aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Øvre Stølslie 4 på Beitostølen!

BEITOSTØLEN Øvre Stølslie 4

Selveierleilighet med gangavstand til sentrum. Nydelig utsikt. 3 soverom. Balkong. Parkering i felles garasjebygg

 • kr 2 900 000
 • BRA 104 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 900 000
 • Omkostningerkr 85 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 985 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 007
 • Soverom3
 • ArealP-rom 99 m²
 • Felleskostnaderkr 628
 • Tomt2 286.1 m²
 • Eierform tomt -
 • 2 900 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  72 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000))

  85 542 (Omkostninger totalt)

  2 985 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Denne hyggelige leiligheten ligger åpent og fritt til i Øvre Stølslie, i fin gangavstand fra «alt» Beitostølen har å tilby. Den ligger ca. 860 moh, i et familievennlig, stille og fredelig område med gode solforhold og utsikt utover store fjellområder. Leiligheten ligger i 2. etasje, og med vinduer og balkong 150 grader mot sør-øst, er det nydelig sommersol fra 11-19, og vakker utsikt til bla. Slettefjell, Mugnetind og Bitihorn. Her er det sosialt og hyggelig med åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor en stilig peisovn gir lun stemning til rommet. Det er også montert Sikom varme/energistyring for enkel regulering av strømforbruket. Leiligheten har et pent bad og tre soverom, samt to boder. Parkeringsplass i felles garasjebygg. Velkommen på visning!

Øvre Stølslie 4, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 104 kvm Rombenevnelse og type areal er satt slik det var i bruk på befaringstidspunktet. Soverommene har vindu rett under krav til størrelse for rømning via vindu som er min. åpningen i vinduet må væreminst 0,5 meter bred og minst 0,6 meter høy. Se diverse.
  Primærrom
  2. etasje: 99 kvm Entré/gang, stue/kjøkken, tre soverom og bad.
  Sekundærrom
  2. etasje: 5 kvm Teknisk rom og bod.  Tomt
  2286.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Festet fellestomt, pent opparbeidet med plen, gruset adkomst og noen trær. Det meste av tomten er inngjerdet. Gjerdet står i/litt over tomtegrensen på to sider av tomta. Øystre Slidre kommune fakturerer festeavgift en gang pr. år. Festeavgift: kr. 6.926,- pr. 2023 fordeles likt på de fire boenhetene. Festeavgiften kan regulereres 10. hvert år etter konsumprisindeksens totalindeks. (Utgangsindeks pr. 15.02.2003). Festetid 80 år fra 01.05.2003.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Denne hyggelige leiligheten ligger åpent og fritt til i Øvre Stølslie, i fin gangavstand fra «alt» Beitostølen har å tilby. Den ligger i et familievennlig, stille og fredelig område med gode solforhold og utsikt utover store fjellområder. Øvre Stølslie 4 ligger ca. 860 moh, og med vinduer og balkong 150 grader mot sør-øst, er det nydelig sommersol fra 11-19, og vakker utsikt til bla. Slettefjell, Mugnetind og Bitihorn. Her finner en fine tur- og skimuligheter i umiddelbar nærhet, og det er hhv. ca. 10 minutters gange fra leiligheten til Kiwi Beitostølen, og ca. 20 minutter til sentrum med flere butikker, hoteller, restauranter og en rekke aktivitetstilbud. Beitostølen er en av Norges mest populære destinasjoner hele året, og med sin vakre beliggenhet ved foten av Jotunheimen er dette et flott utgangspunkt for opplevelsesrike dager i flott natur. Området kan by på et omfattende løypenett og uansett årstid kan turer til Melbyfjellet, Kanusehøgdi og Olevann anbefales. Selger anbefaler også skiturer på Valdresflya, gjerne kombinert med soloppgang ved Garli! I sentrum av Beitostølen finner en alpinanlegg med fine familiebakker og spennende aktiviteter sommerstid. Ønsker en litt mer utfordrende alpinbakker kan en ta turen over til Raudalen. Beitostølen har lett adkomst uansett om en velger bil eller buss, da det går ekspressbuss mellom Beitostølen - Oslo flere ganger daglig. Fra leiligheten er det ca. 6 km til barneskole i Lidar, og ca. 20 km til kommunesenteret Heggenes hvor en også finner ungdomsskolen. Til Fagernes er det ca. 38 km.

  Adkomst
  Følg Fv. 51 Bygdinvegen fra Fagernes til Beitostølen. Rett før Beitostølen Miljøstasjon tar en opp til høyre mot Stølslie Bustadfelt (Ukshøvdvegen). Kjør ca. 380 m og ta til venstre inn på Øvre Stølslie. Leiligheten ligger i første bygg på venstre side. Velkommen!

  Bebyggelse
  Leiligheten ligger i 2. etasje i leilighetsbygg med fire boenheter, to i hver etasje. Frittliggende garasje med en parkeringplass til hver boenhet.

  Byggemåte
  Informasjon er hentet fra tilstandsrapport: Leiligheten er beliggende i Stølslie, leiligheten er beliggende i 2.etasje med terrasse ut mot hjørne/nedsiden av bygningen, adkomst fra fellesinngang/areal med trapp. I tillegg har leiligheten en bod på 5 kvm i felles bodrom og garasjeplass i felles garasjeanlegg. Leiligheten har en normal god boligstandard på overflater og utstyr, lav slitasjegrad og det er foretatt betydelige påkostninger i tidsperiode 2011-2021. Det er ikke opplyst om noen spesielle forhold utover det som fremkommer i rapporten. Ved overtakelse av leiligheten gjelder sameiets regler og vedtekter, for nærmere informasjon se vedtekter og årsberetninger. Fellesarealer og felles konstruksjonsdeler som omfattes av sameiet er ikke vurdert med tilstandsgrad og kun enkelt beskrevet her i sammendrag tilstand. - Taktekking: Ikke undersøkt og antatt tekket med shingel el. tilsvarende. - Takkonstruksjon: Saltakkonstruksjon med takstoler. - Yttervegger: Veggkonstruksjon i bindingsverk kledd med liggende falset kledning. - Grunnmur/fundamenter: Grunnmur av betongkonstruksjon. - Terrengforhold: Eiendommen er planert rundt bygning med plen, ellers skrående naturtomt ved lauv/barskog. Leilighet Byggeår: 2006 Byggeåret er basert på opplysninger fra eier, igangsettelsetillatelse gitt i 2004 og ferdigattest i 2007. UTVENDIG Fundamentert med grnnmur av betong. Etasjeskille i trebjelkelag. Yttervegger i bindingsverk kledd med liggende falset kledning, stående i raust. Saltakkonstruksjon med takstoler, tekket med shingel og montert takrenner med nedløp av sortlakket stål. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags isolerglass. Hovedytterdør av malt tre med glassfelt, adkomst til fellesgang/trappegang. Terrassedør av tre med glassfelt, adkomst til stue/kjøkken. Overbygd terrasse på ca 6 kvm. Oppført i bjelkelag belagt med terrassebord og montert rekkverk. INNVENDIG Gulv er belagt med laminatgulv. Belegg på teknisk rom. Vegger er kledd med malt trepanel. Himlinger er kledd med malt trepanel. Elementpipe av lettklinker. Montert peisovn i stue med brannsikker plate på gulv. Innvendig har boligen malte fyllingsdører. Hyller i bod og teknisk rom.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt: 2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. 2011 - Nytt dusjkabinett 2018 - Ny baderomsinnredning + vask + dekor. Arbeid utført av Svein Olsen & Sønner - Bademiljø Beitostølen. Pkt. 6 Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Ved hurtig vårsmelting har det vært noen drypp av kondensvann på kaldloft 4 ganger i løpet av botiden. Ikke vært noe problem de siste 2 år. Men det lønner seg å følge med dette i vårperioden. Pkt. 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Ny AMS strømmåler i 2016. Se egenerklæring vedlagt i salgsoppgaven for utfyllende informasjon.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré/gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad, teknisk rom og bod. Balkong.

  Standard
  Lys og innbydende leilighet beliggende i familievennlige og fredelige omgivelser, men likevel i fin gangavstand til "alt" Beitostølen har å tilby. Her kan en enkelt velge mellom turer ut i frisk natur, eller opp til butikker og restauranter, i det en går ut døra. Leiligheten ligger i 2. etasje i hyggelig leilighetsbygg med fire boenheter, to i hver etasje. Eiendommen har en trivelig, inngjerdet tomt og tilhørende garasjebygg med en parkeringsplass til hver. Det er også gjesteparkering på eiendommen. Boenhetene har felles inngangsparti med trapp opp til 2. etasje og romslig trapperom. Med sin fine beliggenhet i 2. etasje er det ekstra lyst og trivelig, og flott utsikt til fjellene. På balkongen, som er overbygd kan en nyte mange gode stunder gjennom året. Leiligheten har en hyggelig stue med åpen løsning til kjøkken. Her er det fin plass til både spise og sofagruppe, og en stilig peisovn med innsyn gir en hyggelig stemning til rommet. Det er også montert Sikom varme/energistyring slik at en enkelt kan regulere strømforbruket. Kjøkkeninnredningen er i malt heltre med over- og underskap, samt en praktisk kjøkkenøy med mulighet for et par spiseplasser. Innredningen har laminat benkeplate i trefylling og oppvaskkum med kran av stål. Det er malte fliser mellom benk og overskap, og i et av underskapene er det praktisk hjørnekarusell. Integrert kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin. Frittstående komfyr. Det er montert kjøkkenventilator med avtrekk ut over tak. Badet er stilfullt og delikat med flislagt gulv med varmekabler, og vegger med fliser og baderomsplater. Pen baderomsinnredning med grå fronter og heldekkende servantplate. Underskap med store skuffer, høyskap og speil med tilhørende belysning. Frittstående dusjkabinett og toalett. På badet er det også opplegg for vaskemaskin. Avtrekk via vifte/aggregat plassert i kryploft i himling. I leiligheten er det tre soverom, hvor selger har valgt å benytte det ene som hjemmekontor. Med innlagt fiber er det enkelt å jobbe hjemmefra om en skulle ønske det. Soverommene er i god størrelse, og ett har en romslig skyvedørsgarderobe. Det er fin plass til ytterjakker og sko i leilighetens gang/entré hvor det er dobbelt garderobeskap. Ytterligere lagringsplass i bod hvor sentralstøvsugerens sugeenhet er plassert. Varmtvannstank er på ca. 200 liter plassert på teknisk rom. Med leiligheten følger en garasjeplass i fellesgarasje. Her er det også en liten bod med fin plass til dekk, ski ol. ------- Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Våtrom Sluk, membran og tettesjikt - TG: 2 Det er plastsluk og tettesjikt er trolig banemembran med ukjent/udokumentert utførelse. (bemerket slukforlenger i sluk og type tettesjikt er trolig da banemembran, type er derfor usikkert, men montert dusjkabinett og ansees derfor ikke som umiddelbart tiltaksbehov) Vurdering av avvik: - Det er påvist andre avvik: - Tilstandsgrad 2 satt da det ikke er fremvist dokumentasjon på tettesjikt. Tiltak: - Andre tiltak: - Dokumentasjon som viser utførelse av tettesjikt må fremlegges for å lukke avvik. Ventilasjon - TG: 2 Det er avtrekk via vifte/aggregat plassert i kryploft i himling. Vurdering av avvik: - Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Tiltak: - Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l. Vi viser til tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven for mer informasjon.

  Innbo og løsøre
  Mot en fornuftig pris, som kjøper og selger blir enige om, kan det meste av møbler, innbo og løsøre medfølge. Med i handelen følger uansett ikke: - Alt av pynteegjenstander og blomsterpotter - Bakemaskin, søppelbøtte (vipp) kjøkken - Kiste i gang inne + kiste gang i inngangspartiet - Bærbar høytaler i stue, radio på kontor, printer i Pc bord - Bøker, bilder på vegg i stue og gang. småbilder i gang. - Stige bad, toalettbørsteholder

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2011: Modernisering - Dusjkabinett 2013: Modernisering - Peisovn 2016: Modernisering - Oppgradering på kjøkken med bla. oppvaskkum med kran, kjøkkenøy og benkeplater mm 2017: Modernisering - Montert taklampe på kjøkken og ledlamper i gang og stue 2018: Modernisering -Lyslister under kjøkkenskap, ledlys soverom og ledlys under kjøkkenskap 2018: Modernisering - Ny baderomsinnredning med speilbelysning og servant 2019: Modernisering - Panelovn med sikomstyring i stue og effektstyring i sikringskap 2020: Modernisering - Stemningslys i stue 2021: Modernisering - Varmtvannsebereder, sikom termostat bad og effektsyring varmtvannsbereder

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber og parabol. Selger har kun benyttet fiber til Tv og internett.

  Parkering
  Parkering i felles garasjebygg med parkeringsplass. Gjesteparkering på nedsiden av garasjen.

  Diverse
  Forespørsel om sameiet er sendt forretningsfører, men svar er ikke mottatt pr. 25.04.2023. Vedtekter, info om felleskostnader o.l. er mottatt fra selger. Info om festeavgift er mottatt fra kommunen. Selger opplyser at festeavgiften faktureres i sin helhet til leder i sameiet, som igjen deler dette på fire. Overdragelse av eiendommen kan ikke skje uten samtykke av bortfester Øystre Slidre kommune. Vedr. piper og ildsteder: Kommunen opplyser: Tilsyn gjennomført; 11.04.2023. Feiing gjennomført: 24.10.2022. Det foreligger ingen pålegg. Vedr. areal/rombeskrivelse (takst): Soverommene har vindu rett under krav til størrelse for rømmning via vindu som er min. åpningen i vinduet må være minst 0,5 meter bred og minst 0,6 meter høy. Summen av bredde og høyde skal være minst 1,5 meter. På befaring er det målt vindusstørrelse på 0,97 x 0,97 m. Eiendommen er ferdig vasket til visning, og vil ikke bli ytterligere rengjort. Det som finnes på eiendommen av røykvarslere, brannslukningsapparat og evt. annet brannslukningsutstyr overtas i den stand det er i. Det anbefales på generelt grunnlag å jevnlig kontrollere brannslukningsutstyr ihht. Forskrift om brannforebygging. Eiendommen ligger i et flott turområde hvor det kan være fristende å ta seg en skitur. Vi anbefaler alle å gå inn på www.skisporet.no for å finne oppdatert informasjon om løypenettet og kjøring av dette. Noen av bildene kan være fra nærområdet / illustrasjonsfoto. Plantegningen er ikke målbar og noe avvik kan forekomme. Megler/selger tar ikke ansvar for evt. feil. Innredning og møbler er ikke basert på den faktiske innredningen, og er kun ment å gi en oppfatning av boligens muligheter. Vedr. budgivning: Det enkleste er å legge inn bud elektronisk via "Gi Bud"-knappen i Finn-annonsen, hvor man samtidig legitimerer seg med Bank-Id (det er krav til oversendelse av legitimasjon for alle budgivere.) Det er også mulig å benytte budskjema som oversendes megler. Husk å før opp informasjon vedr. finansiering, og helst navn og tlf. nr på din bankkontakt. Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Dersom en budgiver legger inn bud tett opp mot en annen budgivers akseptfrist kan man risikere at eiendommen blir solgt før budet kommer fram til megler. Selger skal skriftlig akseptere bud overfor megler som igjen skal formidle dette skriftlig videre til budgiver før akseptfristen går ut. Vi ber derfor om at bud må være oversendt minimum 5 minutter før eksisterende bud går ut, og at alle bud har en akseptfrist på 30 minutter. Denne fristen kan avtales kortere mot slutten av en budrunde. Se forøvrig Forbrukerinformasjon om budgivning lenger bak i salgsoppgaven. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 900 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  72 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000))

  85 542 (Omkostninger totalt)

  2 985 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Peisovn i stue. Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Forbruk 2022: 6707 kWh. Målernr: 5706567269336360 Siste gang godkjent: 22.02.2011.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Pr. 2023: Vann: Årlig abonnement: kr. 2.327,-. Forbruk pr. m3: kr. 29,-. Avløp: Årlig abonnement: kr. 2.303,-. Forbruk pr. m3: kr. 46,-. Renovasjon: kr. 3.670,-. Branntilsyn, feiing: kr. 745,-. Eiendomsskatt: kr. 2.578,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  545488

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1963757

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Andel festeavgift: kr. 1.732,- pr. 2022. Andel forsikring: kr. 5.796,- pr. 2022. Brøyting. I tillegg kommer kostnader til innboforsikring og strøm.

  Sameiebrøk
  25/100

  Felleskostnader pr. mnd
  628

  Felleskostnader inkluderer
  Festeavgift og forsikring. (Faktureres en gang pr. år).

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3453/5/1/4/40: 11.04.2003 - Dokumentnr: 1571 - Festekontrakt - vilkår Gjelder framfeste Festetid: 80 år Festetid fra 01.05.2003 Årlig festeavgift NOK 1834,- pr. da/år Bestemmelser om regulering av leien Pant for forfalt festeavgift for inntil 3 år Overført fra: Knr:3453 Gnr:5 Bnr:1 Fnr:40 F1 Gjelder denne registerenheten med flere 11.04.2003 - Dokumentnr: 1571 - Urådighet Gjelder framfeste Festeretten kan ikke overdras uten samtykke fra Øystre Slidre kommune Overført fra: Knr:3453 Gnr:5 Bnr:1 Fnr:40 F1 Gjelder denne registerenheten med flere 28.08.1998 - Dokumentnr: 3243 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Festetid: 80 år Årlig festeavgift: NOK 91 118 FESTETID FRA 01.01.98. Bestemmelser om forlengelse Bestemmelser om regulering av leien Overført fra: Knr:3453 Gnr:5 Bnr:1 Fnr:40 F Gjelder denne registerenheten med flere 11.04.2003 - Dokumentnr: 1571 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Festetid: 80 år Festetid fra 01.05.2003 Årlig festeavgift NOK 1834,- pr. da/år Bestemmelser om regulering av leien Pant for forfalt festeavgift for inntil 3 år Gjelder denne registerenheten med flere 26.03.2007 - Dokumentnr: 2065 - Erklæring/avtale Gjelder feste Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere 26.03.2007 - Dokumentnr: 2065 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 25/100 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 til og med nr. 4

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på leilighetsbygg med 4 boenheter. Kopi av ferdigattest følger velagt i salgsoppgaven. Kommentar fra kommunen: Det er gitt ferdigattest for boligbygget. Kan ikke finne ferdigattest eller søknad om ferdigattest på garasjeanlegget i arkivet. Lovlighet leilighetsbygg: Byggetegninger, brannceller og krav for rom til varig opphold Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik utifra denne da det ikke var inntegnet teknisk rom og ellers er det ihenhold til byggetegning. Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling ut ifra dagens byggteknisk forskrift? Nei Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Nei Er det påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde? Nei Soverommene har vindu rett under krav til størrelse for rømmning via vindu som er min. åpningen i vinduet må være minst 0,5 meter bred og minst 0,6 meter høy. Summen av bredde og høyde skal være minst 1,5 meter. På befaring er det målt vindustørrelse på 0,97 x 0,97 m.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til helårsvei med gruset innkjørsel og parkering i felles garasjebygg med parkeringsplass. Gjesteparkering på nedsiden av garasjen. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eiendommen har vannmåler. Kommentar fra kommunen: Privat ledning inn på eiendommen er ikke registrert i kartet.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger under reguleringsplan for Stølslie 1 og 2. Bebyggelse og anlegg, Bolig. Kopi av reguleringplan følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Boligen har ikke egen utleidel.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Omk. Kjøper beskrivelse
  2 900 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  72 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000))

  85 542 (Omkostninger totalt)

  2 985 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  85542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Fredric Bachér

Megler

Fredric Bachér

47 81 49 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev