aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Tarek Andre Bergfjord har gleden av å presentere Ibsens Gate 22.

BERGEN Ibsens gate 22

Danmarksplass| Lys og trivelig 3-roms med meget sentral beliggenhet like ved bybanen. Nærhet til alt!

 • kr 2 990 000
 • BRA 53 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 31 500
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 207 985
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformAksje
 • Byggeår1 926
 • Soverom2
 • ArealP-rom 53 m²
 • Andel fellesgjeldkr 186 485
 • Felleskostnaderkr 3 500
 • Tomt3 860 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000 (Prisantydning) 186 485 (Andel av fellesgjeld)   3 176 485 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 3 700 (Noteringsgebyr forretningsfører) 20 000 (Transportgebyr)   31 500 (Omkostninger totalt)   3 202 985 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv eiendomsmegling v/Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Ibsens Gate 22. Flott 3-roms leilighet sentralt på Danmarksplass. - Praktisk planløsning - 3 eksterne boder - Ingen dokumentavgift - Mulighet for å leie parkeringsplass - Kort vei til flotte turområder - Kort vei til matbutikk og treningsentere Boligen går går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 2. Etg: Entré, gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen til visning - husk å melde deg på!

Ibsens gate 22, Vestland

 • Tomt
  3860m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for aksjelaget. Tomten er opparbeidet med skiferheller, plen og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en sentral og trivelig beliggenhet på Kronstad/Danmarksplass. Gangavstand til det du måtte trenge. Dagligvarebutikk, søndagsåpen butikk, Bergen sentrum, Haukeland sykehus, Høyskolen i Bergen, Universitetet i Bergen og Handelshøyskolen BI. Bybanestoppet på Danmarksplass er i umiddelbar nærhet, og det er kort vei til Danmarksplass som er et supert utgangspunkt for kommunikasjon til øvrige bydeler. Kort vei til skoler og barnehager. Dagligvare og restaurant Like ved boligen er det dagligvarebutikk. Videre er det større utvalg på Danmarks plass hvor du finner du noe for en hver smak. Området blomstrer nemlig av herlige avslappet spisesteder med riktig atmosfære. Kranen - Colonial i solhemsviken passer perfekt for en bedre frokost eller brunsj. Videre er det flere steder som absolutt er et verdt besøket! Bien som er inspirert av den franske bistrostilen med klassisk mat og drikke i ekte omgivelser. Mingle Gastrobar er en kombinasjon av restaurant og bar, med fokus på smaksrike småretter. For den aktive og turglade er det kort vei til flotte løyper opp Ulriken, rundt Lungegårdsvannet eller de andre byfjellene. Om du foretrekker innendørs trening er det kort vei til en rekke sentre som bl.a. SiB trening, samt Stamina og Itrain på Danmarksplass. Besøk gjerne også AdO Arena (Alexander Dale Oen Arena) som ligger på motsatt side av Lungegårdsvannet og er et svømmeanlegg med olympisk standard, sklier, stupebrett og varmekulp.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Mats Hansen: Grunn og fundamenter: Av naturstein, murt i betong. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling Takkonstruksjoner: Taket er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein Gulvsystemer: Betong med oppforet tregulv. Vinduer: Isolerglass i malte trekarmer. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Våtrom overflate vegger og himling Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Observert en del misfarging i fugene. Våtrom overflate gulv Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Observert sprekk i gulvflis i dusjsonen, registrert bom i enkelte fliser og det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter. Membran, tettesjiktet og sluk Avvik: Over halve forventete levetid er oppbrukt på slukløsning og membran. Sluket er plassert bak forhøyet kant i dusjsonen. WC og innvendige vann- og avløpsrør Avvik: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Merenn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven

  Innhold
  Areal og fordeling pr etasje 2.etg: 53 kvm BRA / 53 kvm P-rom Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 2.etg: Gang, bad, to soverom. stue og kjøkken. Tilhørende leiligheten er det et felles vaskerom, to boder i kjeller på hhv 4,6 kvm og 5,1 kvm og en bod på loftet med et gulvareal på 7,8 kvm.

  Standard
  Velkommen til en lys og flott 3-roms leilighet med god standard og en sentral beliggenhet på Danmarksplass med gangavstand til de fleste fasiliteter. Leiligheten går over ett plan og inneholder to soverom, et bad, stue og kjøkken. Leiligheten er arealeffektiv og malt i tidsriktige farger. Innvendige overflater: Gulv: Gangen, badet og kjøkkenet har flislagte gulv, resterende rom har laminatgulv. Laminatgulvene ble lagt i 2015. Vegger: Badet har fliser, resterende rom ar panel og malt strie. Tak: Panel og malte flater. Gang: Romslig entré med god plass for oppheng av yttertøy og til å sette fra seg sko. Stue: Det er en god atmosfære i stuen, som enkelt kan deles inn med spisegruppe og sofagruppe. I stuen er det en lekker peisovn. Det er store vindusflater i stuen som sørger for rikelig med naturlig lys inn, med utsikt over nærområdet. Bad: Det er benyttet fliser på veggene og malte flater i himlingen. Kjøkken: På kjøkkenet er alle arealer godt utnyttet, her er det gode praktiske løsninger. Det er godt med benke- og skapplass. Kjøkkeninnredning med slette og profilerte fronter, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet fliser, stål oppvasskum og ventilator. Det er integrert induksjonsplatetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Soverom: Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse med god plass til dobbeltseng, garderobeskap og kontorpult. Det andre soverommet er av litt mindre størrelse, og passer perfekt til f.eks. utleie eller kontor. Andre opplysninger: - Underskapene (nederste del) av kjøkkenet er fra 2017. - Avtrekksviften på badet er fra 2017. - Sikringsskap montert i gangen og inneholder automatsikringer. - Leiligheten har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet kobberrør til vannforsyningsrør. - Leiligheten har naturlig og mekanisk ventilasjon. - Vinduene er fra 2011 og 2020.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Fasaden og fremsiden ble pusset opp i 2020.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnadene. Det er fiber-internett.

  Parkering
  Mulig å leie privat parkering i bakgården. Prisen i 2022 for å leie var 4560 kr per år. Det er også nummererte gjesteparkeringer i bakgården med 24t parkering mot gyldig P-bevis. Hver leilighet disponerer 1 P-bevis. Ellers gjelder gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. Det gjøres oppmerksom på at ved utleie er det utleiers plikt til å gjennomføre radonmåling.

  Diverse
  Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000 (Prisantydning) 186 485 (Andel av fellesgjeld)   3 176 485 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 3 700 (Noteringsgebyr forretningsfører) 20 000 (Transportgebyr)   31 500 (Omkostninger totalt)   3 202 985 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i gangen, badet og på kjøkkenet. Det er også en vedovn i stuen.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  718010

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2584834

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Aksjenummer
  21

  Aksjens pålydende
  2777

  Felleskostnader pr. mnd.
  3500

  Andel fellesgjeld
  186485

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-31T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  19090

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-31T23:00:00Z

  Aksjeselskapet
  Ibsensg 16-26 AS

  Aksjeselskapets org.nr
  930812706

  Om aksjeselskapet
  Det er fellesplikter i aksjelaget, som innebefatter trappvask, dugnad o.l. Nettside: http://www.ibsensgate.no/

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Det er en forutsetning for at kjøper skal kunne overta eiendommen at kjøper er godkjent som ny aksjeeier av boligaksjeselskapet. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny aksjeeier må eiendommen videreselges for kjøpers regning. Et videresalg for kjøpers regning innebærer at kjøper ikke har noen økonomiske rettigheter knyttet til eiendommen og kjøper vil være ansvarlig for selgers eventuelle tap som følge av videresalget. Likeledes vil en eventuell gevinst ved et videresalg tilfalle selger.    Kjøper kan gå til søksmål mot boligaksjeselskapets styre dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Selger forplikter seg til å medvirke og igangsette videresalg så snart det endelig er avklart at kjøper ikke vil bli godkjent som ny aksjeeier.

  Aksjeselskapets forsikringsselskap
  Eika forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  2527360

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Tillatt ved samtykke fra aksjonærene/beboerene.

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/162/296: 11.07.1922 - Dokumentnr: 900248 - Urådighet FORKJØPSRETT RETTIGHETSHAVER: KOMMUNEN EIENDOMMEN KAN IKKE OVERDRAS UTEN SAMTYKKE FRA KOMMUNEN MED FLERE BESTEMMELSER ---------- Prioritetsbestemmelse Veket for: Obligasjon 1993/24384-1/106 11.07.1922 - Dokumentnr: 911664 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om generende virksomhet 14.11.1924 - Dokumentnr: 901212 - Erklæring/avtale Best. om lekeplass m.v. 13.09.1971 - Dokumentnr: 5869 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver Bergen Kommune Med flere bestemmelser Dokumentnr: 901580 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:162 Bnr:299 11.07.1922 - Dokumentnr: 900246 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4601 Gnr:162 Bnr:273 02.02.1932 - Dokumentnr: 900081 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:162 Bnr:297 02.02.1932 - Dokumentnr: 900082 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:4601 Gnr:162 Bnr:298 01.01.2020 - Dokumentnr: 1209751 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:162 Bnr:296

  Ferdigattest/brukstillatelse datert
  Det finnes kun ferdigattest/midl.brukstillatelse for innstallering av bad. i byggesaksarkivet. Ferdigattest vedrørende utvidelse til styrtbad i tidligere kott er datert 27.02.1968.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til bolig i følge Bergen kommune. Reguleringsplaner på grunnen PlanID: 70000 Plannavn: ÅRSTAD/BERGENHUS. MIDTRE ÅRSTAD Dekningsgrad: 95,4% PlanID: 10660000 Plannavn: ÅRSTAD. IBSENS GATE 2A, LEKEPLASS-PARKERINGSPLASS Dekningsgrad: 4,6% Kommuneplan PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen PlanID: 65270000 Arealformål: 1130 - Sentrumsformål Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H570_3 Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H390_1 Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H220_10 Dekningsgrad: 67,7% PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H220_3 Dekningsgrad: 51,7% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H210_3 Dekningsgrad: 48,3% Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen Eiendom: 162/151 Saksnr: 2022/24141 Eiendom: 162/295 Saksnr: 202115823 Eiendom: 162/295 Saksnr: 201730085 Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Aksjelaget har legalpant for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp) for aksjeeiers forpliktelser overfor aksjelaget. Pantet dekker aksjelagets krav på felleskostnader samt andre krav aksjelaget måtte få mot aksjeeier.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000 (Prisantydning) 186 485 (Andel av fellesgjeld)   3 176 485 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 3 700 (Noteringsgebyr forretningsfører) 20 000 (Transportgebyr)   31 500 (Omkostninger totalt)   3 202 985 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  31500

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tarek André Bergfjord

Megler

Tarek André Bergfjord

46 63 62 55

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev