aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Bjørnsons Gate 23B!

BERGEN Bjørnsons gate 23B

Kronstad |Flott toppleilighet med attraktiv beliggenhet! Parkeringmuligheter i sameiet.

 • kr 2 590 000
 • BRA 36 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 81 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 671 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 929
 • Soverom1
 • ArealP-rom 34 m²
 • Felleskostnaderkr 696
 • Tomt208.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000))

  81 792 (Omkostninger totalt)

  2 671 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Bjørnsons Gate 23B! Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys enstavs laminat i hele boligen forutenom bad og bod. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Pent bad og kjøkken. Litt om kvaliteter: - Arealeffektiv planløsning - Åpen løsning mellom stue/kjøkken - Enstavs laminat fra 2023 - Innvendig bod og ekstern bod - Sameiet har en stor og solrik uteplass - Muligheter for parkering - Kort avstand til Høyskoler, Universitet og Haukeland - Buss - og bybanestopp like i nærheten - Kort vei til flotte turterreng i Byfjellene - Ca. 10 minutter til Bergen Sentrum! Velkommen til visning - husk påmelding hos megler!

Bjørnsons gate 23B, Vestland

 • Tomt
  208.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten består hovedsakelig av eiendommens bygningsmasse og parkeringsplasser.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral og trivelig beliggenhet på Kronstad. Gangavstand til det du måtte trenge. Dagligvarebutikker, Bergen sentrum, Haukeland sykehus, Høyskolen i Bergen, Universitetet i Bergen og Handelshøyskolen BI. Bybanestoppet på Danmarksplass og Kronstad er i umiddelbar nærhet, og det er kort vei til Danmarksplass som er et supert utgangspunkt for kommunikasjon til øvrige bydeler. Kort vei til skoler og barnehager. Like i nærheten ligger Spar kronstadparken og Rema 1000 Minde. Videre er det større utvalg på Danmarks plass hvor du finner noe for enhver smak. Området blomstrer nemlig av herlige avslappet spisesteder med riktig atmosfære. Kranen - Colonial i solhemsviken passer perfekt for en bedre frokost eller brunsj. Videre er det flere steder som absolutt er et verdt besøket! Bien som er inspirert av den franske bistrostilen med klassisk mat og drikke i ekte omgivelser. For den aktive og turglade er det kort vei til flotte turløyper opp Ulriken, mot Kalfaret/Svartediket og rundt Lungegårdsvannet eller de andre byfjellene. Om du foretrekker innendørs trening er det kort vei til en rekke sentre som bl.a. Trene Sammen Kronstad, Nr1 Fitness Kronstad, samt Sats og Itrain på Danmarksplass. For dem som liker svømming ligger Ado arena en kort gåavstand unna. Et steinkast unna ligger Kronsminde idrettspark.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Grunnmur av murkonstruksjoner. Gulv mot grunn i underetasje av støpt betong. Yttervegger: Bygningen har yttervegger av murkonstruksjoner. Utvendig pusset og malt. Takkonstruksjon: Bygningen har en saltak konstruksjon som er utvendig tekket med betongtakstein. Etasjeskille: Bygningen har etasjeskille av trebjelkelag.

  Innhold
  3.etg: P-rom 34 m² / BRA 36 m² Totalt: P-rom 34 m²/ BRA 36 m² Følgende rom inngår i primærareal: 3.Etasje: Stue/kjøkken (22,4 m²), soverom (6,6 m²), bad (3,7 m²), Følgende rom inngår i sekundærareal: 3.Etasje: Bod (2 m²) Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Bjørnsons Gate 23B! Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys enstavs laminat i hele boligen forutenom bad og bod. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er svært arealeffektiv. Pent bad og kjøkken. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater i taket gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære. Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Flott kjøkken utført med profilerte fronter og benkeplate av laminat med nedfelt vask. Det er benyttet fliser på vegg over benkeplaten. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Det er velutstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og ventilator. Soverommet er lyst og luftig med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Like innenfor soverommet ligger en praktisk bod på ca.2 m² med gode oppbevaringsmuligheter. Badet er pent helfliset med varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Det inneholder dusj m/glassvegger, toalett og baderomsinnredning. Det medfølger også en ekstern bod. Sameiet har en stor felles terrasse med gode solforhold og plass til møblering av sittegrupper.

  Standard
  Stue/kjøkken (22,4 kvm): 1-stavs laminat på gulv, slette malte vegger og himling. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt vask av stål. Plass/opplegg for kjøleskap og oppvaskmaskin. Fliser over benkeplate. Integrerte hvitevarer: - Stekeovn. - Platetopp. - Ventilator. Bad (3,7 kvm): Badet er helfliset og har en slett malt himling. Innfelte downlights i himling og varmekabler i gulv. Badet er innredet med: Dusj m/glassvegger, toalett og baderomsinnredning. Soverom (6,6 kvm): 1-stavs laminat på gulv, slette malte vegger og himling. Bod (2 kvm): 3-stavs parkett på gulv, slette malte vegger og himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Entrédør: Døren kar i karm ved åpning/lukking. Tiltak: Døren må justeres. Innvendig > Rom Under Terreng: Rom under terreng anses som en risiko konstruksjon hvor det ofte oppstår kondens- og fuktproblematikk. Spesielt i påforingsvegger mot grunn. Tiltak: Bygningsdelen må observeres, god utlufting i underetasje er viktig. Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Riss/sprekker i enkelte fuger. Tiltak: Riss/sprekker kan indikere på bevegelse/endrin i bakenforliggende konstruksjoner. Overflatene må derfor jevnlig observeres og kontrolleres for evt. videre utvikling. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Bom (hulrom) under enkelte fliser. Tiltak: Fungerer med avviket, men vær oppmerksom. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Det foreligger ikke dokumentasjon på utførelse. Membran/tettesjikt er over 10 år gammel. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Mindre fuktskader på innredning. Krakkelering i porselensvask. Tiltak: Fungerer med avviket, men om dette skal lukkes så må innredning skiftes. Våtrom > Ventilasjon > Bad: Det er ikke etablert tilluft spalte i dør. Tiltak: Tilluft til badet må etableres i dør. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap er plassert på soverom. Inneholder: Automatsikringer. Jordfeilbryter på 40 ampere. Kurser: 20 ampere 1 stk. 16 ampere 5 stk. Avvik: Samsvarserklæring foreligger ikke (TG 2). Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er påvist sprekker i murte/pussede fasader. Tiltak: Lokal utbedring må utføres.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Sameiet har 3 parkeringsplasser som tildeles etter ansinitet. Selger opplyser at det er plass til 4 biler.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000))

  81 792 (Omkostninger totalt)

  2 671 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming via elektrisitet: - Varmekabler på bad.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser om at de bruker rundt 600-650 KWh i måneden.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7310

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjon og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr.15.662,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader, kommunale avgifter og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at kostnader for strøm og innboforsikring ikke er hensyntatt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  41/212

  Felleskostnader pr. mnd
  696

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker utvendig byggforsikring og strøm fellesarealer.

  Om sameiet
  Sameiet er enkelt organisert og består av 4 leiligheter.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen fellesgjeld.

  Forkjøpsrett
  Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt. Naborettslige regler gjelder.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/159/22/4: 24.08.1930 - Dokumentnr: 901577 - Bestemmelse iflg. skjøte Forbud mot visse former for næringsvirksomhet Overført fra: Knr:4601 Gnr:159 Bnr:22 Snr:1 m.fl. Gjelder denne registerenheten med flere 13.02.1931 - Dokumentnr: 990331 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Fem parseller Overført fra: Knr:4601 Gnr:159 Bnr:22 Snr:1 m.fl. Gjelder denne registerenheten med flere 15.09.2009 - Dokumentnr: 682287 - Resek/tilleggssek Ny seksjon: Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 41/212

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på brukendring bolig datert 27.08.2009.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Årstad/Bergenhus. Midtre Årstad. PlanID: 70000 Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018 PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Danmarksplass-Kronstad 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Luftkvalitet - rød sone 100% Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000))

  81 792 (Omkostninger totalt)

  2 671 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt et fast vederlag på kr. 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10.000,-, oppgjørshonorar kr.6900,-, annonsepakke kr. 19900, grunnpakke kr.10.000 og visninger kr. 2000, -. Det er også avtalt ingen salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Fabian Haukedal

Megler

Fabian Haukedal

90 63 57 28

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev