aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Rugsvingen 20 ? en 4-roms selveierleilighet i andre etasje på en horisontaldelt tomannsbolig.
Velkommen til Rugsvingen 20 ? en 4-roms selveierleilighet i andre etasje på en horisontaldelt tomannsbolig.

AURSKOG Rugsvingen 20

Moderne 4-roms endeleilighet fra 2020 med vestvendt veranda og parkering i carport. Peisovn og balansert ventilasjon.

 • kr 3 550 000
 • BRA 96 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 550 000
 • Omkostningerkr 101 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 695 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 85 m²
 • Felleskostnaderkr 1 620
 • Tomt9 650 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,00))   101 792,- (Omkostninger totalt)   3 651 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Rugsvingen 20 er en lys, moderne 4-roms selveierleilighet fra 2020, i andre etasje på en horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten har pene, lyse overflater, parkett på gulvene og åpen planløsning. Fra stuen er det utgang til en delvis overbygd veranda på ca. 9 kvm, med belysning, strømuttak og markise. Det medfølger parkering i carportanlegg. Kort fortalt - 4-roms selveierleilighet. - Horisontaldelt tomannsbolig. - Andre etasje, fint utsyn. - Vestvendt med mye sol. - Dels overbygd veranda. - Parkering i carportanlegg. - Romslig entré m/downlights. - Stue med peisovn. - Kjøkken med spiseplass. - Integrerte hvitevarer. - Romslig, delikat bad. - Tre soverom med klesskap. - Innvendig og utvendig bod. - Balansert ventilasjonsanlegg.
I stuen er det stort vindu og balkongdør med plissegardiner, samt peisovn og panelovn.

Rugsvingen 20, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet 2.etasje
  Bruksareal
  2. etasje: 96 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 85 kvm Entré, soverom, soverom 2, soverom 3, Bad og stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  2. etasje: 11 kvm Bod og bod utvendig.  Tomt
  9650m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har en delvis overbygd veranda på ca. 9 kvm, med vestvendt orientering og utsyn over boligfeltet. Verandaen har adkomst fra stuen og er utstyrt med både belysning og strømuttak. Det er gode solforhold, og en markise er montert i takutstikk. Sameiet har asfalterte internveier, grøntareal med plen og beplantninger, samt felles uteplass med benker og sandkasse.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Nærområdet har vakker natur og en rekke merkede turstier og skiløyper. Legg gjerne turen til Speiderhytta, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponniridning og stabburskafe. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytebaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Ønsker du ytterligere tilbud er det kort gangavstand til Aurskog Senter, som har et fint utvalg butikker, café, bank, apotek, frisør for å nevne noe. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde med buss eller bil og byr på shoppingsenter og de fleste bymessige fasiliteter. Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Aurskog sykehjem, som ligger ca. 8 min unna. Med bil fra Aursmoen tar det ca. 12 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 28 min til Lillestrøm, 33 min til Strømmen og 48 min til Oslo lufthavn. Fra leiligheten er det gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Iflg. tilstandsrapport foretatt 12.07.2023 av Henning Fagersand: Se forøvrig tilstandsrapport for mer informasjon. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i denne samt selgers egenerklæring før visning og gjør oppmerksom på anmerkninger fra takstmann med tilstandsgrad 2 (TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak). I tilstandsrapporten er følgende bemerket med tilstandsgrad 2 (avvik som kan kreve tiltak): - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Etasjeskille med trebjelkelag. Ved stikkprøvemålinger ble det registrert mindre skjevheter på gulv, ca. 5 mm på soverom og ca. 8 mm på kjøkken. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er registrert glippe på opptil 6 mm under gulvlist enkelte steder på soverom. Noe svikt i bjelkelag i entre og soverom. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Det anbefales at det blir foretatt ny vurdering av glippe under gulvlister når møbler, garderobeskap er fjernet og eventuelt kontakte husleverandør eller justere lister.

  Innhold
  Rugsvingen 20 er en lys, moderne 4-roms selveierleilighet fra 2020, i andre etasje på en horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten har pene, lyse overflater, parkett på gulvene og åpen planløsning. Fra stuen er det utgang til en delvis overbygd veranda på ca. 9 kvm, med belysning, strømuttak og markise. Det medfølger parkering i carportanlegg. Leiligheten har stue med peisovn og et stilig, åpent kjøkken med hvit, glatt innredning og integrerte hvitevarer. Foran ett av kjøkkenvinduene er det plass til spisebord. Badet er stort og delikat med bra skapplass. Videre har leiligheten entré og tre fine soverom med garderobeskap, hvor to av soverommene har adkomst via skyvedør. Det er bra med lagringsplass i bod ved entreen og en bod ved inngangspartiet. Velkommen til visning! Kort fortalt - 4-roms selveierleilighet. - Horisontaldelt tomannsbolig. - Andre etasje, fint utsyn. - Vestvendt med mye sol. - Dels overbygd veranda. - Parkering i carportanlegg. - Romslig entré m/downlights. - Stue med peisovn. - Kjøkken med spiseplass. - Integrerte hvitevarer. - Romslig, delikat bad. - Tre soverom med klesskap. - Innvendig og utvendig bod. - Balansert ventilasjonsanlegg. Planløsning 2. etasje: Entré/gang, bod, 3 soverom, bad/wc/vaskerom, stue og kjøkken. Annet: Utvendig bod ved inngangspartiet.

  Standard
  Entré Leiligheten har felles inngangsparti i andre etasje med leiligheten i nabobygget. Entreen er åpen og romslig med downlights i himling og parkett på gulvet. Det er dobbelt garderobeskap til yttertøy, og ellers god plass til kommode eller lignende. Like innenfor entreen er det adkomst til bod. Stue Stuen og kjøkkenet har åpen løsning, men ligger samtidig i hver sin del av rommet. Stuen har utgang til verandaen, og på både verandadøren og et stort vindu er det plissegardin. Gulvet har parkett, veggene er lysmalte og himlingen er slett med profilert listverk. Rommet har god oppvarming med panelovn og peisovn. Kjøkken Kjøkkenet har en hvit, glatt innredning i L-form langs to vegger, som gir god plass til et større spisebord foran et vindu. Innredningen har grå laminatbenkeplater, hvor oppvaskkummen er nedfelt i benk under et vindu med fin, landlig utsikt. Skap og skuffer har diskre håndtak, og over kjøkkenbenken er det mosaikkfliser med fint fargespill. Samtlige hvitevarer er integrert, og fra ventilatoren er det avtrekk via det balanserte ventilasjonsanlegget. Øvrige hvitevarer består av stekeovn og kjøl/frys i høyskap, oppvaskmaskin og nedfelt induksjonstopp. Sikkerheten er ivaretatt med både komfyrvakt og vannstoppsystem. I kjøkkensonen er det downlights i himling. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har et stort bad med sorte gulvfliser, hvite veggfliser og slett himling med downlights. Badet har et rett dusjhjørne med innfellbare glassdører, samt garnityr med både hånddusj og regnfallsdusj. Toalett og baderomsinnredning er vegghengt. Baderomsinnredningen består av et hvitt skap med to skuffefronter og heldekkende servant, speil med integrert sidelys og to høyskap. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel ved siden av. I himling er det ventil med avtrekk via ventilasjonsanlegget. Soverom og garderobe Leiligheten har tre soverom som alle har parkett, lysmalte overflater og garderobeskap med hvite dører. Inn til to av soverommene er det skyvedører fra entreen, og begge ligger østvendt med landlig utsikt. Leiligheten har bra med lagringsplass i to boder. Den ene ligger ved entreen og den andre like utenfor ytterdøren.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten har parkering i felles carportanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Ventilasjonen er balansert, sikringsskapet har jordfeilautomater og varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Røykvarslere er tilkoblet alarmanlegg. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,00))   101 792,- (Omkostninger totalt)   3 651 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming med vedfyring, varmekabler på bad, samt panelovner.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  17170

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Opplysninger iflg. Aurskog-Høland kommune.

  Info om eiendomsskatt
  Opplysninger iflg. Aurskog-Høland kommune.

  Formuesverdi primær
  975137

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3705522

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysninger iflg. Skatteetaten sin kalkulator.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  90/3754

  Felleskostnader pr. mnd
  1620

  Felleskostnader inkluderer
  Inkluderer renter og avdrag på lån, forretningsfører, drift og vedlikehold og forsikring.

  Andel fellesgjeld
  44000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  24868

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslagets samlede fellesgjeld er i følge regnskap pr. 12.03.2021: Lånenummer: OBOS01-98207877158 A Annuitetslån: 12 terminer per år. Rentesats per juli 2023: 6,9% Restløpetid: 22 år og 11 mnd. Saldo per juli 2023: 1 820 731 Andel av saldo: 32 000 pr. 01.07.2023 Annuitetslån med flytende rente.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/192/862/29: 03.07.2020 - Dokumentnr: 2693606 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening 21.05.2019 - Dokumentnr: 571691 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 29 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 90/3754

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest datert 25.06.2020.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst. Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning. Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Iht. vedtektene har en seksjonseier rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,00))   101 792,- (Omkostninger totalt)   3 651 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  101792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørs-/tilretteleggingsgebyr kr  22 500,- og visninger kr 2 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 30 000,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger, markedsføring, sikringsobligasjon, foto. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2 500,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Gisle Spidsberg

Megler

Gisle Spidsberg

90 29 55 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev