aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Adolph Bergs vei 53.
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Adolph Bergs vei 53.

BERGEN Adolph Bergs vei 53

SOLGT - VISNING AVLYST.

 • kr 3 290 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 95 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 385 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1953
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Felleskostnaderkr 2 846
 • Tomt1 803.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning | Adolph Bergs vei 53
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Adolph Bergs vei 53. Leiligheten er innredet som to separate studioleiligheter med egne innganger sentralt på Landås. Med denne plasseringen kan du enkelt nyte alle fordelene som byen har å tilby, samtidig som du har muligheten til å bo rimelig. Enten du er student, ansatt ved sykehuset eller bare ønsker å bo sentralt, vil denne boligen oppfylle dine krav til både komfort og tilgjengelighet.
 • Lettstelt leilighet.
 • Bygget ble rehabilitert i 2005.
 • Mulighet for gode leieinntekter.
 • TV og internett inkludert i felleskostnadene.
 • Mulighet for garasjeplass.
 • Gode kollektivtilbud like utenfor døren.
 • Solrik felles takterrasse.
 • Kort vei til flotte turstier. Hjertelig velkommen på visning!
 • Åpen kjøkken/stue løsning som lar seg innrede med stuemøbler og en spisebordsgruppe.

  Adolph Bergs vei 53, Vestland

  • Tomt
   1803.9m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er felles for sameiet. Tomten er opparbeidet med forstøtningsmurer, asfalt og diverse beplantning.

   Beliggenhet
   Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Slettebakken med gangavstand til alt man måtte behøve i hverdagen. Man har kort gangavstand til både buss og bybane. Dette gjør det enkelt å reise til sentrum og de øvrige bydelene. Sletten Senter, hvor en finner de fleste service- og butikkfasiliteter, er kun en liten spasertur unna. Ved Sletten senter finnes et bredere utvalg av butikker, supermarked, legesenter og vinmonopol. Et lite stykke unna ligger også Landåstorget, med blant annet langåpen og søndagsåpen butikk, bibliotek, blomsterbutikk og Pizzarestaurant for å nevne noe. Det er også kort gangavstand til Kiwi på Birkelundstoppen. Skole, barnehage, idrettsplass, buss og bybanen ligger like ved. Samt ligger SIB treningssenter og Fantoft hallen rett over haugen på Fantoft. For den turglade byr området på et eldorado av muligheter, alt i fra rolige turer rundt Tveitevannet og storetveitmarken til en brattere tur opp Ulriken og Nattlandsfjellet. Kort avstand til Haukeland sykehus og HVL.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Det er primært leilighets bebyggelse i området.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betong- og sparesteinskonstruksjon. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i tre- og betongkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/Sanarfil eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Etasjeskiller: Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom Overflate vegger og himling Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. På badet til høyere mangler det noen fliser på veggene i dusjsonen, vedlikehold må påregnes. Våtrom Overflate gulv Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badene vil fungere med dette avviket. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Varmtvannsbereder Avvik: Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 5.etg: 65 kvm BRA / 65 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: Hybel venstre side: Entré(3,9m2), bad/vaskerom(3,3m2), stue/kjøkken/sovealkove(25,7m2) Hybel høyre side: Entré/stue/kjøkken(11,8m2), bad/vaskerom(3,3m2), soverom(7,6m3.) I tillegg medfølger 1 stk ekstern bod.

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Badene har flislagte gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badene har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Hybel høyre side: Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Det er god skap- og benkplass for matlaging og lagring. Stue: Åpen kjøkken/stue løsning, med plass til en liten spisegruppe eller en sofagruppe. De store vinduene sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn. Soverom: Lys og trivelig soverom med god plass til stor seng, nattbord og en garderobeløsning. Bad: Badet inneholder toalett, heltstøpt servant, dusjdører i klart glass og opplegg for vaskemaskin. Hybel venstre side: Kjøkken: Kjøkkeninnredning med slette fronter, heltre benkeplate, over benkeplaten er det benyttet fliser, stål oppvaskkum og ventilator. Integrerte hvitevarer er keramisk platetopp, stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin. Det er god skap- og benkplass for matlaging og lagring. Stue: Den åpne kjøkken/stue løsning skaper en god atmosfære. Det er god plass til å møblere med stuemøbler og en spisebordsgruppe. Fra stuen er det utgang til balkong på 4,2 kvm. Soverom: Soverommet er naturlig adskilt fra stuen, og det er god plass til en stor seng. Bad: Badet inneholder toalett, heltstøpt servant, dusjdører i klart glass og opplegg for vaskemaskin. Andre opplysninger: - Sikringsskapet er montert i fellesgang og inneholder automatsikringer. - Boligen har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   TV og internett er inkludert i felleskostnadene.

   Parkering
   Sameiet har 5 plasser som leies ut for 750 kr per måned. Per dags dato er det 2 ledige parkeringsplasser. Det er 4 ladeplasser for elbil.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: hvitevarer på kjøkkenet. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Varmekabler på begge badene - Elektrisk oppvarming

   Energiklasse
   G

   Info energiklasse
   Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Kommunale avgifter
   14440

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

   Info om eiendomsskatt
   Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter.

   Formuesverdi primær
   808543

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   2910756

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuell oppgradering av kanalpakker og linjehastighet på internett.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Sameiebrøk
   629/16753

   Felleskostnader pr. mnd
   2846

   Felleskostnader inkluderer
   Tv-pakke, internett, forsikring på huset, vaktmestertjenester, strøm i fellesområder, forretningsførsel og styrehonorar.

   Andel fellesformue
   12844

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Styregodkjennelse
   Informasjon om nye beboere skal meldes til styret.

   Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
   Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i kostnaden. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

   Sameiets forsikringsselskap
   If Skadeforsikring

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Det er tillatt med dyrehold, så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.

   Eierskiftegebyr
   4700

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/160/673/28: 17.06.1952 - Dokumentnr: 5218 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
   Med flere bestemmelser
   Overført fra: Knr:4601 Gnr:160 Bnr:673
   Gjelder denne registerenheten med flere
   26.08.1959 - Dokumentnr: 7179 - Best. om vann/kloakkledn. Best. om fjerning av kum
   Overført fra: Knr:4601 Gnr:160 Bnr:673
   Gjelder denne registerenheten med flere
   18.01.2006 - Dokumentnr: 1845 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 28
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 629/16753
   Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
   Gjelder seksjon nr. 1 til og med seksjon nr. 35


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for tilbygg - ombygging Blokk/bygård/terrassehus datert 11.01.2006 utsendt av Bergen kommune. Intet fra opprinnelig byggeår.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp. 

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i følge Bergen kommune. Reguleringsplaner på grunnen PlanID: 10520000 Plannavn: ÅRSTAD. BERGENSDALENS SYDLIGE DEL, DISTR. SLETTEBAKKEN Dekningsgrad: 94,2% PlanID: 64390000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 160 BNR 674 MFL., ADOLPH BERGS VEI Dekningsgrad: 5,8% Reguleringsformål (reguleringsplaner på grunnen) PlanID: 64390000 Formål: Boligbebyggelse - blokkbebyggelse Dekningsgrad: 5,7% Henssynssoner (reguleringsplan på grunnen) Sonetype: 140-Frisiktsone Dekningsgrad: 4,3% Reguleringsplaner under arbeid 7070000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 160 BNR 1075 MFL., ADOLPH BERGS VEI Dekningsgrad: 23,3% Kommuneplan PlanID: Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplan: 1130 - sentrumsformål - byforttetingssone 1130 - sentrumsformål sentrumskjerne Henssynssoner Angitt hensyns - kulturmiljø i kommunepln Henssynssonenavn: H570_3 Beskrivelse: Landås Dekningsgrad: 100% Henssynssone Faresone i kommuneplan Henssynsonenavn: H390_2 Beskrivelse: Luftkvalitet - gul sone Dekningsgrad: 100% Henssynssone gjennomføringssone i kommuneplanen Henssynssonenavn: H820_4 Beskrivelse: Omforming Slettebakken Dekningsgrad: 100% Kommunedelplan PlanID: 9730000 Plannavn: ÅRSTAD/FANA/BERGENHUS. KDP LANDÅS Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen: 150 - offentlig bygning 110 - boligområder 133 - industri Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 11160100 10520300 16990000 18380000 63690000 16990002 71280000 11150000 66340000 Andre opplysninger: - Eiendommen er berørt av Eviny Termo AS sin konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg.

   Adgang til utleie
   Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

   Legalpant
   De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   95292

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 50 000,- Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke 19 900,- Oppgjørsgebyr: 6 990,- Overtagelse: 2 500,- Tilrettelegging: 14 990,- Visninger (per stykk): 2 500,-

  Fabian Haukedal

  Megler

  Fabian Haukedal

  90 63 57 28

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev