aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Hedumveien 503.
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Hedumveien 503.

AURSKOG Hedumveien 503

Velholdt, påkostet og innholdsrik enebolig, dobbelgarasje og stor, solrik tomt på 2,3 mål. Landlig idyll. Unik mulighet!

 • kr 4 650 000
 • BRA 231 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 650 000
 • Omkostningerkr 139 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 789 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1938
 • Soverom3
 • ArealP-rom 171 m²
 • Tomt2 314.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,00))   133 292,- (Omkostninger totalt)   4 783 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til Hedumveien 503 ? en velholdt enebolig med landlig beliggenhet nordøst for Aursmoen. Eiendommen gir et idyllisk inntrykk med stor, solrik tomt på 2,3 mål som består av en velstelt, sydvendt hage og gruslagte arealer. Godværsdager kan tilbringes på både veranda og en stor terrasse. Parkering er i dobbelgarasje med tilknyttet uthus. Eneboligen har innholdsrik planløsning over tre etasjer og ble vesentlig modernisert i 2020. I første etasje ligger tre pene stuer på rekke, henholdsvis en peisestue, en spisestue og en flott hovedstue. Det er ytterligere en stue i kjelleretasjen. Bad i første etasje er fra 2020, og det er også bad og vaskerom i kjelleretasjen. For øvrig har boligen to soverom, et soverom/kontor, kjøkken med spiseplass, lys entré, en biinngang og god lagringsplass.
Terrassen ved inngangspartiet er på hele 42 kvm og har god plass til utegrupper og grill.

Hedumveien 503, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  Kjeller: 32 kvm
  1. etasje: 98 kvm
  2. etasje: 43 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 32 kvm Kjellerstue med trapp, bad/wc, vaskerom.
  1. etasje: 96 kvm 2 entréer, gang/trapperom, kjøkken, spisestue, 2 stuer, bad/wc.
  2. etasje: 43 kvm Trapperom, kontor/soverom, 2 soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 2 kvm Kott under trapp.

  Uthus/garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 58 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 58 kvm Garasje, 2 boder/lagerrom.  Tomt
  2314.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger landlig til og har en stor, idyllisk tomt på 2,3 mål med vidstrakt, åpen utsikt. Tomten skråner mot syd for optimale solforhold og har god tumleplass på store plener. Det er etablert gruslagt innkjøring til garasjen, gruslagt gangsti frem til inngangspartiet, samt gruslagte uteplasser i bakkant av garasjen og i hagen ved siden av veranda. Hagen er også velstelt med flott beplantning og mye vintergrønt. I tilknytning til garasjen ligger et stort uthus som har blitt noe oppgradert i senere tid. I tillegg er det et stort lekehus i hagen til glede for familiens minste. Fra stuen er det utgang via en skyvedør til en veranda på 13 kvm med stor markise, utebelysning og trapp ned til terrasse. Terrassen er på 42 kvm og ligger godt skjermet bak beplantning. Eiendommen er ikke oppmålt i senere tid og eiendomsgrenser og areal er dermed noe usikkert. Det anbefales å gjennomføre oppmåling av eiendommen for å fastsette grenser og eksakt areal.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et landlig, rolig og solrikt område på Aurskog i Aurskog-Høland kommune, ca. 5 km nordøst for Aursmoen handelssentrum. Nærområdet har vakker natur med en rekke merkede turstier og skiløyper. Legg gjerne turen til Ulviksjøen, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponniridning og stabburskafé. På Aursmoen er det 1-10 skole, som har vært fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. Imidlertid er ny 1-10 skole under bygging nå og skal stå ferdig i 2025. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag som tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Det er 6 km til Haneborg skole. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytebaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Extra, hvor førstnevnte ligger på Aurskog Senter. Senteret har et fint utvalg med blant annet café, bank, apotek og frisør. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde med buss eller bil og byr på shoppingsenter og bymessige fasiliteter. Kollektivtilbudet i området består av buss. Med bil tar det ca. 5 min. til bussholdeplassen Aurskog stasjon. Skolebuss til grunnskole og videregående skoler går forbi eiendommen. Videre tar det med bil ca. 10 min til Aursmoen sentrum, 15 min til Bjørkelangen, 25 min til Fetsund, 30 min til Lillestrøm, 40 min til Strømmen og 55 min til Oslo Lufthavn.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det omtrent 5 km til Aursmoen barne- og ungdomsskole, og 6 km til Haneborg skole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Det er ukjent byggegrunn. Det antas å være leirgrunn. Opprinnelig del har grunnmur av betong/sparesteinsmur. Tilbygd del har grunnmur av murte lettklinkerblokker. Takkonstruksjon/taktekking: Opprinnelig del har saltakskonstruksjon av tre med kaldloft som har adkomst via loftsluke med stige. Tilbygd del har saltakskonstruksjon av tre med kaldloft med adkomst via enkel loftsluke utvendig ved entre 2. Taktekkingen er av betongtakstein. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har stående trebordkledning. Etasjeskiller: Etasjeskillere er av trebjelkelag.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Snekker og tømrer Brynte Måstadskaug, maler og flislegger Ole Henning Halvorsen, Aurskog rørleggerservice Frank Korell, Aurskog elektriske. Totalrenovering bad 1. etg. 2020. 2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Beskrivelse: Nytt Jotisluk og slukmansjett som er klemt med klemring i sluk, smøremembran. 2.2. Er arbeidet byggemeldt? Nei. 3. Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Ja. Beskrivelse: Tilbakeslag etter tilfrosset utløp januar 2018. Forsikringssak . Arbeidet avsluttet mai 2018. 4.. Kjenner du til om det er feil ved/utført arbeid/eller har vært kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. Firmanavn: Norsk pumpeservice. Beskrivelse: Skiftet pumpe i borehull, spyling av brønn 2017. 8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Beskrivelse Har hatt flaggermus på loftet. Pipebeslag og tetting rundt pipe utført av Aurskog ventilasjon og blikk høst 2022. Det er også satt opp musebånd og musekost rundt hus og i garasje av snekker Måstadskaug 2021. 11. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Firmanavn: Snekker Måstadskaug. Beskrivelse: Skiftet takshingel garasje og uthus 2020. 12. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Firmanavn: Aurskog Elektriske. Beskrivelse: Ved oppgraderingsarbeidet 2020 ble hele el-anlegget gjennomgått og nødvendig utskifting gjort. 12.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. 13. Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)? Ja. Beskrivelse: Kontroll elektriske anlegg utført av Hafslund. Saksnr 4143835 avsluttet 31/5-2018. 17. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av eiendommens omgivelser? Ja. Beskrivelse: Nabovarsel april 2023 fra Hedumveien 489. Medfører ingen endring for vår eiendom. 21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja. Beskrivelse: Påbygg 1987 og innredet vaskerom og matkjeller i gammel kjellerdel. 21.1. Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja. Beskrivelse: Byggemeldt. 24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Beskrivelse: Signert privat avtale med grunneier Hans Sauge om permanent plassering av borehull eget vann.

  Innhold
  Velkommen til Hedumveien 503 ? en velholdt enebolig med landlig beliggenhet nordøst for Aurskog. Eiendommen gir et idyllisk inntrykk med stor, solrik tomt på 2,3 mål som består av en velstelt, sydvendt hage og gruslagte arealer. Godværsdager kan tilbringes på både veranda og en stor terrasse. Parkering er i dobbelgarasje med tilknyttet uthus. Eneboligen har innholdsrik planløsning over tre etasjer og ble vesentlig modernisert i 2020. I første etasje ligger tre pene stuer på rekke, henholdsvis en peisestue, en spisestue og en flott hovedstue. Det er ytterligere en stue i kjelleretasjen. Bad i første etasje er fra 2020, og det er også bad og vaskerom i kjelleretasjen. For øvrig har boligen to soverom, et soverom/kontor, kjøkken med spiseplass, lys entré, en biinngang og rikelig med lagringsplass. Kort fortalt - Stor, meget velholdt enebolig. - Planløsning over tre etasjer. - Parkering er i dobbelgarasje. - Stort uthus tilknyttet garasje. - Stor og solrik tomt på 2,3 mål. - Velstelt hage med lekestue. - Trivelig veranda på 13 kvm. - Solfylt terrasse er på 42 kvm. - Boligen har to inngangspartier. - Plass til spisebord i kjøkken. - Takhøy innredning nylig malt. - Stue, spisestue og peisestue. - Fin kjellerstue med gulvvarme. - Bad i begge etasjer, ett fra 2020. - Boligen har separat vaskerom. - To soverom og et soverom/kontor. - Skyvedørsgarderobe på to rom. - Rikelig med lagringsmuligheter. - Skiftet til automatsikringer i 2020. - Fiber er lagt inn. Planløsning 1. etasje: Entré, gang, bad/wc, kjøkken, spisestue, 2 stuer, biinngang og kott. 2. etasje: Trapperom, 2 soverom og 1 soverom/kontor. Kjelleretasje: Kjellerstue med trapp, bad/wc, vaskerom og bod/teknisk rom. Entré Eneboligen har et flott, overbygd inngangsparti med trapp opp til inngangsdør som ble skiftet i 2020. Entreen er liten men pen, med flislagt gulv med gulvvarme, gråmalt veggpanel, downlights og sprossekledd vindu. Fra entreen er det adkomst til en gang med downlights i himling og trapp med tette trinn. I bakkant av boligen ligger en biiingang, også denne overbygd, med liten trapp og nyere inngangsdør med innfelte glasspartier. Kjøkken Kjøkkenet ligger i eget rom med klassisk innredning og plass til spisebord ved vinduet. Innredningen er av eldre dato, men er velholdt og malt i senere tid. Den takhøye innredningen har profilerte, lyse fronter, åpne hyller, nyere laminatbenkeplate, samt nedfelt skylle- og oppvaskkum av metall. Videre er det nisje for kjøleskap, nisje for komfyr med ventilator i overkant og opplegg for oppvaskmaskin. Det er montert zip-screens på kjøkkenvinduene. Spisestue, stue og peisestue I første etasje har boligen tre koselige stuer som ligger fint plassert på rekke med åpen gjennomgang mellom peisestue og spisestue, samt doble, franske dører inn mot hovedstuen. Stuene har et gjennomgående uttrykk med samme pene gulv, dus farge på veggpanel og downlights i himling i både peisestue og spisestue. Peisen er trivelig, oppmurt i murstein og med sort innsats. Den romslige hovedstuen har tre store, sprossekledde vinduer på den ene langsiden og nyere skyvedør ut til veranda på kortsiden. Kjellerstue Eneboligen har en stor, sjarmerende kjellerstue med flislagt gulv, gråmalt veggpanel, hvitmalt trapp og to høytsittende vinduer for innslipp av naturlig lys. Rommet har også varme i gulv for et lunt, behagelig innemiljø uansett årstid. Stuen har god plass til møblement og rommets plassering i boligen gjør den velegnet som en skjermet tv-stue. Bad/wc Badet i første etasje ble pusset opp i 2020 og gir et delikat inntrykk med mørke gulvfliser, pene baderomsplater i flisetterligning, samt både gulvvarme, downlights og elektrisk styrt vifte. Innredningen er i et moderne design med hvite, glatte skuffefronter, høyskap og speilskap med integrert belysning. Badet er ellers utstyrt med veggmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Bad/wc 2 I kjelleretasjen ligger et eldre, men trivelig bad med toalett, søyleservant og boblebadekar med dusjgarnityr. Badet har hvite gulvfliser, rosa veggfliser med stedvis dekor og gulvvarme. Et høytsittende vindu gir dagslys til rommet. Innredningen består av en hvit, åpen hylleseksjon med skap på toppen. Vaskerom Eneboligen har et separat vaskerom med enkel standard i kjelleretasjen. Vaskerommet har malte betongflater, arbeidsplass ved benkeplate, skyllekum av metall og avtrekk via elektrisk styrt vifte. For øvrig er det opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Soverom og garderobe I andre etasje har boligen tre soverom,hvorav ett er benyttet som kontor. De to soverommene gir et flott inntrykk med god plass til dobbeltseng, noe skråhimling, stilig belysning og store skyvedørsgarderober. Det er montert ?zip-screens på soveromsvinduer. Lagringsplass er det nok av med kott tilknyttet gangen i andre etasje, et kott under trappen i første etasje, stor kjellerbod og et stort uthus.

  Standard
  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Utvendig > Utvendige trapper: Takoverbygd trapp i trekonstruksjon. Vurdering av avvik: Det er ikke montert rekkverk. Det mangler rekkverk på deler av trapp. Tiltak: Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Våtrom > Generell > Vaskerom: Vaskerommet består av: Vaskekum av metall og opplegg for vaskemaskin. Gulv: Malt betong. Vegger: Malt betong. Oppvarming med elektriske panelovn. Ventilasjon med elektrisk avtrekksvifte. Sluk og røropplegg antas å være fra 1987. Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Vaskerommet har enkel standard. Rommet har ingen membranløsning utover maling. Gulvet har motfall (Det mangler fall til sluk). Rommet har lav takhøyde og har ikke måleverdig areal. Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Kostnadsestimat er satt for å utbedre fall og for å etablere gulvmembran. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Taktekking: Taktekkingen er av betongtakstein og er fra 1987 iht. eier. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Utvendig > Nedløp og beslag: Takrenner, nedløp og beslag av metall. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må beslag/renner/nedløp skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Det bør monteres snøfangere. Utvendig > Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra respektive byggeår (1938 og 1987). Fasade/kledning har stående trebordkledning. Trebordkledningen fremstår med normalt godt vedlikehold. Vurdering av avvik: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Tiltak: Det bør foretas tiltak for å bedre lufting av kledningen. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Opprinnelig del har saltakskonstruksjon av tre med kaldloft som har adkomst via loftsluke med stige. Tilbygd del har saltakskonstruksjon av tre med kaldloft med adkomst via enkel loftsluke utvendig ved entre 2. Loftet over tilbygd del ble kun begrenset besiktiget fra luke. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Det er liten lufting i nedre kant av konstruksjonen. Avvik gjelder loft over opprinnelig del: Isolasjon er stedvis lagt tett mot undertaket uten luftespalte. Det mangler vindsperre på gavlvegger. Det er noe fuktmerker i takkonstruksjonen rundt pipe som antas å skylde tidligere lekkasje (ikke registrert fuktighet der pr. i dag). Tiltak: Lufting/ventilering må forbedres. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Veranda (ca. 13m²) og terrasse (ca. 42m²) i trekonstruksjon på punktfundamentering. Spaltegulv av tre. Rekkverk i trekonstruksjon på veranda. Vurdering av avvik: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverkshøyde er iht. byggeårets krav. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Innvendig > Overflater - 2: Kjellerstue har fliser på gulv. Vurdering av avvik: Det er avvik: Flisene har stedvis bom (hurom) og det er sprekker i enkelte fliser. Tiltak: Fliser med bom har fare for å løsne over tid og det må da gjøres tiltak. Fliser med sprekker bør skiftes. Innvendig > Etasjeskille/gulv i opprinnelig del: Etasjeskillere er av trebjelkelag. Gulvkonstruksjoner er fra byggeåret. i forbindelse med oppussingen i 2020 er deler av bjelkelag utbedret/skiftet og deler av gulv er avrettet med flytsparkelmasse. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er stedvis gulvknirk i opprinnelig del i boligen. Det er vesentlig planavvik/skjevhet på 1 soverom i boligen. Det er synlige skjevheter i konstruksjonen (himlinger i 2. etg.) som er normalt på bygninger av denne alder. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Rom Under Terreng: Kjellerstue har gulv med fliser og vegger med malte plater. Hulltaking ble foretatt i vegg/utforet grunnmur i kjellerstue. Det ble målt relativ luftfuktighet i veggen og det ble gjort visuell inspeksjon. Det ble ved målinger og visuell inspeksjon ikke påvist tegn på fuktskader. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Det er montert dampsperre/plast bak plater på utforet grunnmur og dette er ikke anbefalt løsning. På generelt grunnlag bemerkes det at innredning av rom under terreng er risikokonstruksjon med tanke på fuktskader. Tiltak: Andre tiltak: Ved eventuell oppussing av etasjen bør dampsperren/plasten fjernes. Innvendig > Krypkjeller: Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegulv i del av opprinnelig del. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det mangler vindsperre (asfaltplater, asfaltpapp, vindsperreduk eller tilsvarende) under deler av trebjelkelaget. Tiltak: Det bør etableres vindsperre der det mangler. Innvendig > Innvendige trapper - mellom 1. og 2. etasje: 180 graders tretrapp. Vurdering av avvik: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Tiltak: Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Rekkverket er såpass lavt at det på grunn av sikkerhetsmessige forhold anbefales økning av høyde. Det bør monteres håndløper på vegg. Innvendig > Innvendige trapper - mellom kjeller og 1. etasje: Rett tretrapp. Vurdering av avvik: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det er liten frihøyde i trappeløp. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tiltak: Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Det bør monteres håndløper på vegg. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc: Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Hovedgulvet har dels fall og er dels flatt. Gulv i dusjnisje har nedsenk med ca. 10mm. og gulv i dusjnisje har fall til sluk. Totalt fall/høydeforskjell fra gulv ved dør til topp slukrist er ca. 25mm. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Da deler av hovedgulvet er flatt (det er flatt i området ved servant, dør og utenfor dusjnisje) skal det være oppkant med membran med 15mm. ved dørterskel. Det mangler oppkant med membran ved dørterskel. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Det bør gjøres lokal utbedring med utbedring av oppkant med membran ved dørterskel. Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Vaskerom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Vaskerommet har vegger av betong og hulltaking er dermed ikke mulig. Vurdering av avvik: Det er avvik: Med overflatesøk med fuktindikator Protimeter MMS ble det påvist forhøyede fuktverdier på grunnmur og i betonggulv. Grunnmur og betonggulv mot grunn på bygninger fra denne byggetiden er normalt ikke fuktsikret og kapilærsug av fukt kan forekomme. Tiltak: Dersom vaskerommet skal renoveres bør det fuktsikres mot grunn. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/wc: Vegger: Fliser. Himling: Malt trepanel. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fuger. Det er påvist sprekker i fliser. Tiltak: Fliser må skiftes. Det må gjøres tiltak for å utbedre avviket. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc: Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Gulvet har marginalt fall mot sluk. Totalt fall/høydeforskjell fra gulv ved dør til topp slukrist er ca. 5mm. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist sprekker i fliser. Gulvet har kun marginalt fall mot sluk. Deler av gulvet har motfall/fall fra sluk. Tiltak: Det må foretas utbedring av fallforhold. Det må gjøres tiltak for å utbedre avviket. Dersom baderommet skal renoveres må fallforholdet utbedres. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc: Det er plastsluk og det er ukjent membranløsning. Vurdering av avvik: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig. Sluket må sjekkes og rengjøres jevnlig. Installering av tett dusjkabinett anbefales. Våtrom > Ventilasjon > Bad/wc: Det er naturlig ventilering med veggventil. Vurdering av avvik: Rommet har kun naturlig avtrekk via ventil i vegg eller tak. Tiltak: Mekanisk avtrekk og tilluft må etableres. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Vannrør av kobber hovedsaklig, antas fra 1987. Til bad i 1. etg. er det vannrør av plast med rør-i-rør fra krypkjeller til bad, fra 2020. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Gjelder kobberrør fra 1987. Tiltak: I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Avløpsrør av plast dels fra 1987 og dels fra 2020 iht. eier. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Gjelder avløpsrør fra 1987. Tiltak: I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Boligen har naturlig ventilasjon med ventiler og vindusspalter. Avtrekk fra ventilator kjøkken. Avtrekk fra vifte vaskerom og fra vifte bad/wc i 1. etasje. Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Tiltak: Det bør etableres veggventiler/vindusventiler i alle oppholdsrom som ikke har det. Tomteforhold > Drenering: Det antas å være drenering med drensrør rundt grunnmur. Dreneringen er fra 1987 iht. eier. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Utvendige avløpsrør er av plast og utvendig vannledning er av plast (PEL). Vannledning og avløpsrør antas å være fra 1987. Boligen er tilknyttet privat brønn som ligger rett utenfor tomtegrense iht. eier. Boligen har avløp til minirenseanlegg på eiendommen. Vurdering av avvik: Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Tiltak: Vannkvalitet må dokumenteres Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Ingen anmerkninger. Lovlighet - enebolig: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kommentar: Tegningene av 1. etasje stemmer med dagens bruk. Kjellerstue er på tegningen beskrevet som fritidsrom. Bad/wc i kjeller eksisterer ikke på tegningen. Det foreligger ikke plantegning av 2. etasje. Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Dokumenter er fremvist: Faktura fra Aurskog Ventilasjon og Blikk AS i forbindelse med nytt pipebeslag og tetting rundt pipe Fakturaer fra tømrer Brynte Måstadskaug fra 2020 i forbindelse med rehabilitering av bad/wc i 1. etasje samt oppussing av flere rom i boligen. Faktura Aurskog Elektriske AS fra 2020 i forbindelse med oppgradering av elektrisk anlegg ved oppussingen. Faktura Aurskog Rørleggerservice Frank Korell fra 2020 i forbindelse med bad/wc i 1. etasje. Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Ja. Rom i kjeller tilfredsstiller ikke krav til lysforhold og rømningsvei. Rom i kjeller er ikke godkjent for varig opphold. Kontor/soverom i 2. etasje har kun ett lite vindu og dette tilfredsstiller ikke krav til lysforhold for rom til beboelse. Lovlighet - uthus/garasje: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 15.05.23 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2017, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

  Innbo og løsøre
  Ventilasjon er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk fra kjøkken, vaskerom og det ene badet. Det ble skiftet til automatsikringer i 2020 og deler av det elektriske anlegget ble da oppgradert i forbindelse med oppussingen. Altech varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Boligen er tilknyttet privat grunnboret brønn som ligger rett utenfor tomtegrensen. Avløp er til minirenseanlegg på eiendommen. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Følgende hvitevarer medfølger: Komfyr med induksjonstopp, oppvaskmaskin, to kjøleskap, fryseskap, vaskemaskin og tørketrommel. 

  Parkering
  Det er parkering i dobbelgarasje og på gruslagt innkjøring. Garasjen har støpt gulv og to nyere leddporter i front med motoriserte åpnere. Garasjen fikk også ny taktekking i 2020. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,00))   133 292,- (Omkostninger totalt)   4 783 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eneboligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i entré, kjellerstue, begge bad og på vaskerom. I tillegg er det en murt peis med innsats i den ene stuen i første etasje.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  10925

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Av dette utgjør kr. 3 274 eiendomsskatten inneværende år.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi primærbolig 2022: kr. 989 641. Formuesverdi sekundærbolig 2022: kr. 3 760 636.

  Andre utgifter
  Strøm, forsikring, tv/internett mm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/184/14: 03.08.1935 - Dokumentnr: 900087 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:184 Bnr:5 01.01.2020 - Dokumentnr: 1531856 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:184 Bnr:14 19.10.1935 - Dokumentnr: 900230 - Bestemmelse om vannledn. Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:184 Bnr:5 Med flere bestemmelser

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Etter søk i kommunens tilgjengelige arkiver, har de ikke funnet at det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningene på eiendommen. Det forekommer ofte at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppførte bygninger på eiendommer bestående av eldre bygg. Det kan være ulike årsaker til dette, som det i ettertid er vanskelig å gi noe konkret svar på. Ved endringen av plan- og bygningsloven, pbl., 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1. januar 1998. Se pbl. § 21-10, femte ledd. Dette betyr med andre ord at det ikke vil være mulig å få ordnet med ferdigattest for slike bygninger i ettertid.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Offentlig tilknytning. Tilknytning vann: Privat borevann. Tilknytning avløp: Privat avløpsanlegg med minirenseanlegg på eiendommen. Anleggseier, altså den til en hver tid eier av eiendommen, er pålagt å ha en serviceavtale på anlegget. Tømming av slam vil bli foretatt en gang per år gjennom kommunal ordning og vil bli belastet gjennom kommunalt gebyr. Ved behov for tømming utover dette må det utføres av godkjent slamtømmefirma og bestilles og betales av den enkelte anleggseier.

  Regulerings- og arealplanner
  Uregulert. Tomta er avsatt til LNF-formål i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,00))   133 292,- (Omkostninger totalt)   4 783 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  139542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,0% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr 22 500,- samt visninger pr. stk. kr  2 500,- med repr. fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr  33 700,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev