aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Leiligheten disponerer halvparten av en dobbelgarasje som deles med naboen.
Leiligheten disponerer halvparten av en dobbelgarasje som deles med naboen.

AURSKOG Maren Stagrims vei 10B

Gjennomgående 3-roms selveier med vedovn, garasje og P-rom på 65 kvm. Hage og romslig terrasse. Landlig og barnevennlig.

 • kr 2 700 000
 • BRA 94 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 700 000
 • Omkostningerkr 80 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 780 615
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2004
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Felleskostnaderkr 950
 • Tomt2 969.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,00))   80 542,- (Omkostninger totalt)   2 780 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning 1.etasje
Lys og tiltalende 3-roms selveierleilighet, med gjennomgående planløsning. Her bor man i et landlig og barnevennlig område, like ved buss, barnehage og flotte turmuligheter. Leiligheten ligger i første etasje av en firemannsbolig, og disponerer en hage med hekk. Utenfor stuen er det en herlig og noe usjenert terrasse på ca. 15 kvm, med videre adkomst til en dobbelgarasje som deles med naboen. Kort fortalt - Tiltalende 3-roms selveier i 1. etasje - Landlig og barnevennlig beliggenhet - Garasje med plass til 1 bil. - Egen hageflekk med gressplen - Delvis overbygd terrasse på ca. 15 kvm - Entreen er innredet med garderobeskap - Romslig stue med åpen kjøkkenløsning - Stuen er innredet med vedovn - Flislagt bad med varmekabler - To soverom med garderobeskap - Lagringsplass i bod og sportsbod
Stuen og kjøkkenet danner et sosialt og innbydende allrom med god møbleringsfrihet.

Maren Stagrims vei 10B, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 94 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 65 kvm Entré, soverom, soverom 2, bad og stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  1. etasje: 29 kvm Bod, bod utvendig og garasje.  Tomt
  2969.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Omgivelsene er landlige og barnevennlige, like ved flotte turmuligheter i skog og mark. Leiligheten ligger i første etasje og disponerer en naturlig del av hagen. Hagen rammes fint inn av en hekk, og er opparbeidet med en gressplen der de minste kan løpe fritt. Fra stuen er det utgang til en herlig og delvis overbygget terrasse på ca. 15 kvm, med en trapp som gir enkel adkomst til garasjen. På terrassen er det ellers markise, belysning og en nedtrekkbar levegg. Her nytes enkelt både stille stunder og lange, sosiale kvelder i godt lag. Fellesområdet er opparbeidet med grøntarealer, parkeringsplasser og asfalterte internveier.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde på Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Nærområdet har vakker natur og en rekke merkede turstier og skiløyper. Legg gjerne turen til Speiderhytta, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburskafé. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen. Det bygges idag ny skole som skal stå ferdig i 2025. Ved skolen er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag som tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Coop XL, hvor førstnevnte ligger på Aurskog Senter. Senteret har et fint utvalg med blant annet café, bank, apotek og frisør. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde med buss eller bil, og byr på shoppingsenter og bymessige fasiliteter. Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Toverudovergangen som ligger ca. 350 m boligen. Med bil tar det ca. 14 min til Bjørkelangen, 22 min til Fetsund, 29 min til Lillestrøm, 32 min til Strømmen og 48 min til Oslo Lufthavn. Fra eiendommen er det ca. 3,5 km til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

  Adkomst
  Det vil bli skiltet med visningsskilter ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Nærområdet består av småhusbebyggelse/leiligheter og eneboligbebyggelse.

  Byggemåte
  Iflg. tilstandsrapport foreatt 10.07.23 av Henning Fagersand: Bygningen er en 4-mannsbolig over to plan oppført i trekonstruksjoner med liggende trekledning, saltak konstruksjon tekket med betongtakstein og støpt plate på grunn. Se forøvrig tilstandsrapport for mer informasjon. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i denne samt selgers egenerklæring før visning og gjør oppmerksom på anmerkninger fra takstmann med tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og TG3). Følgende punkter har tilstandsgrad 2 iht. tilstandsrapporten: (Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) - Innvendig > Radon - Det er ikke opplyst om det er foretatt radonmålinger eller om bygget er utført med radonsperre. Eiendommen ligger i et område som NVE Radon aktsomhetskart er definert med " moderat til lav" aktsomhetsgrad. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad - Fliser på gulv med gulvvarme. Det er målt ca. 1:100 fall på gulv. Det er målt ca. 20 mm høydeforskjell på gulv fra dørterskel til topp slukrist. Det er registrert hullyd i enkelte fliser, dette kan forkomme på lokale områder spesielt under storformatfliser, langs sidekanter på golv eller avretningsmasser og trenger ikke være feil, mangel eller kvalitetsforringelse, men bør følges med på. Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Konsekvens/tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Varmtvannstank på ca. 120 liter er plassert i benkeskap på kjøkken. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Fra 2010, skal det ved nyinstallasjon av bereder større enn 2000W, ha direkte el-tilkobling. (Fra 2014 større enn 1500W). Årsaken er å unngå risiko for varmgang og brann. Konsekvens/tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. Følgende punkter har tilstandsgrad 3 iht. tilstandsrapporten: (Store eller alvorlige avvik) - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Delvis overbygget terrasse med rekkverk i trekonstruksjoner. Manuell markise og uttrekkbar levegg. Rekkverk har råteskader. Vurdering av avvik: Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen. Rekkverk har råteskader. Konsekvens/tiltak: Råteskadede konstruksjoner må skiftes ut. Rekkverk må skiftes. - Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold - Det er observert brannslukningsapparat og røykvarslere i boligen. Etter dagens forskriftskrav skal røykvarslere være tilkoblet strøm og ikke kun batteri. Tilstandsgrad er satt ut fra forskriftens krav. Det anbefales at sameiet kontaktes om det er felles varslingsanlegg for leilighetene.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Bygd ut platting og satt opp rekkverk på terrasse i 2005.

  Innhold
  Maren Stagrims vei 10 B er en lys og tiltalende 3-roms selveierleilighet, med gjennomgående planløsning og P-rom på totalt 65 kvm. Her bor man i et landlig og barnevennlig område, like ved buss, barnehage og flotte turmuligheter. Leiligheten ligger i første etasje av en firemannsbolig, og disponerer en hage med hekk. Utenfor stuen er det en herlig og noe usjenert terrasse på ca. 15 kvm, med videre adkomst til en dobbelgarasje som deles med naboen. Vel inne har leiligheten en åpen stue-/kjøkkenløsning med vedovn og plass til spisebord, og kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer og nyere ventilator. Videre er det et flislagt bad/vaskerom med badekar og to soverom med garderobeskap, hvor det ene har egen bod. En praktisk sportsbod ved inngangen gir ekstra lagringsplass. Velkommen! Kort fortalt - Tiltalende 3-roms selveier i 1. etasje. - Landlig og barnevennlig beliggenhet. - Disponerer halvpart av dobbelgarasje. - Egen hageflekk med hekk og gressplen. - Delvis overbygd terrasse på ca. 15 kvm. - Terrassen har videre adkomst til garasjen. - Entreen er innredet med garderobeskap. - Romslig stue med åpen kjøkkenløsning. - Ventilator fra 2019 på kjøkkenet. - Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer. - Stuen er innredet med vedovn. - Det er plass til spisebord i stuen. - Flislagt bad med varmekabler. - Opplegg for vaskemaskin på badet. - To soverom med garderobeskap. - Lagringsplass i bod og sportsbod. Planløsning 1. etasje: Entre´, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og bod. Annet: Sportsbod på ca. 6 kvm ved inngangen.

  Standard
  Entré Leiligheten ligger i første etasje og har egen inngang via en overbygget ytterdør. Ved inngangen er det vannkran, belysning og dør inn til en hendig sportsbod. Vel innenfor døra møtes man av en entré i direkte tilknytning til stuen, innredet med det samme gulvbelegget og vegger holdt i en lys farge. Ved inngangsdøren er det montert et skap med skuffer og dels speilfronter, og om ønskelig er det plass til ytterligere garderobeløsninger. Stue Stuen er et romslig og innbydende allrom, med åpen kjøkkenløsning og flott gjennomlys via vinduer på begge sider. En glassdør fører ut til terrassen, og om sommeren er det hyggelig å trekke ut for både avslapning og middager i sola. På stuegulvet er det lagt belegg, mens veggene er malt i en moderne beigetone. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen. Lune kvelder sikres av en vedovn, plassert slik at stemningen kan nytes fra både spiseplassen og sofakroken. Kjøkken Kjøkkenet er montert i en funksjonell L-form med god arbeidsflyt og skapplass. Innredningen har hvite, profilerte fronter og laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum. Over benken er det hvite fliser med noe dekor, og over kokesonen ble det i 2019 installert en ny ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet komfyr, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys. Bad/wc/vaskerom Badet er innredet med vegg- og gulvfliser i ulike jordtoner. I rommet er det gulvvarme og opplegg for vaskemaskin, og badet har toalett og et badekar med dusjløsning. Den øvrige innredningen består av servant med hvite underskap, et matchende veggskap og et speil med belysning. Soverom og garderobe Leiligheten har to soverom med gulvbelegg og lysmalte vegger. Begge rommene er innredet med et hvitt garderobeskap, og hovedsoverommet har en egen bod som kan bli et fint walk-in closet. I entreen står det et skap med skuffer, og ekstra lagringsplass finnes i en sportsbod ved inngangen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten disponerer halvparten av en dobbelgarasje ved terrassen, og garasjeplassen har et areal på ca. 18 kvm. I tillegg er det mulighet for gjesteparkering på fellesområdet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Det er mekanisk sentralavtrekk fra kjøkken og bad ? ellers naturlig tilluft. Ventilatoren på kjøkkenet ble skiftet i 2019, og året før ble avtrekksmotoren over ventilatoren byttet ut. En ca. 120 liters varmtvannsbereder er plassert i kjøkkenbenken. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og er montert i boden. Etter en forsikringssak gjennom sameiet, ble himlingen på badet skiftet i 2020.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,00))   80 542,- (Omkostninger totalt)   2 780 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet, supplert av en vedovn i stuen.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  12500

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Opplysninger iflg. Aurskog-Høland kommune.

  Info om eiendomsskatt
  Opplysninger iflg. Aurskog-Høland kommune.

  Formuesverdi primær
  741312

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2816986

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysninger iflg. Skatteetaten sin boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  75/900

  Felleskostnader pr. mnd
  950

  Felleskostnader inkluderer
  Inkluderer utvendig vedlikehold, utvendig bygningsforsikring, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar, snømåking/strøing, gressklipping, samt andre driftskostnader.

  Andel fellesgjeld
  73

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesformue
  17928

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen lån pr. idag.

  Forkjøpsrett
  Ingen forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjenning i sameiet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene sendes på forespørsel.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet vedtekter. Styret må informeres,

  Eierskiftegebyr
  4500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/188/112/3: 30.05.2005 - Dokumentnr: 4381 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Denne seksjon har tilleggsdel - areal. Gjelder seksjon 1, 3, 5, 7, 9, 11. Gjelder denne registerenheten med flere 30.05.2005 - Dokumentnr: 4381 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder seksjon 2, 4, 6, 8, 10, 12. Gjelder denne registerenheten med flere 26.08.2005 - Dokumentnr: 7402 - Rettigheter iflg. skjøte Pliktig medlemskap i sameiet og grendelag. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Rettighetshaver: Aurskog-Høland kommune Med flere bestemmelser 30.05.2005 - Dokumentnr: 4381 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 3 Formål: Bolig Sameiebrøk: 75/900

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstiilatelse. Se vedlegg.

  Vei, vann og avløp
  Vei: Interne veier på feltet er private. Vann: Privat stikkledninger tilknyttet offentlig vann. Avløp: Privat stikkledning tilknyttet offentlig avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål. Naboeiendom er barnehage.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter/husordensregler. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 700 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,00))   80 542,- (Omkostninger totalt)   2 780 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprisbasert vederlag tilsvarende kr. 37 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørs-/tilretteleggingsgebyr kr 17 900,- og visninger kr 2500,- pr. visning. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr  30 000,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger, grunnboksutskrift, fotograf, markedsføring. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Gisle Spidsberg

Megler

Gisle Spidsberg

90 29 55 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev