmuligheter for endringer og tilleggsarbeider. Listene vil også inneholde opplysninger om priser, frister for bestilling og eventuell betydning for overtakelsestidspunktet. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Fra kr. 2 790 000,-
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK ...,- pr kvm BRA for boligen. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. ..,- pr. kvm. BRA for boligen. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold fellesarealer/evt. garasje, a konto fjernvarme, abonnement kabel-tv/internett, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader. Forslag til fellesutgifter følger vedlagt i utkast til budsjett. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og er ikke inkludert i felleskostnadene beskrevet ovenfor. Kommunale avgifter stipuleres til ca.kr. x,- pr. BRA for vann og avløp. Renovasjon pr. husstand stipuleres til ca. kr. x pr. mnd.
 • Det gjøres oppmerksom på at det vil bli innført eiendomsskatt i kommune, fra og med . Eiendomsskatten vil utgjøre promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Forretningsfører:
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via XX. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • Leiligheten overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på leiligheten kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Løkenåsen Panorama AS
Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev