aktiv-eiendomsmegling
Haugstubben 6 er en helt ny og stilfull bolig over ett plan, med moderne fargevalg og god standard.

AURSKOG Haugstubben 6

Nyoppført og lekker enebolig m/alt på en flate, 4 soverom og 2 bad. Integrert dobbel garasje.

 • kr 5 990 000
 • BRA 128 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 990 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 990 000
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 023
 • Soverom4
 • Areal -
 • Tomt1 103.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 990 000 (Prisantydning) Omkostninger 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 642,- (Omkostninger totalt) 6 043 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Haugstubben 6 er en helt ny og stilfull bolig over ett plan, med moderne fargevalg og god standard. Omgivelsene er landlige og barnevennlige, like ved buss og turmuligheter. Det er kort vei til skole og matbutikker. Tomten er solrik, og det er en markterrasse utenfor stuen. Det er parkering på en stor gårdsplass og i en integrert dobbelgarasje med direkte inngang til huset. Stuen har lysinnfall fra to himmelretninger, dobbel terrassedør og store vinduer som går nærmest fra gulv til tak. Mellom stue og kjøkken er det en peisovn med glassfelt. Kjøkkenet fra Aubo har moderne innredning med integrerte hvitevarer og mye skapplass. De to badene har mørkegrå fliser på gulv og vegger. Det ene med dusjnisje, og det andre med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Boligen har fire soverom.

Haugstubben 6, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 128 kvm 1. etg.: Entré, stue/kjøkken, bad/wc, bad/wc/vaskerom/teknisk rom og 4 soverom.  Tomt
  1103.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Foran garasjen og huset finner man en stor gårdsplass med gode muligheter for parkering. Fra stuen er det utgang til en markterrasse, med direkte adkomst til hagen hvor det legges ferdigplen sommeren 2023. Gårdsplass opparbeides ihht vedlagt situasjonskart. Det gjenstår noe gravearbeid på tomten mtp skråning ned mot nabo, slik at tomten blir noe mindre enn opplyst areal i salgsoppgave og annonse. Se kart i salgsoppgave.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på det nye og attraktive byggefeltet Nedre Haug på Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Det er trygg gang- og sykkelavstand til Aursmoen sentrum via interne veier på boligfeltene, undergang samt gang- og sykkelsti. Nedre Haug består av 23 tomter hvor de fleste straks er ferdig utbygd. Aursmoen har et hyggelig sentrum med blant annet Aurskog Senter hvor man finner tilbud som apotek, frisør, legekontor, matforretning, kafe, bank osv. Ellers er det tilbud innen interiør, tekstil, elektronikk, belysning, sport og fritid, bensinstasjoner, restauranter og selskapslokaler m.m. For den kulturinteresserte kan man besøke Aur Prestegård som ligger i tilknytning til Aurskog Kirke. Dette er en grønn lunge og et fristed i sentrum. Næringsforeningen og andre aktører jobber for å skape et levende sentrum og tilbyr en rekke opplevelser gjennom året. Aurskog og Aursmoen sentrum er omkranset av boligområder, grønne friarealer og jordbruksområder. I kort avstand ligger skogen med mange turmuligheter. En liten kjøretur unna (eller en sykkeltur for den spreke) ligger Tævsjøen med bademuligheter og Ulviksjøen som er en litt større sjø. Her er det også populært å ha hytte. Ved Aurskog Golfpark er det satt opp lysløype hvor det kjøres opp skiløyper om vinteren. Litt lenger unna finner man Mangenfjellet med utallige stier og sykkelløyper sommerstid og kilometervis med skiløyper om vinteren. Kjøltjernhytta og Myrlia er bemannede hytter som tilbyr enkel servering og bålplasser. Aurskog-Høland kommune er en stor kommune med flere levende småsteder. Bjørkelangen er kommunesentrum. Her finnes et større utvalg av forretninger og øvrige servicetilbud. I tillegg er det to videregående skoler med et godt utvalg av linjer, rådhuset og politi samt vaktsentral for ambulansetjenesten. Tidsavstander i bil: Bjørkelangen ca. 10 min., Sørumsand ca. 20 min., Lillestrøm ca. 30 min., Strømmen ca. 35 min., Oslo sentrum ca. 50 min. og Gardermoen ca. 50 min.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Aursmoen har også barne- og ungdomsskole med sfo-tilbud. Det er flere barnehager i området. Det lokale idrettslaget har et godt anlegg på Aursmoen. Idrettslaget er veldrevet og tilbyr en rekke aktiviteter for alle aldersgrupper året igjennom. Aurskog Golfpark ligger i nærheten og tilbyr 18 hulls bane.

  Offentlig kommunikasjon
  Ca 12 min gange fra området er det bussholdeplass (Øia) dersom man ønsker å reise med offentlig kommunikasjon. Videre er det tog fra Fetsund stasjon med direkte linjer blant annet til Oslo.

  Byggemåte
  Boligen fundamenteres med plate på mark og isoleres etter gjeldende forskrifter. Isolasjon leveres i forskriftsmessige kvaliteter. Yttervegger påføres vindtette plater der det er utlekting og grunnet bordkledning. Yttertak består av sløyfer, lekter og sementstein. Undertak av rupanel. Takrenner, beslag og nedløpsrør i standard utførsel (sort farge). Sort takstein. Platting utenfor veranda med impregnerte materialer. Vinduene har 3-lags ruter, 2 lav E-belegg, argongass, isolert trekarm, superspacer. Garasjevegger isoleres med 150 mm Glava og himling med 500 mm blåst isolasjon. Garasjevegger og tak kles med 12 mm OSB-plater ubehandlet. Støpt gulv, stålpusset. Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Det er ikke avholdt tilstandsrapport over eiendommen.

  Innhold
  Haugstubben 6 er en helt ny og stilfull familiebolig over ett plan, med moderne fargevalg og god standard. Her bor man i landlige og barnevennlige omgivelser, like ved buss og flotte turmuligheter i marka. Det er kort vei til skole og matbutikker. Eneboligen ligger på en solrik tomt, og det er en markterrasse utenfor stuen. Det er parkering på en stor, asfaltert gårdsplass og i en integrert dobbelgarasje med direkte inngang til huset. Asfaltering og legging av ferdigplen anlegges sommeren 2023. Stuen har lysinnfall fra to himmelretninger, dobbel terrassedør og store vinduer som går nærmest fra gulv til tak. Mellom stue og kjøkken er det en peisovn med glassfelt. Kjøkkenet fra Aubo har moderne innredning med integrerte hvitevarer og mye skapplass. De to badene har mørkegrå fliser på gulv og vegger. Det ene med dusjnisje, og det andre med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Videre har boligen fire soverom. Planløsning 1. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad, bad/vaskerom/teknisk rom og fire soverom. Kort fortalt - Ny, praktisk enebolig på én flate. - P-plass i integrert dobbelgarasje. - Ferdigplen og markterrasse. - Gode solforhold på eiendommen. - Entré med flisegulv og gulvvarme. - Kjøkken med integrerte hvitevarer. - Stue med peisovn og spiseplass. - To pene bad. - Fire soverom med plass til skap. - Lagringsplass med bod i garasje. - Balansert ventilasjonsanlegg. Entré Inngangspartiet ligger noe inntrukket og har ytterdør med små vinduer til entré. Entreen er innbydende med gulvfliser og malt gips på vegger. Det er varme i gulv. Her er det plass til å innrede med skap eller kommode etter behov. Stue Stuen er boligens sosiale allrom med åpen kjøkkenløsning og gode soner for ulike sittegrupper. Rommet er smakfullt innredet med parkettgulv og malte gipsvegger. Store vinduer gir rikelig med lys og det er tofløyet glassdør til markterrasse. Sentralt i rommet er det peisovn, hvor du har innsyn til flammene enten du er i kjøkkendelen eller stuen. Kjøkken Kjøkkenet er fra Aubo og har en praktisk og pen innredning med gode arbeidsflater. Det medfølger integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys. Bad/wc/vaskerom Boligen har et bad og et bad/vaskerom. Badet er romslig og innredet med matchende gulv- og veggfliser. Det er varme i gulvet. Innredningen er moderne med hvite fronter og heldekkende servant, og over er det speil. Rommet har ellers toalett og en dusjnisje. Bad/vaskerommet har også flislagte gulv og vegger samt varme i gulv. Rommet er utstyrt med skyllekar, toalett og dusjkabinett. Soverom og garderobe Eneboligen har fire soverom med parkettgulv og malte gipsvegger som i øvrige rom. Det er plass til garderobeløsning på alle soverommene og lagringsplass i en bod i bakkant av garasjen.

  Standard
  Boligen er oppført i henhold til TEK17.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering på egen gårdsplass og i en dobbel garasje. I garasje må det påregnes og svabre/ børste ut vann og snø.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Boligene har vedovn (Scan 64-2) samt varmekabler i badegulv, gang, wc og vaskerom. Kjøper må selv installere panelovner hvis det er ønskelig. Boligen har skjult elektrisk anlegg og standard hvite brytere og stikkontakter. Boligen er klargjort for installering av nett og tv. Kjøper må selv sørge for installasjon og avtaler. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 990 000 (Prisantydning) Omkostninger 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 642,- (Omkostninger totalt) 6 043 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Eneboligen oppvarmes vedovn i stuen samt gulvvarme i entreen og begge bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  18000

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Antatt beløp. I tillegg kommer eiendomsskatt. Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen og stipuleres til ca.kr. 18.000,- pr år for renovasjon, feiing, vann og avløp. Det gjøres oppmerksom på at det er innført eiendomsskatt i Aurskog Høland kommune. Eiendomsskatten vil utgjøre anslagsvis ca kr. 5.000,- pr år. Se kommunens nettsider for beregningsgrunnlag og avgiftssatser.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi foreligger ikke da eiendommen er nyoppført. Se Skatteetatens nettsider for beregning av formuesverdi.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/192/915: 20.06.1923 - Dokumentnr: 900190 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:895
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.10.1947 - Dokumentnr: 1882 - Erklæring/avtale Grensegangssak
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:895
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.10.1947 - Dokumentnr: 1883 - Erklæring/avtale Grensegangssak
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:895
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.06.2005 - Dokumentnr: 5065 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:66
  Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.
  Med flere bestemmelser
  Gjelder også for senere fradelte tomter fra bnr 66
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:895
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.05.2017 - Dokumentnr: 535738 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:895
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.06.2017 - Dokumentnr: 706087 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Aurskog-Høland Kommune
  Org.nr: 948 164 256
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:895
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.02.2023 - Dokumentnr: 141753 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS
  Org.nr: 981 129 792
  Elektronisk innsendt
  26.09.2019 - Dokumentnr: 1129096 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3026 Gnr:192 Bnr:895
  Elektronisk innsendt
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1237857 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:192 Bnr:915


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg enebolig med tilhørende garasje datert 18.01.2023.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet privat vei som skal tas over av kommunen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 990 000 (Prisantydning) Omkostninger 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 642,- (Omkostninger totalt) 6 043 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag tilsvarende kr. 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr. 17.900,- og visninger kr. 2.500,- pr stk med representant fra Aktiv tilstede. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og øvrige vederlag i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 22.000,-. Utleggene og øvrige vederlag omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30.000,-. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev