aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Post vei 39 G, et delikat og innbydende rekkehus over to etasjer.

Aurskog Harald Posts vei 39G

Aurskog - Smakfullt rekkehus med carport. Peisovn og eget vaskerom. Landlig og barnevennlig, like ved Aursmoen skole.

 • 3 250 000
 • BRA 92 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 250 000
 • OMKOSTNINGER93 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 343 448
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 013
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 87 m²
 • ANDEL FELLESGJELD56
 • FELLESKOST./MND292
 • TOMT22 910 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 3 250 000,- (Prisantydning)
  56,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 250 056,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 250 056,-))
  --------------------------------------------------------
  93 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 343 448,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Harald Posts vei 39 G er et pent og innbydende rekkehus, oppført over to etasjer i 2013. Her bor man i et landlig og barnevennlig område, like ved buss, skole, idrettsfasiliteter og Aurskog senter. Huset disponerer en naturlig del av hagen på baksiden, og utelivet kan nytes på en herlig veranda utenfor stuen. Til barnas store glede er det lekeplass og store grøntarealer på fellesområdet. Det er parkering i en asfaltert carport ved inngangen.

Vel inne i huset får man en pen stue med peisovn og god plass til spisebord, mens kjøkkenet har dels integrerte hvitevarer og godt med skapplass. Videre er det et flislagt bad med gulvvarme, et eget vaskerom og to soverom med skyvedørsgarderobe. Våtrommene fikk nye gulvfliser i 2018. Ekstra lagringsplass finnes på loftet og i en utebod ved inngangen.

Kort fortalt
- Innbydende rekkehus over to plan.
- Asfaltert carport og innkjørsel.
- Herlig veranda utenfor stuen.
- Disponerer naturlig del av hagen.
- Fellesområde med lekeplass.
- Landlig og barnevennlig område.
- Gangavstand til skole og buss.
- Utstrakt bruk av downlights.
- Skyvedørsgarderobe i entreen.
- Kjøkken med mye skapplass.
- Det er dels integrerte hvitevarer.
- Stekeovnen ble skiftet i 2018.
- Pen og romslig stue med peisovn.
- Flislagt bad med dusjnisje.
- Eget vaskerom med gulvvarme.
- Gulvfliser fra 2018 på våtrommene.
- To soverom med garderobeskap.
- Lagringsplass på loft og i utebod.
- Balansert ventilasjonsanlegg.

Planløsning
1. etasje: Entre´, bad/wc, vaskerom og 2 soverom.
2. etasje: Stue/kjøkken.
Annet: Utebod ved inngangen og kaldloft med adkomst via en takluke i stuen.

Harald Posts vei 39G, Viken

 • Entré
  Rekkehuset har et overbygget inngangsparti med belysning, og ved inngangen er det en hendig bod. Entreen er innbydende med mørke gulvfliser og hvitmalte panelplater på veggene. Det er downlights i himlingen, og entreen har en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter. Om ønskelig er det rom for ytterligere garderobeløsninger både ved inngangsdøren og under trappa.

  Kjøkken
  Et lyst kjøkken har åpen løsning mot stuen, men ligger likevel noe skjermet fra deler av rommet. Innredningen fra Aubo har hvite, glatte fronter og laminatbenkeplate med dobbel oppvaskkum. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet.

  Over benken er det belysning, og over kokesonen er det installert en ventilator. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, steketopp fra 2018 og oppvaskmaskin.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Stue
  Stuen er pen og romslig, med store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys. En glassdør fører ut til verandaen, og dagslyset suppleres ypperlig av downlights i deler av himlingen. På stuegulvet er det parkett, mens veggene er kledd med hvitmalte panelplater.

  Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord utenfor kjøkkenet. Lune kvelder sikres av en peisovn, plassert slik at stemningen kan nytes fra både sofakroken og spiseplassen.

  Bad/wc/vaskerom
  Av våtrom har boligen et bad og et eget vaskerom som ligger vegg i vegg i første etasje. Badet er delikat med hvite veggfliser, gulvvarme og downlights i himlingen. På badet er det toalett og en dusjnisje med skyvedør i herdet glass. Det er nye gulvfliser i dusjnisje og nye fliser rundt det andre sluket i 2018.

  Den øvrige innredningen består av heldekkende servant med hvite underskap, to veggskap i samme stil og et speil med belysning. Her er det god plass til håndklær og andre baderomsartikler. Vaskerommet er innredet med gulvvarme, opplegg for vaskemaskin og hvitmalte panelplater på veggene. Membran er utbedret med mansjett i sluk, samt nye fliser rundt sluket i 2018.

  Soverom og garderobe
  Rekkehuset har to smakfulle soverom i første etasje, med parkettgulv og hvitmalte panelplater på veggene. Fra hovedsoverommet er det utgang til hagen på baksiden, og rommet er utstyrt med tv-uttak. Det er god plass til dobbeltseng, og langs den ene veggen har rommet en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter.

  Skapet gir både ekstra romfølelse og godt med oppbevaringsplass. Både entreen og det andre soverommet er innredet med en skyvedørsgarderobe. Ekstra lagringsplass finnes på loftet og i en utebod ved inngangen.
 • Eiendommen ligger i et barnevennlig boligfelt, like utenfor handelssentrum på Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Fra boligen er det gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole, hovedsakelig via gang- og sykkelvei. Skolen er fordelt på to bygg, og mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb.

  Aurskog/Finstadbru Sportsklubb tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. I nærområdet er det også en rekke merkede turstier og skiløyper. Legg gjerne turen til Mangenskogen, rundt Tævsjøen eller til populære Killingmo gård - sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburskafe.

  Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Extra og Kiwi, som alle ligger i gangavstand. Aurskog Senter har kafé, apotek og et fint utvalg av butikker. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Ønsker du et større utvalg, ligger Strømmen Storsenter og Lillestrøm sentrum godt innen rekkevidde med buss eller bil.

  Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass heter Aursmoen skole og ligger ca. 500 meter fra boligen. Med bil fra Aursmoen tar det ca. 10 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 30 min til Lillestrøm, 35 min til Strømmen og 50 min til Oslo lufthavn.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole, og i nærområdet ligger Aursmoen barnehage. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, småhus og leiligheter.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Iflg. tilstandsrapport: Taktekkingen er av betongtakstein. Nedløp og beslag av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Etasjeskiller er av trebjelkelag og betongdekke mot grunnforhold. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt datert 29.08.22 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 (TG 2). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten og selgers egenerklæring.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Noe slitasje av terrassebord.
  Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.

  Innvendig > Overflater - Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Stedvis noe merker og hakk i parkett.
  Tiltak: Det er ikke behov utbedring.

  Innvendig > Innvendige trapper - Det er betydelig knirk i trapp. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  Tiltak: Det må gjøres tiltak for å endre tg.

  Innvendig > Innvendige dører - Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Baderomsdør med noe kondensskade i nedre del av dørblad.
  Tiltak: Lokal utbedring må påregnes.

  Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom - Det er påvist synlige fuktskader på overflater.
  Tiltak: Det må foretaes lokal utbedring.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
  Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.
 • 1.etg.: 46 kvm. Bra.
  2.etg.: 46 kvm. Bra.

  Totalt: 92 kvm. Bra. iflg. tilstandsrapport.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg.: Entré, soverom, soverom 2, bad, vaskerom.
  2.etg.: Stue/kjøkken.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Rekkehuset oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på våtrommene. I tillegg er det en peisovn i stuen.
 • Omgivelsene er landlige og barnevennlige, med gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Nærområdet byr på vakker natur med en rekke turstier, flott sykkelterreng og fine skiløyper. Rekkehuset disponerer en naturlig del av hagen på baksiden, og hovedsoverommet har utgang til hagearealet. Hagen er opparbeidet med gressplen og hekk. Foran carporten finner man en asfaltert innkjørsel med mulighet for parkering.

  Utenfor stuen er det en herlig og delvis overbygget veranda med belysning. Mot naboen er det montert en stor levegg, og verandaen innbyr til hyggelige middager med god mat og drikke. Fellesområdet er pent opparbeidet med store grøntarealer, prydbusker, sittegrupper, diverse beplantning og asfalterte internveier. Til barnas store glede er det en lekeplass på fellesarealet.
 • Det er parkering i en asfaltert carport ved inngangen og i en innkjørsel opp til carporten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig tilknyttet vann og avløp. Privat stikkveier inne på sameiets område.
 • Forretningsfører: BORI, Lillestrøm.
 • Eierseksjonen hører til Seksjonssameiet Myrvold Hageby. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt, men skal som hovedregel ikke være til sjenanse for naboer og omgivelser for øvrig
 • Eika Forsikring AS. Polisenummer: 4483114. Opplysninger iflg. forretningsfører.
 • Formuesverdi som primærbolig kr. 855 298,- pr. 31.12.21.
  Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 079 074,- pr. 31.12.21.
  Opplysninger iflg. Skatteetaten sin boligkalkulator.
 • Felleskostnader kr. 3 500,- pr. år. Fellesutgiftene forfaller to ganger pr år (to terminer a kr. 1.750,-) og dekker felles drift av sameiet og snømåking.
  Opplysninger iflg. forretningsfører.
 • Andel fellesgjeld kr 56,- pr. 31.12.2021.
  Andel fellesformue kr 6 463,- pr. 31.12.2021.
  Opplysninger iflg. forretningsfører.
 • Ingen felles lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter kr. 18 550,- pr. år hvorav ca. kr. 3 000,- utgjør eiendomsskatt
 • Kommunale avgifter, eiendomsskatt, fellesutgift (årlig), strøm, forsikring, tv/internett mm.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Det er balansert ventilasjon i huset, og en ca. 200 liters varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og er montert i uteboden.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Ingen heftelser registrert.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 192 Bnr. 724 Snr. 50 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,6% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr. 18 900,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 49 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 30 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 15 000,- . Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jessie Jean Aronsen
  Kenneth Aronsen
Gisle Spidsberg

Megler

Gisle Spidsberg

90 29 55 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev