aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Blåbærstien 2B!
Velkommen til Blåbærstien 2B!

BÅSTAD Blåbærstien 2B

Praktisk og pen enebolig med alt på en flate i nyere og veletablert boligområde. Åpen kjøkken/stue med 2 soverom.

 • kr 2 750 000
 • BRA 99.6 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 92 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 842 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2013
 • Soverom2
 • ArealP-rom 89 m²
 • Tomt640.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 7 000,- (Akonto Pro & Contra) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   2 842 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Blåbærstien 2B Ønsker du å bo i en praktisk og velholdt enebolig med alt på en flate? Da kan dette være den perfekte boligen for deg. Boligen består av: Entré, åpen stue/kjøkken, 2 soverom, bad, bod og utvendig bod. Carport. Stor terrasse! Boligen ligger usjenert til i et nyere boligfelt i Båstad. Eiendommen ligger på et veletablert boligfelt i Båstad, i rolige omgivelser, i et meget barnevennlig boligområde. Det er kort vei til barneskole, barnehage, offentlig kommunikasjon og dagligvareforretning. Gang-/sykkelsti til privat og kommunal barnehage og Båstad barneskole. Skolebussordning til Trøgstad ungdomsskole. I Båstad er det fine badeplasser som Sandstangen med kiosk og kafé. ca. 30 minutter til Festsund og 17 minutter til Mysen. Velkommen til visning!
Terrasse

Blåbærstien 2B, Viken

 • Tomt
  640.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 640,8 m². Det er flat tomt, opparbeidet med plenareal, diverse beplantning og vintergrønt. Gruset gårdsplass. Parkering i gårdsplass og i carport. Terrasse på 7 m², i forbindelse med inngangspartiet, vendt mot syd. Terrasse på ca. 30 kvm vendt mo nord med tilgang fra stue og hage.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på et nyere boligfelt i Båstad, i rolige omgivelser, i et meget barnevennlig boligområde. Det er kort vei til barneskole, barnehage, offentlig kommunikasjon og dagligvareforretning. Gang-/sykkelsti til privat og kommunal barnehage og Båstad barneskole. Skolebussordning til Trøgstad ungdomsskole. Videregående skole i Mysen og Askim. Rema 1000, Kiwi og Apotek 1 på Skjønhaug. I Båstad er det fine badeplasser som Sandstangen med kiosk og kafé, det er også mange fine badeplasser ved Stikla og Øyeren.

  Byggemåte
  Enebolig med 1 etasje på totalt 98 m². Bygningen ble oppført i 2013. Yttervegger er lette bindingsverksvegger i tre, som er kledd utvendig med liggende trekledning. Bærende takkonstruksjon i tre, type saltak. Taket er tekket med lekter, sløyfer og betongtakstein. Taktekkingen er fra byggeåret. Vinduer med rammer og karmer i tre. Vindusglass er av 3-lags isolerglass, fra byggeåret. Terrasse på ca. 30 m², vendt mot nord, med tilgang fra stue og hage. Av materialer er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord, og det er brukt malt trevirke på rekkverket. Det er montert belysning og stikkontakt på veggen samt markise som er motorisert. Terrasse på 7 m², i forbindelse med inngangspartiet, vendt mot syd. Av materialer er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord, og deter brukt malt trevirke på rekkverket. Terrassen er takoverbygget med downlights i himlingen. Stikkontakt på veggen. Tilstandsrapporten må leses i sin helhet.

  Innhold
  Boligen består av: Entré, åpen stue/kjøkken, 2 soverom, bad, bod og utvendig bod.

  Standard
  Boligen holder standard fra byggeåret på innredning og utstyr. Kjøkken/stue: Kjøkken med åpen løsning mot stue, hvor det er god plass til spisegruppe. Den åpne løsning gir en god romfølelse med mye lysinslipp. God plass til sofagruppe i stue delen. Utgang til terrasse fra stuen. Innredningen er fra byggeåret, type IKEA, og har takhøye skap med profilerte, lyse fronter og laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, mikrobølgeovn, platetopp, oppvaskmaskin samt kjøl- og fryseskap. Kjøkkenvasken av rustfritt stål, er nedsenket i benkeplaten og inneholder vaske- og skyllekum. Det er montert belysning og det er lagt plater på veggen mellom skap. Kjøkkenventilatoren er plassert over plass til komfyr og er ført ut i det fri. Soverom: Boligen har 2 soverom. Hovedsoverommet har god størrelse med plass til garderobe, dobbeltseng og evt. kommode. Gjesterommet/barnerommet har god plass til seng, skap, kommode og/eller skrivebord. Bad: Romslig bad/vaskerom med løsninger fra byggeåret, det er belegg på gulvet og baderomsplater på vegger. Rommet er innredet med servantinnredning med slette, lyse fronter, overhengende speil, belysning samt tilhørende sideskap. Romslig dusj med dusjoppheng, dusjarmaturet er håndholdt. Videre er det montert toalett, og det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Badet/vaskerommet ventileres via ventil som er tilkoblet balansert ventilasjon. Det er lagt elektriske varmekabler i gulvet, som varmer opp rommet. Overfalter: Gulv: Laminat i stue/kjøkken, entré, wc og soverom. Belegg i bad/vaskerom. Vegger: Smartpanel i stue/kjøkken, entré, soverom og bod (tidligere toalettrom). Baderomsplater i bad/vaskerom. Himlinger: Takessplater i himlinger. Slette, lyse dører. Diverse: Ventilasjon: Balansert ventilasjon m/varmegjenvinner Sikringsskap med automatiske sikringer. Varmtvannstanken er plassert i badet og er på 200 liter, fra byggeåret. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:   Taktekking: Påvist mose på taket, som bør fjernes for å opprettholde levetiden til taksteinen. Vinduer: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Ikke montert beslag på vannbrett. Vannbrettbeslag og tetting rundt, og særlig under vinduet, må utføres regntett for å unngå lekkasjer og fuktskader i veggen. Balkonger/terrasser: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Terrassen har generelt med værslitt trevirke og står ovenfor vedlikehold.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i carport eller på egn gårdsplass.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 7 000,- (Akonto Pro & Contra) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   2 842 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn i stue. Luft/luft varmepumpe i stue/kjøkken, type Thosiba, fra byggeåret. Elektriske varmekabler i entré, stue/kjøkken og bad/vaskerom

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  8386

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter dekker: Vann Avløp Renovasjon Feiing/tilsyn

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3014/758/313: 02.07.2012 - Dokumentnr: 530000 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3014 Gnr:758 Bnr:6
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1856940 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0122 Gnr:158 Bnr:313


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Vann og avløp er tilknyttet offentlig nett via private stikkledninger. Adkomst via kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan: Kirkebyåsen Vest utv. Id 012220120001. Boligbebyggelse og kjørevei. Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel, Id 0122201601. Boligbebyggelse. Mulig inngrep på Reguleringsplan: Området sør for 758/313 er regulert til småhus-/rekkehusbebyggelse og må påregnes bebygd i framtiden. Kommentar: Ny kommuneplanens arealdel for Indre Østfold, med Id 3014202101, har vært på høring og offentlig ettersyn i perioden 11.04.2023 - 25.05.2023. Høringsdokumentene kan sees på kommunekart: https://webhotel3.gisline.no/Webplan_3014/gl_planarkiv.aspx?planid=0124201701 Innkomne uttalelser og innspill vil bli vurdert før kommuneplanen legges fram for sluttbehandling i plan- og bygningsutvalget og kommunestyret.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 7 000,- (Akonto Pro & Contra) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,00))   92 792,- (Omkostninger totalt)   2 842 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  92792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,84% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  14 900,- oppgjørshonorar kr  5 900,- og visninger kr 2000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45.000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  2000,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr  50 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Rikke Emilia Andersson

Megler

Rikke Emilia Andersson

97 01 42 23

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev