aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til en ny og flott 3-roms leilighet i Aurkvartalet
Velkommen til en ny og flott 3-roms leilighet i Aurkvartalet

AURSKOG Senterveien 2

Delikat og ny 3-roms leilighet i 5. etasje med flott utsikt, innglasset balkong, garasje og heis. Lave fyringskostnader!

 • kr 5 130 000
 • BRA 84 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 130 000
 • Omkostningerkr 14 342
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 144 342
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom2
 • ArealP-rom 81.3 m²
 • Felleskostnaderkr 4 011
 • Tomt3 517.7 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 130 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 000 (Innskuddskapital til sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 3 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 120 000,-)) 14 342,- (Omkostninger totalt)   5 144 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning fra utbygger - mindre avvik kan forekomme
Flott 3-roms leilighet i 5. etasje i Aurkvartalet. Her bor man midt i Aurskog sentrum med gangavstand til alt du trenger i hverdagen som bl.a butikker, servicetilbud, kafé, busstopp, m.m. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og danner et sosialt allrom med god plass til sofagruppe og spisestue. Kjøkkeninnredningen er i u-form med en smart barløsning og integrerte hvitevarer. Rommet har godt med vindusflater som sørger for fin utsikt og masse dagslys, og det er utgang til en innglasset balkong på ca. 10 kvm. Badet har fliser i en lun gråfarge med gulvvarme. Leiligheten har to fine soverom, og hovedsoverommet har eget walk-in-closet. I gangen er det plass til garderobeløsning, og ekstra lagringsplass finnes i innvendig bod og sportsbod på ca 5 kvm. Leiligheten disponerer garasjeplass.
Det er langstrakt utsikt fra balkongen

Senterveien 2, Akershus

 • Tomt
  3517.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har en innglasset balkong på ca. 10 kvm, og den høye beliggenheten i bygget sørger for langstrakt, flott utsikt. Det er fin plass til utemøblement og innglassingen gir bruksmuligheter selv i litt ruskevær. Fellesområdet er pent opparbeidet med internveier/gangveier, område for lek og opphold, grøntområder, gjesteparkering og område for renovasjon. Alt utomhus/fellesarealer utenom næringsseksjoner/areal er sameiets fellesareal som vedlikeholdes og driftes av sameiet. Hver seksjon har tinglyst bruksrett av fellesareal. Det henvises til utkast av vedtekter for ytterligere informasjon.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et meget sentralt område på Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud og gode rekreasjonsområder. Legg gjerne turen til Tevsjøen, Mangenskogen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburscafe. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range, treningsområder - restaurant og pub. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Aurskog, Coop og Rema 1000 Aurskog. Aurskog Senter har butikker, café, bank, apotek, frisør med mer. Det er også eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Aursmoen, som ligger rett utenfor eiendommen. Med bil fra Aurskog tar det ca. 10 min til Bjørkelangen, 15 min til Fetsund, 20 min til Lillestrøm og 45 min til Oslo lufthavn.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av leiligheter, villaer og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Se salgsoppgaven for hele prosjektet inkludert leveransebeskrivelse fra utbygger. Utdrag fra utbyggers salgsoppgave for prosjektet: Bygningens konstruksjon er utført i en kombinasjon av betong, stål og treverk. Alle konstruksjoner tilfredsstiller krav til brannsikkerhet og lyd. Terrasser med tremmegulv. Rekkverk i glass og aluminium/stål. Det er eget balansert ventilasjonsanlegg i leiligheten. Avtrekk i alle våtrom og kjøkken. Tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom).

  Innhold
  5. etasje: Entré/gang, 2 soverom, walk-in-closet, bod, bad og stue/kjøkken. Innglasset balkong på ca. 10 kvm. Annet: Garasjeplass og sportsbod på ca. 5 kvm i felles garasjekjeller.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten disponerer 1 parkeringsplass i garasjekjelleren. Det er lagt opp infrastruktur til elbil-lading i garasjekjelleren. Sameiet har knyttet seg til en leverandør for ladesystem for el-bil, og lader må bestilles/monteres gjennom denne leverandøren.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 130 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 000 (Innskuddskapital til sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 3 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 120 000,-)) 14 342,- (Omkostninger totalt)   5 144 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med viftekonvektor. Konvektoren driftes av vannbåren varme fra en felles el-/fyringskjele plassert i teknisk rom. Varmekabler i baderomsgulv.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter faktureres direkte fra Aurskog-Høland kommune. Avgiftene beregnes og fastsettes av kommunen. Ikke fastsatt p.t.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen. Ikke fastsatt p.t.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  84/5435

  Felleskostnader pr. mnd
  4011

  Felleskostnader inkluderer
  Fordeling: Felleskostnader kr. 3211,- Kabel-TV/Internett kr. 650,- Parkering/garasje kr. 150,-

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og eventuelle husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/192/153/48: 21.01.1955 - Dokumentnr: 190 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3026 Gnr:192 Bnr:153 Gjelder denne registerenheten med flere 22.09.2023 - Dokumentnr: 1037724 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS Org.nr: 981 129 792 Gjelder denne registerenheten med flere 07.08.2023 - Dokumentnr: 835957 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 48 Formål: Bolig Sameiebrøk: 84/5435

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 04.10.2023.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 18.10.2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 130 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 000 (Innskuddskapital til sameiet) 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 3 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 120 000,-)) 14 342,- (Omkostninger totalt)   5 144 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  14342

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 50.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Dette omfatter blant annet markedsføring. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev