aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Gjeble Pederssøns gate 33.
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Gjeble Pederssøns gate 33.

BERGEN Gjeble Pederssøns gate 33

Sandviken | Moderne selveierleilighet med en arealeffektiv planløsning. Perfekt for førstegangskjøpere og studenter!

 • kr 1 990 000
 • BRA 20 m²
 • Prisantydningkr 1 990 000
 • Omkostningerkr 62 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 052 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1891
 • Soverom -
 • ArealP-rom 20 m²
 • Felleskostnaderkr 1 386
 • Tomt179.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning | Gjeble Pederssøns gate 33
Aktiv eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere Gjeble Pederssøns gate 33. Leiligheten er perfekt for førstegangskjøpere og studenter. Med en smart planløsning føles leiligheten mye større enn du forventer! Leiligheten fremstår som lys og moderne med gjennomgående god standard.
 • God planløsning
 • Lave kostnader
 • TV og internett inkludert i felleskostnadene
 • Flott utsikt
 • Lite bruksslitasje
 • Innvendige overflater fra 2014
 • Alt av daglige fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet
 • Flere flotte turområder like utenfor boligen Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre/stue/kjøkken, bad og innredet rom. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på!
 • Lys og romslig stue/kjøkken med plass til sofa og tv-bord. Det er store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys inn og en flott utsikt mot Byfjorden!

  Gjeble Pederssøns gate 33, Vestland

  • Arealbeskrivelse
   Studioleilighet
   Bruksareal
   3. etasje: 20 kvm
   Primærrom
   3. etasje: 20 kvm Entré/stue/kjøkken(15m2), bad(2m2), innredet rom(2,8m2)   Tomt
   179.6m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er felles for sameiet. Bygningsmassen opptar store deler av eiendommen

   Beliggenhet
   Velkommen til denne flotte leiligheten, som tilbyr en perfekt beliggenhet med nærhet til alt Bergen har å by på. Med omtrent 10 minutters gange til både Bergen sentrum og det livlige Fisketorget, samt nærhet til populære turområder som Fløyen, Fjellveien og de majestetiske byfjellene, er dette virkelig et drømmested for naturelskere og byentusiaster. For de som studerer, er det også enkelt å komme seg til Universitetet i Bergen, med en hyggelig 25-minutters spasertur. I nærområdet finner du flere parkanlegg som Meyermarken, Christinegården og Skanseparken, perfekt for avslappende turer eller pikniker. Beliggenheten i en gate uten mye trafikk skaper et rolig bomiljø, og samtidig er det kort vei til skole, barnehage og dagligvarebutikker. Bussforbindelser like utenfor leiligheten gir ekstra bekvemmelighet for de som ønsker offentlig transport. Sandviken, også kjent som "Bergens solside," er virkelig et drømmeområde. Med sin vestvendte beliggenhet, med fjellene i ryggen og byfjorden foran, byr det på en fantastisk naturopplevelse. Sentrum er unikt med sin sentrale plassering og nærhet til de syv fjellene, omgitt av vakre Bryggen, fisketorget og Torgalmenningen. I sentrum finner du alt du kan forvente av en moderne storby; teateret i Bergen, grønne lunger og parker, små butikker og store kjøpesentre, studiesteder, kafeer, restauranter og utesteder. Byen er preget av sjarmerende smau med ærverdig og gammel trehusbebyggelse, noe som gir en unik og sjarmerende atmosfære. Bergen sentrum kombinerer yrende byliv, historie og natur på en fantastisk måte - og det beste av alt er at alt er innen gangavstand fra denne flotte leiligheten!

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av naturstein, murt i betong. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer Etasjeskiller: Etasjeskiller av trebjelkelag. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom Overflate vegger og himling Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv Avvik: Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Vinduer og ytterdører Avvik: Som følge av alder på vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 3.etg: 20 kvm BRA / 20 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 3.etg: Entré/stue/kjøkken(15m2), bad(2m2), innredet rom(2,8m2). I tillegg medfølger 1stk ekstern bod på ca. 3 kvm.

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Stue/kjøkken: Åpen kjøkken/stue løsning som skaper en lys og god atmosfære. Det er store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys inn og en flott utsikt mot byfjorden. Stuen er malt i tidsriktige farger og lar seg møblere med stue- og spisemøbler. Kjøkkeninnredning med slette fronter og heltre benkeplate. Over benkeplaten er det benyttet tapet, stål oppvasskum og ventilator. Integrerte hvitevarer er keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Sovealkove: Sovealkove med plass til seng og en garderobeløsning. Bad: Lys bad med varmekabler i gulv. Badet inneholder toalett, helstøpt servant, skaper under glassfront og dusjgarnityr. Andre opplysninger: - Badet ble pusset opp i 2008. - Kjøkkenet ble montert i 2008. - Overflatene ble oppgradert i 2014 - Sikringsskapet er montert på innredet rom og inneholder automatsikringer. - Leiligheten har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   TV og internett er inkludert i felleskostnadene.

   Parkering
   Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: hvitevarer på kjøkkenet. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   1 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Varmekabler på badet - Elektrisk oppvarming

   Energiklasse
   G

   Info energiklasse
   Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Kommunale avgifter
   6209

   Kommunale avgifter år
   2023

   Info kommunale avgifter
   De kommunale avgiftene dekker vann, avløp, feiing, renovasjonsgebyr og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

   Info om eiendomsskatt
   Inkludert i de kommunale avgiftene.

   Formuesverdi primær
   504885

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   1817586

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold etc.

   Tilbud lånefinansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Sameiebrøk
   24/261

   Felleskostnader pr. mnd
   1386

   Felleskostnader inkluderer
   Gangvask,TV og internett, bruk av felles vaskemaskin og tørketrommel og sparing.

   Om sameiet
   Sameiet består av 7 boligseksjoner.

   Forkjøpsrett
   Det er ikke forkjøpsrett.

   Styregodkjennelse
   Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

   Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
   Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i kostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

   Sameiets forsikringsselskap
   If skadeforsikring

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 08.07.2014 - Dokumentnr: 569720 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 6
   Formål: Bolig
   Sameiebrøk: 24/261


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for bolig-innredning bad datert 19.05.1980, utsendt av Bergen kommune. Det foreligger ferdigattest for fasadeendring bolig datert 22.04.14, utsendt av Bergen kommune.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp. 

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen ligger i en byfortettingssone i følge kommuneplanen utsendt av Bergen kommune, Kommuneplan PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål: 1130 - sentrumsformål Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen Hensyssonenavn: H570_2 Beskrivelse: Ladegården Dekningsgrad: 100% Henssynsonenavn: H570_7 Beskrivelse: Historisk sentrum Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen Hensynssonenavn: H390_3 Beskrivelse: Brannsmitte Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen Hensynssonenavn: H220_3 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 49% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen Hensynssonenavn: H210_3 Beskrivelse: Vei støy - rød sone Dekningsgrad: 17% Bestemmelsesområder i kommuneplanen Bestemmelsehjemmel: 5 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav Dekningsgrad: 100% Kommunedelplan PlanID: 15750000 Plannavn: BERGENHUS. KDP SANDVIKEN - FJELLSIDEN NORD Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommunedelplan: Arealformål: 110 - Boligområder Dekningsgrad: 100% Planer i nærheten av eiendommen PlanID: 65810000 Plannavn: BERGENHUS. BYBANEN FRA SENTRUM TIL ÅSANE, DELSTREKNING 2, SANDBROGATEN-EIDSVÅGTUNNELEN Andre opplysninger: Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra vei trafikk over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser.

   Adgang til utleie
   Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

   Verneklasse/sefrak
   Det gjøres oppmerksom på at er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Kommunen har opplyst at bygget har vernestatus, noe som kan medføre større restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

   Legalpant
   De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   1 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,00))   62 792,- (Omkostninger totalt)   2 052 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   62792

   Betalingsbetingelser
   Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 55 000,- Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 19 900,- Oppgjørsgebyr: 6 990,- Tilrettelegging: 14 990,- Visninger (per stykk): 2 500,-

  Fabian Haukedal

  Megler

  Fabian Haukedal

  90 63 57 28

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev