aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Fabrikkgaten 7D!

BERGEN Fabrikkgaten 7D

Strøken 2-roms fra 2021 med innglasset balkong og privat del av takterrasse! Kort vei til alle hverdagsfasiliteter!

 • kr 3 950 000
 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 950 000
 • Omkostningerkr 110 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 060 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom1
 • ArealP-rom 45 m²
 • Felleskostnaderkr 2 437
 • Tomt2 327.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) 110 892,- (Omkostninger totalt) 4 060 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Fabrikkgaten 7D! En strøken 2-roms leilighet med innglasset balkong og privat inngjerdet del av takterrasse. Leiligheten er fra 2021 og har høy kvalitet på innredning og utstyr - bør oppleves! Kvaliteter: ?Arealeffektiv planløsning ?Åpen kjøkken- og stueløsning ?Lekkert bad og kjøkken ?Stort soverom ?Innglasset balkong og privat del av takterrasse! ?Energieffektiv leilighet ?Balansert ventilasjon ?Vannbåren varme i gang, bad, og i stue/kjøkken. ?Innvendig bod (ca.4 m²) og ekstern bod (ca. 5 m²) ?Heis i bygget ?Gangavstand til dagligvarebutikker, buss - og bybanestopp. ?Kort vei til Høyskoler og Universitet! ?Flotte turterreng i Byfjellene like i nærheten. Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding til megler!

Fabrikkgaten 7D, Vestland

 • Tomt
  2327.6m²

  Beliggenhet
  Boligen har en attraktiv og sentral beliggenhet. Her bor du i kort avstand til alle hverdagsfasiliteter. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 Minde som ligger ca. 5 minutters gange unna. Ellers er det kort vei til bl.a Spar Kronstadparken, KIWI Kronstad, Extra Danmarksplass og Bunnpris. Det er kort gangavstand til Danmarksplass hvor man finner Baker Brun og Albatrossen Kaffe. Av skoler og barnehager er det flust av gode alternativer i nærheten. Her kan nevnes blant annet følgende: Skoler: - Kronstad skole (1-7 kl.) - daVinci Montessoriskole (1-7 kl.) - Ny Krohnborg skole (1-10 kl.) - Møllebakken skole (1-10 kl.) - Gimle skole (8-10 kl.) - Årstad videregående skole - NTG Brann Stadion - Høgskulen på Vestlandet - Lekefabrikken barnehage (0-6 år) - Gimle oppveksttun barnehagen (0-6 år) - Hunstad barnehage (1-6 år) For den som liker å trene ligger Nr1 Fitness Kronstad ca. 5 minutter unna. Det er også kort vei til Fight & Fitness, SATS, Itrain Danmarksplass og Family Sports Club. Andre aktiviteter som kan friste er utendørsbanen ved Høgskulen på Vestlandet, Ikita karateklubb og fotballbaner ved Nymark og Krohnsminde Idrettsplass. Fra leiligheten er det kort vei til flotte turterreng på Strandafjellet, Løvstakken, Landåsfjellet og Ulriken. Det er også kort vei til runder rundt Solheimsvatnet og Store Lungegårdsvann. Nærmeste bybansestopp er Kronstad som ligger et par hundre meter fra boligen. Herifra kan du ta banen både mot Bergen sentrum, Fyllingsdalen og Flesland. Ved Fjøsangerveien, en kort gåtur unna, finner du flere busstopp som tar deg der du måtte ønske. Hunstadsvingen bussholdeplass kan også by på rutene 20 og 27. Det tar ca. 5 minutter med bil inn til Bergen Sentrum.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere en strøken 2-roms leilighet med innglasset balkong og takterrasse! Leiligheten ble bygget i 2021 og har høy kvalitet på innredning og utstyr - bør oppleves! Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys parkett i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget stilrent og lekkert bad og kjøkken. Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy eller få installert garderobeskap. Her er det dørtelefon med kamera som gjør det enkelt å slippe inn gjestene. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til flott utsikt. Fra stuen er det utgang til deilig innglasset balkong på 2,7 kvm hvor sommerdagene kan nytes. Leiligheten har også en privat del av sameiets takterrassen, på ca. 9,1m² med plass til møblering av både solseng og sittegruppe. Herfra har man flott utsikt opp mot Ulriken, over Solheimsvatnet og mot Solheimsviken. Stuen lar deg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Flott kjøkkeninnredningen som er lys og moderne med slette hvite fronter og benkeplate av laminat med nedfelt vask. Her er rikelig med skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Integrerte hvitevarer er induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl - og frys. Leilighetens soverom er av god størrelse med plass til ønsket innredning - seng, nattbord. Soverommene er utstyrt med to garderobeskap. Baderommet er lekkert helfliset med lyse hvite fliser på vegger og sorte fliser på gulv. Det er innredet med servant med skuffer under, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dusjdører i glass. Badet har gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Leilighetens innvendige bod er praktisk for oppbevaring og kan enkelt innredes med garderobeløsning. Leiligheten har også en ekstern bod på ca. 5 m² i kjelleren.

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har 3-stavs parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det foreligger sameieavtale for parkeringsanlegg i boligsameiets eiendom. For de som har plass i parkeringsanlegget er også sameieavtale, ordensregler, m.m for slikt anlegg bindende for sameierne.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Boligen leveres med gjenstående tid av nybygg-garanti stilt fra utbygger.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) 110 892,- (Omkostninger totalt) 4 060 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme i gangen, badet og stue/kjøkken, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7891

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  823992

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2966369

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Sameiebrøk
  51/5095

  Felleskostnader pr. mnd
  2437

  Felleskostnader inkluderer
  2 437 pr. mnd. Dekker tv/bredbånd, utvendig byggforsikring, strøm og vedlikehold fellesarealer, og div.driftskostnader.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Dyrehold
  Sameiets vedtekter begrenser ikke adgangen til dyrehold. Vanlige naborettslige regler gjelder.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/159/86/51: 13.05.1927 - Dokumentnr: 901676 - Erklæring/avtale Refusjonsplikt til kommunen
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:159 Bnr:86
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.12.1927 - Dokumentnr: 901677 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:159 Bnr:85
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:159 Bnr:86
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.04.1932 - Dokumentnr: 990717 - Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:159 Bnr:86
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.08.1940 - Dokumentnr: 3536 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver Fabrikgt. 9
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:159 Bnr:86
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.03.1946 - Dokumentnr: 1612 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:159 Bnr:86
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.01.2021 - Dokumentnr: 21194 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 51
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 51/5095


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg bolig datert 25.05.2021.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har tilkomst via fylkesveg, kommunal vei og privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner over grunnen: Planid: 60050000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 86 OG 87, FABRIKKGATEN 7A OG 7B Ikrafttrådt: 20.05.2014 Reguleringsformål (Reguleringsplaner over grunnen): Planid: 60050000 Reguleringsformål: Bolig, forretning, kontor Reguleringsplaner på grunnen: Planid: 60050000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 86 OG 87, FABRIKKGATEN 7A OG 7B Ikrafttrådt: 20.05.2014 Planid: 61140000 Plannavn: ÅRSTAD. DEL AV GNR 159, 15 OG 17 MFL., MINDEMYREN Ikrafttrådt: 27.04.2015 Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen): Planid: 60050000 Plannavn: Boligbeb. - blokkbebyggelse Dekningsgrad: 41,9 % Planid: 60050000 Plannavn: Gårdsplass Dekningsgrad: 21,7 % Planid: 60050000 Plannavn: Bolig, forretning, kontor Dekningsgrad: 15,6 % Planid: 60050000 Plannavn: Annet uteoppholdsareal Dekningsgrad: 8,6 % Planid: 60050000 Plannavn: Kjøreveg Dekningsgrad: 6,6 % Planid: 61140000 Plannavn: Gatetun/gågate Ikrafttrådt: 3,1 % Planid: 61140000 Plannavn: Gate med fortau Ikrafttrådt: 2,4 % Planid: 60050000 Plannavn: Forretning, kontor Ikrafttrådt: < 0,1 % (0,2 m²) Planid: 61140000 Plannavn: Gangveg - gangareal - gågt. Ikrafttrådt: < 0,1 % (0,1 m²) Planid: 60050000 Plannavn: Boligbeb. - frittliggende småhusbebyggelse Ikrafttrådt: < 0,1 % (0,0 m²) Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen): Planid: 60050000 Sonetype: Frisiktsone Dekningsgrad: 1,2 % Bestemmelsesområder (Reguleringsplaner på grunnen): Planid: 60050000 Bestemmelseshjemmel: Verneverdier generelt Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²) Reguleringsplaner under grunnen: Planid: 60050000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 86 OG 87, FABRIKKGATEN 7A OG 7B Ikrafttrådt: 20.05.2014 Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen): Planid: 60050000 Reguleringsformål: Parkering Dekningsgrad: 97,5 % Reguleringsplaner under arbeid: Planid: 66520000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 92 MFL., DELFELT S23 MINDEMYREN Dekningsgrad: 4,4 % Planid: 71140000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 81 MFL., DELFELT S19 OG S20, MINDEMYREN Dekningsgrad: 0,6 % Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Arealformål i kommuneplanen: Planid: 65270000 Beskrivelse: Byfortettingssone Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Planid: 65270000 Beskrivelse: Luftkvalitet - rød sone Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Planid: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 14,2 % Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: Planid: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - Rød sone Dekningsgrad: 2,8 % Planer i nærheten av eiendommen: Planid: 70520000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 943 MFL., MINDEMYREN NORD Planid: 66430000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 463, DELFELT S25 MINDEMYREN, INNDALSVEIEN Planid: 64860000 Plannavn: ÅRSTAD. BYBANEN BERGEN SENTRUM - FYLLINGSDALEN, DELSTREKNING 2 - MINDEMYREN Planid: 64480000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 88 MFL., KRONSTADPARKEN FELT N3 Planid: 64040000 Plannavn: BERGENHUS/ÅRSTAD. BYBANEN FRA SENTRUM TIL FYLLINGSDALEN, DELSTREKNING 1, NONNESETER - KRONSTAD Planid: 63800000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 162 BNR 551 MFL., BJØRNSONS GATE Planid: 61930000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 28 MFL., SYKKELKRYSSING AV FJØSANGERVEIEN Planid: 19200000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 457 MFL., INNDALSVEIEN Planid: 16980000 Plannavn: ÅRSTAD. BYBANE I BERGEN, DELSTREKNING 3 - EDVARD GRIEGS VEI - WERGELAND Planid: 71201 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 159 BNR 2, 4 MFL., KRONSTADPARKEN Planid: 70000 Plannavn: ÅRSTAD/BERGENHUS. MIDTRE ÅRSTAD Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 159/88 - Annen lagerbygning - 08.08.2017 159/94 - Garasjeuthus anneks til bolig - 19.03.2018 Andre opplysninger: Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) 110 892,- (Omkostninger totalt) 4 060 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse

  Omk. kjøper beløp
  110892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev