aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Blåvingeveien 29 A.
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Blåvingeveien 29 A.

AURSKOG Blåvingeveien 29A

Praktisk og pent rekkehus med garasje, solrik, vestvendt terrasse og utsikt. Ligger flott til, nært sentrum og buss.

  • kr 2 990 000
  • BRA-i 63 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 2 990 000
  • Omkostningerkr 75 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 065 990
  • ObjektstypeRekkehus
  • EierformSelveier
  • Byggeår1982
  • Soverom1
  • Tomt432.2 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 2 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 74 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 75 990 Omkostninger totalt 91 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 93 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 065 990 Totalpris. inkl. omkostninger 3 081 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 083 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Blåvingeveien 29 A er et praktisk og pent beliggende rekkehus med tilhørende garasje. Eiendommen har flott beliggenhet nært til både sentrum og buss, men samtidig i rolige og solrike omgivelser. Fra den vestvendte og solfylte terrassen utenfor stuen kan du nyte en landlig utsikt. I tillegg er det en østvendt terrasse ved inngangen som er et hyggelig sted for morgenkaffen sammen med noen du er glad i. Rekkehuset ble vesentlig oppgradert i 2019 med blant annet både nytt kjøkken og bad. Stue og kjøkken er i åpen løsning med sort kjøkkeninnredning, godt med integrerte hvitevarer og peisovn som ble montert i 2023. Badet er delikat med dusjhjørne og flislagte overflater. Videre er det en pen entré, stort soverom med skyvedørsgarderobe, et innredet rom og lagringsplass i utebod
Entréen er tiltalende og gir et godt førsteinntrykk av boligen.

Blåvingeveien 29A, Akershus

  • Tomt
    432.2m²

    Beskrivelse av tomt
    Rekkehuset har terrasse både ved inngangspartiet og på hagesiden. Ved inngangen er det gruslagt gårdsplass og fin, østvendt markterrasse i trekonstruksjon. Dette er et hyggelig sted for dagens første kaffekopp i morgensolen. Terrassen er delvis overbygget og ligger for øvrig skjermet mot naboen av boden. Det er montert belysning i overbygget. På motsatt side er det adkomst fra stuen til en trivelig, usjenert markterrasse med spaltegulv av tre, trerekkverk og levegger på begge sider. Terrassen ligger vestvendt for gode solforhold og her kan du nyte en fin, landlig utsikt til bølgende åkre. Den solrike hagen er opparbeidet med plen, prydbusker og diverse beplantning.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger landlig og idyllisk til i blindvei, i et barnevennlig og sentralt boligområde på Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud og gode rekreasjonsområder. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, treningssenter og svømmehall. Legg gjerne turen til Tevsjøen, Elgheia, Mangenskogen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburscafé. Dingsrud Fort kan også anbefales et besøk. På Aursmoen er det barne- og ungdomsskole. Det bygges for øyeblikket en helt ny 1-10 skole, flerbrukshall og svømmebassing som skal stå ferdig i 2025. På dagtid vil svømmebassenget, flerbrukshallen og barnehage- og skolebygget bli brukt til undervisning, og på ettermiddagene, kveldene og i helgene kommer det til å være ulike aktiviteter og tilgjengelighet for innbyggerne på Aurskog. Her blir det nye, gode møteplasser, sentralt plassert på Aursmoen med god tilknytning til idrettsanlegget og til sentrum med butikker og servicetilbud. Ved skolen er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Aurskog Senter har butikker, kafé, bank, apotek, frisør o.l. Det er eget helsesenter i 2. etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Aurskog stasjon som ligger ca. 300 m fra boligen. Med bil fra Aurskog tar det ca. 10 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 25 min til Lillestrøm og 45 min til Oslo lufthavn.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

    Barnehage/skole/fritid
    Fra eiendommen er det ca. 2 km til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området.

    Offentlig kommunikasjon
    Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Aurskog stasjon som ligger ca. 300 m fra boligen.

    Byggemåte
    Grunn og fundamenter: Det er ukjent byggegrunn. Bygningen har betonggrunnmur/betongdekke. Takkonstruksjon/taktekking: Saltakskonstruksjon av tre med kaldloft/kryploft. Undertak av sponplater. Taktekkingen er av pappshingel. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har liggende trebordkledning. Etasjeskiller: Gulv mot grunn er av betongdekke.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Bygget inn varmtvannsbereder. 2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?vNei. 2.2 Er arbeidet byggemeldt? Nei. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Beskrivelse: Sølvkre på bad, men det er tettet med skum. 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Beskrivelse: Easee lader i garasje. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Ny garasjeport. Arbeid utført av Jøraas Drift AS. 18. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja. Beskrivelse: Bod er gjort om til rom uten søknad av forrige eier.

    Innhold
    Blåvingeveien 29 A er et praktisk og landlig beliggende rekkehus med tilhørende garasje. Eiendommen har flott beliggenhet nært til både sentrum og buss, men samtidig i rolige og solrike omgivelser. Fra den vestvendte og solfylte terrassen utenfor stuen kan du nyte en landlig utsikt. I tillegg er det en østvendt terrasse ved inngangen som er et hyggelig sted for morgenkaffen sammen med noen du er glad i. Rekkehuset ble vesentlig oppgradert i 2019 med blant annet både nytt kjøkken og bad. Stue og kjøkken er i åpen løsning med sort kjøkkeninnredning, godt med integrerte hvitevarer og peisovn som ble montert i 2023. Badet er delikat med dusjhjørne og flislagte overflater. Videre er det en pen entré, stort soverom med skyvedørsgarderobe, et innredet rom og lagringsplass i utebod. Kort fortalt - Praktisk og pent rekkehus - Flott, sentral beliggenhet - Gjennomgående planløsning - Vesentlig oppgradert i 2019 - Parkering er i egen garasje - Markterrasser på begge sider - Usjenert, solrikt og fin utsikt - Kjøkken er i åpen løsning - Kjøkkeninnredning fra 2019 - Flere integrerte hvitevarer - Stue fikk ny peisovn i 2023 - Pent bad oppgradert i 2019 - Opplegg for vaskemaskin - Soverom og innredet rom - Lagringsplass i en utebod - Gulvvarme er i flere rom - Utstrakt bruk av downlights - Taktekkingen er fra 2011 - Stort stuevindu er fra 2016 - Terrassedør skiftet i 2019 Planløsning 1. etasje: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue, soverom og innredet rom. Annet: Bod ved inngangspartiet. Entré Boligen har et pent inngangsparti med tilknyttet terrasse, overbygg med integrert belysning og hvit inngangsdør med innfelte små glasspartier. Her er det også enkel adkomst til en romslig bod. Entreen er et hyggelig rom å komme hjem til med varme i flislagt gulv, rolig farge på vegger og downlights i himling. I enden av rommet er det god plass til garderobeløsning. Kjøkken Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen med innredning fra 2019, downlights, gulvvarme og barløsning som skille mot stuedelen av rommet. Innredningen har sorte, glatte fronter, benkeplate i laminat og oppvaskkum av kompositt. Vindu over benken gir en lys og god arbeidssone. Kjøkkenet er også godt utstyrt med integrerte hvitevarer, inkludert både platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Ventilatoren er med avtrekk ut. Stue Det store vinduet i stuen er fra 2016 og sammen med glassfelt i terrassedøren fra 2019 sikrer det rommet rikelig med naturlig lys samtidig som den fine, landlige utsikten ivaretas. Fra stuen er det også utgang til en usjenert terrasse der utsikten kan nytes til fulle. Stuen er ellers et meget pent rom med enstavs gulv, moderne farge på vegger, behagelig gulvvarme og downlights i himling. I 2023 ble det montert en peisovn der arbeider er utført av fagfolk. Bad/wc/vaskerom Badet ble oppgradert i 2019 og er både praktisk og delikat med flislagte overflater, gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekk. Videre er badet utstyrt med gulvmontert toalett, opplegg for vaskemaskin under benkeplate, samt et dusjhjørne med innfellbare glassdører, håndgarnityr og regnfallsdusj. Den hvite innredningen har glatte fronter og heldekkende servant. Soverom og garderobe Rekkehuset har et stort pent soverom med vinduer mot terrassen og landlig utsikt. Hele den ene veggen har fått romslig skyvedørsgarderobe, det er montert spotter i himlingen og det er god plass til dobbeltseng. I tidligere bod er det blitt etablert et innredet rom. Rommet har lite vindu og er ikke søkt bruksendret, men gir likevel et pent inntrykk med dus farge på veggpanel og flere åpne hyller. Ekstra lagringsplass er i bod ved inngangspartiet.

    Standard
    Følgende punkter er i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad 3 ? store eller alvorlige avvik: Ingen anmerkninger. Følgende punkter et i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad 2 ? avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Nedløp og beslag: Takrenner, nedløp og beslag av metall, hovedsaklig fra byggeåret. Pipebeslag er fra 2023. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Utvendig > Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende trebordkledning. Vurdering av avvik: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er stedvis dårlig lufting i bunn av kledningen. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Punktet må sees i sammenheng med Taktekking. Saltakskonstruksjon av tre med kaldloft/kryploft. Undertak av sponplater. Loftet har adkomst via loftsluke med stige. Vurdering av avvik: Undertaket er misfarget. Det er stedvis fuktskjolder antas etter tidligere lekkasje. Utvendig > Vinduer: Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass og med 3-lags glass. Det er hovedsaklig vinduer fra byggeåret med normal slitasje. Det ble ikke påvist noen punkterte vindusglass, dog kan dette ikke utelukkes på vinduer av denne alder. Det store stuevinduet har nyere glassfelt (produksjonsår 2016) Det lille soverom har vindu med produksjonsår 1999. Vurdering av avvik: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Vindu på kjøkkenet lar seg ikke åpne pga. benkeplate på kjøkkeninnredningen. Utvendig > Dører: Entredør i hvitmalt slett utførelse med 3 små glassfelt med 2-lags glass. Terrassedør i hvitmalt trekonstruksjon med glassfelt med 2-lags glass prod. 2019. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det mangler terskelbeslag på begge dørene. Utvendig > Terrasser: Inngangsparti med terrasse og terrasse på hagesiden. Terrassene er i trekonstruksjon på mark med spaltegulv av tre. Terrasse på hagesiden er med levegger og rekkverk i trekonstruksjon. Vurdering av avvik: Konstruksjonene har skjevheter. Det er skjevheter i begge terrassene. Innvendig > Overflater: Gulv: Fliser, laminat og parkett. Vegger: Malte slette flater/plater, panelplater og fliser. Himling: Malte slette flater/plater. Utstrakt bruk av downlights. Gulv og overflater ble vesentlig oppgradert i 2019. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er bom (hulrom) i enkelte fliser i entre/gang. Det er svelling/svelleskade i laminatskjøter på det lille soverommet. Det er stedvis gliper mellom gulv og gulvlister. Det mangler feielister stedvis på terskler. Innvendig > Gulv mot grunn/gulv i 1. etasje: Gulv er av betongdekke. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Pipe og ildsted: Boligen har isolert stålpipe tilkoblet peisovn i stue. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det foreligger avvik etter feierinspeksjon. Det er brennbart materiale for nær pipe i etasjeskille. Innvendig > Innvendige dører: 3-speils formpressede dører. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er svelleskade i bunn av dørblad til baderom. Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Kjøkkeninnredning består av: Benkeskap og overskap med folierte skrog og slette sorte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum av komposittmateriale. Ventilator med avtrekk. Integrert platetopp, stekeovn, mikroovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Komfyrvakt og lekkasjevarsler med automatisk vannstoppesystem. Innredningen er fra 2019. Vurdering av avvik: Det er avvik: Enkelt fronter er ujusterte. Oppvaskmaskinen er løs. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Antas fra 2019. Det er besiktiget i rørskap. Vurdering av avvik: Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system. Det mangler tettemuffer på varerør i kjøkkenbenk. Det mangler sprutdeksel i rørskapet. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Innvendige avløpsrør antas av plast. Antas fra byggeåret. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18 inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av offentlig myndighet (Det lokale eltilsyn) eller registrert elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse eller lov til å foreta en slik kontroll. Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet. Elektrisk anlegg med automatsikringer. Innmat i sikringsskapet/automater er fra 2018 iht. fremvist samsvarserklæring. Øvrig anlegg antas å hovedsaklig være fra 2019 da boligen ble oppusset, dog er det ikke fremlagt noe dokumentasjon på dette. Deler av det elektriske anlegget kan være fra byggeåret. 1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei. Spørsmål til eier: 2. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet? Ja. 3. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? Ja. Det foreligger kun samsvarserklæring på arbeid utført i sikringsskapet i 2018. Eksisterer det samsvarserklæring? Nei. 4. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet ? Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år? Nei. 5. Forekommer det ofte at sikringene løses ut? Nei. 6. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? Nei. Generelt om anlegget: 7. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank. Nei. 8. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet? Nei. Inntak og sikringsskap: 9. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger? Nei. 10. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer? Ja. 11. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll? Nei. Tomteforhold > Drenering: Punktet må sees i sammenheng ?Rom under terreng?. Det antas å være drenering med drensrør rundt grunnmur, antas fra byggeåret.Drenering under terreng er ikke mulig å kontrollere og tilstandsgrad er gitt på bakgrunn av alder. Utførelse og tilstand på drenering er ikke kjent (bygningen har ikke kjeller). Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Utvendige avløpsrør er av plast og utvendige vannledninger er av plast (PEL), Antas fra byggeåret. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad 2 ? avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Ingen anmerkninger. Lovlighet - rekkehus: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kommentar: Det lille soverommet ved entre er godkjent som bod iht. tegninger. Levegger på terrasse er ikke beskrevet på tegninger. Brannceller: Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Ja. Kommentar: Det antas at bygningen ikke er brannsikret iht. dagens krav. Det er ikke fremlat noe brannteknisk dokumentasjon for bygningen. Nyere håndverkstjenester: Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Kommentar: Montert stålpipe og peis av Ovnskroken/Trond Berger i 2023. Krav for rom til varig opphold: Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Ja. Kommentar: Det lille soverommet ved entre er ikke godkjent som soverom og vinduet er for smalt til rømningsvei. Lovlighet - garasje: Iht. tilstandsrapporten foreligger det ikke tegninger. Kommentar: Godkjente og byggemeldte tegninger bør innhentes om disse eksisterer. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 13.09.24 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2012, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. El-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

    Innbo og løsøre
    Ventilasjonen er naturlig via vindusventiler og veggventiler, supplert med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer fra 2018. Varmtvannsbereder på 200 liter er innkasset på bad. Komfyrvakt og lekkasjevarsler med automatisk vannstoppsystem montert i kjøkkenet. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eiendommen er tilknyttet fiber.

    Parkering
    Det er parkering i en frittstående garasje med betongdekke, gangdør og motorisert leddport i metall. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Forsikringsselskap
    If Forsikring

    Polisenummer
    0289100

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    2 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 74 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 75 990 Omkostninger totalt 91 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 93 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 065 990 Totalpris. inkl. omkostninger 3 081 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 083 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i entré, bad og stue/kjøkken. I tillegg ble det montert en peisovn tilknyttet isolert stålpipe i stuen i 2023.

    Energiklasse
    G

  • Kommunale avgifter
    16883

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Av dette utgjør kr 1 698 eiendomsskatten inneværende år.

    Info formuesverdi
    Opplysninger hentet fra skatteetatens boligkalkulator: Formuesverdi primærbolig 2023: kr. 574 683. Formuesverdi sekundærbolig 2023: kr. 2 298 731.

    Andre utgifter
    Strøm, forsikring, tv//internett, mm.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/187/152: 09.04.1984 - Dokumentnr: 2661 - Best. om vann/kloakkledn. BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V. RETTIGHETSHAVER kommunen Plikt til medlemskap i velforening 15.04.1982 - Dokumentnr: 2298 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3226 Gnr:187 Bnr:93 26.01.1995 - Dokumentnr: 517 - Målebrev 01.01.2020 - Dokumentnr: 1208733 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:187 Bnr:152 01.01.2024 - Dokumentnr: 165074 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:187 Bnr:152 09.04.1984 - Dokumentnr: 2661 - Best. om vann/kloakkledn. BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V. RETTIGHETSHAVER kommunen Plikt til medlemskap i velforening 15.04.1982 - Dokumentnr: 2298 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3226 Gnr:187 Bnr:93 26.01.1995 - Dokumentnr: 517 - Målebrev 01.01.2020 - Dokumentnr: 1208733 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:187 Bnr:152 01.01.2024 - Dokumentnr: 165074 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:187 Bnr:152 3226/187/93: 09.04.1984 - Dokumentnr: 2661 - Best. om vann/kloakkledn. BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V. RETTIGHETSHAVER kommunen Plikt til medlemskap i velforening 15.04.1982 - Dokumentnr: 2298 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3226 Gnr:187 Bnr:93 26.01.1995 - Dokumentnr: 517 - Målebrev 01.01.2020 - Dokumentnr: 1208733 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:187 Bnr:152 01.01.2024 - Dokumentnr: 165074 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:187 Bnr:152 09.04.1984 - Dokumentnr: 2661 - Best. om vann/kloakkledn. BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V. RETTIGHETSHAVER kommunen Plikt til medlemskap i velforening 15.04.1982 - Dokumentnr: 2298 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3226 Gnr:187 Bnr:93 26.01.1995 - Dokumentnr: 517 - Målebrev 01.01.2020 - Dokumentnr: 1208733 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:187 Bnr:152 01.01.2024 - Dokumentnr: 165074 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:187 Bnr:152

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest for nybygg bolig, datert 20.12.1982.

    Vei, vann og avløp
    Adkomstvei: Offentlig tilknytning - iht. eier. Tilknytning vann: Offentlig tilknytning via private stikkledninger. Tilknytning avløp: Offentlig tilknytning via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Bud inngis skriftlig på vedlagt budskjema. Det gjøres spesielt oppmerksom på at budet må som hovedregel være bindende for budgiver i minimum 6 uker. For andelsleiligheter er bindingstiden minimum 3 uker. Retten kan unntaksvis ta hensyn til bud med bindingstid ned til 15 dager. For nærmere informasjon se budskjema samt vedlagt informasjonsskriv.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    2 990 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 74 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 75 990 Omkostninger totalt 91 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 93 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 3 065 990 Totalpris. inkl. omkostninger 3 081 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 3 083 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    75990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr 23 500,- samt visninger pr. stk. kr 3 000,- med repr. fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 36 500,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring, sikringsobligasjon, mm. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt vederlag begrenset oppad til kr 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Camilla Haugerudbråten

Megler

Camilla Haugerudbråten

93 02 28 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev