aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kristian Bings Vei 15 !
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kristian Bings Vei 15 !

BERGEN Kristian Bings vei 15

Strøken 3-roms selveierleilighet med nytt gulv, bad og kjøkken! Kort vei til alle hverdagsfasiliteter!

 • kr 3 590 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 590 000
 • Omkostningerkr 102 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 692 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 999
 • Soverom2
 • ArealP-rom 70 m²
 • Felleskostnaderkr 1 200
 • Tomt850.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 590 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  102 792 (Omkostninger totalt)

  3 692 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kristian Bings Vei 15 ! En innholdsrik og moderne selveierleilighet som ble pusset opp i 2023. Her kan nevnes nytt bad, gulv og kjøkken i tillegg til nymalte overflater. Her bor du sentralt i rolige omgivelser med kort vei til alle hverdagsfasiliteter. Litt om kvaliteter: - Åpen stue - og kjøkkenløsning - 2 store soverom - Lekkert bad og kjøkken fra 2023 - Separat vaskerom - Innvendig bod/kontor - Flott felles uteplass - Parkering - Kort vei til dagligvarebutikker, buss - og bybanestopp - Nærhet til de fleste Høyskoler og Universitet - Flotte turterreng i Byfjellene like i nærheten Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!

Kristian Bings vei 15, Vestland

 • Tomt
  850.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med asfaltert tilkomst, plen og noe beplantning.

  Beliggenhet
  Boligen har en attraktiv og sentrumsnær beliggenhet. Her kan du bo i rolige omgivelser med kort vei til sentrumskjernen og alle fasiliteter det byr på. Dagligvarebutikkene Joker Søndre Skogvei og Matkroken Blekenberg ligger en kort spasertur unna boligen. Like i nærheten finner du også Kronstad og Danmarksplass med flere dagligvarebutikker, restauranter, caféer og treningsenter. Det er flere barnehager og skoler i nærområdet: - Ny Krohnborg skole (1-10 klasse) - Møllebakken skole (1-10 klasse) - Kronstad skole (1-7 klasse) - Gimle Skole (8-10 klasse) - Årstad videregående skole. - St. Paul Gymnas. - Ny Krohnborg barnehage - Søre Skogvei barnehage (0-6 år) For studenten er det kort vei til alle studieinstitusjoner, som blant annet Handelshøyskolen BI, Høyskolen på Vestlandet, og Universitetet. For den turglade er det et flust av muligheter i byfjellene. Like i nærheten finner du Løvstien, og flere ruter opp Løvstakken. Det er også kort vei til Ulriken, Fløyen og Stoltzen. For den som liker å trene innendørs er man en kort spasertur unna SATS Damarksplass og Family sportsclub, samt Nr1 Fitness Kronstad. En liten spasertur unna boligen ligger bybanestoppet Kristian Borg. Herfra går bybane til Bergen Sentrum og til Fyllingsdalen. Nærmeste busstopp ligger ca. 200 m unna boligen.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av tilsvarende bebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Badet ble pusset opp i 2023. - Kjøkkenet ble montert i 2023. - Lagt nye laminatgulv i 2023. - Malt overflater i 2023.

  Innhold
  Gang(13,3m²), bad(5,9m²), vaskerom(2,4m²), soverom(6,6m²), soverom(11m²), kontor(4,6m²), stue og kjøkken(23,2m²). Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kristian Bings Vei 15 ! En innholdsrik og moderne selveierleilighet som ble pusset opp i 2023. Her kan nevnes nytt bad, gulv og kjøkken i tillegg til nymalte overflater. Her bor du sentralt i rolige omgivelser med kort vei til alle hverdagsfasiliteter. Leiligheten er godt utnyttet og har en god og arealeffektiv planløsning som sammen med store vindusflater, gir en lys og luftig atmosfære. Her vil du trives fra første stund! Entréen er stor og romslig hvor det er god plass til å henge av seg yttertøy og sette fra seg sko. Leiligheten har gjennomgående god standard med 1-stavs laminat på gulv og vegger malt i lyse og behagelige farger. I entrèen ligger en praktisk bod/kontor på ca. 4,6 m². En åpen stue-/kjøkkenløsning gir maksimalt utnyttelse av arealet og lar seg enkelt møblere med både sitte- og spisegruppe. Det er meget godt med naturlig lysinnslipp i rommet fra store vindusflater. Kjøkkenet er lekkert utført med en flott kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, og benkeplate av laminat med oppvaskkum i stål. Integrerte hvitevarer er induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl - og fryseskap. Her er rikelig med skap - og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Leiligheten har 2 romslige soverom hvor begge har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Badet er utført med lekre fliser på gulv og i dusjone, samt slette veggflater som gir et moderne uttrykk. Det er innredet med helstøpt servant med skuffer under, gulvstående toalett og dusjhjørne med dusjvegg i klart glass. Vegg i vegg med badet ligger et separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin pg plass til tørketrommel. Sameiet har flotte felles utearealer hvor man kan møblere med hagemøbler og nyte varme sommerdager.

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har fliser og malte flater, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Andre rom: Det ble gjennomført hulltaking fra mot vegg under terreng fra kontoret. Hulltaking er en inspeksjonsmetode hvor det borres et inspeksjonshull på 73mm fra tilstøtende rom for å undersøke for fukt/skader. Det ble gjennomført fuktkontroll med fuktindikator, denne ga ikke utslag for unormale fuktverdier. Ved inspeksjon viser det seg at det er benyttet plast på veggene som vender ut mot terreng. Plastfolie på isolasjon er bare aktuelt der mer enn halve veggen er over terreng. Plasten vil ellers hindre uttørking av veggen. Som følge av feil oppbygging bør veggene under terreng jevnlig kontrolleres. Varmtvannsbereder: Det er påvist at varmtvannsberederen er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  1 fast parkeringsplass.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Dagens planløsning samsvarer ikke med godkjente bygningstegninger mottatt fra Kommunen. Opprinnelig soverom ved entrè er omgjort til entrè og opprinnelig entrè er gjort om til soverom, samt at deler av bod er inntatt i entrè. Deler av opprinnelig sportsbod og bod er gjort om til vaskerom og bod/kontor. Det gjøres oppmerksom på at vaskerom, kontor og deler av entrè ikke er rom godkjent for varig opphold. En eventuell omsøking for godkjenning vil stå for kjøpers regning og risiko.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 590 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  102 792 (Omkostninger totalt)

  3 692 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet og i gangen, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12376

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  916678

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3300039

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  8/50

  Felleskostnader pr. mnd
  1200

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker felles byggforsikring og størm i fellesareal.

  Om sameiet
  Sameiet er enkelt organisert. Hele bygget fikk nytt elektrisk anlegg i 2022. Det skal ikke lagres private ting i garasjene. Lagring må skje i bod.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen fellesgjeld.

  Forkjøpsrett
  Sameiet har ingen forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Det er planlagt at sørveggen skal males i år. Det leies inn fagfolk for å utføre arbeide. Estimert kostnad per leilighet er ca. kr. 10 000,-.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Plenklipping gjøres på dugnad.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 20.01.2000 - Dokumentnr: 1513 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 8/50

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst via kommunal vei over i privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Årstad. Søndre skogveien og Blekenberg. PlanID: 17120000 Dekningsgrad: 100% Plannavn: Årstad/Fyllingsdalen/Laksevåg. Gnr 16 MFL., Turvei Riplegården - Langegården. PlanID: 17120000 Dekningsgrad: < 0,1 % (0,1 m²) Reguleringsformål: Annet friområde < 0,1 % (0,1 m²) Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Bebyggelse og anlegg 100% og grønnstruktur < 0,1 % (0,1 m²). Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Faresone ras 77,6% Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 590 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  102 792 (Omkostninger totalt)

  3 692 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  102792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- . Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  27 590,-. Utleggene omfatter kommunale avgifter, tinglysingsgebyr, elektronisk signering og amrkedspakke. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev