aktiv-eiendomsmegling
Lagerlokake med god plass til flere biler og annet man måtte trenge å lagre.
Lagerlokake med god plass til flere biler og annet man måtte trenge å lagre.

AURSKOG Finstadhagan 4B

Nyere lagerseksjon med dobbel løftebukk for salg i gangavstand fra Aurskog sentrum. 71 kvm bra og 6 m takhøyde.

  • kr 1 690 000
  • BRA 71 m²
  • Prisantydningkr 1 690 000
  • Omkostningerkr 43 490
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 733 490
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2022
  • Soverom -
  • Areal -
  • Felleskostnaderkr 652
  • Tomt1 545 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Salgsoppdrag 1 690 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 42 250 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 43 490 (Omkostninger totalt) 53 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 56 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 733 490 (Totalpris. inkl. omkostninger) 1 743 890 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 1 746 690 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Her har du muligheten til å kjøpe ekstra garasje med en svært god beliggenhet på Aurskog, 5 min gåavstand til sentrum, og ca 25 minutter fra Lillestrøm. Bygget består av 8 seksjoner fordelt på 69, 71 og 126 kvm. Seksjonen for salg er på 71 kvm og er innredet med en ett år gammel dobbel løftebukk benyttet til hobbybruk. Link til løftebukken: https://www.efmotor.no/butikk/loftebukker/techlift-f4/ Seksjonen er videre innredet med en hems, ventilasjon, grunnbelysning og stor elektrisk kjøreport. Lagerlokalet er klargjort for vann/avløp og bredbånd som er trukket inn til hver enkelt seksjon for direkte tilkobling. Tilkobling bekostes av ny eier. Seksjonen har også 32 Amper strømtilkobling.
Lagerlokalet har en stor elektrisk kjøreport.

Finstadhagan 4B, Akershus

  • Tomt
    1545m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten har asfaltert adkomst og innkjøring og det er lagt brostein foran kjøreportene. Tomten er felles utearel. Lagring på felles uteareal skal ikke gjøres uten skriftlig samtykke fra styret, og da bare for en nærmere avgrenset, kort periode. Hele området skal holdes åpent for manøvrering og vintervedlikehold. Det er sameiets oppgave å til enhver tid sikre at uteraealet holdes ryddig og ikke er til sjenanse for de øvrige seksjonseierne.

    Beliggenhet
    Lagerseksjonen har en meget god intern beliggenhet i syd/østre hjørnet av Finstadhagan Næringspark med kort gangavstand til Aursmoen sentrum og med enkel adkomst fra rv 170. Lagerseksjonen ligger ca 300 m fra rundkjøringen ved Aur Gjestegård. Næringsparken ligger ved tettstedet Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området huser flere virksomheter innen service, produksjon og eiendomsutvikling. Det er ca 25 km til Lillestrøm, ca 40 km til Alnabru og ca 55 km til Gardermoen.

    Bebyggelse
    Området består i hovedsak av lagerlokaler og andre næringsbygg.

    Innhold
    Lagerlokokalene er tenkt brukt til en rekke formål, med hovedfokus på garasjer og lagerplass. Det kan være spesialtilpasset lagerplass for små og mellomstore bedrifter, opplagsplass for båt, bil og bobil, hobbyverksted eller en kombinasjon av bruksområder. Som eier disponerer og innreder du lokalene etter eget ønske, og lokalene er tilgjengelige 24/7. Stor elektrisk kjøreport og flat tomt gjør adkomst og av og pålessing enkelt. Fleksibel fremleie er mulig ved for f.eks sesongmessig bruk. Alle trenger ekstra lagerplass, og ved å eie selv har du full råderett. Det kan være en god investering på sikt.

    Standard
    Lagerseksjonen er frostfri, uten oppvarming og med ventilasjon. Det er kjøpers ansvar og til enhver tid sørge for at eget bruk tilfredsstiller evt. regler og forskriftskrav. Det er ikke avholdt tilstandsrapport over lagerlokalet.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er tilrettelagt for installering av bredbånd. Ny eier må selv sørge for tilkobling og ønsket abonnement.

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Salgsoppdrag 1 690 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 42 250 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 43 490 (Omkostninger totalt) 53 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 56 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 733 490 (Totalpris. inkl. omkostninger) 1 743 890 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 1 746 690 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    Lagerlokalet er frostfritt, men uten oppvarming.

    Energiklasse
    unknown

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale gebyrer for vann og avløp, avregnes etter forbruk i den enkelte seksjon. Vannmåler må bestilles når vann tas i bruk i den enkelte seksjon. Alle tilkoblinger bekostes og besørges av den enkelte kjøper. Det tas forbehold om at kommunen fakturerer seksjonseier direkte for tilkobling, montering av vannmåler og kommunale avgifter.

    Info om eiendomsskatt
    Det er innført eiendomsskatt i Aurskog-Høland kommune. Se kommunens nettsider for regulativ og bestemmelser.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    71/669

    Felleskostnader pr. mnd
    652

    Sameiets forsikringsselskap
    Eika Forsikring

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/193/96/2: 09.03.2021 - Dokumentnr: 289095 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3226 Gnr:193 Bnr:64 Bestemmelse om rett til å bygge inntil 1 meter fra tomtegrensen Overført fra: Knr:3226 Gnr:193 Bnr:96 Gjelder denne registerenheten med flere 23.11.2022 - Dokumentnr: 1331129 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Næring Sameiebrøk: 71/669

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for nybygg lagerbygg datert 24.10.2022

    Vei, vann og avløp
    Lagerseksjonen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Lagerseksjonen er ikke tilkoblet vann og avløp. Ved tilkobling må kommunen kontaktes og det må påregnes å betale kommunale avgifter. Den enkelte sameier må selv ta hånd om eget avfall da det ikke er verken kommunale eller felles avfallshåndtering.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til næringsforhold.

    Adgang til utleie
    Hel eller delvis utleie skal godkjennes av styret. Styret kan ikke nekte utleie uten saklig grunn.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.  Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, tilstandsrapport/takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt.  Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.   Salget forutsettes gjennomført mellom profesjonelle parter og eiendomsmeglingsloven § 6-7 fravikes.  Ved en eventuell mangelsvurdering fravikes avhendingsloven § 3-9, slik at det kun kan gjøres gjeldende at det foreligger mangel: - dersom selger ikke oppfyller sin opplysningsplikt, jf. reguleringen i avhendingsloven § 3-7, eller - dersom selger har gitt uriktige opplysninger, jf. reguleringen i avhendingsloven § 3-8. Risikoen for eventuelle skjulte feil som angitt i avhendingsloven § 3-9 siste punktum, tilligger etter dette kjøper.   Når det gjelder rapporter fra tredjemenn som gjelder eiendommen (tekniske rapporter, grunnanalyser, tilstandsrapport/takst etc.), og som er vedlagt salgsoppgaven og kontrakt eller fremlagt av selger i forbindelse med transaksjonen, så er selger ukjent med ufullstendigheter eller feil i dokumentene. Skulle dokumentene likevel vise seg å være ufullstendige eller inneholde feil, så fravikes prinsippene i avhendingsloven § 3-7 og § 3-8, slik at selger bare svarer for eventuelle feil som selger selv likevel hadde faktisk kunnskap om. Avhendingslova § 4-19 fravikes. Risikoen for eventuelt skjulte feil, tilligger etter dette kjøper.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Salgsoppdrag 1 690 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 42 250 (Dokumentavgift) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 10 400 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 43 490 (Omkostninger totalt) 53 890 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 56 690 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 733 490 (Totalpris. inkl. omkostninger) 1 743 890 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 1 746 690 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    43490

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr 21.500,- og visninger kr 0,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 500,-. Utleggene omfatter sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 20.000,- for utført arbeid samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Kenneth Sverre

Eiendomsmegler MNEF

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev