aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom v/Elene M. Torre har gleden av å presentere Mellemveien 21.
Aktiv Eiendom v/Elene M. Torre har gleden av å presentere Mellemveien 21.

AURSKOG Mellemveien 21

Stilfull, innholdsrik enebolig med 2 stuer, 2 bad, 4 sov og kontor. Dbl.garasje m/el.lader. Store, flotte uteområder.

 • kr 7 990 000
 • BRA 261 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 7 990 000
 • Omkostningerkr 216 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 206 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2005
 • Soverom4
 • ArealP-rom 234 m²
 • Tomt1 844.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   216 792,- (Omkostninger totalt)   8 206 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
I familievennlige omgivelser på Aurskog selges det nå en stor, innholdsrik og meget pen enebolig. Boligen ligger fint plassert på en stor tomt i skogkanten, og det tilhører flotte uteområder og innglasset hagestue. I tillegg har eiendommen dbl.garasje med lader for elbil. Eneboligen går over to etasjer, og første etasje har hall, wc-rom, vaskerom, teknisk rom, gang, mastersuite, stue og kjøkken. Mastersuiten består av sov, bad og walk-in closet. Det er utgang til uteplass både fra stue og kjøkken, og i stuen er det stemningsfull peis. Andre etasje har loftstue, kontor/sov, bad og tre soverom. Fra loftstuen er det utgang til altan. Boligen har smakfull innredning og moderne løsninger som vannbåren varme og balansert ventilasjon med mulighet for aircondition. Kun 7 min med bil til tog.
Hagestuen er på ca. 15 kvm og har god plass til sittegruppe.

Mellemveien 21, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Bolig
  Bruksareal
  1. etasje: 138 kvm
  1. etasje: 16 kvm Hagestue
  2. etasje: 107 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 127 kvm Entré/hall/trapperom, gang, kjøkken, stue, bad/wc, toalettrom, vaskerom, soverom.
  2. etasje: 107 kvm Trapperom, stue, kontor, bad/wc, 3 soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 27 kvm Hagestue - 16 kvm, garderober, teknisk rom.

  Garasje
  Sekundærrom
  1. etasje: 39 kvm Garasje.  Tomt
  1844.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er på hele 1844,6 kvm og er pent opparbeidet med gruset gårdsplass, nydelig hage og en del naturlig beplantning. Hagen har plen, trær, prydbusker og vakre detaljer, og det er rikelig med boltreplass for både liten og stor. I tillegg er det flere muligheter for solrike uteplasser. Fra stuen i boligen er det utgang til en koselig, innglasset hagestue på ca. 15 kvm, og fra hagestuen er det utgang videre til en hellelagt terrasse. Det er god plass for utemøbler både i hagestuen og på terrassen utenfor. Eiendommen har gode solforhold, og det er montert en markise på terrassen som skjermer fint når solen er på sitt sterkeste. Det er også altan med utgang fra loftstuen i andre etasje,

  Beliggenhet
  Mellemveien 21 er beliggende på et familievennlig og etablert boligområde ca 4,5 km utenfor sentrum av Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området består av villabebyggelse og friarealer. Aursmoen har et hyggelig sentrum med blant annet Aurskog Senter hvor man finner tilbud som apotek, frisør, legekontor, matforretning, kafe, bank osv. Ellers er det tilbud innen interiør, tekstil, elektronikk, belysning, sport og fritid, bensinstasjon, restauranter og selskapslokaler m.m. Kort sagt alt man trenger i det daglige liv. Aursmoen har også barne- og ungdomsskole, barnehager og et godt tilbud av idrettsanlegg. Idrettslaget er veldrevet tilbyr en rekke aktiviteter for alle aldersgrupper året igjennom. Aurskog Golfpark ligger i nærheten og tilbyr 18 hulls bane. For den kulturinteresserte kan man besøke Aur Prestegård som ligger i tilknytning til Aurskog Kirke. Dette er en grønn lunge og et fristed i sentrum. I den gamle presteboligen og i bygningen ellers rundt det koselige tunet arrangeres det kunstustillinger, konserter, markeder osv. Næringsforeningen og andre aktører jobber for å skape et levende sentrum og tilbyr en rekke opplevelser gjennom året som bl.a. barnefestival, martn, Kjerringtorg m.m. Hele området er omkranset av boligområder, grønne friarealer og jordbruksområder. Det er aldri langt til skogen med mange turmuligheter. En liten kjøretur unna ligger Tævsjøen med bademuligheter, eller Ulviksjøen som er en litt større sjø. Her er det også populært å ha hytte. Ved Aurskog Golfpark er det satt opp lysløype hvor det er kjøres opp skiløyper om vinteren. Litt lenger unna finner man Mangenfjellet med utallige stier og sykkelløyper sommerstid og kilometervis med skiløyper om vinteren. Kjøltjernhytta og Myrlia er periodevis bemannede hytter som tilbyr enkel servering og bålplasser. Aurskog-Høland kommune er en stor kommune med flere levende småsteder. Bjørkelangen er kommunesentrum. Her finnes et større utvalg av forretninger og øvrige servicetilbud. I tillegg er det to videregående skoler med et godt utvalg av linjer, rådhuset samt vaktsentral for ambulansetjenesten. Ønsker du å reise til nabokommunen Lillestrøm/Sørum vil du finne flere badeplasser, ridesenter, flotte rekreasjonsområder, hyggelig handelssentrum på Sørumsand, nærbutikk på Hogset og kulturområdet Skansen hvor det arrangeres mange aktiviteter i løpet av året, som bl.a. markeder, konserter, forestillinger og 17. mai feiring. Det er bussholdeplass i nærheten av eiendommen for offentlig kommunikasjon og ca. 9 km(7 min med bil) til Blaker Stasjon med togforbindelse. Til Bjørkelangen er det ca 15 km, Fetsund ca 15 km, Lillestrøm ca 22 km og Oslo ca 40 km.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Aursmoen og Aurskog har barne- og ungdomsskole, samt flere barnehager.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er bussholdeplass i nærheten av eiendommen for offentlig kommunikasjon.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn av fjell og steinmasser. Grunnmur av isolerte elementer som er støpt med betong. Takkonstruksjon/taktekking: Valmet takkonstruksjon av tre. Taktekkingen er av betongtakstein. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har liggende trebordkledning. Etasjeskiller: Gulv i 1. etasje er av betongdekke. Etasjeskiller/gulv i 2. etasje er av trebjelkelag.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Bytte av ventilasjonsvifte samt skifte av display. Arbeid utført av Aurskog Ventilasjon & Blikk. 11.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse: Sørum Elektriske. 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Beskrivelse: Forskriftsmessig montert inne i garasje. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Montert utvendig hage stue fra Willab garden. Arbeid utført av: Egeninnsats.

  Innhold
  I familievennlige omgivelser på Aurskog selges det nå en stor, innholdsrik og meget pen enebolig fra 2004. Boligen ligger fint plassert på en stor tomt i skogkanten, og det tilhører flotte uteområder og innglasset hagestue. I tillegg har eiendommen dobbelgarasje med lader for elbil. Eneboligen går over to etasjer, og første etasje har hall, wc-rom, vaskerom, teknisk rom, gang, mastersuite, stue og kjøkken. Mastersuiten består av soverom, bad og walk-in closet. Det er utgang til uteplass både fra stue og kjøkken, og i stuen er det stemningsfull peis. Andre etasje har loftstue, innredet rom/kontor, bad og tre soverom. Fra loftstuen er det utgang til altan. Boligen har smakfull innredning og moderne løsninger som vannbåren varme og balansert ventilasjon med mulighet for aircondition. Kort fortalt - Stor, innholdsrik enebolig fra 2004. - Romslig tomt i familievennlig område. - Flotte uteområder, koselig hagestue. - Rikelig med boltreplass for familien. - Dobbelgarasje med lader for elbil. - Innbydende hall med gulvvarme. - Det er installert vannbåren varme. - Nydelig stue med stemningsfull peis. - Tofløyet dør ut mot hagestuen. - Stort og stilrent kjøkken i eget rom. - Utgang til uteplass fra kjøkkenet. - Romslig loftstue med utgang til altan. - Fire soverom og innredet rom/kontor. - Mastersuite med bad og walk-in closet. - To bad, gjestetoalett og vaskerom. - Vaskerommet har egen inngang. - Lagringsplass i boder og i kott. - Balansert ventilasjonsanlegg. - Anlegget har mulighet for aircondition. Planløsning 1. etasje: Entré/hall, garderoberom, wc-rom, gang, vaskerom, teknisk rom, soverom, bad, walk-in closet, stue og kjøkken. 2. etasje: Loftstue, bad, innredet rom (kontor) og 3 soverom. Entré Eneboligen har et innbydende, overbygd inngangsparti i første etasje, og det er tofløyet dør inn til hallen innenfor. Hallen har fliser på gulvet, lun gulvvarme og malte overflater. Det er god plass for skap, kommoder og/eller lignende, og det er i tillegg direkte tilgang til garderoberom og gjestetoalett. Kjøkken Kjøkkenet ligger i eget rom i første etasje og fremstår som et naturlig samlingssted for familien. Her er det stilig, flyttbar kjøkkenøy og plass for spisebord, og det er i tillegg tofløyet dør ut mot den store terrassen. Det er fliser på gulvet, veggene er lysmalte og store vinduer slipper inn godt med ekstra lys på dagtid. Innenfor kjøkkenet er det mellomgang med ekstra benkeplass. Kjøkkeninnredningen er takhøy og har vitrineskap, lyse, profilerte fronter og en benkeplate av stein med underlimt oppvaskkum. Det er lys under overskapene, og det er ventilator over kokesonen. Hvitevarene består av en integrert oppvaskmaskin og en stor komfyr, sistnevnte med gasstopp og elektriske stekeovner. I tillegg har rommet et romslig kjølehjørne. Stue Boligen har en nydelig stue med parkettgulv, lysmalte flater og store vinduer. Det er vinduer på tre sider, noe som gir et flott gjennomlys, og det er i tillegg tofløyet dør ut mot hagestuen. Stuen har plass for både sofagruppe og spisebord, og midt i rommet er det montert en stemningsfull peis med innsats. Loftstue I tillegg har boligen en koselig loftstue i forbindelse med soverommene i andre etasje. Loftstuen har laminatgulv, lysmalte overflater og god plass for møblement. Fra loftstuen er det tofløyet dør ut mot en stor altan, og det er også store vinduer på hver side av døren. Bad/wc/vaskerom Boligen har to bad, ett i hver etasje, i tillegg til wc-rom og vaskerom i første etasje. Wc-rommet ligger i praktisk tilknytning til entreen og har fliser på gulvet, malte flater, servantinnredning og et gulvmontert toalett. Over servanten er det speil med belysning. Vaskerommet ligger innenfor kjøkkenet og har egen utgang, noe som kan være særlig praktisk for dyreeiere og aktive familier. Rommet har fliser på gulvet, lysmalte overflater, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Badet i første etasje ligger i forbindelse med hovedsoverommet og har fliser på gulvet, malte vegger, gulvvarme, gulvmontert toalett og et flott dusjkabinett (ekstra dyser og andre funksjoner). Innredningen består av et servantskap med mørke skuffer og to mørke, toppmonterte servanter. Over servantene er det speil. Badet i andre etasje har fliser på gulvet, fliser på veggene, gulvvarme, dusjkabinett og et deilig badekar. Innredningen består av et servantskap med underskuffer og toppmontert servant. Over servanten er det speil med belysning. I tillegg har rommet gulvmontert toalett. Soverom og garderobe Boligen har fire gode soverom ? ett i første etasje og tre i andre etasje. Det er også et kontor/innredet rom i andre etasje. Alle rommene har laminatgulv og malte overflater. Soverommet i første etasje er en del av en mastersuite med eget bad og walk-in closet. Ellers har boligen garderoberom i entreen, samt lagringsplass i innvendig bod, kott og i garasje.

  Standard
  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Nedløp og beslag: Takrenner, nedløp og beslag av metall. Vurdering av avvik: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav. Det bør vurderes å montere snøfangere. Utvendig > Dører: Entredør er 2 fløyet i malt formpresset utførelse med glassfelt med 2-lags glass. Terrassedør vaskerom er i malt trekonstruksjon med glassfelt med 2-lags glass. Terrassedører 1. etg. og balkongdør 2. etg. er 2-fløyet i malt trekonstruksjon med 2-lags glass. Dørene er fra byggeåret og har normal bruksslitasje. Vurdering av avvik: Det er avvik: Balkongdør i 2. etasje har utvendig slitasje/svelling. Tiltak: Det bør gjøres lokal utbedring. Utvendig > Terrasse: Terrasse med betongdekke med fliser. Terrassemarkise. Vurdering av avvik: Flisene har bom (hulrom under) eller er løse. Det bemerkes at fliser utvendig har generelt stor risiko for å løsne fra underlaget pga. fuktighet og temperatursvingninger. Tiltak: Andre tiltak: Tiltak bør vurderes nærmere. Det bør legges annen type tekking på terrasse Utvendig > Balkong: Balkong i trekonstruksjon fundamentert på trestolper. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Vurdering av avvik: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverket har høyde ca. 90 cm. som var kravet på byggetidspunktet. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Innvendig > Overflater: Gulv: Fliser, laminat og parkett. Vegger: Panelplater, tapet, malte slette flater/plater og fliser. Himling: Trepanel og malte slette flater/plater. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik: Det er stedvis bom i fliser og riss i fuger i 1. etasje. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Fliser bør legges om. Innvendig > Gulv mot grunn - gulv i 1. etasje: Gulv er av betongdekke. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen og det ble ikke påvist vesentlige skjevheter/planavvik. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble stedvis målt planavvik med ca. 10-15mm. på 2 meters lengde. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc: Gulv: Fliser. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Gulvet har fall til sluk. Totalt fall/høydeforskjell fra gulv ved dør til topp slukrist er ca. 20mm. Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er bom (hulrom) i enkelte gulvfliser. Tiltak: Andre tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Fliser med bom har fare for å løsne over tid og det må da gjøres tiltak. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc: Det er plastsluk og det antas å være smøremembran (ukjent utførelse - ikke fremlagt dokumentasjon). Det er synlig slukmansjett/membran under klemringen i sluket. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom: Gulv: Fliser. Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Gulvet har fall til sluk. Total fall/høydeforskjell fra gulv ved dører til topp slukrist er ca. 20mm. Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom: Det er plastsluk og det antas å være smøremembran (ukjent utførelse - ikke fremlagt dokumentasjon). Det er synlig slukmansjett/membran under klemringen i sluket. Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc: Det er plastsluk og det antas å være smøremembran (ukjent utførelse - ikke fremlagt dokumentasjon). Det er synlig slukmansjett/membran under klemringen i sluket. Vurdering av avvik:: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Kjøkkeninnredning består av: Benkeskap og overskap med folierte skrog og 1-speils malte heltre fronter. Kjøkkenøy med hjul. Benkeplate av stein med oppvaskkum av metall. Ventilator med avtrekk. Integrert kjølehjørne og oppvaskmaskin. Komfyr med gasstopp og elektriske stekeovner. Innredningen er fra byggeåret og har normalt god standard med normal bruksslitasje. Vurdering av avvik: Det er avvik: Gassflaske til komfyr er plassert i skap i tilstøtende rom. Tiltak: Gassflaske skal oppbevares i godt ventilert rom/skap. Det anbefales å etablere gassdetektor for å avdekke eventuelle lekkasjer fra gassflasken/komfyren. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Innvendige vannrør er av plast (rør i rør). Fra byggeåret. Rørfordeler er fra teknisk rom som har sluk i gulv. Vurdering av avvik: Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system. Det mangler tettemuffer på vannrør i kjøkkenbenk. Tiltak: Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Varmtvannstanken er på ca. 200 liter og er plassert i teknisk rom som har sluk i gulv. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Iht. dagens forskrift skal varmtvannsbereder direktekobles (ikke med stikkontakt). Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Ingen anmerkninger. Lovlighet - bolig: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kommentar: Hagestue er ikke beskrevet på tegningen. Kontor er på tegningen beskrevet som disponibelt rom. Nyere håndverkstjenester: Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Skiftet kjøkkenkran i senere tid - Sveistrup AS. Service og vedlikehold av ventilasjonsanlegget - Aurskog Ventilasjon og Blikk AS. Krav for rom til varig opphold: Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Ja. Kontor er på tegningen beskrevet som disponibelt rom. Lovlighet - garasje: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kommentar: Garasje er bygget større enn iht. tegninger. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 28.04.23 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Iht. til opplysninger mottatt fra el-verket er det ikke foretatt noen besiktigelse av det elektriske anlegget. Følgelig foreligger heller ingen pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Iht. opplysninger mottatt fra Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen (NRBR) ble det under tilsyn i 2007 funnet følgende avvik: D1: På peisomrammingen skal det være luftespalter både på kappa og sokkelen. Størrelse på luftespaltene varierer på de forskjellige ildstedstypene. G1: Alle nye og omlagte tak skal ha fastmontert takstige og plattform. NRBR opplyser om at eventuelle avvik kan være utbedret, men det har ikke blitt verifisert på nytt tilsyn av NRBR. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

  Innbo og løsøre
  Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med mulighet for aircondition. Varmtvannstanken er på ca. 200 liter. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Eiendommen har dobbelgarasje, og det er montert lader for elbil. I tillegg er det plass til flere biler på gårdsplassen.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   216 792,- (Omkostninger totalt)   8 206 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen har bergvarmepumpe som forsyner vannbåren gulvvarme til hele første etasje og til bad/wc i andre etasje. I tillegg er det peis i stuen i første etasje.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  19053

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Av dette utgjør kr. 6044 eiendomsskatten inneværende år.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi primærbolig 2022: kr. 1 406 974. Formuesverdi sekundærbolig 2022: kr. 5 346 501.

  Andre utgifter
  Strøm, forsikring, evt. utgifter vedr. minirenseanlegget, tv/internett mm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/200/25: 26.11.2003 - Dokumentnr: 10693 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:200 Bnr:4 01.01.2020 - Dokumentnr: 1166973 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:200 Bnr:25 15.02.2023 - Dokumentnr: 169056 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:200 Bnr:1 Bestemmelse om vedlikehold

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Det antas å være offentlig tilknytning/offentlig vei. Tilknytning vann: Offentlig tilknytning via private stikkledninger. Tilknytning avløp: Avløp er tilknyttet minirenseanlegg på naboeiendom. Det foreligger skriftlig avtale som regulerer bruk og drift av avløpsanlegget. Eiendommen er tilknyttet kommunal vannforsyning via privat stikkledning, men er ikke tilknyttet kommunalt avløpsnett. Det er registrert et privat minirenseanlegg for avløpsvann på tomten. Anleggseier, altså den til enhver tid eier av eiendommen, er pålagt å ha en serviceavtale på anlegget. Tømming av slam vil bli foretatt en gang per år gjennom kommunal ordning og vil bli belastet gjennom kommunalt gebyr. Ved behov for tømming utover dette må det utføres av godkjent slamtømmefirma, og bestilles og betales av den enkelte anleggseier.

  Regulerings- og arealplanner
  Uregulert. Tomta er avsatt til LNF-formål i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,00))   216 792,- (Omkostninger totalt)   8 206 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  216792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings - og oppgjørshonorar kr. 19 900,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med repr. fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 31 800,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 30 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev