aktiv-eiendomsmegling
Stue
Stue

BERGEN Fantoftvegen 57D D-106

Nydelig nyoppført 4-roms hjørneleilighet. Usjenert naturskjønn beliggenhet med stor solrik terrasse. Må sees!

  • kr 9 950 000
  • BRA 121 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 9 950 000
  • Omkostningerkr 44 970
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 9 994 970
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2023
  • Soverom3
  • ArealP-rom 114 m²
  • Felleskostnaderkr 4 465
  • Tomt9 484.8 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 9 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 500,- (Tinglysningsgebyr skjøte) 500,- (Tinglysningsgebyr pantedokument) 32 070,- (Dokumentavgift) 11 900,-  Anleggsbidrag gasspeis 44 970,- (Omkostninger totalt)   9 994 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Innflyttningsklar og romslig endeleilighet i et hyggelig og naturskjønt boligområde uten gjennomgangstrafikk, mellom Fantoft og Paradis. Parker bilen trygt i garasje. - ta så heisen og stig på til en leilighet med gjennomgående høy standard. Kråkehaugen er et boligprosjekt hvor det er tatt hensyn til detaljer. Det er tatt sikte på å integrere bygget mest mulig naturlig inn i eksisterende terreng, og fasadene er oppført med en blanding av trekledning med innslag av platekledning og naturstein. Dette gir et eksklusivt og lunt uttrykk utvendig. Innvendige kvaliteter som kan nevnes er stemningsfull gasspeis, Sigdal kjøkken, 1-stavs eikeparkett, vannbåren varme og balansert ventilasjon. Skyvedør og balkongdør til en stor solrik terrasse. Se også krakehaugen.no #ProfierAS
Fra stuen er det både skyvedør og balkongdør ut til den romslige terrassen

Fantoftvegen 57D D-106, Vestland

  • Tomt
    9484.8m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiertomt for eierseksjonssameiet med egen skjermet park med lekeapparater mellom de fire leilighetsbyggene. Fellesarealer forøvrig er ryddige og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveier og parkeringsarealer.

    Beliggenhet
    Kråkehaugen har en attraktiv beliggenhet i et rolig, veletablert boligområde på Øvre Fantoft, høyt hevet i terrenget med fri utsikt og naturen som nærmeste nabo. I prosjektets planlegging er det lagt vekt på å tilpasse byggets plassering til terrenget slik at sol-og utsiktsforholdene er best mulig. Her får du følelsen av å bo landlig og fredelig til, skjermet fra støy og innsyn, samtidig som du er tett på byen, med gangavstand til de fleste servicetilbud man måtte ønske. Like ved er bybanestopp på Fantoft, hvor bybanen tar deg inn til sentrum på kort tid, eller motsatt vei til Nesttun, Lagunen, Kokstad og Flesland. Det er også busstopp like ved eiendommen. Nærmeste dagligvarebutikk er Meny Fantoft med sitt lekre utvalg. Ikke lange spaserturen unna finner du Paradiskrysset som fra gammelt av har vært et lite handelssentrum, nå med Kiwi, Rema 1000, Blomsterbutikk, Frisør, Apotek, restaurantene Matgal Chefs table og Sabi Sushi og andre nisjebutikker. Paradiskrysset har de siste årene vært igjennom en fornyelse. På Paradis finner man også treningssenter, tennisbaner og fotballbane. Krambua er heller ikke langt unna med både Rema 1000, Spar, legesenter og food truck med både pizza og Thai-takeaway. Rett utenfor døren har du trivelige turstier som tar deg til Hundatjørnet og videre til severdigheten Fantoft Stavkirke som er omringet av park og bøkeskog. Ikke langt unna finnes også flott tursti rundt Storetveitmarken. Vil du på lengre tur er det ikke langt til Ulriken eller koselige turstier i området rund Langegården og Løvstakken. Kongens offisielle bolig på Gamlehaugen ligger heller ikke langt unna, og her finnes flere rekreasjonsmuligheter som åpen omvisning samt bading og soling på sommeren eller en spasertur i idylliske omgivelser. Den vakre parken som omgir slottet er i engelsk utforming og har et rikt og frodig utvalg av forskjellige busker, trær og planter.

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av tilsvarende bebyggelse, eneboliger og tomannsboliger.

    Barnehage/skole/fritid
    Se vedlagt nabolagsprofil.

    Innhold
    Entré, vaskerom, gang, stue/kjøkken, 3 soverom, 2 bad. Romslig sportsbod i samme etasje. Parkeringsplass i garasjeanlegg.

    Standard
    Det er noe eget med en nyoppført bolig, her er alt splitter nytt og ingen har bodd her før deg. Denne leiligheten kan friste med ypperlige kvaliteter som enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom, downlights i entré/gang, bad, stue og kjøkken, slette vegger malt i behagelige og lune fargetoner, stemningsfull gasspeis som gir både varme og kos når sommeren er på hell, vannbåren varme, balansert ventilasjon og separat vaskerom. Det tidløse kjøkkenet er levert av Sigdal - en av Norges mest velrenommerte kjøkkenleverandører. Modellen Horisont med sitt moderne, nordiske uttrykk kan skilte med slette linjer samt estetiske og praktiske innfreste håndtak. Alle hvitevarer er integrerte og kommer fra Siemens som kombinerer innovativ design med praktiske funksjoner. Ovnen er løftet opp på høyskap for praktisk arbeidshøyde. Den lekre kjøkkenøyen er multifunksjonell, og et perfekt sted for å starte morgenen med en kopp kaffe. Kjøkkenet er både romslig og velfungerende. I overgangen fra kjøkken til stue er det plass til en spisegruppe av god størrelse. Stuen er romslig og fremstår både lys og luftig med elegant skyvedør som slipper solen inn i stuen. Videre er det ingenting som sperrer for den fantastiske utsikten da det er benyttet rekkverk i helglass på terrassen. Den lekre gasspeisen skaper en lun atmosfære. Fra stuen er det tilkomst til et av leilighetens soverom. Alle av leilighetens tre soverom har nydelig utsikt og harmoniske fargevalg. Hovedsoverommet er på 14,6 kvm og har inngang til eget bad. Badet har store, delikate fliser på gulv og vegger, dusj med innfellbare dører, vegghengt toalett og praktisk servantmøblement med skuffer. Boligens andre bad har inngang fra gang og innehar de samme kvaliteter. På vaskerommet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og god plass til oppbevaring og klestørk. På den romslige terrassen kan du møblere med flere sittegrupper og her kan du nyte en tilbaketrukket, solrik beliggenhet og en herlig utsikt over naturen og Nordåsen. Man er også meget godt skjermet for vær og vind, og terrassen oppleves svært lun og trivelig. Arkitektene bak Kråkehaugen hadde som mål å skape hjem der gode, gjennomtenkte løsninger står i fokus, og resultatet her er en nydelig leilighet med en velfungerende planløsning med nydelige kvaliteter. Som alltid er fordelen ved å kjøpe nyoppført bolig at man er dekket av 5 års nybygg garanti.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Integrerte hvitevarer medfølger.

    TV/Internett/bredbånd
    Global connect.

    Parkering
    Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    9 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 500,- (Tinglysningsgebyr skjøte) 500,- (Tinglysningsgebyr pantedokument) 32 070,- (Dokumentavgift) 11 900,-  Anleggsbidrag gasspeis 44 970,- (Omkostninger totalt)   9 994 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Vannbåren varme. Gasspeis.

    Energiklasse
    B

  • Kommunale avgifter
    11088

    Kommunale avgifter år
    2023

    Info kommunale avgifter
    Eiendomsskatt er inkludert i de kommunale avgiftene.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

    Felleskostnader pr. mnd
    4465

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnader inkluderer felles byggforsikring, strøm fellesarealer, vaktmestertjeneste, vedlikehold, styrehonorar, forretningsførsel, andre driftskostnader.

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/12/321/42: 24.03.2021 - Dokumentnr: 354810 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:305
    Bestemmelse om bevaring av trær
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    24.03.2021 - Dokumentnr: 354865 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:305
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om vannledning Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:1
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Galtung Elin Horn
    Fnr: 090445 30411
    Rettighetshaver: Horn Anne
    Fnr: 110969 42453
    Rettighetshaver: Horn Christian
    Fnr: 201267 41325
    Rettighetshaver: Horn Henning
    Fnr: 271149 33746
    Rettighetshaver: Horn Kari
    Fnr: 130847 35285
    Rettighetshaver: Horn Thomas
    Fnr: 260773 33192
    Rettighetshaver: Fabo AS
    Org.nr: 929 099 281
    Rettighetshaver: Newco Holding AS
    Org.nr: 893 846 662
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:1
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    rettigheten gjelder også fremtidig utskile parseller fra gnr. 12 bnr. 1
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    rettigheten gjelder også fremtidig utskilte parseller fra gnr. 12 bnr. 280
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    30.04.2021 - Dokumentnr: 510171 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner Rettighetshaver: Galtung Elin Horn
    Fnr: 090445 30411
    Rettighetshaver: Horn Anne
    Fnr: 110969 42453
    Rettighetshaver: Horn Christian
    Fnr: 201267 41325
    Rettighetshaver: Horn Henning
    Fnr: 271149 33746
    Rettighetshaver: Horn Kari
    Fnr: 130847 35285
    Rettighetshaver: Horn Thomas
    Fnr: 260773 33192
    Rettighetshaver: Fabo AS
    Org.nr: 929 099 281
    Rettighetshaver: Newco Holding AS
    Org.nr: 893 846 662
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    28.05.2021 - Dokumentnr: 628185 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Eiendomsmegler Vest AS
    Org.nr: 940 434 254
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    ----------
    Prioritetsbestemmelse
    Veket for: Pantedokument 2021/643919-1/200
    25.02.2022 - Dokumentnr: 221036 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:305
    Bestemmelse om fjellknaus
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    25.02.2022 - Dokumentnr: 221036 - Bestemmelse om gjerde Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:305
    Bestemmelse om vedlikehold
    Overført fra: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321
    Gjelder denne registerenheten med flere
    29.11.2022 - Dokumentnr: 1355225 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:1
    Gjelder også utskilte parseller
    Gjelder denne registerenheten med flere
    29.11.2022 - Dokumentnr: 1355225 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
    Gjelder også utskilte parseller
    Gjelder denne registerenheten med flere
    29.11.2022 - Dokumentnr: 1355225 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Galtung Elin Horn
    Fnr: 090445 30411
    Rettighetshaver: Horn Anne
    Fnr: 110969 42453
    Rettighetshaver: Horn Christian
    Fnr: 201267 41325
    Rettighetshaver: Horn Henning
    Fnr: 271149 33746
    Rettighetshaver: Horn Kari
    Fnr: 130847 35285
    Rettighetshaver: Horn Thomas
    Fnr: 260773 33192
    Rettighetshaver: Fabo AS
    Org.nr: 929 099 281
    Rettighetshaver: Newco Holding AS
    Org.nr: 893 846 662
    Gjelder denne registerenheten med flere
    13.03.2023 - Dokumentnr: 268541 - Bruksrett Rettighetshaver: Heid Harald
    Fnr: 050958 35130
    Rettighetshaver: Heid Karen Margrethe Hærem
    Fnr: 270359 49459
    Gjelder denne registerenheten med flere
    17.03.2023 - Dokumentnr: 288435 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Bkk AS
    Org.nr: 976 944 801
    Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
    Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
    Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
    Gjelder denne registerenheten med flere
    27.10.2022 - Dokumentnr: 1219185 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 42
    Formål: Bolig
    Tilleggsdel: Bygning
    Sameiebrøk: 122/4792
    27.10.2022 - Dokumentnr: 1219355 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:321 Snr:55
    Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
    Org.nr: 964 338 531
    Gjelder 1 bod pr seksjon
    29.11.2022 - Dokumentnr: 1355225 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
    Bestemmelse om vedlikehold
    29.11.2022 - Dokumentnr: 1355909 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:12 Bnr:280
    Bestemmelse om lekeplass
    Bestemmelse om renovasjonspunkt


    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   Boligen kan ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    9 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 500,- (Tinglysningsgebyr skjøte) 500,- (Tinglysningsgebyr pantedokument) 32 070,- (Dokumentavgift) 11 900,-  Anleggsbidrag gasspeis 44 970,- (Omkostninger totalt)   9 994 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    44970

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 112 500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr  4 750,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg til markedsføring i henhold til oppdragsavtale Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Lena Leikvoll

Megler

Lena Leikvoll

48 08 13 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev