aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Rugsvingen 1.
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Rugsvingen 1.

AURSKOG Rugsvingen 1

Innbydende 3-roms selveier fra 2019 i 1. etasje. Peisovn, carport, 2 uteplasser og gode solforhold.

 • kr 3 090 000
 • BRA 71 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 090 000
 • Omkostningerkr 89 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 211 199
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom2
 • ArealP-rom 60 m²
 • Felleskostnaderkr 1 170
 • Tomt98.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 090 000,- (Prisantydning) 31 907,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 048,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00))   91 090,- (Omkostninger totalt)   3 212 997,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Velkommen til Rugsvingen 1 ? en innbydende 3-roms selveierleilighet i et nyere og barnevennlig boligfelt. Leiligheten ligger i første etasje av en horisontaldelt tomannsbolig og har god standard fra 2019 med TG0 på nesten alle punkter. Varme sommerdager kan nytes på to egne uteplasser, hvor den ene består av en inngjerdet hage med inntrukket terrasse på ca. 15 kvm. Det medfølger parkeringsplass i felles carport. Leiligheten har en koselig stue med peisovn som varmer godt på kjølige dager. Det er bred åpning mot kjøkkenet, som har spiseplass og innredning med integrerte hvitevarer. Entreen og badet har gulvvarme, og sistnevnte er utstyrt med opplegg for vaskemaskin, bare for å nevne noe. Ett av to soverom har garderobeskap og det er for øvrig lagringsplass i en utebod på ca. 6 kvm.
Inne venter en romslig entré med flislagt gulv og hvitmalte vegger.

Rugsvingen 1, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 71 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 60 kvm Entré, kjøkken/stue, bad, 2 soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 11 kvm Boder, teknisk rom.  Tomt
  98.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger i et nyere og barnevennlig boligfelt med pene fellesområder. Det er blant annet asfalterte internveier, plenarealer, variert beplantning og lekeplass. Leiligheten har også to egne uteplasser; en hage mot nordøst og sørvest. Sistnevnte er gjerdet inn slik at små og firbente kan leke trygt, og har en inntrukket terrasse på ca. 15 kvm. Terrassen er overbygd og har belysning som setter stemningen gjennom kvelden.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et barnevennlig og meget sentralt boligområde på Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud og gode rekreasjonsområder. Legg gjerne turen til Speiderhytta, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburscafe. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. I nærområdet finnes det et flott Aurskog et flott golfanlegg med flere baner, driving range, treningsområder og restaurant. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Aurskog Senter har butikker, café, bank, apotek, frisør o.l. Det er eget helsesenter i 2. etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Aurskog sykehjem som ligger i underkant av 300 m fra boligen. Med bil fra tar det ca. 10 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 25 min til Lillestrøm og 45 min til Oslo lufthavn.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av leiligheter, villaer og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle og Bjørkelangen.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Aurskog sykehjem som ligger i underkant av 300 m fra boligen.

  Byggemåte
  Bygningen er en horisont delt to-mannsbolig over to plan oppført i trekonstruksjoner med stående og liggende trekledning, saltak konstruksjon tekket med betongtakstein og støpt plate på grunn. Tilliggende utvendig bod ved inngangsparti. Overbygget terrasseplatting i trekonstruksjoner med tilgang fra stue og hage.

  Innhold
  Kort fortalt - Innbydende 3-roms fra 2019. - Selveierleilighet i 1. etasje. - TG0 på nesten alle punkter. - Gjennomgående planløsning. - P-plass i felles carport. - To uteplasser, én m/terrasse. - Garderobeskap i entreen. - Koselig stue med peisovn. - Spiseplass på kjøkkenet. - Integrerte hvitevarer. - Bad m/vaskemaskinopplegg. - Gulvvarme på bad og i entré. - To soverom, ett m/garderobe. - Utebod på ca. 6 kvm. Entré Leiligheten har inngang fra et felles inngangsparti med terrasse, overbygg og belysning. Inne venter en romslig entré med flislagt gulv og hvitmalte vegger. Det er listefri overgang til himling med downlights. Entreen har garderobeskap og plass til skoskap, kommode eller lignende møblement. Det er verdt å merke seg at gulvet har varme som tørker raskt opp etter våte klær og sko. Stue Leiligheten har en koselig stue med peisovn som gjør det lille ekstra. Peisen har høy stålrørspipe som sørger for at varmen brer seg godt i rommet på kjølige dager. Stuen har bred åpning mot kjøkkenet, og parkettgulvet er lagt sømløst mellom rommene for et helhetlig inntrykk. Veggene er gråmalte og det er dør ut til terrassen. Kjøkken Kjøkkenet har også utgang, men til hagen mot nordøst. Innredningen er montert langs to vegger i L-form og har integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har også plass til spisebord. Skap og skuffer har hvite fronter, benkeplatene er i laminat og veggene over har flisimiterte plater. I benken er det nedfelt oppvaskkum, samt induksjonstopp med ventilator over. Resterende hvitevarer består av stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Lekkasjestopper og komfyrvakt er montert. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har et pent, flislagt bad med varme i gulvet og downlights i himling. Gulvflisene er grå, mens veggflisene er hvite. Innredningen består av et lyst skuffemøblement med heldekkende servant, og over er det speil med integrert belysning. Toalettet er vegghengt, dusjhjørnet har innfellbare dører i glass og det er opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Boligen har to gode soverom med vindu ut mot terrassen. Soverommene har parkettgulv og vegger malt i forskjellige farger for et mer personlig preg, og det største har hvite garderobeskap. Det er for øvrig lagringsplass i teknisk rom og i en utebod på ca. 6 kvm.

  Standard
  Tilstandsgrad 2 og 3: Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger. Lovlighet: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Nyere håndverkstjenester: Er det i følge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Kommentar: Byggeår 2019, fremvist dokumentasjon. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 22.09.21 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Iht. opplysninger fra Elvia er det ikke foretatt noen besiktigelse av det elektriske anlegget, følgelig foreligger heller ingen pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger parkeringsplass i felles carport, og for øvrig er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 090 000,- (Prisantydning) 31 907,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 048,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00))   91 090,- (Omkostninger totalt)   3 212 997,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming er hovedsakelig elektrisk, supplert med vedfyring. Det er panelovner på soverommene, varmekabler i entré og på bad, samt peisovn i stuen. Varmtvann er fra en 200 liters Oso supersmart bereder, plassert i teknisk rom sammen med sikringsskapet. Det er lekkasjestopper med trådløse sensorer i kjøkkenbenk, på bad og teknisk rom. Ventilasjonen er balansert.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  15823

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Av dette utgjør kr 2 660 eiendomsskatten inneværende år.

  Info formuesverdi
  Opplysninger hentet fra skatteetatens boligkalkulator: Formuesverdi primærbolig 2022: kr. 761 993. Formuesverdi sekundærbolig 2022: kr. 2 895 573.

  Andre utgifter
  Fellesutgifter, strøm, forsikring, tv/internett mm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  1170

  Felleskostnader inkluderer
  Følgende inngår i de månedlige fellesutgiftene: Drift/vedlikehold, forsikringer, energi/fyring, revisjon, forr.førsel mm.

  Andel fellesgjeld
  31907

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  17960

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslagets samlede fellesgjeld er i følge regnskap pr. 12.03.2021: Lånenummer: OBOS01-98207877158 A Annuitetslån: 12 terminer per år. Rentesats per juli 2023: 6,9% Restløpetid: 22 år og 11 mnd. Saldo per juli 2023: 1 820 731 Andel av saldo: 32 000 pr. 01.07.2023 Annuitetslån med flytende rente.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/192/862/36: 05.07.2019 - Dokumentnr: 785468 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening 21.05.2019 - Dokumentnr: 571691 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 36 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 65/3754

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst. Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning. Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Iht. vedtektene har en seksjonseier rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 090 000,- (Prisantydning) 31 907,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 048,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,00))   91 090,- (Omkostninger totalt)   3 212 997,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  89292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,55% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr 22 500,- samt visninger pr. stk. kr 2 500,- med repr. fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  47 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 33 500,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring, sikringsobligasjon, mm. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr 25 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev