aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kalfarveien 88!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kalfarveien 88!

BERGEN Kalfarveien 88

Nydelig leilighet med attraktiv beliggenhet på Kalfaret! Balkong, utsikt, fast parkering og kort vei til "alt"!

 • kr 5 990 000
 • BRA 98 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 990 000
 • Omkostningerkr 162 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 152 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 904
 • Soverom2
 • ArealP-rom 98 m²
 • Felleskostnaderkr 1 333
 • Tomt750.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   162 792,- (Omkostninger totalt)   6 152 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning hovedetasje.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kalfarveien 88! En lekker leilighet over to plan med høytliggende plassering og flott utsikt! Leiligheten er moderne med gjennomgående høy standard på innredning og utstyr. Store vindusflater sørger for fantastiske lysforhold i hele boligen. Eiendommen har en attraktiv og etterspurt beliggenhet på Kalfaret hvor du bor i gangavstand til alle hverdagsfasiliteter. - Attraktiv beliggenhet - Fast parkering - Mulighet for elbillader - God standard - 2 store soverom - Balkong - Nydelig utsikt Velkommen til hyggelig visning - Husk påmelding til megler!

Kalfarveien 88, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet over 2 etasjer:
  Bruksareal
  Kjeller: 42 kvm
  1. etasje: 56 kvm
  Primærrom
  Kjeller: 42 kvm Gang/trapperom(4,9m²), soverom(14,5m²), soverom(19,8m²).
  1. etasje: 56 kvm Gang(5m²), bad/vaskerom(8,4m²), stue og kjøkken(42m²).  Tomt
  750.2m²

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentrumsnær beliggenhet på Kalfaret i et populært og attraktivt boligområde. Her kan du bo i rolige omgivelser med kun 15 minutters gange til sentrum og alle fasiliteter det byr på. Fra eiendommen har du nydelig utsikt over store Lungegårdsvann og deler av Bergen sentrum, Møllendal og Gyldenpris. Busstopp og bybanestopp er kun 400 og 700 meter unna. Det er flere dagligvarebutikker i nærheten, hvor Coop Extra Kalfarveien er den nærmeste kun 200 meter unna. Det er gangavstand til blant annet Haukeland sykehus og Høgskulen. Studiesteder som Høgskolen på Vestlandet, Handelshøyskolen BI, det medisinsk-odontologiske fakultet og UiBs fakulteter på høyden er alle innen kort avstand. For den turglade er det et flust av muligheter like utenfor døren. Fjellveien og Store Lungegårdsvann kan by på spaser-, eller joggeturer, via Fjellveien kommer du også til byfjellene hvor du har muligheter. Søndagskaffe ved Skomakerdiket, nyte utsikten eller en utepils på Fløyen, en treningstur til Svartediket, eller en langtur til Rundemannen, over Vidden og til Ulriken. Her finnes noe for enhver!

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Nubben barnehage (1-5 år) Sammen Fagertun barnehage (0-5 år) Kalfarveien barnehage (0-5 år)

  Skolekrets
  Haukeland skole (1-7 kl.) Kronstad skole (1-7 kl.) Møllebakken skole (1-10 kl.) Danielsen ungdomsskole Bergen (8-10 kl.) Gimle Oppveksttun (8-10 kl.) Akademiet Bergen Danielsen Intensivgymnas

  Offentlig kommunikasjon
  Kalfarlien busstopp, 6 minutters gange. Herfra går linje 5, 6, 11, 16E. Fløen Bybanestopp, 8 minutters gange. Jernbanestasjonen i Bergen, 16 minutters gane. Bergen lufthavn Flesland, 24 minutter med bil.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av naturstein, murt i betong. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med skiferstein. Taket er ikke besiktiget. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Badet ble pusset opp i 2004. - Kjøkkenet ble montert i 2004. - Rør-i-rørsystem fra 2004. - Oppgradert el. anlegg i 2004. - Vedovnen er fra 2012. - Fasadene ble malt i 2013.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kalfarveien 88! En lekker leilighet over to plan med høytliggende plassering og flott utsikt! Leiligheten er moderne med gjennomgående høy standard på innredning og utstyr. Store vindusflater sørger for fantastiske lysforhold i hele boligen. Eiendommen har en attraktiv og etterspurt beliggenhet på Kalfaret hvor du bor i gangavstand til alle hverdagsfasiliteter. På innsiden møtes du av en romslig entré med garderobeløsning. Fra entréen er det inngang til de viktigste oppholdsrommene hvor familien kan samles, stue og kjøkken med åpen romløsning. Rommet er lyst og luftig og har en behagelig atmosfære. Kjøkkeninnredningen med profilerte fronter, flislagt benkeplate, stål oppvaskkum og ventilator. Kjøkkenet er velutstyrt med integrerte hvitevarer; induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskuff. Det er mye skap og benkeplass for oppbevaring og matlaging. Spisegruppen finner sin naturlige plass mellom kjøkken et og stuen. Her kan det dekkes til hverdags og fest! I stuen er det god plass til sofa og TV- møbel. Stuen har pen, innbygget peisovn som gir god varme. Fra stuen er det utgang til balkong på 6,2m². Her kan utsikt og sommer dager virkelig nytes! Leilighetens baderom er helfliset og inneholder toalett, stål servant i møbel med skap under, dusjdører i klart glass, opplegg for vaskemaskin og fordelerskap til rørsystemet. I boligens underetasje er soverommene praktisk samlet. Begge soverommene er lyse og av god størrelse. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys og utsikt. Begge soverommene har garderobeskap. I hagen, som er felles for sameiet, er det plen og beplantning med busker og små trær, trivelig steinbelagt plass for utemøbler, sandkasse og disse. Et perfekt sommerparadis like utenfor døren!

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har 1-stavs parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.  Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på de eldste vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. På badet er det observert svertesopp i vinduskarmen (på innsiden). Vedlikehold må påregnes. Varmtvannsbereder: Det er påvist at varmtvannsberederen er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling. Ingen punkter er gitt TG3 i rapporten.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger en vedtekstefestet aprkeringsplass til leiligheten. Kjøper kan installere el-billader utenfor veggen til leiligheten som er ved parkeringsplassen.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   162 792,- (Omkostninger totalt)   6 152 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet og i underetasjen, vedovn. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  17271

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1302493

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4688973

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  26,13

  Felleskostnader pr. mnd
  1333

  Felleskostnader inkluderer
  Driftskostnader og avsetning til vedlikehold.

  Om sameiet
  Sameiet består av 4 seksjoner.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen fellesgjeld.

  Styregodkjennelse
  Sameiet krever ikke styregodkjenning av ny eier.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Det er ingen planlagte økninger av fellesutgifter. Sameiet har total formue på kr 57 635,- fordelt på driftskonto og vedlikeholdskonto.

  Sameiets forsikringsselskap
  Frende Forsikring

  Dyrehold
  Sameiets vedtekter har ingen bestemmelser om dyrehold. Vanlig naborettslige regler gjelder.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/166/1161/1: 04.12.1903 - Dokumentnr: 910385 - Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:166 Bnr:1161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.11.1987 - Dokumentnr: 38278 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:166 Bnr:1161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.12.2003 - Dokumentnr: 42220 - Erklæring/avtale Best. om at seksjon 3 har rømningsrett via rømningsdør
  på loft via seksjon 4
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:166 Bnr:1161
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.01.2004 - Dokumentnr: 1788 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.01.2004 - Dokumentnr: 1788 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 5/20
  Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
  Gjelder seksjon nr. 1, 3 og 4


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det finnes ingen ferdigattest fra byggeår. Det foreligger ferdigattest for oppdeling av bruksenheter - bolig datert 16.12.2003.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via privat vei.  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område uten reguleringsplan. I kommunedelplanen er området avsatt til boligområder og veiareal. Planid: 15590000 Plannavn: Bergenhus. KDP Fjellsiden sør Ikrafttrådt: 100 % Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018 Hensynssoner i kommuneplan: Kulturmiljø - Kalfaret, 100 % Kulturmiljø - Historsik sentrum, 100 % Faresone - Luftkvalitet gul sone, 100 % Bestemmelsesområder i kommuneplan: Byggegrense, utb. volum, funksjonskrav, 100 % Planer i nærheten av eiendommen: 65500000, BERGENHUS. GNR 166 BNR 1157 MFL., KALFARVEIEN, 201628584 61860000, BERGENHUS. GNR 166 BNR 1154, 1155, KALFARVEIEN, 75 201016226 11070102, BERGENHUS. GNR 166 BNR 1156, HANSAGA°RDENE, 202220698 11070101, BERGENHUS. GNR 166 BNR 1156, HANSAGA°RDENE, 201904154 11070100, BERGENHUS. GNR 166 BNR 1156, HANSAGA°RDENE, 200111481 11070100, BERGENHUS. GNR 166 BNR 1156, HANSAGA°RDENE, 200111481 11070100, BERGENHUS. GNR 166 BNR 1156, HANSAGA°RDENE, 200111481 5470000, BERGENHUS. GAMLE KALVEDALSVEIEN, 190001233 5410000, BERGENHUS. GAMLE KALVEDALSVEIEN 12 Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 166/1280, 301001409 - Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse, 14.01.2022 202117993 166/1280, 301001410 - Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse, 14.01.2022 202117993 166/1280, 301001411 - Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse, 14.01.2022 202117993 166/1313, 139305531-1 Pa°bygg Enebolig Igangsettingstillatelse, 29.09.2020 201808843 166/1313, 300509730 - Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse, 20.07.2015 201522024 166/1313, 300509730-1 Tilbygg Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse, 29.09.2020 201808843 166/1318, 139305590-1 Underbygg Enebolig Rammetillatelse, 10.08.2022 2022/23235 Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak. Utsnitt av reguleringsplan kan fås ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   162 792,- (Omkostninger totalt)   6 152 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  162792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  14.990,- oppgjørshonorar kr 6.900,- og visninger kr 2500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  55.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter markedspakke, uthenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev