aktiv-eiendomsmegling
Fasade

Ottestad Tokstadvegen 6

Moderne enebolig fra 2020 med sentral beliggenhet - Kort vei til skole og barnehage - Carport og utvendig bod

 • 6 990 000
 • BRA 160 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING6 990 000
 • OMKOSTNINGER190 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 180 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 020
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 146 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 010 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 6 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-))
  --------------------------------------------------------
  190 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 180 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen inneholder:
1. etasje: Entré, trapperom, kjøkken, bad, stue, soverom og teknisk rom/vaskerom
2. etasje: Gang, trapperom, stue, bad, 3 soverom og 2 garderober

Boligen har også en carport og utvendig bod
Info

Tokstadvegen 6, Innlandet

 • Velkommen til Tokstadvegen 6!
  Her har vi gleden av å presentere en moderne enebolig over to plan fra 2020. Eiendommen ligger ca. 1 km fra Stangebrua der du finner overgangen mellom Ottestad og Hamar. Det er turområder i nærheten både sommer og vinter, i tillegg til idrettsanlegg med fotballbaner like ved. Boligen har minimalt med bruksslitasje.

  Velkommen inn
  Du ønskes velkommen til et overbygget inngangsparti, som tar deg videre inn til en flislagt gang. Her er det plass til å etablere garderobeskap, og henge fra seg ytterjakke og sko. Gangen har varmekabler i gulvet og du har enkel tilgang til vaskerommet. Ved inngangsdøren har du tilgang til en utvendig bod i carporten. Videre inn i stuen finner du trappen som fører opp til 2. etasje.

  Stue og kjøkken i åpen løsning
  Boligen har stue i begge etasjene.

  Det er åpen stue- og kjøkkenløsning i 1. etasje med plass til både sofagruppe og spisebord i tilknytning til kjøkkenet. De store vindusflatene slipper inn godt med naturlig dagslys. I stuen er det plassert en peisovn. Fra denne stuen har du utgang til terrassen med plass til utemøblement.

  Opp i 2 etasje finner du den andre stuen. Her er det også plass til sittegrupper.

  Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen/spisestuen. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, glassdører, og heltre benkeplate. Integrerte hvitevarer med komfyr, keramisk-topp, oppvaskmaskin, og kjøleskap/fryser. Oppvaskmaskin og ventilator med avtrekk ut. De integrerte hvitevarene medfølger.

  Soverom
  Det er 4 soverom i boligen, der et ligger i 1. etasje og de tre andre i 2.etasje. Alle soverommene har nærhet til bad. Soverommene har plass til seng, nattbord og tilhørende oppbevaring. Ett av soverommene i 2.etasje har utgang til en egen balkong, og et har tilgang til praktisk walk-in-closet.

  Sanitære fasiliteter
  Boligen har 2 bad, ett i hver etasje.

  Badet i 1. etasje har varme i gulvet og fliser på gulv og vegger. Veggmonert toalett og dusjhjørne. Heldekkendeservant og speil. Baderomsinnredning med laminerte fronter/skuffer, og overskap med speildører. Balansert ventilasjon. Ventil i himling og tilluft i døren.

  Badet i 2. etasje har og fliser på gulv og vegger med elektriske varmekabler i gulvet. Innredning med nedfelt servant, veggmontert wc, og badekar.
  Baderomsinnredning med laminerte fronter/skuffer, og overskap med speildører. Balansert ventilasjon. Ventil på vegg, og tilluft i døren.

  Eksempler på materialvalg i boligen:
  Gulv: Laminatgulv med trestruktur og fliser
  Vegger: Malte plater og fliser
  Himling: Malte plater

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Flott og attraktiv beliggenhet i Ottestad. Fra eiendommen er det kort gangavstand til nærbutikk, skoler og barnehager. Det er ca. 3 km til Hamar sentrum. Offentlig kommunikasjon med hyppige bussavganger like ved eiendommen.

  Området er flott for unge og barnefamilier med trygge og rolige omgivelser. For de minste er Hoberg barnehage og Hoberg barneskole kun ca. 2,5 km unna. Arstad skole ligger ca. 2 km unna. For de mellomste finner vi Ottestad Ungdomsskole ca. 2 km unna. Steinerskolen ligger ca. 800 m unna.

  I Hamar sentrum finner du et rikt utvalg av butikker og ulike servicefasiliteter. Hamar kan ellers by på en rekke flotte restauranter og kaféer. Basarene, Victoriahaven og Nagomi er eksempler på hyggelige steder hvor god mat kan nytes. Kafé Larsen og Kai og Mattis er svært populære kaféer med lun atmosfære og gode kaker. CC Hamar er et kjøpesenter med over 80 butikker og spisesteder. Her finnes det noe for alle og enhver.

  Ellers kan Hamar by på en rekke tilbud i Hamar. Her finner du bibliotek, kino og flere konserter og underholdningstilbud året igjennom. Fra sentrum er det også kort veg ned til Koigen som er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg.

  Er du glad i å trene og holde deg i aktivitet er det mange muligheter. I Hamar ligger det flere treningssenter, som Espern, Actic og Fønix, og SPENST ligger kun ca. 1 km unna. For de som er glad i å være utendørs er Ottestadstien en populær tursti som strekker seg over 15 km. Den går gjennom frodige jordbruksområder og langs Mjøsa. Kun noen få meter fra eiendommen ligger Ottestad idrettsplass. Atlungstad Golfklubb med 18-hulls golfbane ligger ca. 3,9 km unna og omtales som en av Skandinavias vakreste golfbaner.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Enebolig oppført i 2020 med 1. etasje og 2. etasje. Bygningen er oppført i håndverksmessig standard fra byggeår. Fundamentering/grunnforhold er ukjent. Det er trolig morenemasser i grunnen i området. Kultet grunn i fm oppføring. Grunnmur med isolerte elementer og støpt såle/dekke.Taket er tekket med papptekking. Metall i takrenner, nedløp og beslag. Vindskier som er malte. Sperrekonstruksjon i treverk og undertak fra byggeår. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Pussede fasader og liggende bordkledning. Vinduer med 3-lags glass fra 2019. Faste vinduer og åpningsvinduer. Isolert stålpipe uten feieluke. Peisovn i stuen. Boligen har ståltrapp- metallkonstruksjon med heltre eiketrinn og rekkverk med glass mellom etasjer. Boligen har folierte dører som innvendige dører. En dør med glass.

  Carport og utvendig bod tilknyttet boligen fundamentert med støpt vange, og støpt dekke i boden. Det er gruset dekke i carporten. Trevegger med liggende utvendig kledning. Pulttak med trekonstruksjoner og Taket er tekket utvendig med papptekking. Innredet med dør og malte plater.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Rune Kirkerud.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Vinduer: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Ett vindu stue 2. etasje er tregt og må justeres.
  - Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg.
  - Terrengforhold: Det anbefales på generelt grunnlag fall på terreng ut fra boligen/grunnmur med fall minst 1:50 ut fra bygningen, slik at overflatevann ledes bort, men det er ikke kjeller på boligen.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Nedløp og beslag: Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier.

  Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: BRA: 80 m²/P-rom: 72 m²
  2.et: BRA: 80 m²/P-rom: 74 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. et: Entré, trapperom, kjøkken, bad, stue og soverom
  2. et: Gang, trapperom, stue, bad og 3 soverom

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med hjelp av strøm og vedfyring.

  I hovedsak ved hjelp av varmepumpe og ildsted.
 • Eiertomt på ca. 1.010 m². Tomten er opparbeidet med plen og diverse beplantning. Gårdsplassen er gruset.

  Tomten med gnr. 7 og bnr, 189 er ubebygget og regulert til bolig. Det er uvisst om det vil settes opp bebyggelse der i framtiden.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • I carporten eller på biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 071 358 per 31.12.19
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 856 889 per 31.12.19
 • Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 23.384,75,- for 2021. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  -Abonnementsgebyr avløp: Kr 898,75
  -Forbruk kloakk: Kr 46,91,- per m3
  -Abonnementsgebyr vann: Kr 548,75
  -Forbruk vann: Kr 28,93 per m3
  -Renovasjon: Kr 4.176 (medium beholder)
  -Feie- og tilsynsgebyr: Kr 697,50 (feiing hvert 2. år + tilsyn hvert 4. år)
  -Eiendomsskatt: Kr 7.263,10 (2021)

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for nybygg enebolig i april 2020.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med bruksenhet(er).
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt, men i og med at eiendommen med gnr. 7 og bnr. 189 er en ubebygget tomt, må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet på denne tomten.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2020, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2040.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 880404, tinglyst den 13.06.2018. Gjelder bestemmelse om veg. Det gis vegrett til gnr. 7, bnr. 189 over eiendommen gnr. 7, bnr. 190. Begge eiendommene er ansvarlige for vedlikehold og kostnadene fordeles.
  Dagboknr. 2579649, tinglyst den 11.06.2020. Gjelder bestemmelse om felles stikkledninger for vann og avløp, om bebyggelse i nærhet av anlegg og
  om vedlikehold av anlegg/ledninger.

  Dokumentene kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Rv 222 Breidablikk - Sandvikavegen fra 2006. Reguleringsformål for eiendommen er boliger. Det er en liten del av boligen som ligger delvis på/over byggegrensen. I denne planen ligger også byggegrensen til naboeiendommene delvis over på denne tomten. Området på hver side av veien, mot tomten er regulert til annen veigrunn.

  Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Ottestad fra 2011, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til LNF-område, nåværende. Områdene rundt boligen er regulert til boliger.

  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel for Ottestad 2020-2032, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg, nåværende. I denne planen liggger eiendommen også under gul støysone; vurderingssone, hvor bebyggelse med støyfølsom bruksformål kan oppføres. I denne planen er nabotomten berørt av faresone for flom.

  Tomten med gnr. 7 og bnr, 189 er ubebygget og regulert til bolig. Det er uvisst om det vil settes opp bebyggelse der i framtiden.
 • Gnr. 7 Bnr. 190 i Stange kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som Boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.400,- /kr 2.700,-/kr 2.600,- i kostnadsgodtgjørelse ved tegning av Boligkjøperforsikring, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1.000,- ved tegning av Boligkjøperforsikring Pluss.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon på kr 48.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 13.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 6.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Krasimira Nenova Todorova
  Østlandet Entreprenør AS Kalev
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev