aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Eikebergveien 164.
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Eikebergveien 164.

AURSKOG Eikebergveien 164

Tiltalende, familievennlig enebolig med spennende planløsning, dobbelgarasje og solrike uteplasser. Landlig og usjenert.

 • kr 5 690 000
 • BRA-i 280 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 690 000
 • Omkostningerkr 161 390
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 851 390
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1955
 • Soverom3
 • Tomt2 182 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 690 000,00))   161 390,- (Omkostninger totalt)   5 851 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Dette er en tiltalende, velholdt og familievennlig enebolig med spennende planløsning over flere nivåer. Skolebussen stopper rett ved tomtegrensen og det er umiddelbar nærhet til turområder. Boligen ligger på en stor, landlig og usjenert tomt med dobbelgarasje, romslig gårdsplass, nydelig hage og lune, solrike uteplasser. Boligen er fra 1955 med tilbygg fra 1975 og 1983. Det er i nyere tid gjort flere oppgraderinger som ny taktekking, etterisolering av loft, bytte av flere vinduer og varmepumpeanlegg. Boligen har et landlig kjøkken med integrerte hvitevarer i åpen løsning mot en tiltalende stue med peisovn. Videre er det en stue med peis og stue på hems. Boligen har to bad og et praktisk vaskerom, hvor ett bad ble rehabilitert i 2007. Her er også tre gode soverom, garderober og boder.
Her er det god plass til utemøblement.

Eikebergveien 164, Akershus

 • Tomt
  2182m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger i landlige og usjenerte omgivelser, omgitt av åker og et frodig skogholt. På tomten er det bygget en frittstående dobbelgarasje og en velholdt enebolig. Boligen ble oppført i 1955 og tilbygd i 1975 og 1983. Vinduer og terrassedører er av varierende alder, hvor enkelte er datert så sent som 2020. Samme år ble yttertaket tekket om og samtidig med dette ble også takrenner, nedløp og beslag skiftet. I 2021 ble loftet etterisolert. Boligen ligger fint plassert på en tomt på romslige 2182 kvm, skrånende ned mot syd og vest. Tomten er opparbeidet med stor, gruslagt gårdsplass, hage og flere lune, solrike uteplasser. Hagen er en ren idyll med store, velstelte plenareal, skigard, prydbusker, trær og noe fjell i dagen. Vakre bed er fylt med vintergrønt, rødbladede busker og stauder i skjønn harmoni. I hagen er det en utebod og under trærne finnes den perfekte plassen for bålpannen om ønskelig. I tilknytning til inngangspartiet er det en lav forstøtningsmur av granitt og steinbelagt markterrasse med god plass til sittegruppe. Fra stuen er det utgang til en terrasse på ca. 49 kvm, lunt plassert langs to av husets vegger. Terrassen har spaltegulv av tre, et luftig rekkverk med liggende spiler og trapp ned til hagen. På veggen er det montert utelys, og over terrassen er det elektrisk markise og plass til solseil. Arealet og utformingen gir fine plasser til grill og utemøbler som langbord, godstoler og sofagruppe. Det opplyses om at deler av lagertelt ligger utenfor tomtegrensen - se situasjonskart. Ligger også vedlagt i salgsoppgaven.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde i Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Nærområdet har vakker natur og en rekke merkede turstier og skiløyper. Legg gjerne turen til Tevsjøen, Mangenfjellet eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburskafé. På Aursmoen er det barne- og ungdomsskole. Det bygges for øyeblikket en helt ny 1-10 skole, flerbrukshall og svømmebasseng som skal stå ferdig i 2025. På dagtid vil svømmebassenget, flerbrukshallen og barnehage- og skolebygget bli brukt til undervisning, og på ettermiddagene, kveldene og i helgene kommer det til å være ulike aktiviteter og tilgjengelighet for innbyggerne på Aurskog. Her blir det nye, gode møteplasser, sentralt plassert på Aursmoen med god tilknytning til idrettsanlegget og til sentrum med butikker og servicetilbud. Ved skolen er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Coop Extra, hvor førstnevnte ligger på Aurskog Senter. Senteret har et fint utvalg med blant annet café, bank, apotek og frisør. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde med buss eller bil og byr på shoppingsenter og bymessige fasiliteter. Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass ligger ca. 1 km unna boligen. Med bil tar det ca. 15 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 25 min til Lillestrøm, 30 min til Strømmen og 45 min til Oslo Lufthavn.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det ca. 5 km til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Skolebussen stopper rett ved tomtegrensen. Det øvrige kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass ligger ca. 1 km unna boligen.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn av fjell og antatt fast grunn. Grunnmur av betong og murte lettklinkerblokker. Takkonstruksjon/taktekking: Saltakskonstruksjoner av tre. Kaldloft/kryploft over opprinnelig del og på del fra 1975. Undertak av trepanel. Del fra 1983 har åpen innvendig skråhimling. Taktekkingen er av betongtakstein Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har stående trebordkledning. Etasjeskiller: Etasjeskiller er av trebjelkelag i opprinnelig del og av Siporex elementer i tilbygd del. Gulv i tilbyd del fra 1983 antas av betongdekke. Gulv i kjelleretasje er av betong.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Full restaurering av bad. Membran, litexplater og fliser. Arbeid utført av Simon Vandås. 2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Beskrivelse: Se over. 2.2. Er arbeidet byggemeldt? Nei. 4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Lagt ned Biovac. Arbeid utført av Kjetil Gjersøyen. 5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja. Beskrivelse: Saltutredelse på vegger. 9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Beskrivelse: Mus i garasjen. Mauer i naturen. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Det er tatt bort sentralfyr med oljetank. Oppgradert el-anlegg, montert luft/vann varmepumpe. Arbeid utført av EDA, Aurskog Elektriske, Kjetil Gjersøyen, Svein Gløtta. 11.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse: Kontroll av el-anlegg i forbindelse med forsikring. 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Beskrivelse: Billader i garasjen. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Skiftet papp, takstein og takrenner i 2020. Skiftet ut vinduer til aluminium i stue. Arbeid utført av Kai Tore Næss, Elverhøy. 18. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja. Beskrivelse: Tilbygg i 1974 og 1983. 18.1. Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja. Beskrivelse: Godkjent hos Aurskog/Høland kommune. 21. Er det foretatt radonmåling? Ja. Beskrivelse: Radonmålinger gjort. 21.1. Radonmåling. År 1990. Verdi: Husker ikke.

  Innhold
  Dette er en tiltalende, velholdt og familievennlig enebolig med spennende planløsning over flere nivåer. Skolebussen stopper rett ved tomtegrensen og det er umiddelbar nærhet til turområder. Boligen ligger på en stor, landlig og usjenert tomt med dobbelgarasje, romslig gårdsplass, nydelig hage og lune, solrike uteplasser. Boligen er fra 1955 med tilbygg fra 1975 og 1983. Det er i nyere tid gjort flere oppgraderinger som ny taktekking, etterisolering av loft, bytte av flere vinduer og varmepumpeanlegg. Boligen har et landlig kjøkken med integrerte hvitevarer i åpen løsning mot en tiltalende stue med peisovn. Videre er det en stue med peis og stue på hems. Boligen har to bad og et praktisk vaskerom, hvor ett bad ble rehabilitert i 2007. Her er også tre gode soverom, garderober og boder. Kort fortalt - Tiltalende, velholdt og familievennlig. - Spennende planløsning på flere nivåer. - Skolebuss ved tomtegrensen. - Umiddelbar nærhet til turområder. - Stor tomt, landlig og usjenert. - Lune og solrike uteplasser. - Dobbelgarasje og stor gårdsplass. - Romslig entré med garderobeskap. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Peisovn med kleberstein i stuen. - Pen kjøkkeninnredning i landlig stil. - Samtlige hvitevarer er integrert. - Viftekonvektor fra 2019 og peis i stue 2. - Luftig hems med stue og godt utsyn. - To bad og et praktisk vaskerom. - Ett bad ble rehabilitert i 2007. - Tre soverom og flere garderober. - Lagringsmuligheter i fem boder. - Luft-til-vann varmepumpeanlegg fra 2018. - Elanlegget ble oppgradert i 2018 og 2023. - 300 liters varmtvannsbereder fra 2018. - Det er luft-til-luft varmepumpe fra 2017. Planløsning Kjeller: Trapperom/bod, teknisk rom, vaskerom og 4 boder. 1. etasje: Entré, gang, trapperom, 2 bad/wc, kjøkken, 2 stuer, 3 soverom og bod. Hems: Stue. Entré Boligen har et overbygget og lunt inngangsparti på ca. 11 kvm med trapp i tre over flere nivåer, hvitmalt rekkverk og plass til et kafésett. Ytterdøren er hvitmalt og har glassfelt. På innsiden møtes man av en forholdsvis romslig entré med garderobeskap, skoskap og hattehylle. Himlingen er lyssatt med downlights og veggene er kledd med hvitmalt panel. I den ytre delen av entreen er gulvet hensiktsmessig lagt med grå fliser mens resten av gulvet har parkett. Kjøkken Kjøkkenet er fra 2000 og har en landlig stil som kler boligen godt. Innredningen er formet i hestesko med lyse, profilerte fronter og mørk benkeplate i heltre. Nedfelt i benken er det oppvaskkum med avrenningsfelt, og over er det både vinduer og stilige fliser i stål. Hvitevarer som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjølehjørne og fryseskap er integrert. Ved koketoppen er det avtrekk ut fra en sort, skråstilt ventilator. Stuer Boligen har tre tiltalende stuer, så her får familien mye spillerom, privatliv og tumleplass. Den ene stuen ligger åpen mot kjøkkenet og har tofløyede glassdører i hver ende, ut mot henholdsvis entré og neste stue. Stuen har parkett på gulvet og høye vinduer med godt, gjennomgående dagslys. Veggene er kledd med hvitmalt panel, kombinert med en slett vegg malt i en lun sandgrå farge. I overgangen til kjøkkenet er det varmepumpe fra 2017 og ut mot stuen er det en peisovn med stort glassfelt og skifer på toppen. Utformingen av stuen danner en vinkel som gir muligheter for sofagruppe ved peisovnen og et langbord i grensen mot kjøkkenet, i tillegg er det utgang til terrasse. Fra stuen er det åpen trapp i tre ned til neste stue med hems. Stuen har parkett på gulvene, hvitmalte vegger og synlige bjelker i hvitmalt himling. Deler av taket er skrått og det er åpent opp mot hemsen. Flotte vinduer i tre himmelretninger bidrar til nydelige lysforhold, en herlig, luftig atmosfære, og ikke minst fint, utsyn mot hage, åker og skog. Stuen lar seg lett innrede med to romslige sittegrupper, og som oppvarming er det både konvektorovn fra 2019, gulvvarme og en peis for ekstra hygge. I taket er det velplasserte downlights, og det er også utgang til den frodige hagen. Hems Hemsen er det perfekte sted for to godstoler og tv-løsning. Det er downlights langs takbjelke i mønet himling, hvitmalt panel på veggene og parkett på gulvet. Deler av gavlveggen dekkes av trekantvinduer som bidrar til nydelig utsyn mot langstrakte åkerlapper og noe skog. Bad/wc/vaskerom Boligen har to bad i første etasje og et separat vaskerom. Det ene badet har inngang fra entreen og ble rehabilitert i 2007. Her er det store hvite fliser på veggene og grå gulvfliser med gulvvarme. I tillegg er det flisdekor som matcher øvrige fliser. Himlingen er pent lyssatt med downlights og det er vegghengt toalett. Baderomsinnredningen består av vegghengt skuffeseksjon med hvite, slette fronter, heldekkende servant og et speil med belysning. Bak buede, innfellbare glassdører er det regndusj og hånddusj og i motsatt hjørne er det boblebadekar som innbyr til herlig hverdagsluksus. Bad 2 Det andre badet ligger plassert mellom to av soverommene, hvor begge soverommene har direkte adkomst til badet. Badet har hvite fliser med gulvvarme, gråmalte vegger, gulvmontert toalett og dusjkabinett. Videre er det gulvvarme og en enkel servantinnredning i sort med bolleservant, speil og belysning. Et smalt vindu bidrar til dagslys og ventilasjon. Vaskerom Vaskerommet ligger i kjelleren, praktisk innredet med profilerte benkeskap i blått, arbeidsbenk, skyllekum og opplegg for vaskesøyle. Veggene er av murpuss og malt hvite, og på gulvet er av gråmalt betong. Som oppvarming har rommet elektrisk stråleovn montert over et vindu for naturlig utlufting. Soverom og garderobe Boligen har tre store, fine soverom som ligger i samme fløy, alle med stor møbleringsfrihet. Rommene har malte vegger i duse farger og to har inngang til samme bad. Det er garderobeskap på ett soverom og skyvedørsgarderobe på et annet. Det er også en særdeles romslig skyvedørsgarderobe i gangen utenfor soverommene og garderobeskap i entreen. Boligen har ellers gode lagringsmuligheter i bod med dør inn fra stue 2, samt i kjeller hvor det er teknisk rom og fire boder.

  Standard
  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Utvendig > Terrasse: Terrasse i trekonstruksjon på punktfundamentering. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Rekkverkshøyde er ca. 85 cm. Motorisert terrassemarkise. Vurdering av avvik: Det er ikke montert rekkverk. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Konstruksjonene har skjevheter. Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Det mangler rekkverk på trapp (terrasse har rekkverk). Konsekvens/tiltak: Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Det bør foretas nærmere undersøkelser av balkong/terrasser når den er snøfri. Lokal utbedring må utføres. Kostnadsestimat gjelder montering av rekkverk på trapp (TG3). Våtrom > Kjelleretasje > Vaskerom > Generell: Vaskerommet i kjeller består av: Vaskekum av metall. Benkeskap. Opplegg for vaskemaskin. Gulv: Malt betong. Vegger: Malt murpuss. Oppvarming: Elektrisk stråleovn. Ventilasjon: Naturlig ventilasjon med veggventil. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Vaskerommet har enkel standard fra byggeåret hovedsaklig, dog er gulv og vegger malt i senere tid. Vaskerommet har ingen membranløsning/tettesjikt utover overflatebehandling. Vaskerommet har god funksjonalitet iht. dagens bruk. Konsekvens/tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Våtrom > 1. etasje > Bad/wc 2 > Generell: Bad/wc 2 består av: Gulvmont. wc. Dusjkabinett. Servant. Gulv: Fliser. Vegger: Malte plater. Oppvarming: Elektrisk gulvvarme. Ventilasjon: Naturlig ventilasjon med ventil. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Baderommet ble etablert i ca. 1990, har bruksslitasje og enkel standard og har nådd forventet levetid som våtrom. Det er nyere dusjkabinett, toalett, servant og utstyr på baderommet. Det er ingen kjent membranløsning i gulvet (ikke mulig å se membranen i sluket). Gulvet har kun marginalt fall til sluk. Totalt fall er ca. 10mm. fra gulv ved dører til topp slukrist. I tillegg er det oppkant med fliser ved dørterskler. Konsekvens/tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra respektive byggeår. Fasade/kledning har stående trebordkledning. Vurdering av avvik:: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Liten lufting i bunn av kledningen var normal byggeskikk på byggetidspunktet. Det er stedvis ufagmessig innfesting/spikring av kledningen. Konsekvens/tiltak: Lokal utbedring/utskiftning bør utføres. Utvendig > Takoverbygd inngangsparti: Takoverbygd inngangsparti i trekonstruksjon på punktfundamentering. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Rekkverkshøyde er ca. 84 cm. Vurdering av avvik: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. ? Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Konstruksjonene har skjevheter. Konsekvens/tiltak: Lokal utbedring må utføres. Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Åpninger i rekkverk må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Innvendig > Overflater: Gulv: Fliser, parkett, laminat, heltregulv, teppe og betong. Vegger: Trepanel, malte flater, fliser, tapet og murpuss. Himling: Himlingsplater, trepanel og Siporex elementer. Vurdering av avvik: Det er avvik: Opprinnelig kjølerom er ikke bygget som "rom i rommet" og det er fuktskader/kondensskader på rommet. Det er stedvis gliper mellom gulv og listverk mot bla. dørterskler. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Tiltak bør vurderes nærmere. Krav til standard vil være avgjørende for eventuelle tiltak. Innvendig > Etasjeskille/gulv i 1. etasje: Etasjeskiller er av trebjelkelag i opprinnelig del og av Siporex elementer i tilbygd del. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er gulvknirk i enkelte rom. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendig > Gulv mot grunn i tilbygd del fra 1983: Gulv antas av betongdekke. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendig > Gulv mot grunn i kjeller fra 1975: Gulv er av betong. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendig > Radon: Det ble gjort radonmålinger på 1980 tallet iht. eier uten avvik, men det foreligger ikke dokumentasjon på dette. Det er ikke foretatt radonmålinger i senere tid og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Rom Under Terreng: Trapperom/bod i kjeller har betonggulv med teppe og veggene har plater. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Vurdering av avvik: Det er avvik: Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. Det ble ved hulltakingen ikke påvist skader. Det er montert dampsperre/plast bak trepanel på utforet grunnmur og dette er ikke anbefalt løsning. På generelt grunnlag bemerkes det at innredning av rom under terreng er risikokonstruksjon med tanke på fuktskader. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Ved eventuell oppussing av etasjen bør dampsperren/plasten fjernes. Innvendig > Rom Under Terreng - 2: Uinnredede boder har gulv av betong og veggene har betong/mur. Hulltaking er ikke foretatt. Rommet har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig. Vurdering av avvik: Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier stedvis nederst på grunnmur og stedvis i betonggulv i kjelleretg. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. Konsekvens/tiltak: Det påviste fuktnivå gir grunn til å overvåke konstruksjonen jevnlig for Innvendig > Innvendige trapper: 90 graders tretrapp mellom kjeller og 1. etasje. Vurdering av avvik: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Konsekvens/tiltak: Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. Innvendig > Innvendige trapper - 2: 2 rette tretrapper i stue i tilbygd del. Vurdering av avvik: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Dette gjelder også rekkverk på hems. Konsekvens/tiltak: Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Rekkverket er såpass lavt at det på grunn av sikkerhetsmessige forhold anbefales økning av høyde. Våtrom > Kjelleretasje > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Vurdering av avvik: Det er avvik: Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier nederst på grunnmur og i betonggulv. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Det bør gjøres tiltak med fuktsikring av kjelleretasjen. Våtrom > 1. etasje > Bad/wc 1 > Overflater vegger og himling: Vegger: Fliser. Himling: Malt trepanel. Vurdering av avvik: Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Konsekvens/tiltak: Fuger bør skiftes ut. Årsak bør undersøkes nærmere og utbedres. Våtrom > 1. etasje > Bad/wc 1 > Sluk, membran og tettesjikt: Det er plastsluk og det antas å være smøremembran (ukjent utførelse - ikke fremvist dokumentasjon). Fra 2007 iht. eier. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Konsekvens/tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Våtrom > 1. etasje > Bad/wc 1 > Sanitærutstyr og innredning: Bad/wc 1 består av: Gulvmont. wc. Dusjnisje med dusjdører. Boblekar. Servantskap, veggskap og speil med lys. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det er påvist skader på innredning. Det er svelleskade på skrog på servantskap. Konsekvens/tiltak: Ved implementering av innebygget sisterne var det ikke krav om lekkasjesikring, konstruksjonen bør jevnlig observeres. Våtrom > 1. etasje > Bad/wc 1 > Ventilasjon: Det er naturlig ventilering med himlingsventil. Vurdering av avvik: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Konsekvens/tiltak: Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket. Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l. Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Kjøkkeninnredning består av: Benkeskap og overskap med folierte skrog og 1-speils malte fronter. Heltre benkeplate med nedfelt vaskekum av metall. Ventilator med avtrekk. Integrert kjølehjørne, fryseskap, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Innredningen er fra 2000 iht. eier. Vurdering av avvik: Det er avvik: Kjøkkeninnredningen har slitasjemerker på benkeplate, fronter og skrog/innredning stedvis. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Innredningen har god funksjonalitet og krav til standard vil være avgjørende for eventuelle tiltak. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Vannrør dels av kobber (antas fra 1975) og dels av plast (antas fra 2007). Vurdering av avvik: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Halvparten av forventet brukstid gjelder vannrør av kobber fra 1975. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det bør foretas tiltak på anlegget som sikrer bedre løsning på eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er avløpsrør av plast. Antas fra 1975 hovedsaklig. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Konsekvens/tiltak: I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Vannbåren varme: Vannbåren varme med radiatorer spredt i boligen. Radiatoranlegget er hovedskalig fra 1975. Viftekonvektor er fra 2019. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på anlegg for vannbåren varme. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tomteforhold > Drenering: Det antas å være drenering med drensrør rundt grunnmur. Dreneringen er fra 1974. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Konsekvens/tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende. Tomteforhold > Terrengforhold: Tomten er skrånende ned mot syd og vest. Deler av terrenget rundt boligen har noe fall mot grunnmur. Vurdering av avvik: Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. Konsekvens/tiltak: Det bør foretas terrengjusteringer. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Utvendige avløpsrør er av plast og utvendige vannledninger er av plast (PEL). Antas fra 1975. Boligen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Boligen har privat minirenseanlegg for avløpet på eiendommen (fra 2009 iht. eier). Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut fra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Ingen anmerkninger. Lovlighet - enebolig: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kommentar: Det foreligger plantegning av 1. etasje i forbindelse med tilbygg i 1975 og denne stemmer hovedsaklig med dagens bruk, men det er noe avvik på rominndeling ved soverom, bad og gang i opprinnelig del. Det foreligger plantegning av 1. etasje i forbindelse med tilbygg i 1983 og denne stemmer med dagens bruk. Det foreligger ikke plantegning av kjelleretasje. Nyere håndverkstjenester: Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Kommentar: Ny taktekking i 2020 og dokumentasjon er fremvist i form av arbeidsbeskrivelse og faktura fra Bygg Eiendom og Prosjektering AS. Arbeid på det elektriske anlegget i 2018 og 2023 og dokumentasjon er fremvist i form av samsvarserklæringer fra Aurskog Elektriske AS og EDA Elektro Data AS. Utbedret krypkjeller i 2019 av tømrer Hans Marius Mangen og dokumentasjon er fremvist i form av faktura. Krav for rom til varig opphold: Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei. Kommentar: Kjelleretasje har ikke vinduer som tilfredsstiller krav til lysforhold og rømningsvei for boligrom, men kjelleretasje benyttes kun til oppbevaring/boder og vaskerom. Lovlighet - garasje: Iht. tilstandsrapporten foreligger det ikke tegninger. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 04.04.24 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2019, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. El-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

  Innbo og løsøre
  Ventilasjonen er naturlig og det er ventilator med avtrekk ut på kjøkkenet. Det elektriske anlegget er oppgradert i 2018 og 2023, og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Videre har boligen en 300 liters varmtvannsbereder fra 2018. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  På tomten er det særdeles gode parkeringsmuligheter på stor, gruslagt gårdsplass og i frittstående dobbelgarasje med to leddporter og motoriserte åpnere. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 690 000,00))   161 390,- (Omkostninger totalt)   5 851 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eneboligen har luft-til-vann varmepumpeanlegg fra 2018 som forsyner vannbåren varme til radiatorer som er spredt rundt. Det er luft-til-luft varmepumpe på kjøkkenet fra 2017. Stue 2 har viftekonvektor fra 2019 og gulvvarme. Gulvvarme finnes også på begge badene. Som tilleggsvarme er det peisovn i stue 1 og murt peis i stue 2.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  18280

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Av dette utgjør kr 4 424 eiendomsskatten inneværende år.

  Info formuesverdi
  Opplysninger hentet fra skatteetatens boligkalkulator: Formuesverdi primærbolig 2023: kr. 1 030 201 Formuesverdi sekundærbolig 2023: kr. 4 120 804.

  Andre utgifter
  Strøm, forsikring, tv/internett, utgifter vedr. minirenseanlegg, mm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Etter søk i kommunens tilgjengelige arkiver har de ikke funnet at det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningen. Det forekommer ofte at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppførte bygninger på eiendommer bestående av eldre bygg. Det kan være ulike årsaker til dette, som det i ettertid er vanskelig å gi noe konkret svar på. Ved endringen av plan- og bygningsloven, pbl. 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1. januar 1998. Se pbl. § 21-10, femte ledd. Dette betyr med andre ord at det ikke vil være mulig å få ordnet med ferdig attest for slike bygninger i ettertid.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Offentlig tilknytning. Tilknytning vann: Offentlig tilknytning via private stikkledninger. Tilknytning avløp: Privat avløpsanlegg med minirenseanlegg på eiendommen.

  Regulerings- og arealplanner
  Uregulert. Tomta er avsatt til LNF-formål i kommuneplanen. Tomta ligger innenfor hensynssone for støy i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er bebygd, tomten er større enn 2 dekar, men mindre enn 100 dekar totalt og har ikke mer enn 35 dekar fulldyrket og/eller overflatedyrka jord.  Kjøper er klar over at konsesjonsfriheten er betinget av at man ikke foretar bruksendring i strid med plan og at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 690 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 690 000,00))   161 390,- (Omkostninger totalt)   5 851 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  161390

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,0% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr 23 500,- samt visninger pr. stk. kr 3 000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 35 600,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring, sikringsobligasjon, mm. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr  20 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev