aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Mellemveien 68 - Velkommen til visning!
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Mellemveien 68 - Velkommen til visning!

AURSKOG Mellemveien 68

Attraktiv enebolig med stor garasje. Stor tomt, fine uteplasser og nydelig utsikt. Landlig, solrikt og barnevennlig.

  • kr 6 750 000
  • BRA-i 176 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 6 750 000
  • Omkostningerkr 187 890
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 937 890
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2012
  • Soverom4
  • Tomt1 516.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 6 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,00))   187 890,- (Omkostninger totalt)   6 937 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Mellemveien 68 er en flott enebolig med stor garasje og tomt på 1,5 mål. Eiendommen ligger både landlig, solrikt og barnevennlig til i en liten grend på Harkerud, rett utenfor Aursmoen. Tomten har lettstelt hage og steinlagt gårdsplass, og den fine beliggenheten gir nydelig, vidstrakt utsikt. Sol og utsikt kan nytes fra steinlagt uteplass utenfor stuen og den flotte balkongen utenfor loftstuen. Eneboligen ble oppført i 2012 og har rikelig med tumleplass over to etasjer. Boligen er gjennomført i stilen med downlights i de fleste rom og gulvvarme i så godt som hele huset. I første etasje ligger spisekjøkken med integrerte hvitevarer, stor stue med klebersteinsovn og pen hall med tilknyttet wc og vaskerom. I andre etasje er det fire gode soverom, eget garderoberom, loftstue og to flotte bad.
Det er steinlagte arealer rundt både boligen og garasjen. 
Fra uteplassen på stuesiden kan du nyte utsikten til vakkert kulturlandskap.

Mellemveien 68, Akershus

  • Tomt
    1516.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Eneboligen ligger omkranset av en romslig tomt på 1516 kvm med lettstelt hage, steinlagt gårdsplass og steinlagte arealer rundt både boligen og garasjen. Beliggenheten gir både fine solforhold og vidstrakt utsikt over kulturlandskap og frodig natur. Hagen har gode plenarealer, enkel beplantning og i et hjørne av tomten er det oppført en liten lekestue. Det er flott overbygg ved inngangspartier, både ved hovedinngang og vaskerom. Fra stuen er det utgang på to sider til steinlagte uteareal. I det ene hjørnet av uteplassen er det eget felt med grus, en fin plass for bålpanne. Loftstuen har også utgang til en fin, overbygd balkong på 8 kvm med spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Her kommer virkelig utsikten til sin rett.

    Beliggenhet
    Mellemveien 68 er beliggende på et familievennlig og etablert boligområde ca 5 km utenfor sentrum av Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området består av villabebyggelse og friarealer. Aursmoen har et hyggelig sentrum med blant annet Aurskog Senter hvor man finner tilbud som apotek, frisør, legekontor, matforretning, kafe, bank osv. Ellers er det tilbud innen interiør, tekstil, elektronikk, belysning, sport og fritid, bensinstasjon, restauranter og selskapslokaler m.m. Kort sagt alt man trenger i det daglige liv. På Aursmoen er det barne- og ungdomsskole. Det bygges for øyeblikket en helt ny 1-10 skole, flerbrukshall og svømmebassing som skal stå ferdig i 2025. På dagtid vil svømmebassenget, flerbrukshallen og barnehage- og skolebygget bli brukt til undervisning, og på ettermiddagene, kveldene og i helgene kommer det til å være ulike aktiviteter og tilgjengelighet for innbyggerne på Aurskog. Her blir det nye, gode møteplasser, sentralt plassert på Aursmoen med god tilknytning til idrettsanlegget og til sentrum med butikker og servicetilbud. Ved skolen er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. For den kulturinteresserte kan man besøke Aur Prestegård som ligger i tilknytning til Aurskog Kirke. Dette er en grønn lunge og et fristed i sentrum. I den gamle presteboligen og i bygningen ellers rundt det koselige tunet arrangeres det kunstustillinger, konserter, markeder osv. Næringsforeningen og andre aktører jobber for å skape et levende sentrum og tilbyr en rekke opplevelser gjennom året som bl.a. barnefestival, martn, Kjerringtorg m.m. Hele området er omkranset av boligområder, grønne friarealer og jordbruksområder. Det er aldri langt til skogen med mange turmuligheter. En liten kjøretur unna ligger Tævsjøen med bademuligheter, eller Ulviksjøen som er en litt større sjø. Her er det også populært å ha hytte. Ved Aurskog Golfpark er det satt opp lysløype hvor det er kjøres opp skiløyper om vinteren. Litt lenger unna finner man Mangenfjellet med utallige stier og sykkelløyper sommerstid og kilometervis med skiløyper om vinteren. Kjøltjernhytta og Myrlia er periodevis bemannede hytter som tilbyr enkel servering og bålplasser. Aurskog-Høland kommune er en stor kommune med flere levende småsteder. Bjørkelangen er kommunesentrum. Her finnes et større utvalg av forretninger og øvrige servicetilbud. I tillegg er det to videregående skoler med et godt utvalg av linjer, rådhuset samt vaktsentral for ambulansetjenesten. Ønsker du å reise til nabokommunen Lillestrøm/Sørum vil du finne flere badeplasser, ridesenter, flotte rekreasjonsområder, hyggelig handelssentrum på Sørumsand, nærbutikk på Hogset og kulturområdet Skansen hvor det arrangeres mange aktiviteter i løpet av året, som bl.a. markeder, konserter, forestillinger og 17. mai feiring.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

    Offentlig kommunikasjon
    Det er bussholdeplass i nærheten av eiendommen for offentlig kommunikasjon og ca. 9 km (7 min med bil) til Blaker Stasjon med togforbindelse. Til Bjørkelangen er det ca 15 km, Fetsund ca 15 km, Lillestrøm ca 22 km og Oslo ca 40 km.

    Byggemåte
    Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn antas av fjell og steinmasser. Det er synlig fjell i dagen på tomten. Grunnmur av isolerte elementer som er støpt med betong. Takkonstruksjon/taktekking: Valmet takkonstruksjon av tre. Kaldloft/kryploft. Undertak av asfaltbelagte trefiberplater. Taktekkingen er av betongtakstein. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har stående trebordkledning. Etasjeskiller: Gulv mot grunn - gulv i 1. etasje er av betongdekke. Etasjeskiller - gulv i 2. etasje er av trebjelkelag.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Er selv utdannet elektriker og fagskole ingeniør - elkraft. Arbeid utført av T&B Hansen Installasjon AS, Sørum Elektriske AS. 11.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Bygget garasjen selv, i samråd med snekker på dugnad. 19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Ja. Beskrivelse: Det er søkt om å fra dele en tomt bortenfor nabo, som grunneier ønsker å bygge bolig på. Ingen sjenanse for eiendomen. 24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Beskrivelse: Vei / Innkjøring til bolig - Veirett. Det er tinglyst kabler i ytterkant/dele på tomt mot vei (kablene er til innerste nabo).

    Innhold
    Mellemveien 68 er en flott enebolig med stor garasje og tomt på 1,5 mål. Eiendommen ligger både landlig, solrikt og barnevennlig til i en liten grend på Harkerud, rett utenfor Aursmoen. Tomten har lettstelt hage og steinlagt gårdsplass, og den fine beliggenheten gir nydelig, vidstrakt utsikt. Sol og utsikt kan nytes fra steinlagt uteplass utenfor stuen og den flotte balkongen utenfor loftstuen. Eneboligen ble oppført i 2012 og har rikelig med tumleplass over to etasjer. Boligen er gjennomført i stilen med downlights i de fleste rom og gulvvarme i så godt som hele huset. I første etasje ligger spisekjøkken med integrerte hvitevarer, stor stue med klebersteinsovn og pen hall med tilknyttet wc og vaskerom. I andre er det fire gode soverom, eget garderoberom, loftstue og to delikate bad. Kort fortalt - Flott enebolig på to plan. - Landlig, solrikt og barnevennlig. - Stor garasje med motorisert port. - Flat, solrik tomt på over 1,5 mål. - Lettstelt hage har stort plenareal. - Steinlagt gårdsplass og uteareal. - Fin, overbygd balkong på 8 kvm. - Vidstrakt og nydelig utsikt. - Hall med tilknyttet gjestetoalett. - Kjøkken har plass til spisebord. - Mørk, takhøy kjøkkeninnredning. - Integrerte hvitevarer i kjøkken. - Stor stue med klebersteinsovn. - To delikate bad i andre etasje. - Hjørnebadekar i det ene badet. - Vaskerom med egen inngang. - Fire soverom i andre etasje. - Ett er tilknyttet garderoberom. - Varmtvannsbereder på 300 liter. - Boligen har sentralstøvsuger. Planløsning 1. etasje: Entré/hall, vaskerom, teknisk rom, toalettrom, kjøkken og stue. 2. etasje: Trapperom, stue, 2 bad/wc, garderobe og 4 soverom. Entré/hall Eneboligen har et stilfullt inngangsparti med overbygg på søyler, støpt dekke og hvit inngangsdør med glassfelt. Hallen gir et flott førsteinntrykk av boligen med flislagt gulv, veggpanel i en lys, rolig farge, downlights og varme i gulvet. I en smart nisje er det plass til åpen garderobeløsning eller skap. Hallen har et tilknyttet gjestetoalett, praktisk adkomst til vaskerom og trapp til loftstuen i etasjen over. Det er også et overbygd inngangsparti ved vaskerommet på kortsiden av boligen. Kjøkken Eneboligen har et stort spisekjøkken med downlights, dus farge på veggpanel og varme i gulvet. Den takhøye innredningen er i et stilrent design med glatte fronter i treimitasjon, vitrineskap med sort glass og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum av metall. Integrert i innredningen er det platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. I tillegg er det integrert stekeovn og mikrobølgeovn i god arbeidshøyde. Ventilator med avtrekk ut er montert over kokesonen. Stue Stuen i første etasje er stor og innbydende, og strekker seg langs hele denne siden av boligen. Gode vindusflater på hele langveggen sikrer rikelig med naturlig lys, men også at den nydelige utsikten blir en del av rommet. Fra to sider av rommet er det utgang til steinlagt uteplass og hage der sol og utsikt kan nytes. Stuen har lysmalt veggpanel med en mørkere kontrastvegg, downlights i himling, samt både varme i gulvet og stilig klebersteinsovn. Loftstue I andre etasje ligger en flott loftstue med gulvvarme og adkomst til alle rom i denne etasjen. Loftstuen har store, sprossekledde vinduer for optimale lysforhold og det er utgang til balkong med vidstrakt utsikt. I himlingen er det en kombinasjon av downlights og spotter som setter stemningen på kveldstid. Loftstuen er stor, så det er mulig å innrede med både sofagruppe og kontorløsning hvis ønskelig. Bad/wc Boligen har to bad i andre etasje, et gjestetoalett i tilknytning til hallen og et praktisk vaskerom i første etasje. Begge badene i andre ligger tilknyttet loftstuen, et på nordsiden og et på sydsiden. Sistnevnte er hovedbadet som er utstyrt med både veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare dører og et stort hjørnebadekar. Innredningen er mørk med glatte fronter, heldekkende dobbelservant, matchende høyskap på hver side og speil med belysning i overkant. Badet har ellers flislagte overflater, gulvvarme, downlights og avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Bad/wc 2 Badet på nordsiden av loftstuen er holdt i samme delikate stil, men her er innredningen hvit. Innredningen har glatte fronter på to skuffer under heldekkende servant og romslig høyskap på hver side. Over servanten er det speil og belysning. Badet er utstyrt med veggmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare dører. Videre er badet flislagt og har både gulvvarme, downlights og avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Toalettrom Fra hallen i første etasje er det adkomst til et praktisk gjestetoalett. Rommet har fliser over gulv med elektrisk varme, lysmalte panelplater på vegger, downlights i himling og avtrekk via balansert anlegg. I tillegg er rommet utstyrt med veggmontert toalett og et servantskap med heldekkende servant. Vaskerom I første etasje har boligen et separat vaskerom, noe som er meget kjærkomment i familiehverdagen. Vaskerommet har egen utgang og ligger tilknyttet hallen. Når barna kommer sølete hjem fra barnehagen eller fotballtrening, eller man har vært ute på tur med hunden i regnvær, er det veldig greit å kunne gå gjennom vaskerommet. Her er det til og med dusj slik at man kan skylle av hunden eller seg selv etter en joggetur. Rommet er av god størrelse med flislagt gulv, panelplater på vegger, supplert med flislagte vegger i dusjområdet. Det er avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg og varmekabler i gulvet. I tillegg er rommet utstyrt med vaskekum av metall, god arbeidsplass ved benkeplate, flere veggskap og åpen hylle. Rommet har selvfølgelig også opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Eneboligen har fire fine soverom som alle ligger plassert i andre etasje med adkomst fra loftstuen. Soverommene er romslige og har en fin stil, alle med pene gulv, malt veggpanel og gulvvarme. Hovedsoverommet har i tillegg downlights i himling og ligger tilknyttet et flott garderoberom. Boligen har ekstra lagringsplass i to boder som ligger i tilknytning til garasjen.

    Standard
    Følgende punkter er i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad 3 ? store eller alvorlige avvik: Ingen anmerkninger. Følgende punkter et i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad 2 ? avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Etasjeskille - gulv i 2. etasje: Etasjeskiller - gulv i 2. etasje er av trebjelkelag. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen og det ble ikke påvist vesentlige skjevheter/planavvik. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble stedvis påvist lokale planavvik med ca. 10mm. på gulv i 2. etasje. Det ble påvist gulvknirk stedvis i 2. etasje. Årsak til avvikene er ikke kjent og bør undersøkes nærmere. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring. Våtrom > 2. etasje > Bad/wc 1 (syd) > Overflater vegger og himling: Vegger: Fliser. Himling: Panelplater/mdf. Vurdering av avvik: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Overflaten har fuktskade. Det er svelleskader/merker i himling over dusj. Konsekvens/tiltak: Uegnede materialer må fuktbeskyttes/utskiftes. Overflater må utbedres eller skiftes. Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Overflater vegger og himling: Vegger: Panelplater/mdf. Fliser ved dusj. Himling: Himlingspanel/mdf. Vurdering av avvik: Overflaten har fuktskade. Det er svelleskader på fuktutsatte veggplater. Mdf er uegnet materiale i våtrom. Konsekvens/tiltak: Overflater må utbedres eller skiftes. Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Overflater Gulv: Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Gulvet har fall til begge sluk. Totalt fall/høydeforskjell fra gulv ved dører til begge sluk er ca. 20mm. Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Enkelte fliser har bom (hulrom) og enkelte fliser har slitasjemerker/- skader. Konsekvens/tiltak: Overflater må utbedres eller skiftes. Våtrommet fungerer med dette avviket. Det ble påvist bom/hulrom under enkelte fliser og ingen umiddelbare tiltak er nødvendig, men flisene kan løsne over tid. Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning: Kjøkkeninnredning består av: Benkeskap og overskap med folierte skrog og slette laminerte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum av metall. Ventilatorhette med avtrekk. Integrert platetopp, stekeovn, mikroovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Komfyrvakt. Innredningen er fra byggeåret og har normalt god standard og normal bruksslitasje. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Det er påvist andre avvik: Det mangler fuge, list eller annen tetting mellom benkeplate og vegg stedvis. Konsekvens/tiltak: Det bør monteres lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Fuge/tetting ved benkeplate på del av innredning bør etableres. Spesialrom > 1. etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Toalettrom består av: Veggmont. wc og servantskap. Gulv: Fliser. Vegger: Panelplater/mdf. Oppvarming: Elektrisk gulvvarme. Ventilasjon: Avtrekk via balansert anlegg. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er påvist fuktskjolder i overflatene. Panelplater på vegg har svelleskader etter vannsprut eller lignende. Panelplater av mdf er ikke egnet materiale på fuktutsatte steder. Det er drensrør fra innebygd sisterne som vil vise evt. lekkasje fra sisternen, men det mangler system for automatisk avstengning av vannet med waterguard eller lignende. Konsekvens/tiltak: Overflater må utbedres eller skiftes. Tiltak: Det bør etableres system for automatisk avstengning av vannet ved eventuelle lekkasjer fra sisternen. Følgende punkter er i tilstandsrapporten merkmet med tilstandsgrad 2 ? avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten merket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Ingen anmerkninger. Lovlighet - bolig: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Lovlighet - garasje: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kommentar: Dør mellom bod og garasje er ikke beskrevet på tegningen. Brannceller: Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Ja. Kommentar: Garasjen er ikke brannsikret. Det er krav til brannsikring av garasje med bruttoareal på over 50m² og her foreligger det dermed en mangel. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, datert 31.05.24 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Iht. til opplysninger fra el-verket er det ikke foretatt noen besiktigelse av det elektriske anlegget, følgelig er heller ikke kjent om det foreligger pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. El-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

    Innbo og løsøre
    Ventilasjon er via balansert ventilasjonsanlegg. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer. Varmtvannsbereder på ca. 300 liter er plassert i teknisk rom. Komfyrvakt er montert i kjøkkenet. Boligen har sentralstøvsugeranlegg. Det er avløp til minirenseanlegg som er et felles anlegg for to boligeiendommer. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Det er parkering i en stor, frittstående garasje og på steinbelagt gårdsplass. Garasjen har betonggulv, downlights i himling, gangdører og en stor, hvit leddport i metall med motorisert åpner. I tilknytning til garasjen er det to boder. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    6 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,00))   187 890,- (Omkostninger totalt)   6 937 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  • Oppvarming
    Eneboligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i begge etasjer, unntatt på teknisk rom i første og garderoberom i andre. I tillegg er det en klebersteinsovn i stuen i første etasje. Det er nedstøpt vannrør i betonggulvet i første etasje for mulig fremtidig etablering av vannbårent gulvvarmeanlegg.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    18647

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Av dette utgjør kr 5 020 eiendomsskatten inneværende år.

    Info formuesverdi
    Opplysninger hentet fra skatteetatens boligkalkulator: Formuesverdi primærbolig 2023: kr. 1 216 908. Formuesverdi sekundærbolig 2023: kr. 4 867 631.

    Andre utgifter
    Strøm, forsikring, tv/internett, evt. kostnader vedr. veivedlikehold og felles minirenseanlegg, mm.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3226/211/73: 10.01.2007 - Dokumentnr: 120518 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3226 Gnr:211 Bnr:1 01.01.2020 - Dokumentnr: 1604550 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:211 Bnr:73 01.01.2024 - Dokumentnr: 182517 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3026 Gnr:211 Bnr:73

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 07.12.2012.

    Vei, vann og avløp
    Adkomstvei: Privat veitilknytning. Det må påregnes kostnader for veivedlikehold, snømåking mm. Tilknytning vann: Offentlig tilknytning via private stikkledninger. Iht. eier. Tilknytning avløp: Tilknyttet privat avløpsanlegg med minirenseanlegg. Det er felles minirenseanlegg for denne og for naboeiendommen. Fra komm.: Eiendommen er tilknyttet kommunal vannforsyning via privat stikkledning, men er ikke tilknyttet kommunalt avløpsnett. Eiendommen er tilknyttet et privat felles minirenseanlegg for avløpsvann med naboeiendommen. Tømming av slam vil bli foretatt en gang per år gjennom kommunal ordning og blir belastet gjennom kommunalt gebyr.

    Regulerings- og arealplanner
    Uregulert. Tomta er avsatt til LNF-formål i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    6 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,00))   187 890,- (Omkostninger totalt)   6 937 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

    Omk. kjøper beløp
    187890

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr 23 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 37 500,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring, sikringsobligasjon, mm. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev