aktiv-eiendomsmegling
001_Velkommen til Aurkvartalet - et nytt og flott prosjekt midt i hjertet av Aursmoen! .jpg
001_Velkommen til Aurkvartalet - et nytt og flott prosjekt midt i hjertet av Aursmoen! .jpg

AURSKOG Aurkvartalet - næringslokaler kontraktsposisjon

To næringslokaler på hhv 61,3 og 50,2 kvm søker nye eiere! Salg av kontraktposisjon! Unik mulighet med Aurskogs beste eksponering!

 • kr 1 940 000
 • BRA 111 m²
 • Kontraktsposisjonens prisantydningkr 1 940 000
 • Kjøpesum opprinnelig avtale -
 • Andel fellesgjeld opprinnelig avtalekr -
 • Tilvalg opprinnelig avtalekr -
 • Tilvalg opprinnelig avtale -
 • Omkostninger opprinnelig avtale -
 • Omkostninger transportavtale50000
 • Total prisantydning ekskl. omk. og f.gjeld -
 • Total prisantydningkr -
 • Næringslokale 1: 61,3 kvm 1 500 000,- (opprinnelig kontrakt) 600 000,- (merverdi salg av kontraktsposisjon ) 50 000,- ( transportgebyr ) 2 150 000,- Total prisantydning Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 3 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi) 19 342,- (Omkostninger totalt) 2 169 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) Næringslokale 2: 50,2 kvm 1 250 000,- (opprinnelig kontrakt) 690 000,- (merverdi salg av kontraktsposisjon ) 50 000,- ( transportgebyr ) 1 990 000,- Total prisantydning Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 3 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi ) 19 342,- (Omkostninger totalt) 2 009 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aurkvartalet 1.etg
Dette prosjektet består av oppføring av et leilighetsbygg på seks etasjer og kjeller. Det etableres næringslokaler i deler av første etasje mot gate. Bygget vil få Aurskogs beste plassering midt i sentrum, og næringslokalene den beste eksponeringen! Lokalene egner seg for forretning og kontor - det er bare nesten bare fantasien som kan sette en stopper! Så her har du og din forretningside en gyllen mulighet til å blomstre! Bakgården opparbeides som uteareal for beboerne med plass for lek, parkering og renovasjon. Bygget skal prosjekteres og utføres iht. TEK 17 med tilhørende veiledning. Tekniske løsninger, materialer og utførelse skal være iht. bestemmelsene i NS 3420. Det vises til beskrivelse for bygg og prospekt som skal ivaretas av Total Entreprenør (TE).
Skisse 1.jpg

Aurkvartalet - næringslokaler kontraktsposisjon, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Næringslokale 1
  Bruksareal
  1. etasje: 61 kvm 61,3 kvm. Næringsarealene i plan 1 skal leveres som rålokaler. Det skal leveres grunninstallasjoner slik at brukstillatelse kan gis uten leietakertilpasninger. Det skal tilrettelegges for føringsveier VVS og elektro slik at dette enkelt kan etableres.

  Næringslokale 2
  Bruksareal
  1. etasje: 50 kvm 50,2 kvm. Næringsarealene i plan 1 skal leveres som rålokaler. Det skal leveres grunninstallasjoner slik at brukstillatelse kan gis uten leietakertilpasninger. Det skal tilrettelegges for føringsveier VVS og elektro slik at dette enkelt kan etableres.  Beskrivelse av uteareal
  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten. Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse a, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt. Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

  Tomteareal
  3325

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. 

  Om enhet og prosjekt
  Dette prosjektet består av oppføring av et leilighetsbygg på seks etasjer og kjeller. Det etableres næringslokaler i deler av første etasje mot gate. Bygget vil få Aurskogs beste plassering midt i sentrum, og næringslokalene den beste eksponeringen! Lokalene egner seg for forretning og kontor - det er bare nesten bare fantasien som kan sette en stopper! Så her har du og din forretningside en gyllen mulighet til å blomstre! Bakgården opparbeides som uteareal for beboerne med plass for lek, parkering og renovasjon. Bygget skal prosjekteres og utføres iht. TEK 17 med tilhørende veiledning. Tekniske løsninger, materialer og utførelse skal være iht. bestemmelsene i NS 3420. Det vises til beskrivelse for bygg og prospekt som skal ivaretas av Total Entreprenør (TE).

  Innhold
  Næringsarealene i plan 1 skal leveres som rålokaler. Det skal leveres grunninstallasjoner slik at brukstillatelse kan gis uten leietakertilpasninger. Det skal tilrettelegges for føringsveier VVS og elektro slik at dette enkelt kan etableres i løpet av prosjektet eller senere. Evt kanaler/rør som må føres i sjakter skal medtas og installeres som en del av dette prosjektet.

  Beliggenhet og adkomst
  Dette nye bygget får en super beliggenhet i sentrum av Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Herfra får du umiddelbar nærhet til det meste du måtte trenge i hverdagen. Det er gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole, og det er i tillegg flere barnehager i nærområdet. På Bjørkelangen er det videregående skoler. Aursmoen er, som de fleste områdene utenfor Oslo-gryta, i stadig vekst. Her finner du en salig blanding av sysselsettende industri, landbruk og småbedrifter. Nærheten til de sentrale strøk gjør at stedet har blitt en smeltedigel av nyinnflytta pendlere og tradisjonsrike gårdbrukere - et attraktivt sted for både store og små. Velkommen til bygda som tar vare på det gamle og som våger å tenke nytt. Aursmoen barne- og ungdomsskole er fordelt på to bygg og har idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. I tillegg har Aursmoen blant annet samfunnshus, fritidsklubb, hjortepark, golfbane og alpakkagård - her finner du flere spennende aktiviteter i tillegg til flott natur og fine rekreasjonsområder. Legg gjerne turen til Speiderhytta, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte har blant annet kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburskafe. På Aurskog, nærmere bestemt på historiske Finstad gård, finner du golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder - og ikke minst den populære restauranten Fjøset. I tillegg har området skytterbaner og jakt- og fiskeforeninger. Eksismoa motorpark, som ligger ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, byr på et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Kollektivtilbudet i området består av buss, og nærmeste holdeplass ligger like ved eiendommen. Med bil fra Aursmoen tar det ca. 12 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 28 min til Lillestrøm, 33 min til Strømmen og 48 min til Oslo lufthavn. Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Kiwi og Coop Extra, alle i kort gangavstand. I tillegg er det kort gangavstand til Aurskog Senter med et fint utvalg butikker, café, bank, apotek og frisør, for å nevne noe. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Ellers ligger både Oslo, Lillestrøm sentrum og Strømmen storsenter godt innen rekkevidde med buss eller bil.

  Byggemåte
  Bærekonstruksjoner Bygningens konstruksjon utføres i en kombinasjon av betong og stål. Alle konstruksjoner skal tilfredsstiller krav til brannsikkerhet og lyd. Utvendige fasader vil bestå av tegl, trekledning, og puss -systemer. Tak vil bli tekket med membran/papp. Tak utføres som «grønne» tak med sedum. Yttervegger I næringslokalene skal det benyttes mantlede vindusinnramminger eller stå/aluminium fasader. Innervegger Innvendige bærevegger bygges av stål eller betong. Øvrig innvendige vegger bygges med bindingsverk av tre eller stålprofiler som kles med gipsplater. Alle innervegger skal isoleres for å dempe støy. Vegger i næringsetasjene blir kledd med gipse som sparkles og males. Innvendige søyler og vegger i P- kjeller blir utformes slik at de tilfredsstiller gjeldende retningslinjer for P -plasser og manøvrerings arealer for biler. Overflater Det monteres glasstak over alle inngangsdører til trappehus, frittliggende leilighet plan 1 og næringsarealer. Fellesarealer blir med fliser på gulv (ev Berryalloc pure plank vinylgulv), vegger leveres sparklet og malt, og himling leveres sparklet og malt Felles trapperom Repos og trapper leveres i betong. Alle trapper og repos skal leveres med fliser. Side og underside på trapper skal være malt. Vegger og himlinger leveres malte. I himling monteres lydabsorberende plater der det er nødvendig. Det settes etasjemerking i alle trapperom. Vinduer og vindusdører: I næringsarealene skal det leveres aluminiumsdører og vinduer fra anerkjent leverandør. (Arkitekten angir RAL-farge i ettertid). Innredninger Det er ikke medtatt innredning av næringsarealet, dersom annet ikke er spesielt avtalt. Dører: Inngangsdør fra trapperom leveres som lyd og branndør iht. gjeldende krav. Listverk: I alle rom uten fliser monteres lakkerte fotlister i samme materialet som gulvet. På rom med flis, blir det levert sokkelflis på vegg. Gerikter leveres med glatt, malt overflate. Da listverket er overflatebehandlet før montering, vil det være synlige spikerhoder. VVS arbeider Næringsarealene i plan 1 skal leveres som rålokaler. Det skal leveres grunninstallasjoner slik at brukstillatelse kan gis uten leietaker tilpasninger. Det skal tilrettelegges for føringsveier VVS og elektro slik at dette enkelt kan etableres i løpet av prosjektet eller senere. Evt kanaler/rør som må føres i sjakter skal medtas og installeres som en del av dette prosjektet. Sanitæranlegg. Vann og avløp føres frem til hver enkelt næringsdel, og plugges i vegg / gulv for ev. videre føringer i næringsarealet Varmeanlegg Det blir installert el kjele som skal dekke 60% av byggets totale varmebehov for vannbårent anlegg. I fellesarealer og hver enhet for næring blir det montert energimålere på varmtvann og varme, og varmt tappevann. Det skal medtas radiatorer i fellesarealer der ventilasjon ikke er tilstrekkelig for å oppfylle varmebehovet i henhold til kravspesifikasjonen. Sprinkelanlegg Sprinkleranlegget blir utført som et FG-godkjent anlegg. Viser til overordnet brannkonsept utarbeidet av Byggimpuls AS med tilhørende tegninger. Plassering av sprinkelhoder er prosjektert i forhold til rå lokalet. En innredning av lokalet med nye delevegger etc vil medføre endringer på anlegget. Luftbehandlingsanlegg Det leveres eget balansert ventilasjonsanlegg for hver enkelt næringsdel. Det er her medtatt grunnventilering iht arealets størrelse. Spesialventilasjon er ikke medtatt. P -kjeller og alle fellesarealer ventileres iht forskriftskrav. Elektro arbeider Kabelføringen skal i størst mulig grad legges som skjult anlegg, alternativt benyttes kabelstiger/baner og installasjonskanaler for hoved fremføring av kabelanlegg. Strøm blir ført fra hovedfordeling og frem til hvert enkelt næringsareal, og avsluttes i eget skap. Hver enkelt næringsdel får egen strømmåler. Lysanlegg. Det leveres et desentralisert nødlyssystem med selvtest og med armaturer av god kvalitet, med enkelt drift og vedlikehold. Brann og nødlys er medtatt og basert på plantegninger som viser rålokaler. Arealer leveres med grunnbelysning. EL varme. Det leveres felles varmeanlegg som beskrevet med el.kjele for vannbåren oppvarming og varmt forbruksvann. El kjele er plassert i teknisk rom. Det kan aksepteres panelovner i noen arealer hvis dette er fornuftig Tele og automatisering Alle nye installasjoner utføres i henhold til gjeldende myndighetskrav. Areal for næring skal leveres med 1 punkt/kursopplegg for nettverk, med fiber fremlagt til lokalt skap i hvert enkelt næringsarealet. Brannalarm. Det skal leveres et komplett FG-godkjent brannvarslingsanlegg med FG-godkjent utstyr. Leveransen av brannalarmanlegget er felles for næring og boliger. Medtatt opplegg er beregnet ut fra rålokale. Heis Det leveres en båreheis pr bygg. Heis går fra p -kjeller og skal betjene alle etasjer.

  Garasje/parkering
  Hver seksjon får tilhørende parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det blir heis fra garasjen og opp til etasjene. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Se utkast til vedtekter for ytterligere informasjon

  Forsikringsselskap
  Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse.

 • Oppvarming
  Bygget skal forsynes med varmt vann fra varmesentral til oppvarming og varmt tappevann. Tekniske løsninger, delprodukter, materialer og utførelse skal være i henhold til bestemmelser i NS 3420 4. utgave med mindre annet er spesifisert. Krav og anbefalinger i relevante NBI-blad skal følges. Det medtas el kjele som skal dekke 60% av byggets totale varmebehov for vannbårent anlegg. All oppvarming av leiligheter skal skje ved hjelp av vannbåren varme via konvektorer som skal styres av lokal romtermostat. For fellesarealer og hver enhet for næring skal det monteres energimålere på varmtvann og varme, og varmt tappevann. Det skal medtas radiatorer i fellesarealer der ventilasjon ikke er tilstrekkelig for å oppfylle varmebehovet i henhold til kravspesifikasjonen. TE er ansvarlig for å isolere samtlige rør og fordeler stokker i fordeler skap for å unngå unødvendig varmesmitte internt i skapet.

  Energiklasse
  unknown

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/192/153: 21.01.1955 - Dokumentnr: 190 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser 13.12.1954 - Dokumentnr: 3731 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:10 15.09.2005 - Dokumentnr: 8164 - Grensejustering 01.01.2020 - Dokumentnr: 86413 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:192 Bnr:153 09.09.2021 - Dokumentnr: 1113486 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:584 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:619 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:622 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:655 Elektronisk innsendt

  Vei, vann og avløp
  Boligene vil være tilknyttet offentlig vei og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. 

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Kontraktsposisjon
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktposisjon. Ved kjøp av en kontraktposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter i den opprinnelige kjøpekontrakten og salgsoppgaven som ligger vedlagt. Det er avhendingslova av 3.juli 1992 nr 93 som vil ligge til grunn for salget av kontraktsposisjonen. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktposisjonen er kr 50 000,-. I tillegg skal det betales den opprinnelige kontrakten for seksjonen samt transportgebyr på kr 50.000,-. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for kontraktposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktposisjonen.

  Kontraktsposisjon - garantier
  Utbygger skal stille standard entreprenørgaranti pålydene (10%/3 år). Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren.

  Fremdrift og ferdigstillelse
  Forventet ferdigstillelse er Q4 2023. Det tas forbehold om tilstrekkelig salg før avrop av oppstart. Det tas forbehold om byggherres finansiering. Forbehold må evt. gjøres gjeldende innen tidspunkt for avrop på oppstart. Det tas forbehold om alle kommunale og andre offentlige tillatelser er godkjent. Forbehold må ev gjøres gjeldende innen tidspunkt for avrop på oppstart. Det tas forbehold om styrets godkjenning av prosjektgjennomføring.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omkostninger kjøper beskrivelse
  Næringslokale 1: 61,3 kvm 1 500 000,- (opprinnelig kontrakt) 600 000,- (merverdi salg av kontraktsposisjon ) 50 000,- ( transportgebyr ) 2 150 000,- Total prisantydning Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 3 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi) 19 342,- (Omkostninger totalt) 2 169 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) Næringslokale 2: 50,2 kvm 1 250 000,- (opprinnelig kontrakt) 690 000,- (merverdi salg av kontraktsposisjon ) 50 000,- ( transportgebyr ) 1 990 000,- Total prisantydning Omkostninger: 5 000 (Stiftelsesgebyr sameiet) 10 000 (Startkapital sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 3 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi ) 19 342,- (Omkostninger totalt) 2 009 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Camilla Haugerudbråten

Megler

Camilla Haugerudbråten

93 02 28 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev