aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til en ny 2-roms leilighet i Aurskog sentrum!
Velkommen til en ny 2-roms leilighet i Aurskog sentrum!

AURSKOG Aurstubben 2

2- roms leilighet i 5. etasje med solrik balkong og heis. Ny i 2023. Lave fyringskostnader!

 • kr 3 550 000
 • BRA-i 52 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 550 000
 • Omkostningerkr 103 190
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 653 190
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom1
 • Felleskostnaderkr 2 810
 • Tomt3 517.7 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,00))   103 190,- (Omkostninger totalt)   3 653 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse - Leil. A 503
Midt i sentrum av Aurskog ligger Aurkvartalet. Leiligheten er en 2-roms og ligger i byggets 5. etasje. Like utenfor døren er det gangavstand til alt du trenger i hverdagen som bl.a butikker, servicetilbud, kafé, busstopp, m.m. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og danner et sosialt allrom med god plass til sofagruppe og spisestue. Kjøkkeninnredningen med integrerte hvitevarer. Rommet har store vindusflater som slipper inn masse med lys, og det er utgang til en balkong på ca 10 kvm. Baderom av god størrelse med fliser i en lun gråfarge. Leiligheten har god planløsning . I gangen er det plass til garderobeløsning, og ekstra lagringsplass finnes i en sportsbod på ca 5 kvm. Leiligheten disponerer garasjeplass. Trappefri adkomst via heis
Leiligehten har en luftig balkong med gode solforhold.

Aurstubben 2, Akershus

 • Tomt
  3517.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har en romslig sørvestvendt balkong med plass til utemøbler, grill, m.m. Fellesområdet er pent opparbeidet med internveier/gangveier, område for lek og opphold, grøntområder, gjesteparkering og område for renovasjon. Alt utomhus/fellesarealer utenom næringsseksjoner/areal er sameiets fellesareal som vedlikeholdes og driftes av sameiet. Hver seksjon har tinglyst bruksrett av fellesareal. Det henvises til utkast av vedtekter for ytterligere informasjon.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger sentralt til på Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud og gode rekreasjonsområder. Legg gjerne turen til Tevsjøen, Mangenskogen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburscafe. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range, treningsområder - restaurant og pub. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Aurskog, Coop og Rema 1000 Aurskog. Aurskog Senter har butikker, café, bank, apotek, frisør med mer. Det er også eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Aursmoen, som ligger rett utenfor eiendommen. Med bil fra Aurskog tar det ca. 10 min til Bjørkelangen, 15 min til Fetsund, 20 min til Lillestrøm og 45 min til Oslo lufthavn.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av leiligheter, villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningens konstruksjon utføres i en kombinasjon av betong, stål og treverk. Terrasser leveres med tremmegulv. Rekkverk i glass og aluminium/stål.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selgers egenerklæring har ingen bemerkninger.

  Innhold
  Planløsning: Entré, soverom, bad, stue/kjøkken og balkong. Annet: Garasjeplass og sportsbod på ca. 5 kvm i felles garasjekjeller. Kort om eiendommen: - Ny i 2023 - Heis - Solrik balkong - Parkeringsplass i felles garasjekjeller - God planløsning - Lave fyringskostnader - Hvitevarer er inkludert - Sportsbod på ca. 5 kvm Entré Det er adkomst med heis til etasjeplan. Leiligheten har en lys og innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk. Her er det parkett og hvitmalte vegger, noe som er gjennomgående for leiligheten. Det blir montert skyvedører i gangen, slik at man har mulighet for garderobeløsning og/eller oppbevaring. Stue Leiligheten har en lys og luftig stue i åpen og sosial løsning med kjøkkenet. Det er fint lysinnslipp fra vinduer og glassdør mot balkongen. Stuen har parkettgulv, brunmalte vegger, samt plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Kjøkken Leiligheten har en praktisk og tidløs kjøkkeninnredning i hvit utførelse med glatte fronter og benkeplate i grå/sort laminat. Det er lyspunkter under overskapene, slik at det er godt arbeidslys. Hvitevarer er inkludert i form av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryseskap. Bad/wc/vaskerom Badet har en fin størrelse med lekre fliser og gulvvarme. Baderomsinnredningen har skuffer i moderne mørk utførelse med glatte fronter, heldekkende servant, ett-greps batteri og tilhørende speil med lys. Dusjhjørne i aluminium og glass med hånddusj på stang. Vegghengt toalett i hvit utførelse. Det er opplegg for vaskemaskin. Soverom Soverommet har god plass til seng og gardrobeløsning. Bod For ytterligere lagringsplass disponeres det en sportsbod på ca. 5 kvm i kjelleren.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten disponerer 1 parkeringsplass i garasjekjelleren. Det er lagt opp infrastruktur til elbil-lading i garasjekjelleren. Sameiet har knyttet seg til en leverandør for ladesystem for el-bil, og lader må bestilles/monteres gjennom denne leverandøren.

  Diverse
  Vedlagte plantegning er fra utbyggerens sin salgsoppgave. Det gjøres spesielt oppmerksom om at boden på tegningen ikke er oppført i leiligheten, men det blir satt inn skyvedører der boden skulle ha vært, slik at arealet kan benyttes til garderobe/oppbevaring. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra utbyggers salgsoppgave for prosjektet. Selger har ikke bebodd eiendommen og har dermed begrenset kjennskap til eiendommen. Opplysninger er hentet fra utbyggers salgsoppgave.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,00))   103 190,- (Omkostninger totalt)   3 653 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med viftekonvektor. Konvektoren driftes av vannbåren varme fra en felles el-/fyringskjele plassert i teknisk rom. Varmekabler i baderomsgulv.

  Energiklasse
  B

 • Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Felleskostnader pr. mnd
  2810

  Felleskostnader inkluderer
  Fordeling: Felleskostnader kr. 2010,- Kabel-TV/Internett kr. 650,- Parkering/garasje kr. 150,- Kommunale avgifter faktureres direkte til eierseksjonen.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/192/153/54: 21.01.1955 - Dokumentnr: 190 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om kloakkledning
  Bestemmelse om gjerde
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3226 Gnr:192 Bnr:153
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.08.2023 - Dokumentnr: 835957 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 54
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 52/5435
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/192/153/55: 21.01.1955 - Dokumentnr: 190 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om kloakkledning
  Bestemmelse om gjerde
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:153
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.09.2023 - Dokumentnr: 1037724 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS
  Org.nr: 981 129 792
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.08.2023 - Dokumentnr: 835957 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 55
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 52/5435


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 04.10.2023.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 04.10.2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis. Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,00))   103 190,- (Omkostninger totalt)   3 653 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  103190

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven. Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss. Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev