aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Eikebergveien 7! En innholdsrik eneboligeiendom med flott uteplass.
Velkommen til Eikebergveien 7! En innholdsrik eneboligeiendom med flott uteplass.

AURSKOG Eikebergveien 7

Landlig idyll på 1,3 mål med velholdt og oppgradert enebolig. Solrik og fin hage, nyere dobbelgarasje og stor gårdsplass

  • kr 4 250 000
  • BRA-i 161 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 4 250 000
  • Omkostningerkr 107 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 357 490
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1956
  • Soverom2
  • Tomt1 364.6 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 250 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 106 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 107 490 Omkostninger totalt 122 590 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 125 390 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 357 490 Totalpris. inkl. omkostninger 4 372 590 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 375 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Dette er en pen, velholdt og oppgradert enebolig over tre etasjer. Tomten er en landlig idyll på ca. 1,3 mål omgitt av åpent og fritt kulturlandskap som endrer palett gjennom årstidene. Det er gode parkeringsmuligheter på singlet gårdsplass og i nyere dobbelgarasje med elbillader. Hagen er inngjerdet og pent opparbeidet med gress og frukttrær, og for late dager har boligen veranda og terrasse på tilsammen 44,5 kvm. Boligen har inngang på to plan, flere rom med gulvvarme og varmepumpe fra 2022 i stuen. Stuen ligger tilknyttet spisestue med vedovn, og fra spisestuen kommer man direkte inn på et stilrent og velfungerende kjøkken fra 2016. I andre etasje er det to gode soverom, toalettrom og loftstue, og i kjelleren er det to boder og et romslig bad fra 2013 tilknyttet toalettrom og badstue.
Det herlige utearealet er på tilsammen ca. 44 kvm hvor man kan nyte late dager i sola, så vel som sosiale måltider.

Eikebergveien 7, Akershus

  • Tomt
    1364.6m²

    Beskrivelse av tomt
    Eiendommen er en landlig idyll på 1364,6 kvm omgitt av åpent landskap med utsikt mot buktende åkerlapper og skog som endrer palett i takt med årstidene. Tomten er flat og pent opparbeidet med romslig, singlet gårdsplass, dobbelgaraasje, inngjerdet hage og flere uteplasser. Hagen er solrik og fin med store plenareal som innbyr til utendørs hygge for små, store og firbeinte. Her kan man ha diverse sittegrupper, kanskje en bålplass, og også flere lekeapparater til barna. Deler av tomten er innrammet av hekk og rundt om i hagen er det ellers prydbusker, flaggstang og frukttrær som kan friste med både pærer og epler. Fra spisestuen er det utgang til en veranda og herfra er det to brede trappetrinn ned til en terrasse. Det herlige utearealet er på tilsammen ca. 44,5 kvm hvor man kan nyte late dager i sola, så vel som sosiale måltider. Verandaen har profilert rekkverk, uttrekkbare levegger på hver side, utestikk og et overbygg som gjør det ekstra lunt og godt på kveldstid. Terrassen har levegg på den ene siden og en elektrisk markise som gir et kjærkomment sted i skyggen på varme sommerdager. Fra gårdsplassen er det en tretrapp med trinn på tre sider som fører opp til en innglasset velkomstterrasse på ca. 8,5 kvm, og her kan man kose seg i lune, skjermede omgivelser med nydelig utsikt utover nærområdet. Terrassen ble tilbygd i 2012 og er oppført med spaltegulv av tre, saltak og et tett rekkverk av panel som toppes med glass. Langs to sider er det bygget en sittebenk med oppbevaringsplass og i taket er det downlights.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger i et landlig område på Aurskog i Aurskog-Høland kommune, grensende til dyrket mark. Nærområdet har vakker natur og en rekke merkede turstier og skiløyper. Legg gjerne turen til Tevsjøen, Mangenskogen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburskafé. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag som tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Coop Extra, hvor førstnevnte ligger på Aurskog Senter. Senteret har et fint utvalg med blant annet café, bank, apotek og frisør. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde med buss eller bil og byr på shoppingsenter og bymessige fasiliteter. Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Killingmo veikryss som ligger i Kompveien, ca. 800 meter unna boligen. Med bil tar det ca. 15 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 25 min til Lillestrøm, 30 min til Strømmen og 50 min til Oslo Lufthavn.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av eneboliger, spredt boligbebyggelse og gårdsbruk. Barnehage/Skole/Fritid Fra eiendommen er det ca. 3 km til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

    Skolekrets
    Aursmoen skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Killingmo veikryss som ligger i Kompveien, ca. 500 meter unna boligen.

    Byggemåte
    Eneboligen ble oppført i 1956. Bygningen har grunnmur av betong. Det er ukjent byggegrunn. Det antas å være drenering med drensrør av plast rundt grunnmuren. Yttervegger i trebindingsverk, kledd med stående trebordkledning. Saltak i tre med kaldtloft. Taket er tekket med betongtakstein. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Takoverbygd inngangsparti i trekonstruksjon på punktfundamentering. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Saltakskonstruksjon av tre tekket med betongtakstein. Vegger i trekonstruksjon med enkel innglassing med enkle glassfelt. Terrasse i trekonstruksjon på punktfundamentering. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. På del er det opprinnelig veranda av betong under. Del av terrasse er takoverbygd med pulttakskonstruksjon av tre tekket med betongtakstein. Garasjen er oppført i 2017, og fundamentert med betongdekke på grunnen. Yttervegger i trebindingsverk kledd med stående trekledning. Saltak i tre, tekket med betongtakstein. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Pusset opp lite bad 2 etg. Utført av Rørlegger Kriebel as/Maler Martin AS. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - ny membran, fjernet sluk og nye rør. 9 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? - Det var mus på loftet vinteren 2014, utbedret av Boss Norge AS. 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Kontroll av Aurskog elektriske AS. 13 Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Elbil lader levert av Birger N. Haug/Nissan Leaf. 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ny terrasse egeninnsats 2020,Ny garasje 2017 Igland garasje. 24 Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler) - Avtale om bygg av garasje som grenser til Eiendom: Gnr.204 Bnr.09.

    Innhold
    Planløsning Kjeller: Entré/gang/trapperom, wc, bad/vaskerom, badstue og 2 boder. 1. etasje: Entré/gang/trapperom, stue, spisestue og kjøkken. 2. etasje: Trapperom, wc, 2 soverom, innredet rom og kott. Entré Innenfor det koselige inngangspartiet har boligen en lys og fin entré med åpen garderobe. Veggene er kledd med hvitmalt panel og på gulvet er det mørke fliser over gulvvarme. En 180 graders trapp svinger seg opp til andre etasje og i trapperommet er det vindu med dagslys. Langs siden av trappen er det plass til sittebenk eller kommode, og her er det også dør inn til trapperom ned til kjelleren. Helt innerst i entreen er det skyvedørsgarderobe med mer oppbevaringsplass. I tillegg til innvendig trapp er det også egen inngang til kjelleren via utvendig trapp. Begge trappene fører til samme gang som er pent innredet med hvitmalte vegger og grå fliser med oppkantflis og gulvvarme. Vinduer i ytterdøren og i trapperommet tilfører naturlig lys, og under trappen er det hylle perfekt tilpasset trappen. Rommet har også en romslig skyvedørsgarderobe. Kjøkken Kjøkkenet ligger i første etasje og har en sort, stilren innredning fra 2016. Veggene er malt grå, kombinert med en kontrastvegg i sort og matchende mosaikkfliser ved oppvaskkum og kokeplass. På gulvet er det enstavs laminat og to vinduer sørger for flotte lysforhold og også naturskjønn utsikt. Kjøkkeninnredningen strekker seg langs fire sider og har flere skap opp til taket - en særdeles god romutnyttelse som bidrar til mye plass til kjøkkenutstyret og fine arbeidsflater slik at flere kan lage mat sammen. Skuffer og skapfronter har foliert trestruktur og benkeplaten er av laminat med planlimt oppvaskkum i kompositt. Koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap er integrert. Over koketoppen er det avtrekk fra ventilator. Stue og spisestue Fra kjøkkenet kan man gå rett ut i spisestuen med direkte tilknytning til stuen. Et enstavs laminatgulv flyter sømløst mellom rommene, og begge rommene har også sprossevinduer med utsikt utover det vakre, bølgende landskapet. I stuen er det varmepumpe fra 2022, hvitmalt panel på veggene, en sort kontrastvegg og plass til sofagruppe med tv-løsning til. I tillegg er det dør med sprosser ut til entreen. I spisestuen kan man samles rundt et langbord, mens man nyter varmen fra en sjarmerende etasjeovn tilkoblet en grå mursteinspipe. På enden av rommet er det en bred skyvedør fra 2011 som gjør det lett å trekke ut på fine sommerdager. Bad/wc/vaskerom Boligen har ett romslig bad, to toalettrom og en badstue. Badet har en klassisk standard fra 2013 med pene, hvite veggfliser og grå fliser med gulvvarme. Rommet har elektrisk avtrekksvifte og kjellervinduer på to sider. Under vinduene er det en hvit innredning og hjørneboblebadekar med plass til to. Innredningen har slette, hvite benkeskap, grå benkeplate og nedfelt, dobbel oppvaskkum med avrenningsfelt. Over kummen er det et avlangt speil, og ved siden av er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. Bak boblebadekaret er det vegg med vindu av frostet glassbyggerstein og en dør i glass som fører inn til dusjnisje. I dusjnisjen er det de samme flisene på veggene som ellers på badet, mens flisene er grå i en mindre utgave. På veggen er det montert dusjgarnityr med både hånddusj og deilig regnfallsdusj. Dusjnisjen ligger praktisk tilknyttet badstuen. Badstuen har like gulvfliser som i dusjnisjen, mens veggene er kledd med rundpanel. Rommet er ellers tradisjonelt innredet med sittebenker i tre, veggmontert lys og elektrisk badstueovn. Toalettrom Det ene toalettrommet ligger i kjelleren med dør inn fra badet. Overflatene er like som på badet og rommet er ellers utstyrt med gulvvarme og gulvmontert toalett. I likhet med dusjnisjen har også toalettrommet et vindu av frostet glassbyggerstein. Det andre toalettrommet ligger i andre etasje. Rommet har store, hvite veggfliser, mørkegrå gulvfliser og varmekabler. Sisternen til et vegghengt toalett er plassert i hjørnet av rommet og kledd inn i sorte mosaikkfliser. Toalettet er ellers innredet med sort skuffeseksjon, heldekkende servant og et speil med belysning. Soverom og garderobe Oppe i andre etasje har boligen to fine soverom. Begge rommene har enstavs laminatgulv, skråhimling og landlig utsikt via sprossevinduer. Det ene rommet har panelkledde vegger malt i en frisk blåfarge, mens det andre har slette, gråmalte vegger og skyvedørsgarderobe som strekker seg langs den ene langveggen. Hvert rom har ellers god plass til det man måtte ønske av soveromsmøblement. Det er skyvedørsgarderobe i entreen i første etasje og i gangen i kjelleren. I kjelleren er det også en smart, plassbygd hylle under trappen, samt to kjellerboder med gulvvarme. Kort fortalt - Velholdt og oppgradert enebolig - Tre etasjer med god planløsning - Frittstående dobbelgarasje fra 2017 - Elbillader ble montert i 2019 - Plass til flere biler på gårdsplass - Solrik, fin og inngjerdet hage - Veranda og terrasse på 44,5 kvm - Overbygd velkomstterrasse fra 2012 - Velkomstterrassen er på ca. 8,5 kvm - Boligen har inngang på to plan - Hver entré har fliser og gulvvarme - Sort, velutstyrt kjøkken fra 2016 - Stue med tilliggende spisestue - Fine lysforhold og nydelig utsikt - Varmepumpe fra 2022 og vedovn - Innredet rom i 2. etasje, benyttet som loftstue - Et bad fra 2013 og to toalettrom - Badstue med elektrisk badstueovn - Vaskemaskinopplegg på badet - To soverom, ett med garderobe - To kjellerboder og flere klesskap - Utstrakt bruk av gulvvarme - Vinduer datert 2001, 2003 og 2011

    Standard
    Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Innvendig > Gulv mot grunn/gulv i kjeller: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Spesialrom > Kjelleretasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Noen fliser har bom (hulrom under). Fliser med bom har fare for å løsne over tid. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det mangler snøfangere på taket. - Utvendig > Veggkonstruksjon: Det ble funnet råteskade i bunn av 1 bord på vegghjørne mot syd/vest. - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Undertaket er misfarget. Undertaket er stedvis misfarget etter tidligere lekkasje - spesielt rundt pipe. Det ble ikke registrert noe fuktighet i undertaket på befaringen. - Utvendig > Dører: Entredørene mangler terskelbeslag/tetting i bunn. Entredør i kjelleretasje har slitasje og små svelleskader. - Utvendig > Terrasse: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverkshøyde er kun ca. 80cm. - Innvendig > Overflater: Det er stedvis bom (hulrom) i enkelte gulvfliser. Fliser med bom har fare for å løsne over tid. - Innvendig > Etasjeskille/gulv i 2. etasje: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. - Innvendig > Rom Under Terreng: Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier nederst på grunnmur og i betonggulvet i kjelleretasje. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. På generelt grunnlag bemerkes det at innredning av rom under terreng er risikokonstruksjon med tanke på fuktskader. - Innvendig > Innvendige trapper: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. - Innvendig > Innvendige trapper - 2: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det er liten frihøyde i trappeløp. - Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Enkelte dører subber i karm. - Våtrom > Kjelleretasje > Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling: Det er benyttet hard/sementbasert fuge i hjørner og overgang vegg/gulv. Dette er ufagmessig løsning. Det er stedvis riss/sprekker i disse fugene. - Våtrom > Kjelleretasje > Bad/vaskerom > Overflater Gulv: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). - Våtrom > Kjelleretasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Det er ikke synlig membran i sluket ved innredningen. Det er synlig smøremembran i sluket i dusjnisje - dog er det ikke fremlagt dokumentasjon og utførelse er ukjent. - Våtrom > Kjelleretasje > Bad/vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom: Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier nederst på grunnmur og i betonggulv på baderom. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. - Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Det er ikke montert komfyrvakt i kjøkkenet som er krav på dette kjøkkenet ut ifra alder. Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. - Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Avtrekk: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. - Spesialrom > 2. etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Type lekkasjesikring av sisterne er ikke kjent. Det er ikke fremlagt noe dokumentasjon på sisterneløsningen. - Tekniske installasjoner > Vannledninger: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes tilsluk eller annen kompenserende løsning. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system. Avvik på alder gjelder vannrør av kobber som antas å være over 25 år. Det mangler tettemuffer på vannrør i kjøkkenbenk. Deler av vannrør (rør-i-rør) er avsluttet i bod uten sluk i gulv. - Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. - Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Iht. dagens forskrift skal varmtvannstank direktekobles (ikke med stikkontakt). Det er manglende fall til sluk i gang/trapperom og eventuelt lekkasjevann vil bli stående på gulvet. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Det foreligger samsvarserklæring på gulvvarme på 2 rom i kjelleretasje og entre/gang i 1. etasje og arbeid i forbindelse med dette fra Memo Elektro AS datert 25.01.2015. Det foreligger ikke samsvarserklæringer på øvrig arbeid i boligen. - Tomteforhold > Terrengforhold: Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. - Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Lovlighet: Det foreligger ikke byggetegninger av boligen i kommunens arkiver. Det foreligger kun fasadetegning i forbindelse med byggesak med takoverbygd veranda, terrasse og inngangsparti. Takoverbygg på terrasse er fjernet av eier i senere tid. Rom benyttet som stue i 2. etasje tilfredsstiller ikke krav til dagslysflate. (arealet av dagslysflate/vindusglass er mindre enn 10% av bruksarealet). For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 16.09.24 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

    Innbo og løsøre
    Følgende medfølger ikke i handelen: - Kjøl- og fryseskap, samt fryseboks i kjeller. - Kurvsystem i skyvedørsgarderobe oppe og nede. - Hvitt garderobeskap på barnerom. - Hyller i bod nede samt garasje. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner eget abonnement for tv og bredbånd på eiendommen.

    Parkering
    Det er god plass til flere biler på romslig, singlet gårdsplass og i frittstående garasje, oppført i 2017. Garasjen har leddport med automatisk åpner og elbillader som ble etablert i 2019.

    Forsikringsselskap
    Watercircles forsikring.

    Polisenummer
    1208313

    Radonmåling
    Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

    Diverse
    Garasjebygget og boden ligger over grensen til naboeiendommen, Gnr. 204 Bnr 9. Selger opplyser at det foreligger en avtale vedrørende dette. Avtalen er ikke tinglyst på eiendommen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 250 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 106 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 107 490 Omkostninger totalt 122 590 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 125 390 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 357 490 Totalpris. inkl. omkostninger 4 372 590 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 375 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Eneboligen har utstrakt bruk av gulvvarme, supplert med enkelte panelovner, varmepumpe fra 2022 i stuen og vedovn i spisestuen. Det er gulvvarme i entré, bad, toalettrom og to boder i kjelleretasjen, entré i første etasje og på toalettrommet i andre etasje. Ventilasjonen er naturlig, kombinert med elektrisk avtrekksvifte på badet i kjelleren og kullfilterventilator på kjøkkenet. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Boligens varmtvannsbereder er fra 2016 og har et volum på 300 liter. Berederen er plassert i garderobe i gangen i kjelleren, hvor gulvet har sluk. Tilsyn ved Nedre Romerike Brann og redning ble utført 19.12.2022: Avvik: Eier har ikke sørget for at feieren har tilfredsstillende atkomst til hele fyringsanlegget Kommentar: Vi fikk ikke feid skorsteinen/e på grunn av at takstigen ikke var tilgjengelig. Du må sørge for at vi har fri tilgang til takstigen for vi skal få utført feiingen på en forsvarlig måte. NRBR anbefaler å flytte takstigen på andre siden av taket. Dette er avvik fra forskrift om brannforebygging § 6.

    Energiklasse
    F

  • Kommunale avgifter
    13131

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkl.: vann, tømming av minirenseanlegg, kontrollgebyr avløp, renovasjonsgebyr og feie/tilsynsgebyr. Kommunale avgifter vil variere årlig og etter vannforbruk.

    Info om eiendomsskatt
    Det er eiendomsskatt i Aurskog Høland kommune, pt på 3 promille.

    Formuesverdi primær
    747699

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2841257

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, eiendomsskatt, strømforbruk, forsikringer, tv/internett, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/204/30: 02.02.1955 - Dokumentnr: 292 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3226 Gnr:204 Bnr:9 01.01.2020 - Dokumentnr: 1318574 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:204 Bnr:30 01.01.2024 - Dokumentnr: 176709 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:204 Bnr:30 Heftelsene omhandler registering av eiendommen.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Kommunen opplyser at det verken foreligger brukstillatelse, ferdigattest eller originale byggetegninger for eiendommen, i deres arkiv. Det forekommer ofte at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppførte bygninger på eiendommer bestående av eldre bygg. Ved endringen av plan- og bygningsloven, pbl., 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1. januar 1998. Se pbl. § 21-10, femte ledd. Dette betyr med andre ord at det ikke vil være mulig å få ordnet med ferdigattest for slike bygninger i ettertid. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Det foreligger byggetegninger ifm. takoverbygg fra 2014.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har adkomst fra fylkesvei. Eiendommen er tilknyttet kommunal vannforsyning via privat stikkledning, men er ikke tilknyttet kommunalt avløpsnett. Det er registrert et privat minirenseanlegg for avløpsvann på tomten. Anleggseier, altså den til enhver tid eier av eiendommen, er pålagt å ha en serviceavtale på anlegget. Tømming av slam vil bli foretatt en gang per år gjennom kommunal ordning og vil bli belastet gjennom kommunale gebyrer. Ved behov for tømming utover dette må det utføres av godkjent slamtømmefirma, og bestilles og betales av den enkelte anleggseier.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er avsatt til LNF-formål i kommuneplanen. Tomta ligger innenfor hensynssone for støy fra fylkesvei i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

    Adgang til utleie
    Hele boligen kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 250 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 106 250 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 107 490 Omkostninger totalt 122 590 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 125 390 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 357 490 Totalpris. inkl. omkostninger 4 372 590 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 375 390 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    107490

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,30 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 9.500,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og tinglysningsgebyr. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev