aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Havreveien 32! En pen og velholdt 3-roms selveierleilighet i 2. etasje.
Velkommen til Havreveien 32! En pen og velholdt 3-roms selveierleilighet i 2. etasje.

AURSKOG Havreveien 32

Tiltalende og pen 3-roms selveier fra 2014 med solrik balkong, carport og romslig planløsning. Barnevennlig og sentralt.

 • kr 2 850 000
 • BRA 64 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 850 000
 • Omkostningerkr 84 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 934 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2014
 • Soverom2
 • ArealP-rom 60 m²
 • Felleskostnaderkr 1 751
 • Tomt6 435 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 850 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,00))   84 292,- (Omkostninger totalt)   2 934 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Havreveien 32 er en attraktiv og tidsmessig 3-roms selveierleilighet i andre etasje i flermannsbolig fra 2014. Boligen ligger i et barnevennlig og sentralt område, i gangavstand til sentrum. Leiligheten har gjennomgående planløsning og utgang til en vestvendt balkong solrik balkong. Det medfølger også parkering i carport. Leiligheten fremstår meget velholdt og med lune, fine rom med parkett, glatte, malte vegger og balansert ventilasjon. Koselig stue hvor det er peisovn og kjøkkenet er godt innredte og har egen spiseplass. Videre er det entré og to soverom med garderobeskap, samt et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Fra gangen er det inngang til bod/teknisk rom og utendørs er det lagringsplass i sportsbod. I tillegg carport. Velkommen til visning!
Plantegning.

Havreveien 32, Viken

 • Tomt
  6435m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellesarealene har plen, busker, trær og beplantning, samt lekeplass og og rikelig med boltreplass. Området er meget sentralt og barnevennlig, i kort avstand fra sentrum via gang- og sykkelsti.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde på Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Nærområdet har vakker natur og en rekke merkede turstier og skiløyper. Legg gjerne turen til Tevsjøen, Mangenskogen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponniridning og stabburskafe. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Ønsker du ytterligere tilbud har Aurskog Senter et fint utvalg butikker, café, bank, apotek, frisør for å nevne noe. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde med buss eller bil og byr på shoppingsenter og de fleste bymessige fasiliteter. Fra eiendommen er det gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsaklig av leiligheter, småhus-/eneboligbebyggelse.

  Skolekrets
  Aursmoen skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Kollektivtilbudet i området består av buss, og nærmeste holdeplass ligger ca. 500 meter unna. Med bil fra området tar det ca. 10 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 25 min til Lillestrøm, 30 min til Strømmen og 50 min til Oslo lufthavn.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Bygningen er fundamentert med ringmur/grunnmur og betongdekke til antatt fast grunn. Takkonstruksjon/taktekking: Saltakskonstruksjoner i tre. Yttertak er tekket med betongtakstein. Vegger er oppført med isolert trebindingsverk. Vegger er utvendig kledd med liggende trekledning. Etasjeskiller/gulv er av trebjelkelag. Carport i rekke oppført i trekonstruksjon med saltak tekket med betongtakstein. Asfaltert innvendig dekke. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Innhold
  2. etasje 60 kvm. p-rom: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Sekundære rom: innvendig bod/teknisk rom på ca. 4 kvm. Det medfølger parkeringsplass i carport og sportsbod på ca. 5 kvm til leiligheten. Kort fortalt - Tiltalende 3-roms selveierleilighet. - Parkering i felles carportanlegg. - Balkong med plass til utemøblement. - Entré. - Kjøkken med plass til spisebord. - Integrerte stekeovn og platetopp. - Koselig stue med lekker peisovn. - Flislagt bad med gulvvarme. - To fine soverom, begge med garderobeskap. - Lagringsplass i en bod/teknisk rom. - Disponibel sportsbod på ca. 5 kvm. Entré Inn i leiligheten ønskes du velkommen til en flott, lysmalt entré som gir et godt førsteinntrykk. Entreen har plass til skohylle og oppheng, evt. er det plass til en kommode eller lignende. Stue Leiligheten har en innbydende stue med åpen løsning til kjøkkenet og dør ut til balkongen. Stuen har en lekker peisovn som er god stemningsskaper og varmekilde, og rommet har plass til sofa og tv-løsning - her kan man virkelig slappe av. Kjøkken Leiligheten har et stilrent kjøkken med plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen har hvite, slette fronter og laminatbenkeplater med god benkeplass. Videre har kjøkkenet benkebelysning og integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp og ventilator. Det er avsatt plass til øvrige frittstående hvitevarer i kjøkken. Bad Leiligheten har et pent, flislagt bad med hvit høyglansinnredning. Innredningen består av et skuffemøblement med heldekkende servant, speil med overlys og et høyskap. Toalettet er veggfestet og dusjhjørnet har innfellbare dører i glass. Videre er badet utstyrt med gulvvarme, samt opplegg for vaskemaskin. Soverom Leiligheten har to lyse og trivelige soverom med godt lysinnslipp. Rommene har lysmalte vegger og parkett på gulvet. Begge rommene har god plass til oppbevaring i garderobeskap med hvite, slette fronter. Det er ellers lagringsplass i en bod/teknisk rom og i en disponibel sportsbod på ca. 5 kvm.

  Standard
  Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/wc/vaskerom: Det er påvist sprekker i fliser. Det er sprekk i veggflis i hjørne av dusjnisje. Tiltak: Fliser må skiftes. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc/vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er lokalt fall på gulvet i dusjnisje. Type membran/tetting ved oppkant på dørterskel er ikke kjent og bør undersøkes nærmere. Det er avskaling av 1 gulvflis. Tiltak: Oppkant på membran ved dørterskel må undersøkes nærmere. Denne bør være minimum 10mm. for å være innenfor krav på totalt 25mm. fra topp slukrist. Det må eventuelt gjøres lokal utbedring av dette. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Iht. dagens forskrift skal varmtvannsbereder direktekobles (ikke med stikkontakt). Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Elektrisk anlegg fra byggeåret. Det er ikke fremlagt noe dokumentasjon på det elektriske anlegget. Tiltak: Dokumentasjon må fremlegges for å fjerne avviket. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Utvendige bygningsdeler - fellesdeler: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport av Petter Larsen datert 24.10.2023. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Eier tegner egen avtale for tv/internett til leiligheten.

  Parkering
  Parkering i tilhørende carport. For øvrig gjesteparkeringsplasser på sameiets tomt.

  Radonmåling
  Bygget antas å være oppført med forskriftsmessig radonsperre. Det foreligger ingen dokumentasjon på radonsperre. Da boligen har ferdigattest har utbygger bekreftet at det er gjort tiltak mot radon i boligen.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 850 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,00))   84 292,- (Omkostninger totalt)   2 934 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp elektrisk med gulvvarme i bad og panelovner. Peisovn for vedfyring i stuen.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  13387

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er eiendomsskatt med 2 promille i Aurskog Høland kommune.

  Formuesverdi primær
  761993

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2895573

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostander tilknyttet kommunale avgifter, eiendomsskatt, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  63/1840

  Felleskostnader pr. mnd
  1751

  Felleskostnader inkluderer
  drift/vedlikehold, revisjon/forretningsførsel, bygningsforsikring, m.m.

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  23681

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Prestegårdstunet Tr. 2 består av 24 boligseksjoner på eiendommen Gnr. 192 Bnr. 851 i Aurskog-Høland kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og evt. husordensregler. Aktuelle dokumenter følger som vedlegg i salgsoppgaven eller kan fås hos meglerforetaket.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/192/851/5: 08.10.2014 - Dokumentnr: 861457 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening 07.07.2014 - Dokumentnr: 566495 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 5 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 63/1840 Heftelsene omhandler pliktig medlemskap i velforening og seksjonering.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for 6-mannsboligen, datert 09.04.2015.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Offentlig tilknytning via private veier på boligfeltet. Tilknytning vann: Offentlig tilknytning via private stikkledninger. Tilknytning avløp: Offentlig tilknytning via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen er avsatt til nåværende boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret skal underrettes om leieforholdet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 850 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,00))   84 292,- (Omkostninger totalt)   2 934 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  84292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr 5.950,- og visninger kr 2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49.500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 7.700,-. Utleggene omfatter foto, kommunal info og forretningsførerinfo. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  25.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev