aktiv-eiendomsmegling
Solgt
896A0095.jpgAktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Baglergaten 8!

BERGEN Baglergaten 8

Lys og moderne bygårdsleilighet med nyere kvaliteter og arealeffektiv planløsning! Kort gangavstand til sentrumskjernen!

 • kr 2 550 000
 • BRA 24 m²
 • Prisantydningkr 2 550 000
 • Omkostningerkr 76 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 626 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 917
 • Soverom -
 • ArealP-rom 24 m²
 • Felleskostnaderkr 450
 • Tomt135.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 550 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  63 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000))

  76 792 (Omkostninger totalt)

  2 626 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Baglergaten 8! Bo i hjertet av Sandviken, like utenfor bykjernen. Omgi deg med en herlig miks av gammel trehusbebyggelse og klassiske bygårder. Her kan du finne roen, godt skjermet fra bylivet, men likevel i gangavstand til alle hverdagsfasiliteter. Kanskje skal din boligdrøm gå i oppfyllelse akkurat her! Litt om kvaliteter: - Arealeffektiv planløsning - Åpen stue - og kjøkkenløsning - Lekkert bad pusset opp i 2021 - Moderne kjøkken fra 2021 med integrerte hvitevarer - Romslig sovealkove - Lave felleskostnader - Kort vei til de fleste Høyskoler og Universitet - ca. 10 minutters gangavstand til sentrumskjernen - Bygget har i sin helhet god teknisk standard med bl.a. nytt elektrisk og røropplegg. Velkommen til visning!

Baglergaten 8, Vestland

 • Tomt
  135.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten består hovedsaklig av eiendommens bygningsmasse.

  Beliggenhet
  Boligen har en flott beliggenhet i et av Sandvikens mest populære boligområder! Her kan du bo i rolige omgivelser med kun 10 minutters gange til sentrumskjernen og alle fasiliteter det byr på. Dagligvarebutikken Meny Støletorget ligger like i nærheten. Her finner du også apotek, café og døgnåpen 7-Eleven. Dette gjør hverdagshandelen enkel. Kiwi Birkebeinersenteret og Joker Sandviken er også like i nærheten. Det er flere barnehager og skoler i nærområdet: - Krohnengen skole (1-7 klasse) - Christi Krybbe skole (1-7 klasse) - Rothaugen skole (8-10 klasse) - Bergen katedralskole - Danielsen videregående skole - Kidsa Ladegården (1-6 år) For studenten er det kort vei til alle studieinstitusjoner, som blant annet NHH og NLA Høgskolen, samt UiB, Handelshøyskolen BI og Høyskolen på Vestlandet. For den turglade er det et flust av muligheter. Fjellveien kan by på spaser-, eller joggeturer, Stoltzekleiven på utfordring med fantastisk utsikt som belønning eller Fløibanen koselige søndagsturer. Det er flere flotte parkområder like i nærheten, som Meyermarken og Skansedammen. Parkene er et yndet område for naboer, venner og kjente å hygge seg sommer som vinter. Parkene er perfekt for blant annet grilling, ballspill og avslapping på late sommerdager, eller aking og skøyting på vinterstid. Treningssenteret Nr. 1 Fitness Sandviken og MyLife livsstilsenter ligger en liten spasertur unna. Det er Bysykkel-stativ like i nærheten av leiligheten og bussholdeplass som tar deg til sentrumskjernen rett utfor døren.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av leilighet - og gårdsbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av naturstein, murt i betong og murkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget. Opplysninger fra hjemmelshaver, leiligheten ble oppgradert i 2021 med blant annet: - Pusset opp badet. - Montert nytt kjøkken. - Nytt rør-i-rørsystem. - Ny varmtvannsbereder. - Nye gulver. - Nye vegg- og himlingsflater. - Montert nye vinduer (fra 2020).

  Innhold
  Bo i hjertet av Sandviken, like utenfor bykjernen. Omgi deg med en herlig miks av gammel trehusbebyggelse og klassiske bygårder. Her kan du finne roen, godt skjermet fra bylivet, men likevel i gangavstand til alle hverdagsfasiliteter. Kanskje skal din boligdrøm gå i oppfyllelse akkurat her! Mange drømmer om å bo i en sjarmerende bygårdsleilighet med kort vei til dagligvarebutikker, kollektivtransport og sentrumskjerne. Leiligheten må ha en egen sjarm og en god atmosfære. Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere Baglergaten 8! Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys parkett i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Leiligheten har i 2021 gjennomgått store oppgraderinger. Her kan nevnes nytt kjøkken, nye gulv, rør-i-rørsystem og oppussing av bad. Planløsningen er smart og leiligheten er godt utnyttet. Romslig entré med plass til sko og yttertøy i garderobeinnrdning. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til flott utsikt over nærområdet. Stuen lar seg enkelt møblere med sofa - og tvmøbler. Her kan du flytte rett inn og trives fra første stund! Kjøkkenet består av en moderne innredning utført med slette hvite fronter og heltre benkeplate med nedfelt vask og fliser på vegg over. Her er rikelig med skap - og benkeplass for både matlaging og oppbevaring. Integrerte hvitevarer er induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl - og frys. Kjøkkenet har en smart og praktisk løsning med forlengelse av benkeplaten slik at man får sitteplasser. Leilighetens sovealkove har plass til stor seng og nattbord. Det er gode oppbevaringsmuligheter i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Badet er lekkert helfliset med varmekabler i gulv. Det er innredet med benkeskap med servant, vegghengt toalett og dusjhjørne med dører i glass. Badet har opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Tilhørende leiligheten er det en bod i kjelleren på 2,1m².

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Sameiet planlegger å fikse dør i kjelleren, og har oppspart egenkapital i sameiet som mest sannsynlig vil dekke kostnadene.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 550 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  63 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000))

  76 792 (Omkostninger totalt)

  2 626 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  4399

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Inkluderer vann, avløp og renovasjon. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  543617

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2065744

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 9.799,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på kommunale avgifter og felleskostnader. Kostander for strøm, eiendomsskatt og innboforsikring er ikke hensyntatt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  24/296

  Felleskostnader pr. mnd
  450

  Felleskostnader inkluderer
  Avsetning til vedlikehold, egenkapital, utvendig byggforsikring og strøm i fellesarealer.

  Om sameiet
  Sameiet er enkelt organisert og har intern forretningsførsel.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen fellesgjeld.

  Forkjøpsrett
  Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/167/731/3: 31.10.1960 - Dokumentnr: 8485 - Bestemmelse om kloakkledn Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av
  fellesledninger m.v.
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:167 Bnr:731
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.06.2021 - Dokumentnr: 774376 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 24/296


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for bruksendring bolig datert 14.01.2021.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst via kommunal vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Bergenhus. Stølen/Ladegården/Rothaugen. PlanID: 5380000 Reguleringsplaner under arbeid: Plannavn: Bergenhus. Bybanen fra sentrum til Åsane, Delstrekning 1, Kaigaten - Sandbrogaten. PlanID: 65800000 Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone. Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Ladegården 100% Historisk sentrum 100% Hensynssoner Båndlegging i kommuneplanen: Båndlagt etter lov om kulturminner 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Brannsmitte 100% Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 100% Kommunedelplan(er): Plannavn: Bergenhus. KDP Sandviken - Fjellsiden Nord. PlanID: 15750000 Arealformål: Boligområder 100%, Bygn. med særskilt allmennyttig formål < 0,1 % (0,0 m²) og veiareal < 0,1 % (0,0 m²).

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 550 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  63 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000))

  76 792 (Omkostninger totalt)

  2 626 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  76792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev