aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ølnesetervegen 162!
Velkommen til Ølnesetervegen 162!

BAGN Ølnesetervegen 162

Ny, stilfull og arealeffektiv hytte på fjellet mellom Valdres og Hallingdal. Vakker utsikt. 4 soverom og 2 bad.

 • kr 4 790 000
 • BRA 124 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 790 000
 • Omkostningerkr 44 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 834 892
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom4
 • ArealP-rom 120 m²
 • Tomt1 156 m²
 • Eierform tomtEiet
 • Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 28 750,- (Dokumentavgift av tomteverdi: anslått kr. 1 150 000,-)) 44 892,- (Omkostninger totalt) 4 834 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse.
Ølnesseter Hyttegrend ligger åpent og solrikt til med nydelig utsikt og ikke minst, flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet! I dette populære hytteområdet, ca. 200 m fra et fantastisk løypenett, finner du denne nye og gjennomførte hytta. Hytta er lys og sosial med mange store vinduer og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Den har også en romslig loftstue med store vinduer slik at en virkelig kan nyte den fine utsikten! I hytta er det fire soverom og to bad, og med "Ring hytta varm" for varmestyring og energisparing, samt tråløst internett, kan hytta brukes flittig gjennom hele året! Elbil-lader er også montert! Med en helt ny hytte kan all tid brukes til aktiviteter og hygge! Området er populært for syklister og det er muligheter for småviltjakt og fiske. Velkommen på visning!
Området byr på et fantastisk løypenett, og nærmeste løype finner du ca. 200 m fra hytta.

Ølnesetervegen 162, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 124 kvm Oppgitt areal er samlet areal hovedetasje + loftsetasje. Stue, kjøkken, hall, gang, 2 bad, 2 soverom, bod Loftsetasje med stue og 2 soverom. Deler av loftetasje har ikke målbart areal grunnet takhøyde. Arealmåling: Gjennomført og mottatt fra utbygger.
  Primærrom
  1. etasje: 120 kvm Oppgitt areal er samlet areal hovedetasje + loftsetasje. Stue, kjøkken, hall, gang, 2 bad og 2 soverom. Loftsetasje med stue og 2 soverom. Deler av loftetasje har ikke målbart areal grunnet takhøyde. Arealmåling: Gjennomført og mottatt fra utbygger  Tomt
  1156m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt. Arealet er hentet fra kommunes matrikkelkart. Romslig og pent opparbeidet naturtomt beliggende i svakt hellende terreng.

  Beliggenhet
  Omlag to timers kjøring fra Oslo-området finner du Bagn Vestås med naturskjønne områder til glede for store og små! Bagn Vestås ligger på fjellet mellom Bagn i Valdres og Gol i Hallingdal, og er et populært hytteområde for alle som er glade i friluftsliv. I dette flotte område ligger Ølnesseter Hyttegrend og denne stilfulle, nyoppførte hytta. Den ligger åpent og solrikt til ca. 920 moh, har vid utsikt og et utalls turmuligheter rett utenfor hyttedøra. Her er det bare å spenne på seg skiene og gå ut i et flott løypenett med milevis av oppkjørte skiløyper i vakker og variert natur. Nærmeste løype er ca. 200 m fra hytta, så hva med en tur opp på Bjødalsfjellet? Eller bare fortsette videre innover til Søndre- og Nordre Fjellstølen, over til Tisleidalen, eller kanskje i motsatt retning mot Hedalen. Her er mulighetene mange! For de som ønsker en aktiv dag i alpinbakken er det ca. 30 minutters kjøring både til Stavadalen Skisenter og til Valdes Alpinsenter i Aurdal. Området er også kjent for sitt fine turterreng sommerstid med stier og stølsveier godt egnet for både fot- og sykkelturer. Et av mange populære turmål er Bjøndalskampen (1.159 moh), og om høsten kan en delta i "Bjødalskampen opp", som er et populært motbakkeløp med mange deltagere. Bjødalsrunden på sykkel byr også på mange spennende naturopplevelser i tidvis litt mer krevende terreng. På turen kan en gjerne finne både blåbær og tyttebær, og kanskje multer på noen de store myrene i området. Det er gode fiskemuligheter i elver, bekker og tjern, og muligheter for småviltjakt i Bagn og Reinli Sameige. Ølnesseter Hyttegrend ligger rett opp for veien mellom Bagn og Gol, noe som gjør det lett å besøke butikker, serveringssteder og aktiviteter i både Valdres og Hallingdal. Fra hytta er det ca. 4 mil til Fagernes, og for de som ønsker en tur på Valdresflya, eller samler på 2000-meters topper i Jotunheimen, så kan turen fin starte herfra på morgenkvisten. Det er også ca. 4 mil til Gol, og dermed ikke så lang til verken Langedrag Naturpark eller til Bjørneparken i Flå med morsomme opplevelser for hele familien. Fra Bagn Vestås er det heller ikke så langt inn til Vassfaret, som har en kjent og spennende historie. Med en lekker hytte som denne, kan det være fristende å bare bli ved den, og nyte gode dager i vakre omgivelser. Skulle en likevel ha lyst til ut på noe, men ikke vet akkurat hva, kan det være lurt å kikke innom nettsidene til valdres.no. Her er kan en se mye av det Valdres og nærmiljøet har å tilby, som f.eks. brettpadling (SUP) på elva Begna og juvvandring i Hølerajuvet. Fra hytta er det ca. 13 km til kommunesenteret Bagn med kjøpesenter, butikker, bensin, servering, legesenter m.m. Her er det også ladestasjoner for el-biler, både ved Valdrestunet og Coop Prix. Om en får lyst til å sykle til butikken/landhandelen, eller kanskje kjøpe seg en bedre middag, er det ca. 4,5 km til Ellingsæter Sport og Turistsenter som ligger langs veien mellom Bagn og Gol.

  Adkomst
  Fra Oslo kan en kjøre til Sandvika og følge E16 videre mot Fagernes til Bagn. Sving inn til Bagn sentrum, kjør ca. 110 m og ta opp til venstre på Vestbygdvegen, mot Veståsen/Gol. Følg vegen oppover ca. 9,6 km til bom. Fortsett ca. 400 m og ta opp til høyre mot Ølnesseter. Følg vegen ca. 1,6 km og sving av til venstre. Eiendommen ligger godt synlig, merket "Aktiv - til salgs! " God tur!

  Bebyggelse
  Frittliggende hytte.

  Byggemåte
  Informasjon under "Byggemåte" er hentet fra selgers leveransebeskrivelse. Ringmur med såleblokk fra Sundolitt. Støpt gulv med 25 cm isolasjon og radonmembran. Bad, og bad/vaskerom: Flislagte gulv og vegger, smøremembran på gulv og Litexplater på vegger, mansjetter på sluk og rørgjennomføringer. Baderomsinnredning 80 cm bredde på begge bad. Dusjhjørne 90 x 90 cm begge bade med leddede slagdører. Vegghengte toaletter med sikringskassett for lekkasje. Gulv: Flislagte gulv i hall og utvendig bod. Parkett: 1-stav Saga premium platinum oak på gulv i alle rom bortsett fra våtrom, hall og bod. Yttervegger: Stenderverk 148 mm. Med 15 cm isolasjon, deretter 0,20 mm fuktsperre (plast) påforet med 48 mm. Og isolert med 5 cm isolasjon Utvendig panel - Stående 19 x 148 falspanel beiset. Innvendige vegger tørre rom: Alle innvendige vegger er isolert med minimum 10 cm isolasjon Alle innvendige vegger og tak er panelet med ferdig behandlet sprekkpanel. Vegger i utvendig bod - ubehandlet rupanel. Etasjeskiller: Oppå bjelkelag er det gulvspon i tykkelse 22 som undergulv for 2 etasje. Etasjeskiller er isolert med 20 cm isolasjon. Kjøkkeninnredning: Ikea kjøkkeninnredning med fronter av modell Lerhyttan, benkeplate laminert. Integrert stekeovn, micro, oppvaskmaskin, kjøl/frys-skap, bred koketopp, og mekanisk avtrekksvifte med utblåsning gjennom yttervegg. Takkonstruksjon/tak: Takkonstruksjon er levert som ferdig konstruksjon fra produsent. Takkonstruksjon er tekket med undertaksduk, deretter oppforet med 48x73 mm for etablering av lufting, deretter plater tekket med PVC-membran som underlag for taktorv fra Nittedal torvindustri. Åpne takrenner inndekket i front med bord, og nedløp med kjetting Tak er isolert med 25 cm isolasjon. Vinduer/dører Vinduer og balkongdør levert med 3-lags glass. Vinduer og ytterdører er levert ferdig malt i farge sort (RAL 9005) Innvendige dører - 3 speils beisede furu fyllingsdører. Trapp til 2 etg. - vakker trapp i massiv eik. Rekkverk i 2 etg med sorte stålspiler og håndløper i eik. Utstrakt bruk av downlight - spesifikasjon varm-dim. Oppvarming Varmekabler i gulv på begge bad, hall, stue og kjøkken. Vedfyrt peisovn plassert i stue 1 etasje. Naturlig lufting via luftespalter i vinduer, og mekanisk avtrekk på begge bad.

  Innhold
  Stue, kjøkken, hall, gang, to bad og to soverom. Loftsetasje med stue og to soverom. Overbygd inngangsparti og bod. Stor terrasse.

  Standard
  Drømmer du om vakker natur, nydelig utsikt og en lekker, stilfull hytte? Ett sted hvor du kan nyte det "gode liv" fra det øyeblikket du kommer fram? Denne lekre eiendommen i Ølnesseter Hyttegrend gir deg mulighet til nettopp det! Den lar deg nyte solrike dager i klar frisk fjelluft, omgitt av flotte turmuligheter uansett årstid! Med sin solrike beliggenhet på en åpen og fri naturtomt, er dette et sted hvor hele familien ønsker å være. Store vindusflater, torv på taket, kjettingnedløp og vakre materialer kjennetegner denne stilrene hytta. Her er det rene, enkle linjer ute som inne, og med en helt ny hytte kan all tid brukes på aktiviteter ute i det fri, eller på hygge og avslapping inne i hytta. Hytta er lett tilgjengelig året rundt, har god planløsning og selvsagt alle fasiliteter. Her kan både store og små glede seg til gode stunder ute på den store terrassen hvor en virkelig kan nyte solen og den vide utsikten. Eller en kan kose seg inne i hytta hvor det er 1-stav Saga premium platinum oak på gulv i alle rom bortsett fra våtrom, hall og bod hvor det er pene, flislagte gulv. Lun gulvvarme i bla. hall, stue og kjøkken, samt stemningsfull bruk av downlights belysning, gir en hyggelig atmosfære i hytta som er åpen og sosial. I stua er det lyst og luftig med flotte vinduer fra gulv til tak. Dette gir en unik romfølelse og slipper naturen inn i rommet. Det er terrassedør i samme stil som vinduene. I stua er det også en stilfull peisovn med glassdør som gir lun og god varme. Fra stua er det åpent inn til kjøkken med lys og hyggelig spiseplass. Tenk å kunne nyte en god frokost i disse flotte omgivelsene! Kjøkkenet har lekker innredning fra Ikea med fronter i modell "Lerhyttan", samt benkeplate i laminat. Kjøkkeninnredningen har store, praktiske skuffer, pene overskap, hvorav to med glassdører, og integrerte hvitevarer med mørke fronter. Her er det integrert stekeovn, micro, oppvaskmaskin, kjøl/frys-skap, bred koketopp, og mekanisk avtrekksvifte med utblåsning gjennom yttervegg. To mindre vinduer mellom over- og underskap gjør rommet ekstra lyst og innbydende. Fra stua er det vakker trapp i massiv eik opp til hems med hyggelig loftstue. Dette gir to flotte oppholdsrom hvor familien kan samles, eller "dele seg litt" om noen ønsker å se på Tv, noen lese en spennende bok, eller barna vil leke litt. Loftstua har store vinduer og god gulvplass. I hytta er det to stilrene bad med flislagt gulv og vegger. På begge badene er det moderne, mørk baderomsinnredning med store skuffer og heldekkende servantplater. Speiloverskap og belysning. På badene er det pene dusjhjørner og vegghengt toalett med innebygde sisterner med sikringskassett for lekkasje. På det ene badet er det opplegg for vaskemaskin, mens varmtvannsberederen er plassert på det andre. Med hele fire soverom er det enkelt og be med seg famille og venner på hyttetur om en skulle ønske det. Hovedsoverommet er innbydende med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. I hovedetasjen er det ytterligere et soverom i god størrelse. De to soverommene i loftsetasjen er lyste og hyggelige med skråtak og fin plass til dobbeltseng. Hyttas hall er lys, åpen og romslig med god garderobeplassen. Vakker trapp i massiv eik, med sorte stålspiler og håndløper i eik opp til loftsetasjen. Hytta har også praktisk overbygd inngangsparti og fra dette er det inngang til utvendig bod med god lagringsplass til ski, sykler, ved ol. Det er montert elbillader på bodens yttervegg.

  Innbo og løsøre
  Hytta selges umøblert. Møbler kan medfølge ved tillegg i prisen. Dette avtales direkte mellom kjøper og selger. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke i handelen. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Helårsparkering på egen tomt.

  Diverse
  Arealmålingen er gjennomført og mottatt fra utbygger. Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Kommunen opplyser at eiendommen foreløpig ikke er kontrollert. Eiendommen er inngjerdet. Dette er ikke søkt om. Ihht. reguleringsplanen §5 a pkt. 9: "Ved inngått avtale med beiterettighetshavere eller sameier, skal det søkes kommunen om oppsetting av gjerde. Det kan tillates inngjerding på inntil 700 m2 på hver tomt". Dette blir kjøpers ansvar og risiko å påse. Plantegningen er ikke målbar og noe avvik kan forekomme. Megler/selger tar ikke ansvar for evt. feil. Hytta er vasket og ryddet til visning, og overtas slik den fremstår på visning. Sør-Aurdal energi opplyser: Dette anlegget har ikke hatt tilsyn siden hytta nylig ble koblet til strømnettet den 05.04.2022. Antatt årlig strømforbruk er 8500 kWh. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Vedr. budgivning: Det enkleste er å legge inn bud elektronisk via "Gi Bud"-knappen i Finn-annonsen, hvor man samtidig legitimerer seg med Bank-Id (det er krav til oversendelse av legitimasjon for alle budgivere.) Det er også mulig å benytte budskjema som oversendes megler. Husk å før opp informasjon vedr. finansiering, og helst navn og tlf. nr på din bankkontakt. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Dersom en budgiver legger inn bud tett opp mot en annen budgivers akseptfrist kan man risikere at eiendommen blir solgt før budet kommer fram til megler. Selger skal skriftlig akseptere bud overfor megler som igjen skal formidle dette skriftlig videre til budgiver før akseptfristen går ut. Vi ber derfor om at bud må være oversendt minimum 5 minutter før eksisterende bud går ut, og at alle bud har en akseptfrist på 30 minutter. Denne fristen kan avtales kortere mot slutten av en budrunde. Se forøvrig Forbrukerinformasjon om budgivning lenger bak i salgsoppgaven. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 28 750,- (Dokumentavgift av tomteverdi: anslått kr. 1 150 000,-)) 44 892,- (Omkostninger totalt) 4 834 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Varmekabler i gulv på begge bad, i hall, stue og på kjøkken. Vedfyrt peisovn i stue 1. etasje. Panelovner på alle fire soverommene med WiFi-styring. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEF's normgivende liste over løsøre og tilbehør.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Kommunale avgifter
  1797

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Renovasjon pr. år: kr. 1.475,-. Feiing: kr. 322,-.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt vil bli beregnet. Kommentar fra kommuna: "Eiendomsskatt er ikke beregnet ennå pga at hytta er ny, så vi har ikke beløpet der pr. i dag."

  Info formuesverdi
  Nyoppført, ingen formuesverdi fastsatt. Ved første gangs verdsetting skal ligningsverdi av fritidseiendom (ikke sekundærboliger) fastsettes til maksimalt 30 % av markedsverdi, eventuelt til 30 % av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg.

  Andre utgifter
  Vann og avløp følger kommunale satser. Veiavgift: Årsavgift for vegen Høgemyr-Turibråten Seter: kr. 1.000,- Brøyting hovedveg kr. 1.450,- Brøyting inn til egen hytte kommer i tillegg: kr. 2.578,- Velavgift: Kr. 1 000,- i årlig kontingent til Ølnesseter Velforening. Kr. 728,- til grunneierlaget i Bagn og Reinli Sameige. Blir konsumprisindeks justert hvert 3 år. Beløpet er kompensasjon for tapt beite og vederlag for bruk av grunn til skiløyper.Kr. 728,- til grunneierlaget i Bagn og Reinli Sameige. Blir konsumprisindeks justert hvert 3 år. Beløpet er kompensasjon for tapt beite og vederlag for bruk av grunn til skiløyper. I tillegg kommer kostnader til strøm og forsikring.

  Info vannavgift
  Vann og avløp følger kommunale satser.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3449/11/308: 24.04.1871 - Dokumentnr: 990123 - Utskifting * Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 21.03.1925 - Dokumentnr: 900547 - Utskifting Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 12.09.1963 - Dokumentnr: 2320 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:83 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 22.03.1965 - Dokumentnr: 1392 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:91 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 13.09.1965 - Dokumentnr: 3210 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:87 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 24.09.1965 - Dokumentnr: 3334 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:86 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 24.09.1965 - Dokumentnr: 3335 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:88 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 26.10.1966 - Dokumentnr: 3588 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:64 Rettighetshaver: opprinnelig gnr 11 bnr 100 som er sammenslått med gnr. 11 bnr 64 Gjelder denne registerenheten med flere 29.04.1969 - Dokumentnr: 1635 - Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 05.05.1970 - Dokumentnr: 1643 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:115 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 05.05.1970 - Dokumentnr: 1644 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:116 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 24.06.1972 - Dokumentnr: 2717 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:131 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 11.12.1974 - Dokumentnr: 6048 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:139 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 20.12.1974 - Dokumentnr: 6445 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:140 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 30.08.1994 - Dokumentnr: 4170 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:165 Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 30.08.1994 - Dokumentnr: 4170 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:165 Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 30.08.1994 - Dokumentnr: 4171 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:164 Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 30.08.1994 - Dokumentnr: 4171 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:164 Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 16.12.2004 - Dokumentnr: 6732 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:190 Rett til anlegg og bruk av veg Rett til graving av brønn Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 21.12.2004 - Dokumentnr: 6849 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:189 Rett til anlegg og bruk av veg Rett til graving av brønn Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 04.10.2005 - Dokumentnr: 4997 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:188 Rett til anlegg og bruk av veg Rett til graving av brønn Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 10.09.2007 - Dokumentnr: 5404 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Gjelder Ølnessæter Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av kabler - høyspent og lavspent Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelser om utbedring av skader etter anleggsarbeide/vedlikehold Gjelder fra 01.07.2007 Engangsvederlag: NOK 1.720,- Rettighetshaver: Sør-Aurdal Energi BA - 954 226 883 Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 15.04.2010 - Dokumentnr: 268255 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:83 Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:86 Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:87 Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:88 Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:91 Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:128 Rettighetshaver: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:139 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Overført fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Gjelder denne registerenheten med flere 14.12.2020 - Dokumentnr: 3481420 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder denne registerenheten med flere 14.12.2020 - Dokumentnr: 3481420 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Grunneigarlaget I Bagn Og Reinli Sa Org.nr: 970 550 127 Bestemmelse om årlig avgift/bestemmelse om årsavgift Gjelder denne registerenheten med flere 14.12.2020 - Dokumentnr: 3481420 - Erklæring/avtale Bestemmelse om årlig avgift/bestemmelse om årsavgift Gjelder drift av renseanlegg/vann Gjelder denne registerenheten med flere 03.12.2020 - Dokumentnr: 3431361 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3449 Gnr:11 Bnr:285 Elektronisk innsendt * Dagbøker ikke funnet hos Digitalarkivet.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 10.05.2022. Kopi følger vedlagt i salgsoppgaven

  Vei, vann og avløp
  Helårsvei. Privat vann - og avløpsanlegg for området.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger innunder Kommuneplan vedtatt 16.09.2010, og reguleringsplan for Ølnesseter/Grokløv med del av Blomstølen, vedtatt 13.09.2018. Fritidsbebyggelse - frittliggende. Landbruksformål. Relaterte planer: Ølnessetrene, vedtatt 20.03.2003. Kopi av bestemmelser til reguleringsplan følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Hytta har ikke egen utleiedel.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 28 750,- (Dokumentavgift av tomteverdi: anslått kr. 1 150 000,-)) 44 892,- (Omkostninger totalt) 4 834 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  44892

  Betalingsbetingelser
  Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Som næringsdrivende har ikke selger anledning til å tegne boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Tilrettelegging kr. 14.900,- oppgjør og tinglysing kr. 6.900,- opplysninger fra kommunen via Infoland kr. 2.636,-, grunnbokutskrift og kopi av tinglyste dokumenter kr. 590,- tinglysing av urådighetserklæring kr. 585,- markedspakke kr. 16.900,- samt provisjon 1,25 % av salgssummen. Dette dekkes av selger.

Dokumenter

Fredric Bachér

Megler

Fredric Bachér

47 81 49 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev