aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere denne velholdte hytta som ligger på Ulviken Hyttefelt.
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere denne velholdte hytta som ligger på Ulviken Hyttefelt.

AURSKOG Ulviken hyttefelt 24

Koselig og velholdt hytte med usjenert beliggenhet. 2 solrike terrasser, anneks og 2 uthus. Båtplass ved Ulviksjøen.

 • kr 990 000
 • BRA 80 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 990 000
 • Omkostningerkr 41 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 031 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1970
 • Soverom3
 • ArealP-rom 53 m²
 • Tomt4 402 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,00))   41 792,- (Omkostninger totalt)   1 031 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning.
Ulviken hyttefelt 24 er en koselig, velholdt hytte med stor tomt på 4,4 mål. Eiendommen ligger ca. 300 m i luftlinje fra Ulviksjøen, hvor det medfølger båtfeste/båtplass. Her kan sommerdagene nytes i rolige omgivelser med bading, fisking og båtliv. Hytta ligger helt usjenert, omkranset av skog. I tillegg til hytta er det oppført to boder fra hhv. 2009 og 2007, samt et anneks fra 2001. Hytta har to innganger, en mot øst og en mot vest. Det er romslige terrasser utenfor med god plass til møbler. Inne har hytta en lys stue med vedovn og dels åpen løsning til kjøkken, tre soverom, et toalettrom og et sanitærrom. Hytta har innlagt strøm og er tilknyttet felles sommervann. Hytta har taktekking fra 2022, vinduer fra 2009, ytterdør fra 2010 og varmtvannsbereder fra 2022. Velkommen til visning!
Hytta har to store terrasser, den ene bygd inn i fjellet ved inngangssiden.

Ulviken hyttefelt 24, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 53 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 53 kvm 2 entréer, kjøkken, stue, sanitærrom, toalettrom, 3 soverom.

  Anneks
  Bruksareal
  1. etasje: 12 kvm Anneks.

  Bod nord
  Bruksareal
  1. etasje: 12 kvm Boder.

  Bod syd
  Bruksareal
  1. etasje: 3 kvm Bod. Bygningen består av 2 boder, dog har 1 bod lav takhøyde og ikke måleverdig areal.  Tomt
  4402m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er på 4402 kvm og ligger fint plassert på et veletablert hyttefelt ved Ulviksjøen. Fra hytta er det ca. 300 meter i luftlinje til sjøen med badeplasser og mulighet for fisking. Til eiendommen følger et båtfeste/båtplass, som gir muligheter for fine dager med båtliv. Tomten ligger usjenert til, omkranset av trær og skog, så det er godt med privatliv og umiddelbar nærhet til turområder. Tomten har fjellknauser i dagen, lyng, mose og noe plen rundt bygningsmassen. Hytta har to store terrasser, den ene bygd inn i fjellet ved inngangssiden og den andre mer høytliggende på motsatt side der terrenget skrår mot vest. Uteplassene har god plass til møbler og nyter godt av gode solforhold. Terrassen på oversiden er bygd inntil et anneks som ble oppført i 2001. Annekset er innredet med køyesenger, har innlagt strøm og er brukt som gjestehus. I tillegg er det oppført to romslige uteboder fra hhv. 2007 og 2009. Alle byggene har rødmalt kledning med blå staffasje. Hytta har opprinnelse fra 70-tallet, men er godt vedlikeholdt gjennom årene. I 2022 fikk den ny taktekking, mens vinduer og ytterdører ble byttet ut i 2009-2010.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger idyllisk og solrikt til ca. 10 km nordøst for Aursmoen, i Aurskog-Høland kommune. Hytta ligger ved Ulviksjøen (Floen) og til eiendommen følger et båtfeste/båtplass. Vannet er ypperlig for turer med båt, kano eller kajakk og har en meget god bestand av stor gjedde. Du kan også få abbor, mort og laue på kroken. I tillegg er det flotte bademuligheter. Skogsområdene rundt Ulviksjøen har en rekke små og store fiskevann og god tilgjengelighet med skogsbilveier. I området er det felles fiskekortordning som dekker rundt 300 vann, så her er det bare å snøre skoene og pakke fiskestanga. Det går blant annet vei med bom opp til Trevann, hvor en nydelig sti slynger seg mellom og over vannene. Her er krigsminner og en åpen gapahuk i vannkanten. Aurskog har også golfpark, og på Bjørkelangen åpnet en splitter ny svømmehall høsten 2018. For de minste er et besøk hos alpakkaene på Killingmo gård populært. Gården har kafé og arrangerer olabilløp og ponniridning. Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Rema 1000, Coop og Kiwi. Aurskog Senter har butikker, kafé, bank, apotek og frisør. På Bjørkelangen finnes det kjøpesenter og en hyggelig gåtgate. Töcksfors og Charlottenberg i Sverige ligger rundt en og en halv time unna og byr på hyggelig grensehandel i innholdsrike kjøpesentre. Området har kollektivtilbud via buss, og nærmeste busstopp er Aurskog Stasjon som ligger ca. 7,5 km fra eiendommen. Med bil tar det ca. 15 min til Aursmoen, 25 min til Bjørkelangen, 35 min til Fetsund, 40 min til Lillestrøm og ca en time til både Oslo sentrum og Oslo lufthavn.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og hyttebebyggelse.

  Offentlig kommunikasjon
  Området har kollektivtilbud via buss, og nærmeste busstopp er Aurskog Stasjon som ligger ca. 7,5 km fra eiendommen.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn av fjell. Bygningen er fundamentert delvis med grunnmur i lettklinkerblokker, delvis med blokker og delvis med understøtter av tre. Takkonstruksjon/taktekking: Saltakskonstruksjon av tre på hoveddel. Pulttakskonstruksjon av tre på tilbygd del. Taktekkingen er av taksteinsformede metall takplater. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har stående trebordkledning. Etasjeskiller: Gulv/etasjeskiller er av trebjelkelag.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja. Beskrivelse: Vannlekkasje i 2022 pga frost. 6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Beskrivelse Hadde fukt i taket på stua 2022. Byttet tak av fa Thygesen. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Elvia var på befaring i juni, og manglene ble utført av Hope p. Arbeid utført av Hope elektro, lillestrøm. 11.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja: 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse: Se ovenfor, kontroll av Elvia i juni. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Lekkasje i 2022, byttet hele taket. Arbeid utført av Thygesen aurskog. Tilleggskommentar fra selger: Halvpart av eiendommmen er dødsbo(Reidar), gjenlevende ektefelle har noe begrenset kunnskap om eiendommen. Egenerklæringsskjema er fylt ut etter beste evne.

  Innhold
  Ulviken hyttefelt 24 er en koselig, velholdt hytte med stor tomt på 4,4 mål. Eiendommen ligger ca. 300 m i luftlinje fra Ulviksjøen, hvor det medfølger båtfeste/båtplass. Her kan sommerdagene nytes i rolige omgivelser med bading, fisking og båtliv. Hytta ligger helt usjenert, omkranset av skog. I tillegg til hytta er det oppført to boder fra hhv. 2009 og 2007, samt et anneks fra 2001. Hytta har to innganger, en mot øst og en mot vest. Det er romslige terrasser utenfor med god plass til møbler. Inne har hytta en lys stue med vedovn og dels åpen løsning til kjøkken, tre soverom, et toalettrom og et sanitærrom. Hytta har innlagt strøm og er tilknyttet felles sommervann. Hytta har taktekking fra 2022, vinduer fra 2009, ytterdør fra 2010 og varmtvannsbereder fra 2022. Det er parkering på felles parkeringsplass og ca. 350 m fra hytta. Kort fortalt - Koselig og velholdt hytte. - Taktekking fra 2022. - Vinduer og dører fra 2009-2010. - Terrasser mot øst og vest. - Anneks og 2 uteboder. - Usjenert og solrik tomt. - Ca. 300 meter til Ulviksjøen. - Det medfølger båtplass/båtfeste. - To innganger til hytta. - Stue med hygge fra vedovn. - Kjøkken i dels åpen løsning. - Tre soverom i hytta. - Sengeplasser i annekset. - Toalettrom med forbrenningstoalett. - Sanitærrom med servantinnredning. - Hytta har innlagt sommervann. - Varmtvannsbereder fra 2022. Planløsning 1. etasje: 2 entreer, kjøkken, stue, 3 soverom, toalettrom og sanitærrom. Entré Hytta har to innganger, en hovedinngang fra østvendt terrasse og en inngang fra terrassen mot vest. Inngangen mot vest har en entré med dør inn til sanitærrom og toalettrom. Entreen har tregulv, vindu og overflater i lyst panel. Den andre entreen har samme overflater og er innredet med plassbygde, originale garderobeskap. Stue Stuen er romslig og lys med gode vindusflater og terrassedør mot vest. Ute på terrassen er det god plass til møbler, slik at dagene kan nytes til fulle. Stuen ligger dels åpen mot kjøkkenet og har god plass til både sofagruppe, tv-løsning og spisebord. Stuen har tregulv, paneloverflater og ekstra hygge fra en vedovn i hjørnet av rommet. Kjøkken Kjøkkenet ligger i en egen sone med spilevegg mot stuen. Innredningen er fra byggeår med takhøye skap, røde fronter og detaljer i brun finer. Det er brune fliser over benk med dobbel vaskekum og benkeplate i brun laminat. Kjøkkenet har ventilator over komfyrplassen, belysning over benken og plass til kjøleskap. Toalettrom og sanitærrom Hytta har et toalettrom med forbrenningstoalett og et sanitærrom vegg-i-vegg, innredet med servantinnredning, speil og belysning. Hytta har innlagt sommervann til sanitærrom og en nyere varmtvannsbereder fra 2022. Rommene har glatte, malte vegger og tregulv. Det er vindu i toalettrommet. Soverom og garderobe Hytta har tre soverom med plass til flere sengeplasser. I tillegg er det plass til køyesenger i annekset. Soverommene har tregulv og overflater i panel, likt som øvrige rom. Det er god plass til ulike garderobeløsninger i rommene. Hytta har ellers garderobeskap i entreen og rikelig med lagringsplass i de to utebodene på tomten.

  Standard
  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Utvendig > Nedløp og beslag: Takrenner, nedløp og beslag av metall. Vurdering av avvik: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Konsekvens/tiltak: Snøfangere må monteres for å tilfredsstille byggeårets krav. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Gulv/etasjeskiller er av trebjelkelag. Gulvkonstruksjoner er fra respektive byggeår. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er merkbare skjevheter på gulv i hytta. Det er stedvis vesentlige skjevheter som gir TG3. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring. Innvendig > Krypkjeller: Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegulv. Vurdering av avvik: Det er påvist synlig vann i krypkjeller eller synlige tegn på innsig av vann i krypkjeller. Det var synlig vann i krypkjeller på befaringen. Bjelkelaget har understøtter med trestolper mot grunn. Det er skiftet enkelte stolper nylig. Stolper som står mot fuktig grunn vil svekkes og skades over tid. Konsekvens/tiltak: Andre tiltak: Det bør lages drenering fra krypkjeller. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Dører: Entredør 1 er i malt formpresset utførelse med glassfelt med 2-lags glass prod. 2012. Entredør 2 er i malt trekonstruksjon med glassfelt med 2-lags glass, fra ca. 2010 iht. eier. Terrassedør er i malt trekonstruksjon med glassfelt med 2-lags glass prod. 2009. Vurdering av avvik: Det er påvist andre avvik Entredør 1 har en liten svelleskade i bunn av dørblad. Konsekvens/tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Utvendig > Terrasse på stuesiden: Terrasse i trekonstruksjon på punktfundamentering. Spaltegulv av tre og rekkverk i trekonstruksjon. Vurdering av avvik: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Konsekvens/tiltak: Rekkverkshøyde må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Åpninger i rekkverk må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. Utvendig > Terrasse på inngangssiden: Terrasse i trekonstruksjon antas på mark/punktfundamentering. Spaltegulv av tre. Lavt rekkverk av tre på deler av terrassen. Vurdering av avvik: Konstruksjonene har skjevheter. Konsekvens/tiltak: Lokal utbedring må utføres. Innvendig > Overflater: Gulv: Heltregulv. Vegger: Trepanel og malte plater. Himling: Trepanel. Gulv og overflater er hovedsaklig fra respektive byggeår med normal bruksslitasje. Toalettrom har nyere gulv og overflater. Vurdering av avvik: Det er avvik: Heltregulv har stedvis stor bruksslitasje. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Krav til standard vil være avgjørende for eventuelle tiltak. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Kjøkkeninnredning består av: Benkeskap og overskap med folierte skrog og laminerte slette fronter. Laminat benkeplate og oppvaskbenk av metall. Ventilator med avtrekk. Komfyr og kjøleskap. Vurdering av avvik: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Det er stedvis noe bruksmerker/slitasjemerker. Det er svelleskade i bunnplate på oppvaskbenk. Det er svikt/skade i bunnplate under varmtvannstank pga. dårlig understøtte. Konsekvens/tiltak: Det må påregnes lokal utbedring/utskiftning. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Varmtvannstanken er på ca. 30 liter, er fra 2022 og er plassert i kjøkkenbenk. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Varmtvannstank er tilkoblet med skjøteledning og stikkontakt som ikke er iht. forskrifter. Konsekvens/tiltak Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. Det bør etableres tilfredsstillende avrenning eller lekkasjesikring ved varmtvannstank. Tomteforhold > Drenering: Det er ingen drenering rundt hytta eller i krypkjeller. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det er ingen kjent drenering og det samler seg vann under ved nedbør. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Det bør lages drenering som leder overvann/regnvann bort fra krypkjeller. Tomteforhold > Terrengforhold: Tomten er skrånende ned mot vest. Vurdering av avvik: Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og muligheter for større vannansamlinger. Konsekvens/tiltak: Det bør foretas terrengjusteringer. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Utvendig avløpsrør er av plast og det er ikke avløpsanlegg på eiendommen. Gråvann går til grunn/terreng. Utvendig vannledning er av plast (PEL). Tilknyttet felles sommervann for hyttefeltet. Vurdering av avvik: Det er avvik: Det mangler avløpsanlegg iht. kommunale krav. Konsekvens/tiltak: Tiltak: Det må etableres avløpsanlegg i form av minirenseanlegg, septiktank eller lignende iht. kommunale krav. Kostnadsestimat er satt i forhold til å montere septiktank/tett tank for avløpet. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Ingen anmerkninger. Lovlighet- fritidsbolig: Iht. tilstandsrapporten foreligger det ikke tegninger. Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen de siste 5 år? Ja. Kommentar: Ny taktekking i 2022 - Utført av Thygesen AS iht. fremvist faktura. Skiftet varmtvannstank i 2022 - Utført av eier selv/familiemedlem. Utbedret gulv og vegg i tilbygd del etter vannlekkasje i 2022 - Utført av eier selv/familiemedlem. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 04.08.23 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Diverse: Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2023, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.

  Innbo og løsøre
  Ventilasjonen er naturlig med mekanisk avtrekk fra kjøkkenventilator. Varmtvannsbereder fra 2022 er på ca. 30 liter. Elanlegget har skru- og automatsikringer. Det ble foretatt kontroll og utbedring i 2023. Alt av innbo og løsøre medfølger hytta med unntak av personlige eiendeler. Det er også en robåt med årer som er plassert nede ved vannet, tilstanden på denne er uviss, da den ikke har vært i bruk på flere år. I tillegg medfølger litentraktor - det gjøres imidlertid oppmerksom at denne pt. ikke er kjørbar.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er felles parkeringsplass for hyttefeltet ved Ulviken vei, som ligger ca. 400 meter fra eiendommen og har adkomst via skogsti. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Alt av innbo og løsøre medfølger hytta med unntak av personlige eiendeler. Det er også en robåt med årer som er plassert nede ved vannet, tilstanden på denne er uviss, da den ikke har vært i bruk på flere år. I tillegg medfølger traktor - det gjøres imidlertid oppmerksom at denne pt. ikke er kjørbar. Hytta er tilknyttet sommervann for hyttefeltet. Det er tilkoblet vann til utekran, kjøkken og sanitærrom. Gråvann/avløpsvann fra hytta går til terreng/grunn. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,00))   41 792,- (Omkostninger totalt)   1 031 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Hytta varmes opp elektrisk med panelovner og har vedovn i stuen.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  2160

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Komm. avgifter består av hytterenovasjon og feier/tilsynsgebyr.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi kan/vil bli satt/innført i forbindelse med eierskiftet. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Strøm, forsikring, tv/internett mm.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3026/181/52: 13.04.1961 - Dokumentnr: 1076 - Bestemmelse om fiskerett Gjelder denne registerenheten med flere 13.07.1961 - Dokumentnr: 2238 - Bestemmelse om veg Gjelder denne registerenheten med flere 23.07.1963 - Dokumentnr: 2579 - Bestemmelse om fiskerett Bestemmelse om båt/bryggeplass Gjelder denne registerenheten med flere 26.10.1965 - Dokumentnr: 4300 - Bestemmelse om fiskerett Gjelder denne registerenheten med flere 26.10.1965 - Dokumentnr: 4300 - Bestemmelse om veg Gjelder denne registerenheten med flere 06.08.1973 - Dokumentnr: 4782 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3026 Gnr:181 Bnr:2 EIENDOMEN HAR TIDLIGERE HATT FESTENUMMER 20.01.1999 - Dokumentnr: 437 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0221 Gnr:181 Bnr:79 01.01.2020 - Dokumentnr: 314716 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0221 Gnr:181 Bnr:52 06.08.1973 - Dokumentnr: 4783 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3026 Gnr:181 Bnr:2 Bestemmelse om båt/bryggeplass Bestemmelse om fiskerett Bestemmelse om garasje/parkering Med flere bestemmelser

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Etter søk i kommunens tilgjengelige arkiver har de ikke funnet at det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningen. Det forekommer ofte at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppførte bygninger på eiendommer bestående av eldre bygg. Det kan være ulike årsaker til dette, som det i ettertid er vanskelig å gi noe konkret svar på. Ved endringen av plan- og bygningsloven, pbl., 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1. januar 1998. Se pbl. § 21-10, femte ledd. Dette betyr med andre ord at det ikke vil være mulig å få ordnet med ferdigattest for slike bygninger i ettertid.

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Det er felles parkeringsplass for hyttefeltet ved Ulviken vei. Det er ca. 400 meter med gange via vei og skogssti fra parkeringsplass og frem til eiendommen. Tilknytning vann: Privat vanntilknytning med felles sommervann for hyttefeltet. Det er tilkoblet utvendig vannkran og det er tilkoblet vann i hytta på kjøkken og på sanitærrom. Tilknytning avløp:Gråvann/avløpsvann fra hytta går til terreng/grunn. Dette er ikke godkjent avløpsløsning iht. kommunale krav.

  Regulerings- og arealplanner
  Uregulert. Tomta er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 24 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 990 000,00))   41 792,- (Omkostninger totalt)   1 031 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  41792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørshonorar kr 22 500,- samt visninger pr. stk. kr 2 500,- med repr. fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 32 000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring, sikringsobligasjon mm. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr 25 000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Elene Moseby Torre

Megler

Elene Moseby Torre

92 26 16 69

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev