aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Byggveien 3 ? en kjedet enebolig med barnevennlig beliggenhet.
Velkommen til Byggveien 3 ? en kjedet enebolig med barnevennlig beliggenhet.

AURSKOG Byggveien 3

Enebolig i kjede med carport, elbillader og fine terrasser på begge sider. Gasspeis i stuen. Barnevennlig beliggenhet.

 • kr 3 600 000
 • BRA 108 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 600 000
 • Omkostningerkr 105 316
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 706 279
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2011
 • Soverom3
 • ArealP-rom 108 m²
 • Tomt5 276 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 600 000,- (Prisantydning) 963,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 024,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   103 066,- (Omkostninger totalt)   3 704 029,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etasje
Byggveien 3 er en pen kjedet enebolig med parkering i carport. I 2021 ble det montert elbillader og det er en tilbygd bod i bakkant av carporten. Skjermede terrasser ligger på begge sider av boligen og i bakkant er det en lettstelt hageflekk innrammet med hekk. Boligen ligger for øvrig i et barnevennlig område med kort gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Kort fortalt - Kjedet enebolig på to plan. - Barnevennlig beliggenhet. - Parkering i tilknyttet carport. - Elbillader montert i 2021. - Kjøkkenterrasse på 15 kvm. - Stueterrasse på 30 kvm. - Lettstelt, skjermet hageflekk. - Tidløs kjøkkeninnredning. - Pen stue med gasspeis. - Flislagt bad i andre etasje. - Vaskerom med toalett. - Tre soverom i andre etasje. - Bod/omkledningsrom. - Utvendig bod på 6 kvm. - Sentralstøvsugeranlegg.
Stue

Byggveien 3, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig i kjede
  Bruksareal
  1. etasje: 54 kvm
  2. etasje: 54 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 54 kvm Entré, stue, kjøkken og vaskerom/wc.
  2. etasje: 54 kvm Trapperom, bad, soverom, soverom 2 og soverom 3.  Tomt
  5276m²

  Beskrivelse av tomt
  Eneboligen har flat tomt med fine uteplasser på hver side, en lettstelt hageflekk og romslig, asfaltert gårdsplass. I forkant av boligen er det en terrasse på 15 kvm som ligger tilknyttet inngangspartiet og med adkomst fra kjøkkenet. Terrassen er godt skjermet med levegger på to sider. Fra stuen er det utgang til en terrasse på ca. 30 kvm som ligger usjenert til med levegger mot naboer på begge sider. Det er en tilknyttet utebod og gjennomgang til carport. Hagen er liten, og lett å holde i orden, og med hekk som avgrensning på tre sider er dette en trygg tumleplass for både familiens minste.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et barnevennlig og sentralt boligområde på Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud og gode rekreasjonsområder. Legg gjerne turen til Speiderhytta, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburscafe. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Aurskog Senter har butikker, café, bank, apotek, frisør o.l. Det er eget helsesenter i 2. etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via Buss, hvorav nærmeste holdeplass er Aurskog Sykehjem og ligger ca. 350 fra boligen. Med bil fra Aurskog tar det ca. 12 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 26 min til Lillestrøm og 42 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har kort avstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

  Adkomst
  På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Iflg. tilstandsrapport foretatt 06.06.23 av Øyvind Nåmo Rønning: Bygningen er fundamentert med ringmur og betongdekke til antatt fast grunn. Det er ukjent byggegrunn. Vegger er oppført med isolert trebindingsverk. Yttervegger er utvendig kledd med liggende trekledning, Saltakskonstruksjon av tre. Taktekkingen er av betongtakstein. Se forøvrig tilstandsrapport for mer informasjon. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i denne samt selgers egenerklæring før visning og gjør oppmerksom på anmerkninger fra takstmann med tilstandsgrad 2 (TG2). Følgende punkter har tilstandsgrad 2 iht. tilstandsrapporten: (Avvik som kan kreve tiltak) - Innvendig > Overflater - Innvendig er det gulv av parkett. Veggene har malte plater. Innvendige tak har malte plater. Vurdering av avvik: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Parkett har stedvis slitasje og noe hakk og riper. Parketten fungerer med nevnte avvik. - Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radon er ikke undersøkt eller dokumentert etter teknisk forskrift for denne typen bygg. Informasjon om radon kan fås ved å gå inn på geo.kart i området. http://geo.ngu.no/kart/radon. Området anses som moderat/lav. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Innvendig > Innvendige dører - Innvendig har boligen malte fyllingsdører. Vurdering av avvik: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Stedvis noe hakk på dørblad. Dører har tiltenkt funksjon, utover nevnte avvik. - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad - Rommet har toalett og badekar med badekarskjerm i herdet glass. Heldekkende servant med underskap, speil og belysning. Vurdering av avvik: Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Det er påvist fuktskjolder/svelling i skapinnredning. Sprekk i plastdeksel på lysarmatur. Fuktskade på innredning. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Innredningen og lysarmatur har tiltenkt funksjon utover nevnte avvik. - Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken - Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Vurdering av avvik: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Det er stedvis noe hakk på fronter og skade på laminatbenk. Konsekvens/tiltak: Det må påregnes lokal utbedring/utskiftning. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Konsekvens/tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. Gjeldende forskrift er etter dagens krav og Norsk standard 3600. Tanke på brannsikkerhet og varmegang i elektrisk kobling.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Satt inn badekar og byttet dusj, fornyet fuger rundt badekar og servantskap. Arbeid utført av: Ekeberg Varme & Sanitær. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Vedlikehold av ventilasjonen og bytting av deler. Satt opp ladeboks til elbil. Arbeid utført av: Aurskog Ventilasjon og Blikk + Aurskog elektriske. 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Ladeboks til elbil. 19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Ja. Utbygging av jordet i nærheten av Block Watne. 26. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Ja. Felleskostnader skal økes 1 gg i året med 100 kr pr månedskost, frem til oppnådd 3000 kr i mnd. Dette for å spare opp til fellesmidler.

  Innhold
  Byggveien 3 er en pen kjedet enebolig med parkering i carport. I 2021 ble det montert elbillader og det er en tilbygd bod i bakkant av carporten. Skjermede terrasser ligger på begge sider av boligen og i bakkant er det en lettstelt hageflekk innrammet med hekk. Boligen ligger for øvrig i et barnevennlig område hvor det kun er kjøring til eiendommene og samtidig med kort gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Eneboligen har familievennlig planløsning over to etasjer, parkett i alle oppholdsrom, moderne fargevalg og gasspeis i stuen i første etasje. Denne etasjen har også en entré med garderobeskap, et arealeffektivt kjøkken og et praktisk vaskerom med toalett. Andre etasjen er en egen soveromsavdeling med tre fine soverom, bad med både badekar og dusj, samt et eget omkledningsrom. Kort fortalt - Kjedet enebolig på to plan. - Barnevennlig beliggenhet. - Parkering i tilknyttet carport. - Elbillader montert i 2021. - Kjøkkenterrasse på 15 kvm. - Stueterrasse på 30 kvm. - Lettstelt, skjermet hageflekk. - Stort garderobeskap i entré. - Tidløs kjøkkeninnredning. - Pen stue med gasspeis. - Flislagt bad i andre etasje. - Kar og dusjarmatur fra 2019. - Vaskerom med toalett. - Tre soverom i andre etasje. - Bod/omkledningsrom. - Utvendig bod på 6 kvm. - Balansert ventilasjon. - Sentralstøvsugeranlegg. - Malt utvendig fasader 2022. Planløsning 1. etasje: Entré, stue, kjøkken og vaskerom/wc. 2. etasje: Trapperom, bad, bod/omkledningsrom og 3 soverom.

  Standard
  Entré Eneboligen har et overbygd inngangsparti tilknyttet terrassen med utebelysning og hvit inngangsdør med rundt glassfelt. Entreen er et hyggelig rom med flislagt gulv, pen farge på vegger, gulvvarme og spotter montert i himling. Langs den ene veggen er det garderobeskap med hvite, profilerte fronter slik at det er enkelt å holde rommet fritt for klær og sko. Kjøkken Kjøkkenet er arealeffektivt og samtidig praktisk innredet med tidløs innredning langs to sider og utgang til terrasse ved endeveggen. Innredningen har hvite, glatte fronter, mørk benkeplate av laminat, samt nedfelt skylle- og oppvaskkum. Over benken er det både fliser, belysning og stikkontakter. Videre har kjøkkenet integrert platetopp, integrert stekeovn, opplegg for oppvaskmaskin og avsatt plass til kjøleskap. Ventilatoren er tilknyttet mekanisk avtrekksanlegg. Stue Stuen ligger i første etasje og er et flott rom med parkett, varm, moderne farge på vegger og en kontrastvegg kledd med mørkt panel. I det ene hjørnet er det montert en flott gasspeis som gir god varme, men samtidig er et pent blikkfang. Endeveggen har store vindusflater nesten ned til gulv og det er utgang til terrasse og hageflekk. Bad/wc/vaskerom Badet ligger i andre etasje og er utstyrt med toalett, samt både badekar og dusjgarnityr som var nytt i 2019. Innredningen byr på god oppbevaringsplass bak hvite, profilerte fronter og har heldekkende servant. Mellom to veggskap er det også montert speil med belysning i overkant. Innredningen er i tillegg supplert med et høyskap med speilfront i hjørnet. Badet er for øvrig pent med flislagte overflater, gulvvarme og avtrekk via balansert ventilasjon. Vaskerom I første etasje ligger et romslig vaskerom med toalett. Vaskerommet gir et pent inntrykk med sorte gulvfliser, dus farge på vegger, gulvvarme og avtrekk via balansert ventilasjon. Rommet er ellers utstyrt med søyleservant og det er selvfølgelig opplegg for vaskemaskin. Boligens varmtvannsbereder er montert i hjørnet. Soverom og garderobe Eneboligen har tre fine soverom som alle ligger i andre etasje, samme etasje som badet. Soverommene er romslige med god plass til garderobeløsninger, og hovedsoverommet er malt i en behagelig, mørk fargetone. Boden i denne etasjen er i tillegg gjort om til et flott omkledningsrom med hvit innredning langs tre sider av rommet. Ekstra lagringsplass er i en tilbygd utebod på 6 kvm.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Oppvaskmaskin medfølger ikke. Hvitevarer forøvrig på kjøkken medfølger.

  Parkering
  Det er parkering i carport og lader for elbil ble montert i 2021. I bakkant av carporten er det gjennomgang til terrassen på baksiden av boligen. Overbygg ved carporten og inngangspartiet gjør at du kommer tørrskodd inn selv på regnværsdager. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Eika Forsikring

  Polisenummer
  4303805

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Følgende medfølger ikke salget: Sorte hyller på bad og høye hyller i bod. Ventilasjon er via balansert ventilasjonsanlegg. Nylig service på vifteenhet som er etablert på loft. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter er plassert i gangen. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Boligen har sentralstøvsuger. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 600 000,- (Prisantydning) 963,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 024,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   103 066,- (Omkostninger totalt)   3 704 029,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Eneboligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler i entré og på våtrom. Boligen har gassinstallasjoner med gasspeis i stue.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  17400

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Opplysninger iflg. eier.

  Info om eiendomsskatt
  Opplysninger iflg. eier

  Formuesverdi primær
  987984

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3754340

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysninger iflg. Skatteetaten sin boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, kommunale avgifter, eiendomsskatt, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/192/758/12: 24.06.2011 - Dokumentnr: 490859 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening 11.08.2010 - Dokumentnr: 595747 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 1/13

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. Se vedlegg.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei Offentlig avløp med private stikkledninger. Offentlig avløp med private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 600 000,- (Prisantydning) 963,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 024,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   103 066,- (Omkostninger totalt)   3 704 029,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  105316

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings-/oppgjørsgebyr kr  22 500,- og visninger kr  2 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 30 000,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger, markedsføring, sikringsobligasjon, fotograf, panteattest. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Gisle Spidsberg

Megler

Gisle Spidsberg

90 29 55 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev