aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Prosjektmegling har gleden av å presentere Fantoftvegen 57D!
En nydelig 4-roms endeleilighet med herlig utsikt og koselig, lun terrasse.
Aktiv Prosjektmegling har gleden av å presentere Fantoftvegen 57D! En nydelig 4-roms endeleilighet med herlig utsikt og koselig, lun terrasse.

BERGEN Fantoftvegen 57D

Splitter ny 4-roms endeleilighet i 2.etg. med lekre kvaliteter og nydelig beliggenhet. Solrik terrasse. Må sees!

 • kr 11 455 000
 • BRA 121 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 11 455 000
 • Omkostningerkr 45 316
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 11 500 316
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 114 m²
 • Felleskostnaderkr 4 465
 • Tomt9 484.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 11 455 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr per pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 32 074,- (Dokumentavgift: 2,5% av tomteverdi) 11 900,- (Anleggsbidrag gasspeis)   45 316,- (Omkostninger totalt)   11 500 316,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
-Kråkehaugen- Innflyttningsklar og romslig endeleilighet i et stille og rolig naturskjønt boligområde, mellom Fantoft og Paradis uten gjennomgangstrafikk. Parker bilen trygt i garasje i bygget. Her er alt lagt til rette for det gode liv. Kråkehaugen er et boligprosjekt hvor det er tatt hensyn til detaljer. Det er tatt sikte på å integrere bygget mest mulig naturlig inn i eksisterende terreng, og fasadene er oppført med en blanding av trekledning med innslag av platekledning og naturstein. Dette gir et eksklusivt samt lunt uttrykk utvendig. Innvendige kvaliteter som kan nevnes er stemningsfull gasspeis, stilfullt Sigdal kjøkken, 1-stavs eikeparkett, vannbåren varme og balansert ventilasjon. Stor solrik terrasse med herlig utsikt. Praktisk med eget vaskerom og romslig utvendig sportsbod.

Fantoftvegen 57D, Vestland

 • Tomt
  9484.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet med egen skjermet park med lekeapparater mellom de fire leilighetsbyggene. Fellesarealer forøvrig er ryddige og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveier og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Kråkehaugen har en attraktiv beliggenhet i et rolig, veletablert boligområde på Øvre Fantoft, høyt hevet i terrenget med fri utsikt og naturen som nærmeste nabo. I prosjektets planlegging er det lagt vekt på å tilpasse byggets plassering til terrenget slik at sol-og utsiktsforholdene er best mulig. Her får du følelsen av å bo landlig og fredelig til, skjermet fra støy og innsyn, samtidig som du er tett på byen, med gangavstand til de fleste servicetilbud man måtte ønske. Like ved er bybanestopp på Fantoft, hvor bybanen tar deg inn til sentrum på kort tid, eller motsatt vei til Nesttun, Lagunen, Kokstad og Flesland. Det er også busstopp like ved eiendommen. Nærmeste dagligvarebutikk er Meny Fantoft med sitt lekre utvalg. Ikke lange spaserturen unna finner du Paradiskrysset som fra gammelt av har vært et lite handelssentrum, nå med Kiwi, Rema 1000, Blomsterbutikk, Frisør, Apotek, restaurantene Matgal Chefs table og Sabi Sushi og andre nisjebutikker. Paradiskrysset har de siste årene vært igjennom en fornyelse. På Paradis finner man også treningssenter, tennisbaner og fotballbane. Krambua er heller ikke langt unna med både Rema 1000, Spar, legesenter og food truck med både pizza og Thai-takeaway. Rett utenfor døren har du trivelige turstier som tar deg til Hundatjørnet og videre til severdigheten Fantoft Stavkirke som er omringet av bøkeskog. Ikke langt unna finnes også flott tursti rundt Storetveitmarken. Vil du på lengre tur er det ikke langt til Ulriken eller koselige turstier i området rundt Langegården og Løvstakken.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av tilsvarende bebyggelse, eneboliger og tomannsboliger.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i betong med betongskiller.

  Innhold
  Entré, vaskerom, gang, stue/kjøkken, 3 soverom, 2 bad. Parkeringsplass i garasjeanlegg og ekstern sportsbod.

  Standard
  Det er noe eget med en nyoppført bolig, her er alt splitter nytt og ingen har bodd her før deg. Denne leiligheten kan friste med ypperlige kvaliteter som enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom, downlights i entré/gang, bad, stue og kjøkken, slette vegger malt i behagelige og lune fargetoner, stemningsfull gasspeis som gir både varme og kos når sommeren er på hell, vannbåren varme og balansert ventilasjon. Det tidløse kjøkkenet er levert av Sigdal - en av Norges mest velrenommerte kjøkkenleverandører. Modellen Horisont med sitt moderne, nordiske uttrykk kan skilte med slette linjer samt estetiske og praktiske innfreste håndtak. Alle hvitevarer er integrerte og kommer fra Siemens som kombinerer innovativ design med praktiske funksjoner. Ovnen er løftet opp på høyskap for praktisk arbeidshøyde. Den lekre kjøkkenøyen er multifunksjonell, og et perfekt sted for å starte morgenen med en kopp kaffe. Kjøkkenet er både romslig og velfungerende. I overgangen fra kjøkken til stue er det plass til en spisegruppe av god størrelse og den lekre gasspeisen vil kunne nytes både fra kjøkken og stue. Stuen er romslig og fremstår både lys og luftig med store vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Videre er det ingenting som sperrer for den fantastiske utsikten da det er benyttet rekkverk i helglass på terrassen. Fra stuen er det tilkomst til et av leilighetens soverom. Alle av leilighetens tre soverom har nydelig utsikt og harmoniske fargevalg. Hovedsoverommet er på 14,6 kvm og har inngang til eget bad. Badet har store, delikate fliser på gulv og vegger, dusj med innfellbare dører, vegghengt toalett og praktisk servantmøblement med skuffer. Boligens andre bad har inngang fra gang og innehar de samme kvaliteter. På vaskerommet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og god plass til oppbevaring og klestørk. andre bad har inngang fra gang. På den romslige terrassen kan du møblere med flere sittegrupper og her kan du nyte en tilbaketrukket, solrik beliggenhet og en herlig utsikt til naturen og Nordåsen. Arkitektene bak Kråkehaugen hadde som mål å skape hjem der gode, gjennomtenkte løsninger står i fokus, og resultatet her er en nydelig leilighet med en velfungerende planløsning. Som alltid er en av fordelene ved å kjøpe nyoppført bolig at man er dekket av 5 års nybygg garanti.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnader

  Parkering
  Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  11 455 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr per pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 32 074,- (Dokumentavgift: 2,5% av tomteverdi) 11 900,- (Anleggsbidrag gasspeis)   45 316,- (Omkostninger totalt)   11 500 316,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme og gasspeis

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  11088

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Eiendomsskatt ingår i de kommunale avgiftene

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  4465

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer felles byggforsikring, internett/kabel tv, oppvarming, varmtvann, vaktmestertjeneste, vedlikehold, styrehonorar, forretningsførsel, andre driftskostnader.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/12/321/48: 24.03.2021 - Dokumentnr: 354810 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:305
  Bestemmelse om bevaring av trær
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.03.2021 - Dokumentnr: 354865 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:305
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om vannledning Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:1
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Galtung Elin Horn
  Fnr: 090445 30411
  Rettighetshaver: Horn Anne
  Fnr: 110969 42453
  Rettighetshaver: Horn Christian
  Fnr: 201267 41325
  Rettighetshaver: Horn Henning
  Fnr: 271149 33746
  Rettighetshaver: Horn Kari
  Fnr: 130847 35285
  Rettighetshaver: Horn Thomas
  Fnr: 260773 33192
  Rettighetshaver: Fabo AS
  Org.nr: 929 099 281
  Rettighetshaver: Newco Holding AS
  Org.nr: 893 846 662
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:1
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  rettigheten gjelder også fremtidig utskile parseller fra gnr. 12 bnr. 1
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  rettigheten gjelder også fremtidig utskilte parseller fra gnr. 12 bnr. 280
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Galtung Elin Horn
  Fnr: 090445 30411
  Rettighetshaver: Horn Anne
  Fnr: 110969 42453
  Rettighetshaver: Horn Christian
  Fnr: 201267 41325
  Rettighetshaver: Horn Henning
  Fnr: 271149 33746
  Rettighetshaver: Horn Kari
  Fnr: 130847 35285
  Rettighetshaver: Horn Thomas
  Fnr: 260773 33192
  Rettighetshaver: Fabo AS
  Org.nr: 929 099 281
  Rettighetshaver: Newco Holding AS
  Org.nr: 893 846 662
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.05.2021 - Dokumentnr: 628185 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Eiendomsmegler Vest AS
  Org.nr: 940 434 254
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Prioritetsbestemmelse
  Veket for: Pantedokument 2021/643919-1/200
  25.02.2022 - Dokumentnr: 221036 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:305
  Bestemmelse om fjellknaus
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.02.2022 - Dokumentnr: 221036 - Bestemmelse om gjerde Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:305
  Bestemmelse om vedlikehold
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.11.2022 - Dokumentnr: 1355225 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:1
  Gjelder også utskilte parseller
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.11.2022 - Dokumentnr: 1355225 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
  Gjelder også utskilte parseller
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.11.2022 - Dokumentnr: 1355225 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Galtung Elin Horn
  Fnr: 090445 30411
  Rettighetshaver: Horn Anne
  Fnr: 110969 42453
  Rettighetshaver: Horn Christian
  Fnr: 201267 41325
  Rettighetshaver: Horn Henning
  Fnr: 271149 33746
  Rettighetshaver: Horn Kari
  Fnr: 130847 35285
  Rettighetshaver: Horn Thomas
  Fnr: 260773 33192
  Rettighetshaver: Fabo AS
  Org.nr: 929 099 281
  Rettighetshaver: Newco Holding AS
  Org.nr: 893 846 662
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.03.2023 - Dokumentnr: 268541 - Bruksrett Rettighetshaver: Heid Harald
  Fnr: 050958 35130
  Rettighetshaver: Heid Karen Margrethe Hærem
  Fnr: 270359 49459
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.03.2023 - Dokumentnr: 288435 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Bkk AS
  Org.nr: 976 944 801
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
  Gjelder denne registerenheten med flere
  27.10.2022 - Dokumentnr: 1219185 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 48
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 122/4792
  27.10.2022 - Dokumentnr: 1219355 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321 Snr:55
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Gjelder 1 bod pr seksjon
  29.11.2022 - Dokumentnr: 1355225 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
  Bestemmelse om vedlikehold
  29.11.2022 - Dokumentnr: 1355909 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
  Bestemmelse om lekeplass
  Bestemmelse om renovasjonspunkt


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 05.06.23.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt i Mai 2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  11 455 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr per pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 32 074,- (Dokumentavgift: 2,5% av tomteverdi) 11 900,- (Anleggsbidrag gasspeis)   45 316,- (Omkostninger totalt)   11 500 316,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  45316

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr   112 500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr  4 750,- .  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter tinglysningsgebyr sikringsobligasjon og markedsføring. Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Lena Leikvoll

Megler

Lena Leikvoll

48 08 13 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev