aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ølnesetervegen 162!

Bagn Ølnesetervegen 162

Stilfull, nyoppført hytte med vakker beliggenhet i populært område, ca. 920 moh. 4 sov, 2 bad. Ca. 200 m fra løypenett.

 • 4 790 000
 • BRA 124 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING4 790 000
 • OMKOSTNINGER135 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 925 892
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 120 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 156 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  135 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 925 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Stue, kjøkken, hall, gang, to bad og to soverom.
Loftsetasje med stue og to soverom.

Overbygd inngangsparti og bod.
Stor terrasse.
I dette flotte område ligger Ølnesseter Hyttegrend og denne stilfulle, nyoppførte hytta.

Ølnesetervegen 162, Innlandet

 • Drømmer du om vakker natur, nydelig utsikt og en lekker, stilfull hytte? Ett sted hvor du kan nyte det "gode liv" fra det øyeblikket du kommer fram? Denne lekre eiendommen i Ølnesseter Hyttegrend gir deg mulighet til nettopp det! Den lar deg nyte solrike dager i klar frisk fjelluft, omgitt av flotte turmuligheter uansett årstid!

  Med sin solrike beliggenhet på en åpen og fri naturtomt, er dette et sted hvor hele familien ønsker å være. Store vindusflater, torv på taket, kjettingnedløp og vakre materialer kjennetegner denne stilrene hytta. Her er det rene, enkle linjer ute som inne, og med en helt ny hytte kan all tid brukes på aktiviteter ute i det fri, eller på hygge og avslapping inne i hytta.

  Hytta er lett tilgjengelig året rundt, har god planløsning og selvsagt alle fasiliteter. Her kan både store og små glede seg til gode stunder ute på den store terrassen hvor en virkelig kan nyte solen og den vide utsikten. Eller en kan kose seg inne i hytta hvor det er 1-stav Saga premium platinum oak på gulv i alle rom bortsett fra våtrom, hall og bod hvor det er pene, flislagte gulv. Lun gulvvarme i bla. hall, stue og kjøkken, samt stemningsfull bruk av downlights belysning, gir en hyggelig atmosfære i hytta som er åpen og sosial.

  I stua er det lyst og luftig med flotte vinduer fra gulv til tak. Dette gir en unik romfølelse og slipper naturen inn i rommet. Det er terrassedør i samme stil som vinduene. I stua er det også en stilfull peisovn med glassdør som gir lun og god varme.

  Fra stua er det åpent inn til kjøkken med lys og hyggelig spiseplass. Tenk å kunne nyte en god frokost i disse flotte omgivelsene! Kjøkkenet har lekker innredning fra Ikea med fronter i modell "Lerhyttan", samt benkeplate i laminat. Kjøkkeninnredningen har store, praktiske skuffer, pene overskap, hvorav to med glassdører, og integrerte hvitevarer med mørke fronter. Her er det integrert stekeovn, micro, oppvaskmaskin, kjøl/frys-skap, bred koketopp, og mekanisk avtrekksvifte med utblåsning gjennom yttervegg. To mindre vinduer mellom over- og underskap gjør rommet ekstra lyst og innbydende.

  Fra stua er det vakker trapp i massiv eik opp til hems med hyggelig loftstue. Dette gir to flotte oppholdsrom hvor familien kan samles, eller "dele seg litt" om noen ønsker å se på Tv, noen lese en spennende bok, eller barna vil leke litt. Loftstua har store vinduer og god gulvplass.

  I hytta er det to stilrene bad med flislagt gulv og vegger. På begge badene er det moderne, mørk baderomsinnredning med store skuffer og heldekkende servantplater. Speiloverskap og belysning. På badene er det pene dusjhjørner og vegghengt toalett med innebygde sisterner med sikringskassett for lekkasje. På det ene badet er det opplegg for vaskemaskin, mens varmtvannsberederen er plassert på det andre.

  Med hele fire soverom er det enkelt og be med seg famille og venner på hyttetur om en skulle ønske det. Hovedsoverommet er innbydende med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. I hovedetasjen er det ytterligere et soverom i god størrelse. De to soverommene i loftsetasjen er lyste og hyggelige med skråtak og fin plass til dobbeltseng.

  Hyttas hall er lys, åpen og romslig med god garderobeplassen. Vakker trapp i massiv eik, med sorte stålspiler og håndløper i eik opp til loftsetasjen.

  Hytta har også praktisk overbygd inngangsparti og fra dette er det inngang til utvendig bod med god lagringsplass til ski, sykler, ved ol. Det er montert elbillader på bodens yttervegg.
 • Omlag to timers kjøring fra Oslo-området finner du Bagn Vestås med naturskjønne områder til glede for store og små! Bagn Vestås ligger på fjellet mellom Bagn i Valdres og Gol i Hallingdal, og er et populært hytteområde for alle som er glade i friluftsliv.

  I dette flotte område ligger Ølnesseter Hyttegrend og denne stilfulle, nyoppførte hytta. Den ligger åpent og solrikt til ca. 920 moh, har vid utsikt og et utalls turmuligheter rett utenfor hyttedøra.

  Her er det bare å spenne på seg skiene og gå ut i et flott løypenett med milevis av oppkjørte skiløyper i vakker og variert natur. Nærmeste løype er ca. 200 m fra hytta, så hva med en tur opp på Bjødalsfjellet? Eller bare fortsette videre innover til Søndre- og Nordre Fjellstølen, over til Tisleidalen, eller kanskje i motsatt retning mot Hedalen. Her er mulighetene mange! For de som ønsker en aktiv dag i alpinbakken er det ca. 30 minutters kjøring både til Stavadalen Skisenter og til Valdes Alpinsenter i Aurdal.

  Området er også kjent for sitt fine turterreng sommerstid med stier og stølsveier godt egnet for både fot- og sykkelturer. Et av mange populære turmål er Bjøndalskampen (1.159 moh), og om høsten kan en delta i "Bjødalskampen opp", som er et populært motbakkeløp med mange deltagere. Bjødalsrunden på sykkel byr også på mange spennende naturopplevelser i tidvis litt mer krevende terreng. På turen kan en gjerne finne både blåbær og tyttebær, og kanskje multer på noen de store myrene i området. Det er gode fiskemuligheter i elver, bekker og tjern, og muligheter for småviltjakt i Bagn og Reinli Sameige.
  Ølnesseter Hyttegrend ligger rett opp for veien mellom Bagn og Gol, noe som gjør det lett å besøke butikker, serveringssteder og aktiviteter i både Valdres og Hallingdal. Fra hytta er det ca. 4 mil til Fagernes, og for de som ønsker en tur på Valdresflya, eller samler på 2000-meters topper i Jotunheimen, så kan turen fin starte herfra på morgenkvisten. Det er også ca. 4 mil til Gol, og dermed ikke så lang til verken Langedrag Naturpark eller til Bjørneparken i Flå med morsomme opplevelser for hele familien. Fra Bagn Vestås er det heller ikke så langt inn til Vassfaret, som har en kjent og spennende historie.

  Med en lekker hytte som denne, kan det være fristende å bare bli ved den, og nyte gode dager i vakre omgivelser. Skulle en likevel ha lyst til ut på noe, men ikke vet akkurat hva, kan det være lurt å kikke innom nettsidene til valdres.no. Her er kan en se mye av det Valdres og nærmiljøet har å tilby, som f.eks. brettpadling (SUP) på elva Begna og juvvandring i Hølerajuvet.

  Fra hytta er det ca. 13 km til kommunesenteret Bagn med kjøpesenter, butikker, bensin, servering, legesenter m.m. Her er det også ladestasjoner for el-biler, både ved Valdrestunet og Coop Prix. Om en får lyst til å sykle til butikken/landhandelen, eller kanskje kjøpe seg en bedre middag, er det ca. 4,5 km til Ellingsæter Sport og Turistsenter som ligger langs veien mellom Bagn og Gol.
 • Frittliggende hytte.
 • Fra Oslo kan en kjøre til Sandvika og følge E16 videre mot Fagernes til Bagn.

  Sving inn til Bagn sentrum, kjør ca. 110 m og ta opp til venstre på Vestbygdvegen, mot Veståsen/Gol.

  Følg vegen oppover ca. 9,6 km til bom. Fortsett ca. 400 m og ta opp til høyre mot Ølnesseter.

  Følg vegen ca. 1,6 km og sving av til venstre. Eiendommen ligger godt synlig, merket "Aktiv - til salgs! "

  God tur!
 • Informasjon under "Byggemåte" er hentet fra selgers leveransebeskrivelse.

  Ringmur med såleblokk fra Sundolitt.
  Støpt gulv med 25 cm isolasjon og radonmembran.

  Bad, og bad/vaskerom:
  Flislagte gulv og vegger, smøremembran på gulv og Litexplater på vegger, mansjetter på sluk og rørgjennomføringer.
  Baderomsinnredning 80 cm bredde på begge bad.
  Dusjhjørne 90 x 90 cm begge bade med leddede slagdører.
  Vegghengte toaletter med sikringskassett for lekkasje.

  Gulv:
  Flislagte gulv i hall og utvendig bod.
  Parkett: 1-stav Saga premium platinum oak på gulv i alle rom bortsett fra våtrom, hall og bod.

  Yttervegger:
  Stenderverk 148 mm. Med 15 cm isolasjon, deretter 0,20 mm fuktsperre (plast) påforet med 48 mm. Og isolert med 5 cm isolasjon Utvendig panel - Stående 19 x 148 falspanel beiset.

  Innvendige vegger tørre rom:
  Alle innvendige vegger er isolert med minimum 10 cm isolasjon
  Alle innvendige vegger og tak er panelet med ferdig behandlet sprekkpanel.
  Vegger i utvendig bod - ubehandlet rupanel.

  Etasjeskiller:
  Oppå bjelkelag er det gulvspon i tykkelse 22 som undergulv for 2 etasje.
  Etasjeskiller er isolert med 20 cm isolasjon.

  Kjøkkeninnredning:
  Ikea kjøkkeninnredning med fronter av modell Lerhyttan, benkeplate laminert.
  Integrert stekeovn, micro, oppvaskmaskin, kjøl/frys-skap, bred koketopp, og mekanisk avtrekksvifte med utblåsning gjennom yttervegg.

  Takkonstruksjon/tak:
  Takkonstruksjon er levert som ferdig konstruksjon fra produsent.
  Takkonstruksjon er tekket med undertaksduk, deretter oppforet med 48x73 mm for etablering av lufting, deretter plater tekket med PVC-membran som underlag for taktorv fra Nittedal torvindustri.
  Åpne takrenner inndekket i front med bord, og nedløp med kjetting
  Tak er isolert med 25 cm isolasjon.

  Vinduer/dører
  Vinduer og balkongdør levert med 3-lags glass.
  Vinduer og ytterdører er levert ferdig malt i farge sort (RAL 9005)
  Innvendige dører - 3 speils beisede furu fyllingsdører.

  Trapp til 2 etg. - vakker trapp i massiv eik.
  Rekkverk i 2 etg med sorte stålspiler og håndløper i eik.
  Utstrakt bruk av downlight - spesifikasjon varm-dim.

  Oppvarming
  Varmekabler i gulv på begge bad, hall, stue og kjøkken.
  Vedfyrt peisovn plassert i stue 1 etasje.

  Naturlig lufting via luftespalter i vinduer, og mekanisk avtrekk på begge bad.
 • Bra/P-rom: 124/120 m²
  Bruksareal - Bra = 124 m²
  Primærareal - P-rom = 120 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue, kjøkken, hall, gang, to bad og to soverom.
  Loftsetasje med stue og to soverom.

  Deler av loftetasje har ikke målbart areal grunnet takhøyde.

  Arealmålingen er gjennomført og mottatt fra utbygger
 • Hytta selges umøblert.

  Møbler kan medfølge ved tillegg i prisen. Dette avtales direkte mellom kjøper og selger.
  Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke i handelen.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Varmekabler i gulv på begge bad, i hall, stue og på kjøkken.
  Vedfyrt peisovn i stue 1. etasje.
  Panelovner på alle fire soverommene med WiFi-styring.
  Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEF's normgivende liste over løsøre og tilbehør.
 • Eiet tomt , ca. 1.156 m².
  Arealet er hentet fra kommunes matrikkelkart.
  Romslig og pent opparbeidet naturtomt beliggende i svakt hellende terreng.
 • Helårsparkering på egen tomt.
 • Helårsvei.

  Privat vann - og avløpsanlegg for området.
 • Nyoppført, ingen formuesverdi fastsatt.

  Ved første gangs verdsetting skal ligningsverdi av fritidseiendom (ikke sekundærboliger) fastsettes til maksimalt 30 % av markedsverdi, eventuelt til 30 % av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg.
 • Offentlige avgifter pr. 2022:
  Renovasjon pr. år: kr. 1.475,-.
  Feiing: kr. 322,-.
  Eiendomsskatt vil bli beregnet.

  Kommentar fra kommuna:
  "Eiendomsskatt er ikke beregnet ennå pga at hytta er ny, så vi har ikke beløpet der pr. i dag."
 • Vann og avløp følger kommunale satser.

  Veiavgift:
  Årsavgift for vegen Høgemyr-Turibråten Seter: kr. 1.000,-
  Brøyting hovedveg kr. 1.450,-
  Brøyting inn til egen hytte kommer i tillegg: kr. 2.578,-

  Velavgift:
  Kr. 1 000,- i årlig kontingent til Ølnesseter Velforening.
  Kr. 728,- til grunneierlaget i Bagn og Reinli Sameige. Blir konsumprisindeks justert hvert 3 år.
  Beløpet er kompensasjon for tapt beite og vederlag for bruk av grunn til skiløyper.Kr. 728,- til grunneierlaget i Bagn og Reinli Sameige. Blir konsumprisindeks justert hvert 3 år.
  Beløpet er kompensasjon for tapt beite og vederlag for bruk av grunn til skiløyper.

  I tillegg kommer kostnader til strøm og forsikring.
 • Det foreligger ferdigattest datert 10.05.2022.

  Kopi følger vedlagt i salgsoppgaven.
 • Hytta har ikke egen utleiedel.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Kommunen opplyser at eiendommen foreløpig ikke er kontrollert.

  Eiendommen er inngjerdet. Dette er ikke søkt om. Ihht. reguleringsplanen §5 a pkt. 9:
  "Ved inngått avtale med beiterettighetshavere eller sameier, skal det søkes kommunen om oppsetting av gjerde. Det kan tillates inngjerding på inntil 700 m2
  på hver tomt".
  Dette blir kjøpers ansvar og risiko å påse.
  Plantegningen er ikke målbar og noe avvik kan forekomme. Megler/selger tar ikke ansvar for evt. feil.

  Hytta er vasket og ryddet til visning, og overtas slik den fremstår på visning.

  Sør-Aurdal energi opplyser:
  Dette anlegget har ikke hatt tilsyn siden hytta nylig ble koblet til strømnettet den 05.04.2022.
  Antatt årlig strømforbruk er 8500 kWh.

  Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto.

  Vedr. budgivning:
  Det enkleste er å legge inn bud elektronisk via "Gi Bud"-knappen i Finn-annonsen, hvor man samtidig legitimerer seg med Bank-Id (det er krav til oversendelse av legitimasjon for alle budgivere.) Det er også mulig å benytte budskjema som oversendes megler. Husk å før opp informasjon vedr. finansiering, og helst navn og tlf. nr på din bankkontakt.

  Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Dersom en budgiver legger inn bud tett opp mot en annen budgivers akseptfrist kan man risikere at eiendommen blir solgt før budet kommer fram til megler. Selger skal skriftlig akseptere bud overfor megler som igjen skal formidle dette skriftlig videre til budgiver før akseptfristen går ut. Vi ber derfor om at bud må være oversendt minimum 5 minutter før eksisterende bud går ut, og at alle bud har en akseptfrist på 30 minutter. Denne fristen kan avtales kortere mot slutten av en budrunde.

  Se forøvrig Forbrukerinformasjon om budgivning lenger bak i salgsoppgaven.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Følgende er tinglyst på eiendommen:
  - Dagbok nr. 990123, tinglyst 24.04.1871 Utskifting *
  - Dagbok nr. 900547, tinglyst 21.03.1925 Utskifting *
  - Dagbok nr. 2320, tinglyst 12.09.1963 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 83
  - Dagbok nr. 1392, tinglyst 22.03.1965 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 91
  - Dagbok nr. 3210, tinglyst 13.09.1965 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 87
  - Dagbok nr. 3334, tinglyst 24.09.1965 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 86
  - Dagbok nr. 3335, tinglyst 24.09.1965 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 88
  - Dagbok nr. 3588, tinglyst 26.10.1968 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 100
  - Dagbok nr. 1635, tinglyst 29.04.1969 Bestemmelse om veg m.m.
  - Dagbok nr. 1643 tinglyst 05.05.1970 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 115
  - Dagbok nr. 1644 tinglyst 05.05.1970 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 116
  - Dagbok nr. 2717, tinglyst 24.06.1972 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 131
  - Dagbok nr. 6048, tinglyst 11.12.1974 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 139
  - Dagbok nr. 6445, tinglyst 20.12.1974 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 140
  - Dagbok nr. 4170, tinglyst 30.08.1994 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 165
  - Dagbok nr. 4171, tinglyst 30.08.1994 Bestemmelse om vannrett og veg. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 164
  - Dagbok nr. 6732, tinglyst 16.12.2004 Bestemmelse iflg. skjøte. Rett til anlegg og bruk av veg. Rett til graving av brønn. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 190
  - Dagbok nr. 6849, tinglyst 21.12.2004 Bestemmelse iflg. skjøte. Rett til anlegg og bruk av veg. Rett til graving av brønn. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 189
  - Dagbok nr. 4997, tinglyst 04.10.2005 Bestemmelse iflg. skjøte. Rett til anlegg og bruk av veg. Rett til graving av brønn. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 188
  - Dagbok nr. 5404, tinglyst 10.09.2007 Erklæring/avtale. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Gjelder Ølnessæter.
  Bestemmelser om anlegg og vedlikehold av kabler - høyspent og lavspent.
  Bestemmelse om adkomstrett.
  Bestemmelser om utbedring av skader etter anleggsarbeid/vedlikehold. Gjelder fra 01.07.2007. Engangsvederlag: NOK 1.720,-.
  Rettighetshaver: Sør-Aurdal Energi BA - 954 226 883.
  - Dagbok nr. 268255, tinglyst 15.04.2010 Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om elektrisk ledninger/kabler. Rettighetshaver: gnr. 11 bnr. 123, 83, 86, 87, 88, 91, 128 og 139.
  - Dagbok nr. 3481420, tinglyst 14.12.2020 Erklæring/avtale/Bestemmelse om medlemskap i velforening/Huseierforening.
  Rettighetshaver: Grunneigarlaget i Bagn og Reinli SA. Org.nr. 970 550 127. Bestemmelse om årlig avgift/bestemmelse om årsavgift. Gjelder drift av renseanlegg/vann.

  * Dagbøker ikke funnet hos Digitalarkivet.

  Dersom det er ubetalte kommunale avgifter har kommunen legalpant i eiendommen.
 • Eiendommen ligger innunder Kommuneplan vedtatt 16.09.2010, og reguleringsplan for Ølnesseter/Grokløv med del av Blomstølen, vedtatt 13.09.2018. Fritidsbebyggelse - frittliggende. Landbruksformål.
  Relaterte planer: Ølnessetrene, vedtatt 20.03.2003.

  Kopi av bestemmelser til reguleringsplan følger vedlagt i salgsoppgaven.
 • Gnr. 11 Bnr. 308 i Sør-Aurdal kommune
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter nærmere avtale med selger. Normalt 3-4 uker etter budaksept.

  NB! Kjøper har ikke tilgang til eiendommen i perioden mellom budaksept og overtagelse.
 • Som næringsdrivende har ikke selger anledning til å tegne boligselgerforsikring
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).
  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.
  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Tilrettelegging kr. 14.900,- oppgjør og tinglysing kr. 6.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.636,-, grunnbokutskrift og kopi av tinglyste dokumenter kr. 590,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 585,- markedspakke kr. 16.900,- samt provisjon 1,25 % av salgssummen. Dette dekkes av selger.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jan Wefling
Fredric Bachér

Megler

Fredric Bachér

47 81 49 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev