aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Edelgranveien 31!
Velkommen til Edelgranveien 31!

BEKKESTUA Edelgranveien 31

FJORDGLØTT, HEIS, PEIS, GARASJE

 • kr 6 000 000
 • BRA 72 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 6 000 000
 • Omkostningerkr 164 374
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 217 666
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 69 m²
 • Felleskostnaderkr 3 198
 • Tomt7 404.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 000 000,- (Prisantydning) 53 292,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 151 332,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,00))   164 374,- (Omkostninger totalt)   6 217 666,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Begynn planleggingen av ditt nye hjem!
Er det viktig for deg å bo i natuskjønne, grønne omgivelser og med heis, peis og garasjeplass i kjeller med ladeboks - da kan dette være noe for deg! Lys og moderne hjørneleilighet med stor, solrik terrasse vendt mot fjorden høyt og fritt beliggende i terreng. Inneholder: Romslig entrè med gode oppbevaringsmuligheter, hyggelig stue med gasspeis, kjøkken i halvåpen løsning, bad, to soverom og en solrik terrasse med fantastisk utsikt over Bærum og Oslofjorden, i tillegg medfølger garasjeplass i garasjekjeller med ladeboks, samt bod. - Kjøper/erverver må ha fylt 45 år samt ha minimum 5 års botid i Bærum Kommune. - Felles smørerom for ski. - Gjesteleilighet som kan leies ved behov. - Felles hobbyrom/ snekkerbod.
Velkommen inn i en hyggelig entrè!

Edelgranveien 31, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 72 kvm Entrè, stue/kjøkken, bad, 2 soverom, bod
  Primærrom
  4. etasje: 69 kvm Entrè, stue/kjøkken, bad, 2 soverom
  Sekundærrom
  4. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  7404.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt opparbeidet med blant annet busker, asfalt, trær, plen, parkeringsplasser m.m.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger rolig og idyllisk til i Edelgranveien. Fra leiligheten har man direkte adkomst til marka med turmuligheter sommer som vinter. Kort vei til bl.a. Bekkestua sentrum og Bærums Verk, hvor man finner et rikt utvalg av spisesteder, diverse butikker, lege, apotek, vinmonopol m.m. Flotte turmuligheter ved Åsterud/Godthåb med Bærumsmarka og Kolsås-/Dælivann landskapsvernområde like ved. Det er kort vei til alpinsentere på Kolsås og Lommedalen, golfbaner på Haga og Grini, svømmehall på Nadderud og fleridrettshall på Haslum. Det er ca. 5 minutter å gå til bussholdeplassen ved Gamle Ringeriksvei, her går det flere avganger og ekspressbuss til Oslo sentrum. Flybussen har i tillegg holdeplass ved Godthåb. Kort vei til Gjønnes og Bekkestua der du finner T-baneforbindelse til Oslo og Kolsås

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygning fundamentert med peler til fast grunn, yttervegger i betong/stål og treverk med teglstein, plater og panel på fasader, etasjeskillere med støpt dekke, heis, malte dører, vinduer med 2-lags glass og flatt tekket med membran eller papp. Bolig med normalt god standard fra byggeåret.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Sameiet har kontrakt med Elaway. Boks i garasjekjeller.

  Innhold
  Leiligheten inneholder (4 etasje): Entrè, stue/kjøkken, bad, 2 soverom, bod 1 Egen lagringsbod i 4. etasje på 6m2. 1 Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er montert ladeboks til el-bil ved garasjeplass. Lokaler i sameiet som kan disponeres av beboere: - Smørebod til ski. - Gjesteleilighet. - Snekkerbod / hobbyrom.

  Standard
  Entrè: Romslig og hyggelig entrè ønsker deg velkommen inn! Her er det god plass til garderobeskap, hyller, kommode og/eller lignende. Det er montert dørcalling ved inngangsdøren. Stue/kjøkken: Stue med kjøkken i halvåpen løsning gjør dette til et sosialt sted å være, her er det god plass til både sofa og spisebord. Stuen har store vinduer som slipper inn godt med lys, samt at man kan nyte den fantastiske utsikten fra sofaen eller spisebordet. Kjøkken med eikefronter med god skap og benkeplass. Fint utsyn fra vinduer. Kjøkkenet er i delvis åpning mot stue. Ventilator. Oppvaskkum, bereder og opplegg til oppvaskmaskin. Fra stue/kjøkken har man utgang til en solrik terrasse med fantastisk utsikt, hvor det er god plass til lounge/sittegrupper, grill mv. Bad: Fliselagt bad med varmekabler fra byggeår med toalett, servant, godt med skapplass, dusj og opplegg til vask/tørk Soverom 1: Leilighten inneholder to soverom med god plass til seng, kontorpult og nattbord. Soverom 2 har også godt med skapplass. På soverom 2 er det også godt med garderobeskap i tillegg til at det er tilhørende en bod på 3 m2 som brukes som walk-in / omkledningsrom. Overflater: Gulv: Parkett og fliser Vegger: Malte flater og fliser Tak: Malte himlinger TG2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er kun sluk i dusjsone på bad. Ved en evt. lekkasje utenfor dusjsone vil vann renne ut fra rommet. Konsekvens/tiltak: Det bør etableres avrenning inn til sluk for hele våtrommet. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det er udokumentert utførelse på membran Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Konsekvens/tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Det er el-anlegg fra byggeåret med automatsikringer i boligen.

  TV/Internett/bredbånd
  Telenor TV og bredbånd.

  Parkering
  Parkeringsplass i garasjeanlegg, det er lagt opp ladeboks fra Elaway for lading av el-bil. Gjesteparkering for besøkende.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 000 000,- (Prisantydning) 53 292,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 151 332,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,00))   164 374,- (Omkostninger totalt)   6 217 666,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske ovner, gasspeis, varmekabler på bad.

  Info strømforbruk
  Årsforbruk: 4752 kWh. for 2022, tall oppgitt fra selger.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Eiendommen er energimerket.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ingen eiendomsskatt i Bærum Kommune.

  Formuesverdi primær
  1325837

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4773012

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold mv.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  70/4560

  Felleskostnader pr. mnd
  3198

  Felleskostnader inkluderer
  Lån nr. 2240; Akonto avdrag lån 1: kr. 270,- Lån nr. 2240; Akonto avdrag lån 1: kr. 157,- Kabel-TV: kr. 509,- Andel felleskostnader etter eierbrøk: kr. 2262 Totalt: kr. 3198,- Felleskostnadene inkluderer kommunale avgifter til vann og avløp, bygningsforsikring, kostnader til indre og ytre drift og vedlikehold av fellesarealer, utgifter til rengjøring, vedlikehold av grøntanlegg, snømåking, leie/drift av gasstank, kostnader til forretningsførsel, styrehonorar og lignende. Varmtvann betales av den enkelte via strømforbruket, for gassforbruket er det installert målere som vil bli lest av to ganger i året.

  Andel fellesgjeld
  53292

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  33088

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Godthaab Park Boligsameie er et veldrevet seniorsameie (alder +45 år) bygget i 2007, bestående av 56 leiligheter fordelt av 4 hus.

  Forkjøpsrett
  Det er ikke forkjøpsrett i sameie.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse, men forretningsfører / styret skal informeres.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Husdyr, som hund og katt mm. er tillatt, men skal ikke være til vesentlig sjenanse for andre beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3024/23/29/51: 01.06.2006 - Dokumentnr: 259143 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Plan Og Bygning
  Org.nr: 974 553 686
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3024 Gnr:23 Bnr:29
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.06.2006 - Dokumentnr: 259143 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3024 Gnr:23 Bnr:3
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3024 Gnr:23 Bnr:29
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.10.2006 - Dokumentnr: 467929 - Erklæring/avtale Bestemmelse om parkering
  Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m.
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke
  fra hjemmelshaver til gnr. 1, bnr. 9.
  Overført fra: Knr:3024 Gnr:23 Bnr:29
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.11.2006 - Dokumentnr: 550996 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 51
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 70/4560
  26.09.2007 - Dokumentnr: 766039 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:23 Bnr:3


  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Adgang til utleie
  I henhold til vedtektene er utleie tillatt, men seksjonene i sameiet kan kun leies ut til person(er) som har fylt 45 år på det tidspunktet bindene avtale blir inngått. Dersom to personer leier en leilighet sammen for felles beboelse, er det tilstrekkelig at den ene personen har fylt 45 år. Dersom det foreligger særlige grunner kan styret etter skriftlig søknad gi samtykke til unntak fra alderskravet. Samtykke kan nektes på fritt grunnlag.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 000 000,- (Prisantydning) 53 292,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 151 332,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,00))   164 374,- (Omkostninger totalt)   6 217 666,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  164374

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Emilie Skatvedt

Megler

Emilie Skatvedt

94 89 48 62

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev