aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Konsul Børs`gate 27!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Konsul Børs`gate 27!

BERGEN Konsul Børs' gate 27 H0201

Lys og moderne 2-roms selveierleilighet med arealeffektiv planløsning og god standard! Gangavstand til "alt"!

 • kr 3 600 000
 • BRA 48 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 600 000
 • Omkostningerkr 106 182
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 827 565
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1910
 • Soverom1
 • ArealP-rom 48 m²
 • Felleskostnaderkr 2 685
 • Tomt196.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 600 000,- (Prisantydning) 125 613,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 140,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   106 182,- (Omkostninger totalt)   3 831 795,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Konsul Børs`gate 27! En flott 2-roms selveierleilighet med arealeffektiv planløsning og god standard. Bygget har i nyere tid gjennomgått flere oppgraderinger. Her kan nevnes utskifting av tak på bygget og gjennomgående rør i 2020, samt renovert utvendig vegg mot bakgård i 2020. Litt om kvaliteter: - Åpen stue - og kjøkkenløsning - Pent bad og kjøkken - Stort soverom - Parkett - Store vindusflater - Perfekt for studenter og førstegangskjøpere! - Ekstern bod på 5 m² - Gangavstand til buss - og bybanestopp - Kort vei til de fleste Høyskoler og Universitet - Nærhet til flotte turterreng i Byfjellene - Gangavstand til Sentrumskjernen! Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!
Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord.

Konsul Børs' gate 27 H0201, Vestland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 48 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 48 kvm Entré (4,6m²), bad/vaskerom (5,3m²), soverom (10,8m²), stue og kjøkken (26m²)  Tomt
  196.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for sameiet. Bygningsmassen opptar store deler av eiendommen, felles bakgård opparbeidet med skifer.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Møhlenpris. Det er kort vei til dagligvarebutkkene Bunnpris Welhavensgate og Joker Spilde som begge ligger ca. 5 minutters gange unna boligen. Dette gjør hverdagshandelen enkel. For et utvidet butikk - og servicetilbud finner man Bergen sentrum innen ca. 10 minutters gange. For studenten er det kort vei til Universitetsområdet på Høyden, Handelshøyskolen BI, Høyteknologisenteret og VilVite-senteret. Sentrumskjernens beste rekreasjonsområde, Nygårdsparken, finner man også innen en kort spasertur. Her kan også nevnes BI-stranden like i nærheten. Det er gode kollektivtilbud i området. På holdeplassen Møhlenpris finner man totalt 35 linjer som tar deg til alle bydelene. Nærmeste bybanestopp finner man på Florida. Det er også kort vei til flere bysykkelstativer, noe som gjør det enkelt å komme seg raskt rundt. For den turglade er det kort vei til alle byfjellene. Her kan nevnes Løvstakken, Damsgårdsfjellet, Fløyen og Ulriken innen kort avstand. For den som liker å trene innendørs finner man EVO damsgård, Sammen studentsenter, Crossfit Bryggen og Sats Nygård for å nevne noen. Alt i alt en fantastisk beliggenhet med kort vei til alt man trenger i en travel hverdag.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  I området er det tilsvarende bebyggelse med bygårder.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av naturstein, murt i betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med skiferstein. Taket er ikke besiktiget

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Det veggmonterte avløpet til vaskemaskin og vannlåsen under servant ble skiftet i 2023. Avløp til vaskemaskin ble byttet grunnet en liten knukket plastbit øverst ved åpning. Vannlås under servant ble skiftet samtidig. - Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Ja. Mai 2022 var det tett sluk i felles kjeller med tilbakeslag. Rørlegger var raskt på sted og fikk suget ut. Tilbakeslaget skyldtes feil i kommunale rør under kommunal vei og ble raskt tatt hånd om. - Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. I 2020 ble det byttet ut felles varmtvannsrør, samt rør for varmtvannssirkulasjon. Dette innebærer ikke leilighetens egne rør frem til koblingspunkt på fellesrør. - Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. I begynnelsen av 2020 ble det byttet og lagt nytt tak på bygget, samt nye takrenner. For ytterligere informasjon se vedlagt egenerklæringsskjema.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Stian Jakobsen har gleden av å presentere Konsul Børs`gate 27! En flott 2-roms selveierleilighet med arealeffektiv planløsning og god standard. Bygget har i nyere tid gjennomgått flere oppgraderinger. Her kan nevnes utskifting av tak på bygget og gjennomgående rør i 2020, samt renovert utvendig vegg mot bakgård i 2020. Alle flater er malt i behagelige delikate farger, parkett i hele boligen forutenom bad og deler av entrè. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget pent bad og kjøkken. Entrèen er lys og trivelig med god plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Det er også plass til annet ønskelig møblement. I entrèen er det porttelefon som slipper inn gjester. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til utsikt til bakgården. Fra stuen er det utgang til utvendig rømningsvei. Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisebord. Flott takhøy kjøkkeninnredning som er lys og moderne med slette hvite fronter og laminat benkeplate med fliser på vegg over. Her er rikelig med skapplass for oppbevaring av kjøkkenutstyr. Integrerte hvitevarer er platetopp m/induksjon (2021 - Samsung), stekeovn og oppvaskmaskin (2022). Leilighetens soverom er av god størrelse med plass til ønsket innredning - dobbeltseng, nattbord. Soverommet er utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe. Badet er pent helfliset i lyse og moderne farger og har gulvvarme. Det er innredet med servant med hylleinnredning, vegghengt toalett og dusjkabinett. Badet har en halvvegg som skaper et naturlig skille mellom bad og vaskeromsdel hvor det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Tilhørende leiligheten medfølger en bod på ca. 5 m² i byggets underetasje.

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom - Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det er observert ujevne/høydeforskjeller på overgangene mellom flisene, badet vil fungere med dette avviket. Våtrom - Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det er observert ujevne/høydeforskjeller på overgangene mellom flisene, badet vil fungere med dette avviket. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Våtrom - Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. WC og innvendige vann- og avløpsrør: På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalteåpning hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning. Det er ikke lokalisert rørfordelerskap til vannrørene. Rørene skal ledes til fordelerskap som har drensåpning som ledes til gulv med sluk (drensåpningen leder eventuelt lekkasje vann til rom med sluk). Det er viktig og påse at rørene ledes til rom med sluk/lekkasjesikring.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 600 000,- (Prisantydning) 125 613,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 140,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   106 182,- (Omkostninger totalt)   3 831 795,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  6508

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  808801

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2911683

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  47/327

  Felleskostnader pr. mnd
  2685

  Felleskostnader inkluderer
  Utvendig byggforsikring, nedbetaling lån, sparing, avtale skadedyrkontroll, varmtvann, trappevask, strøm til fellesareal, securitas og avtale med Anticimex. Styret opplyder at fellesutgifter vurderes å heves ved neste styremøte pga. renteøkning.

  Andel fellesgjeld
  121383

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-14T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  3440

  Andel fellesformue
  9240

  Andel fellesformue per dato
  2023-08-14T22:00:00Z

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Långiver: DNB ASA Lånet forventes nedbetalt: 2035 Rentebetingelser: 8,85 %

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt men skal godkjennes av styret. Vanlige naborettslige regler gjelder.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/164/321/4: 29.03.1910 - Dokumentnr: 909486 - Best. om vann/kloakkledn. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4601 Gnr:164 Bnr:321 Gjelder denne registerenheten med flere 29.01.1992 - Dokumentnr: 2711 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 47/327 A.492.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 05.04.1910. Det foreligger også ferdigattest vedr. ombygging, datert 20.11.1991. Arbeidets art: Rehab./ombygging

  Vei, vann og avløp
  Vei: Offentlig vei til eiendommen. Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et uregulert område. Kommuneplan: PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % Arealformål: Sentrumsformål Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Beskrivelse: Møhlenpris Dekningsgrad: 100,0 % Beskrivelse: Historisk sentrum Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Beskrivelse: Luftkvalitet - rød sone Dekningsgrad: 100,0 % Kommunedelplan: PlanID: 15780000 Plannavn: BERGENHUS. KPD SENTRUM Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 10.12.2001 Dekningsgrad: 100,0 % Arealformål: Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 164/410 Bygningsnr: 139709233-1 Endring: Ombygging Bygningstype: Store sammenb. boligbygg på 5 etg. el. mer Status: Igangsettingstillatelse Dato: 08.06.2023 Andre opplysninger Eiendommen er berørtav Eviny Termo AS siH konsesjonsomra°de for Jernvarmeanlegg. Konferer megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 600 000,- (Prisantydning) 125 613,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 140,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,00))   106 182,- (Omkostninger totalt)   3 831 795,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  106182

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev