aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendom har gleden av å ønske velkommen til Rugsvingen 5!

Aurskog Rugsvingen 5

Lys og moderne 3-roms selveier fra 2019 med carport og stor, solrik veranda. Stue med peisovn. Sentralt og barnevennlig.

 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER86 692
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 119 383
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 019
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 60 m²
 • ANDEL FELLESGJELD32 691
 • FELLESKOST./MND1 170
 • TOMT9 650 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 000 000,- (Prisantydning)
  32 691,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 032 691,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  74 550,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  86 692,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 119 383,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Dette er en lys og moderne 3-roms selveierleilighet med plassering i byggets andre etasje. Leiligheten har carport og en solrik, overbygd veranda på ca. 14 kvm. Verandaen har god plass til sittegruppe og grill, og er et supert sted å tilbringe varme dager.

Beliggenheten er sentral og barnevennlig, og felles tomt har både lekeplass og sittebenker - her er alt tilrettelagt for et godt naboskap.

Leiligheten var ny i 2019 og innvendige overflater ble nylig malt i en dus grønnfarge. Stuen har en flott peisovn som varmer godt på kalde dager, og det er plass til spisebord i åpen løsning med kjøkkenet. Kjøkkenet er smakfullt og har integrerte hvitevarer. Badet er flislagt, har gulvvarme og opplegg for vaskesøyle. Leilighetens to soverom har garderobeskap og det er lagringsplass i en disponibel bod.

Planløsning
2. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og teknisk bod.
Annet: Disponibel bod.

Rugsvingen 5, Viken

 • Kort fortalt

  - Lys og moderne 3-roms.
  - Selveierleilighet i andre etasje.
  - Gjennomgående planløsning.
  - Parkeringsplass i carport.
  - Solrik veranda på ca. 14 kvm.
  - Innvendige overflater nylig malt.
  - Downlights i entré, kjøkken og bad.
  - Kjøkken med integrerte hvitevarer.
  - Stue med flott peisovn.
  - Flislagt bad med gulvvarme.
  - Opplegg for vaskesøyle på bad.
  - To soverom med garderobeskap.
  - Teknisk rom og disponibel bod.
  - Sikringsskap med automatsikringer.

  Entré
  Leiligheten ligger i andre etasje og har et pent, overbygd inngangsparti med belysning. Inn i leiligheten ønskes du velkommen til en lys entré som gir et godt førsteinntrykk. Entreen har parkettgulv og veggene ble nylig malt i en dus grønnfarge. Det er montert klesoppheng, og entreen har plass til skoskap eller lignende.

  Stue
  Leiligheten har en tiltalende stue med stor vindusflate og dør ut til verandaen hvor solen kan nytes fullt ut. Rommets utforming skaper en naturlig sofasone, samt spisesone i åpen løsning til kjøkkenet. Mellom sonene er det en flott peisovn med flammebilde som kan ses fra alle vinkler i rommet - en god varmekilde og fin stemningsskaper. Stuen har parkettgulv og vegger malt i samme koselige farge som entreen.

  Kjøkken
  Leiligheten har et smakfullt kjøkken med lekker innredning og to vinduer som gir godt lysinnslipp. Veggene er malt grønne og i himlingen er det downlights. Innredningen er montert langs to vegger, har trefolierte fronter og laminatbenkeplater.

  I benken er det underlimt oppvaskkum i kompositt og nedfelt koketopp. Over koketoppen er det ventilator, og videre har kjøkkenet integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Lekkasjestopper og benkebelysning er montert.

  Bad/wc/vaskerom
  Leiligheten har et lyst og innbydende bad med varme i gulvet og downlights i himling. Badet har grå gulvfliser og hvite veggfliser. Baderomsinnredningen består av et skuffemøblement med trefolierte fronter og heldekkende servant. Over er det speil med integrert belysning, og ved siden av innredningen er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. Videre har badet vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to fine soverom med parkettgulv og slette, lysmalte vegger. Begge soverommene har garderobeskap, hvor det største soverommet har to doble. Leiligheten har lagringsplass i et teknisk rom og i en disponibel bod på ca. 5 kvm.
 • Eiendommen ligger i et barnevennlig og meget sentralt boligområde på Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud og gode rekreasjonsområder.

  Legg gjerne turen til Speiderhytta, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburscafe. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype.

  I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. I nærområdet finnes det et flott Aurskog et flott golfanlegg med flere baner, driving range, treningsområder og restaurant. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger.

  På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Aurskog Senter har butikker, café, bank, apotek, frisør o.l. Det er eget helsesenter i 2. etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Aurskog sykehjem som ligger i underkant av 300 m fra boligen. Med bil fra tar det ca. 16 min til Bjørkelangen, 22 min til Fetsund, 28 min til Lillestrøm og 48 min til Oslo lufthavn.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle og Bjørkelangen.
 • Området består hovedsakelig av leiligheter, villaer og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Boligprodusenten Block Watne. Boder og carporter i fellesareal. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Brannklassifisert ytterdør i tre. Verandadør i tre med 3-lags isolerglass. Delvis overbygget veranda i trekonstruksjoner med tilgang fra stue.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom: Sanitærutstyr og innredning består av dusjhjørne med hengslet glassdører og garnityr, veggheng toalett med utløp, heldekkende servant med skuffer under, speil og opplegg for vaskemaskin.
  Vurdering av avvik: De er registrert at toalett ikke er festet tilfredsstillende.
  Tiltak: Løst klosett må festes.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Innvendig > Overflater: På gulv er det parkett, vegger og himlinger har malte palter.
  Vurdering av avvik: Det er avvik: Eier holder på og maler vegger i entre. Enkelte merker og noe bruksslitasje.
  Tiltak: Eier skal ferdigstille før salg.

  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Bjelkelag i tre, iht. leverandørens beskrivelse.
  Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er registrert noe svikt i deler av entre, her er det også mindre skjevheter. (ca. 10 mm på 2 m)
  Tiltak: Det er ikke behov for tiltak.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom: Fliser på gulv med gulvvarme. Det er målt ca. 1:50 fall i dusjsone og ca. 1:100 på øvrig gulv.
  Vurdering av avvik: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Det er registrert bom (hulrom under flis) i en hjørneflis dusjsone.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Bør følges med på og skiftes hvis den løsner.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 23.08.22 av Henning Fagersand. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

  Diverse:
  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2020, uten pålegg om forbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • 2.et.: 65 kvm Bra
  Av dette utgjør 5 kvm sekundærareal - teknisk rom.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom.

  Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
  Nyere håndverkstjenester: Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja. Byggeår 2019 med dokumentasjon.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten har elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad og panelovner i øvrige rom. I stuen er det peisovn. En 200 liters varmtvannsbereder er plassert i teknisk rom. Ventilasjonen er balansert og leiligheten har sikringsskap med automatsikringer.
 • Leiligheten har utgang fra stuen til en solrik, overbygd veranda på ca. 14 kvm – et herlig uterom med plass til sittegruppe og grill. Belysning gjør det hyggelig å sitte ute langt inn i sene kveldstimer. Verandaen har dekke av terrassebord og rekkverk i liggende konstruksjon. Byggets utforming gjør verandaen til en lun og skjermet plass.

  Felles tomteområde er pent opparbeidet med asfalterte internveier, gressplen og beplantning. Det er også etablert plass med huskestativ og sittebenker, noe som skaper økt trivsel blant både små og store beboere.

  Det er igangsatt planarbeid på tomta med gårdsnummer 192 og bruksnummer 10, 929, 930 mfl. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/
 • Det medfølger egen carportplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Adkomstvei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.
  Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning.
  Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)
 • Eierseksjonen hører til Sameiet Rugsvingen. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse, men sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.
 • Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
 • Tryg Forsikring
  Polisenummer: 7159382
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • 1 170 pr. mnd. Følgende inngår i de månedlige fellesutgiftene:Drift/vedlikehold, forsikringer, energi/fyring, revisjon, forr.førsel mm.
 • Andel fellesgjeld kr 32 691,- pr. 31.12.21.
  Andel fellesformue kr 13 346,- pr. 31.12.21.
 • Borettslagets samlede fellesgjeld er i følge regnskap pr. 12.03.2021:

  Lånenummer: OBOS01-98207877158 A
  Annuitetslån: 12 terminer per år.
  Rentesats per august 2022: 5,0%
  Restløpetid: 22 år og 11 mnd.
  Saldo per august 2022: 1 856 865
  Andel av saldo: 33 000 pr. 01.08.2022
  Annuitetslån med flytende rente.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 14 187 pr. år
  Av dette utgjør kr. 2 278 eiendomsskatten i 2022.
 • Fellesutgifter, komm. avgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikring, tv/internett mm.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Iht. vedtektene har en seksjonseier rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn.Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  2019/785842-2/200 Bestemmelse om medlemskap
  i velforening/huseierforening
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 192 Bnr. 862 Snr. 39 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,65% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr. 18 900,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede.. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 49 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 31.750,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, marekdsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Irene Nærdal
Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev