aktiv-eiendomsmegling
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal og Sigbjørn Helland presenterer Mastrevikane 27D!
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal og Sigbjørn Helland presenterer Mastrevikane 27D!

AUSTRHEIM Mastrevikane 27 D H0201

Austrheim | Helt ny 3(4)-roms hjørneleilighet i toppetasje. Solrik balkong & formidabel sjøutsikt. Like v/ sjøkanten!

 • kr 3 490 000
 • BRA 84 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 17 192
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 507 192
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • ArealP-rom 79 m²
 • Felleskostnaderkr 1 200
 • Tomt2 641.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 4 150,- (Dokumentavgift )   17 192,- (Omkostninger totalt)   3 507 192,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Mastrevikane 27 D. En helt ny 3(4)-roms leilighet med høy standard, Leiligheten har en usjenert beliggenhet i byggets 3. etasje - hvor det er rikelig med lysinnslipp og gode solforhold.
 • Ny hjørneleilighet i toppetasje.
 • 2(3) soverom.
 • Høy standard.
 • Parkeringsplass.
 • Delikat bad med spotter.
 • Mulighet å leie båtplass
 • Solrik balkong på ca. 8,4m².
 • Usjenert og ubebodd. Eiendommen ligger nydelig plassert i selve skjærgården i Austrheim kommune. Området er landlig og familievennlig. Her er du omgitt av flotte turområder, sjø og natur slik at alt ligger til rette for en aktiv livsstil og gode oppvekstvilkår. Leiligheten inneholder: Entré, gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.
 • Mastrevikane 27 D H0201, Vestland

  • Arealbeskrivelse

   Bruksareal
   3. etasje: 84 kvm Entre(7,5m²), soverom 1 (11,7m²), soverom 2 (8,2m²), bod(5,7m²), stue/kjøkken(51,6m²).
   Primærrom
   3. etasje: 79 kvm Entre(7,5m²), soverom 1 (11,7m²), soverom 2 (8,2m²), stue/kjøkken(51,6m²),   Tomt
   2641.8m²

   Beskrivelse av tomt
   Fellestomt

   Beliggenhet
   Eiendommen ligger nydelig plassert i selve skjærgården i Austrheim kommune. Området er landlig og familievennlig. Her er du omgitt av flotteturområder, sjø og natur slik at alt ligger til rette for en aktiv livsstil og gode oppvekstvilkår. Fra eiendommen er det gangavstand til Mastrevik Torg med Coop Extra, apotek, bank, post og diverse butikker. Like ved siden av torget ligger også kommunehuset i Austrheim med offentlige tjenester. Barn og ungdom | I Mastrevik/Årås-området har man både barnehage, barne og ungdomsskole, samt videregående skole. Offentlig tilgjengelig ballbinge under 100m fra leiligheten. Alt ligger i gangavstand fra leiligheten. Videre ligger Austrheim idrettspark under 1 km fra tomten. Det går en gangvei opp til skole/idrettspark som gjør det trygt å sende barn avgårde alene. Idrettsparken består blant annet av Austrheimhallen, kunstgressbane for fotball og friidrettsanlegg med løpebaner med kunststoffdekke og sektorer for kast og hopp. Anlegget er åpent for alle. Her kan man også kontakt Austrheim IL hvis man er interessert i å delta i organiserte aktiviteter. For ungdommer kan også Austrheim ungdomsklubb nevnes. Klubben ønsker å tilby en møteplass for ungdom i Austrheim kommune med fokus på å utvikle vennskap og trivsel i et røyk og rusfritt miljø. Klubben har som mål å gi unge et variert og positivt fritidstilbud med klubbkvelder og gruppeaktiviteter. Følger man gruppen på Facebook så får man med seg de mange arrangementene som avholdes. Utgangspunktet for mange av aktivitetene, spesielt om sommeren, er blant annet på Mastrevik kai, rett nedenfor leiligheten. Kultur og aktiviteter | Austrheim kommune er på 56 km2 og består av fastland, øyer, holmer og skjær. Det finnes totalt 489 øyer, holmer og skjær i kommunen. Det finnes et mangfoldig utvalg av aktiviteter knyttet til Mastrevik og skjærgården her. Kun en liten kjøretur (ca. 5 min), evt. via en liten båttur, fra eiendommen finner man eksempelvis Kilstraumen Brygge. Her har man restaurant, marina og overnatting. Vertshuset har også mange samarbeidspartnere som leverer opplevelser i form av båttur/fisketur, sykkelturer, padleturer, tur med RIB, dykking m.m. Når det gjelder overnatting her så finnes det både hytter, leiligheter, rorbuer, samt rom i vertshuset til leie. Restauranten har for øvrig alle rettigheter til servering både ute og inne. Det er også mulig å leie lokaler til konfirmasjon, møter, kurs og andre arrangementer for bedrifter samt private. Kommunen for øvrig byr på mange kulturaktiviteter, enten det måtte være knyttet til idrett, kunst eller musikk. Annen hvert år arrangeres kulturprisen i Austrheim for å hedre og takke de som har gjort en verdifull innsats i lokalmiljøet innenfor frivillige lag og organisasjoner. Denne blir delt ut i forbindelse med kulturdagene i Austrheim som da også avholdes hvert annet år. Lag og organisasjoner kommer da sammen og lager til felles opplevelser for innbyggerne.

   Adkomst
   Fra Bergen følger man E39 helt til Knarvik. Der tar man av på FV57 og følger denne til Mongstad der veien går over i FV565. Man følger så FV565 frem til man kommer til Mastrevik. Der tar man av til venstre på FV420. Denne følger man et lite stykke til man ser tomten. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse.

   Byggemåte
   Prosjektet omhandler oppføring av 3 stk nybygg med 4 enheter i hvert bygg, totalt 12 leiligheter på tomten. Ferdig opparbeidet tomt planert med grus, jord og asfalt. Ringmur i betong. Byggene føres opp i tråd med dagens tekniske krav til byggverk, TEK17. Isolasjon i gulv mot terreng, i yttervegger og i tak loftsplan iht. energiberegning. Ferdig lagt tak med snøsikring i henhold til gjeldende regelverk. Royalimpregnert kledning. Vinduer og dører i henhold til tegningsunderlag. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er innhentet tilstandsrapport, da bygget er nylig oppført.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 3.etg: 84,7 kvm BRA / 79 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: Entre(7,5m²), soverom 1 (11,7m²), soverom 2 (8,2m²), stue/kjøkken(51,6m²) I tillegg medfølger en intern bod på ca.5,7m².

   Standard
   Innvendig | Stue: Praktisk og brukervennlig stue med mange vindusflater for rikelig med tilgang på naturlig dagslys. Soverom: Leilighetene har 2 soverom. Det er god størrelse på begge rommene og du har mulighet til å møblere med både seng, nattbord og garderobeløsning. Boder: Innvendig bod på 5,7m². Rommet er opprinnelig en bod, men benyttet som soverom. Bruksendring er ikke søkt om/gjennført, og rommet er således ikke godkjent som soverom. Gulv: Fra utbyggers side leveres Kährs eikeparkett i alle rom utenom bad, wc og entre/hall. Bad, wc og entre/hall leveres med fliser på gulv. Innvendige vegger og tak: Ferdigmalte gips plater på vegger, bortsett fra på bad. Bad leveres med fliser på vegg. Innvendig tak leveres med ferdigmalte takplater. Innvendig listing leveres med ferdigmalt listeverk og synlig spikerhull. Dører: Formpressede lett-dører i hehold til plantegning. Kjøkken: Kjøkken fra valgt kjøkkenleverandør til en verdi av kr. 60.000,- ferdig montert er inkludert i leveransen. Ventilator er inkludert. Hvitevarer er ikke inkludert. Bad: Alle leilighetene leveres med komplett sanitæranlegg. Baderom blir levert med baderomsmøbel fra valgt leverandør, 90x90 cm dusjvegg med dusjgarnityr, vegghengt toalett med inkasset sisterne. Vannbåren varme i gulv.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Mulighet for fiber. Opplegg for TV og internett er inkludert i prisen, samt komplett ringeanlegg.

   Parkering
   Parkering på terreng. Det legges opp til 16 parkeringsplasser hvor 1 er avsatt til handikappparkering. I sameievedtektene vil det medtas at hver leilighet får eksklusiv bruksrett til 1 stk parkeringsplass. Bruken av de resterende parkeringsplassene blir opp til sameiet å bestemme. Parkeringsplassene blir ikke seksjonert som tilleggsdeler til seksjonene.

   Diverse
   Som kjøper av leilighet i Mastreviktunet, har du også anledning til å leie/kjøpe båtplass i nærliggende båtmarina. Pris for leie av båtplass vil være ca. kr. 12.000,- (3,5 m), og kjøp av plass indikeres til ca. kr. 80.000,-. Det vil kunne etableres en ny båtmarina hvor man vil ha anledning til å kjøpe plass. Tidspunkt for oppføring av ny båtmarina er på nåværende tidspunkt uavklart. Båtplass for leie er tilgjengelig fra dags dato.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 4 150,- (Dokumentavgift )   17 192,- (Omkostninger totalt)   3 507 192,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   Vannbåren varme i gulv på bad. Via radiator eller konvektorovn ellers i leiligheten. Avtrekksvarmepumpe med innebygget varmtvannsbereder og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

   Energiklasse
   unknown

   Info energiklasse
   Dette prosjektet selges parallelt med detaljprosjektering. Hele bygget blir oppført i tråd med dagens krav. Leilighetene vil få energimerke B. Endelig energiattest vil foreligge og inngå som en del av sluttdokumentasjonen på innflyttingstidspunkt.

  • Kommunale avgifter
   11167

   Kommunale avgifter år
   2020

   Info kommunale avgifter
   Satsene er ikke fastsatt på nåværende tidspunkt. Stipulert basert på Austrheim kommune sine hjemmesider (merk: for 2020): Vann: 3.942,-. inkl. mva Avløp: 3.737 inkl. mva Renovasjon: 3.488,- inkl mva - tømminger hver 2 uke 140 l beholder m/biodunk Totalt: kr. 11.167,- inkl mva p.a.

   Info om eiendomsskatt
   Eiendomsskatten er enda ikke fastsatt, da boligen er nylig oppført.

   Info formuesverdi
   Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette. Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Sameiebrøk
   1/12

   Felleskostnader pr. mnd
   1200

   Felleskostnader inkluderer
   Fellesutgifter til drift og vedlikehold av fellesarealer blir sameiernes ansvar i fellesskap, i følge de enkelte sameiebrøker. Fellesutgifter som forsikring, strøm, mv fastsettes ved opprettingen av sameiet. Utover dette vil felleskostnader avhengige av hvilke tjenester sameiet ønsker å få utført i felles regi. Stipulerte felleskostander pr. måned er fra kr 750 - 1200. Det er likevel opp til sameiet å bestemme om man vil ha en høyere eller lavere månedssats. Sameiet blir opprettet med bistand av utbygger. Utbygger kaller inn til første sameiemøte og bistår med forslag til vedtekter m.m.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4632/142/216: 13.12.2012 - Dokumentnr: 1063211 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
   Knr:4632 Gnr:142 Bnr:9
   01.01.2020 - Dokumentnr: 182435 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1264 Gnr:142 Bnr:216
   05.10.2021 - Dokumentnr: 1235509 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 1
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 2
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 3
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 4
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 5
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 6
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 7
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 8
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 9
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 10
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 11
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 1/12
   Snr: 12
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 1/12
   Gjelder denne registerenheten med flere
   13.10.2020 - Dokumentnr: 3166310 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:4632 Gnr:142 Bnr:217


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Mellombels bruksløyve til heile tiltaket på gbnr. 142/216- Mastrevik Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp. 

   Regulerings- og arealplanner
   Gjeldende reguleringsplan: Detaljregulering Mastrevik bustad- og næringsområde gnr. 142, bnr. 9 m.fl. Planid: 12642008002. Reguleringsformål: Boligbebyggelse Plandokumenter kan leses hos megler. Det er igangsatt utarbeidelse av reguleringsplan i området, som kan berøre eiendommen. Ta kontakt med eiendomsmegler for mer informasjon knytt til dette forholdet.

   Adgang til utleie
   Leilighetene er selveiende, og kan fritt leies ut. Det må dog nevnes at det kan fastsettes vedtekter som regulerer dette forhold nærmere.

   Legalpant
   De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 4 150,- (Dokumentavgift )   17 192,- (Omkostninger totalt)   3 507 192,- (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   17192

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 45 000,- Grunnpakke: 19 900,- Oppgjørshonorar: 6 990,- Tilrettelegging: 14 990,- Visninger: 2 000,-

  Fabian Haukedal

  Megler

  Fabian Haukedal

  90 63 57 28

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev