aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kronstadveien 19A!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kronstadveien 19A!

BERGEN Kronstadveien 19A

Lys og moderne 2-roms med stor balkong og gode sol- og utsiktsforhold! Gangavstand til alle hverdagsfasiliteter.

 • kr 3 290 000
 • BRA 57 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 317 983
 • EierformAndel
 • Byggeår1 987
 • Soverom1
 • ArealP-rom 53 m²
 • Andel fellesgjeldkr 10 382
 • Felleskostnaderkr 4 128
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 290 000 (Prisantydning) 10 382 (Andel av fellesgjeld)   3 300 382 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 317 983 (Totalpris inkl. omkostninger)
Planløsning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Roger Glesnes har gleden av å presentere Kronstadveien 19A! En lekker 2-roms leilighet med solrik balkong og flott utsikt! Fra leiligheten har du gangavstand til det du måtte trenge - dagligvarebutikk, Bergen sentrum, Haukeland sykehus, Høgskulen på Vestlandet, bybanestopp og flotte turområder. Litt om kvaliteter: - Høy 1.etasje - Lys og moderne - Arealeffektiv planløsning - Stor balkong på ca. 8,7 m² - Flotte utsiktsforhold - Åpen løsning mellom stue og kjøkken - Enstavs parkett - Pent bad og kjøkken - Walk in closet - Ekstern bod på ca. 4,8 m² - Ingen dokumentavgift - Attraktiv og sentral beliggenhet med kort vei til alle hverdagsfasiliteter. Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!

Kronstadveien 19A, Vestland

 • Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser, gangveier, murer og diverse beplanting.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et veletablert og rolig boligområde sentralt på Kronstad, med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Her er blant annet kort vei til dagligvarebutikker, skoler og barnehager, kollektivtransport og treningsmuligheter. I tillegg er det kort gangavstand til store arbeidsplasser og studiesteder som Haukeland sykehus, Haraldsplass, Høyskolen på Vestlandet, UiB og BI. Den sentrale beliggenheten gjør boligen med andre ord svært anvendelig for alle og enhver. Nærmeste dagligvarebutikk er KIWI Kronstad kun en kort gåtur unna. For flere alternativer ligger Rema 1000 Danmarksplass, SPAR Kronstadparken og Extra Danmarksplass, alle like i nærheten. For et større og bredere servicetilbud er det henholdsvis 10 minutter til Bergen Sentrum, og 11 minutter til Sletten Senter. Boligen har kort vei til både barnehager og skoler. Her kan nevnes: Skoler: - Kronstad skole (1-7 kl.) - Møllebakken skole (1-10 kl.) - Ny Krohnborg skole (1-10 kl.) - DaVinci Montessoriskole (1-7 kl.) - Gimle skole (8-10 kl.) - Årstad videregående skole - St. Paul gymnas Barnehager: - Hunstad barnehage (1-6 år) - Kronen barnehage (1-6 år) - Gimle oppveksttun barnehage (0-6 år) I området rundt Kronstad, Minde og Landås er det flere fantastiske turmråder med blant annet Ulriken, Isdalen, Løvstakken, Strandafjellet og Store Lungegårdsvann. Det tar for øvrig i underkant av 30 minutter til Montana - som er starten på Ulriken opp. Skulle en ønske å trene inne har SATS, Itrain Danmarksplass, Sportic AS, Fight & Fitness og Trene Sammen Årstad alt en skulle trenge. Når det kommer til kollektivtransport, er det kort vei til både buss og bybane. Nærmeste busstopp er Krohnsminde. Herifra kan du ta rutene 20, 27, 28 og 403. Like bortenfor finner du bybanestoppet Danmarksplass, som kan ta deg til både Bergen Sentrum og Flesland. Fra Bybanestoppet Kronstad går linje 2 til Oasen Terminal og Bergen Sentrum. Det er ca. 5 minutter til Bergen Sentrum med bil.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Opplysninger fra hjemmelshaver: - Parkettgulvene ble lagt for 3 år siden. - Veggflatene ble malt for 3 år siden. - Varmtvannsberederen er fra 2022 (montert i 2023).

  Innhold
  Et drømmehjem kan være så mangt, men vi tror at et hjem skal ha en unik atmosfære og en sjarm som er til å ta og føle på. Beliggenheten må være perfekt og mulighetene mange. Nærhet til kollektivtrafikk, turområder og butikk. Aktiv Eiendomsmegling v/Roger Glesnes har gleden av å presentere en lekker 2-roms leilighet med svært attraktiv beliggenhet. Leiligheten er lys og moderne, og har en god planløsning med fin flyt mellom rommene. Leiligheten ligger i høy 1.etasje, og har stor balkong med flott utsikt, gode solforhold og plass til utemøbler. Fra leiligheten har du gangavstand til det du måtte trenge - dagligvarebutikk, Bergen sentrum, Haukeland sykehus, Høgskulen på Vestlandet, bybanestopp og flotte turområder. Velkommen inn! Alle flater er malt i behagelige delikate farger, gulvet er moderne, lys enstavs parkett i hele boligen forutenom bad som selvsagt har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Det første som møter deg i leiligheten er en lys entré med gode oppbevaringsmuligheter for sko og yttertøy i garderobeløsning. Porttelefonen lar deg enkelt slippe inn kjente og kjære. I gangen ligger et walk-in-closet innredet med praktisk garderobeløsning. Stuen lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, TV-møbel og spisegruppe. Store vindusflater sørger for rikelig med lysinnslipp og flott utsikt over nabolaget og opp mot Løvstakken. Fra stuen er det utgang til herlig balkong med flott utsikt og gode solforhold. Balkongen er overbygget så her kan både soldager og vanlige bergensdager nytes. Flott kjøkken utført med slette hvite fronter og benkeplate av laminat med nedfelt vask. Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap og komfyr. Her er rikelig med skap, hyller - og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Badet er utført med blå fliser på gulv, tapet og fliser på veggflater. Det er innredet med benkeskap med servant, speilskap toalett, dusjhjørne og vegghyller. Badet har gulvvarme, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Leilighetens soverom er lyst og luftig med plass til ønsket møblering - dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Tilhørende leiligheten er det en bod i kjelleren på 4,8m².

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har 1-stavs parkettgulv. Vegger: Badet har fliser malt strie, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det er påvist at badet er oppført etter eldre forskrifter. Utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre bad. Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Sluket er plassert bak forhøyet kant i dusjsonen. Eventuelt lekkasjevann vil ikke ledes direkte i sluket. Det bør lages åpning inn til sonen hvor sluket befinner seg. Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på de eldste vinduene og altandøren bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene og altandører vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. WC og innvendige vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Elektrisk anlegg og samsvarserklæring: Det elektriske anlegget er av eldre dato. Det bør som et minimum gjennomføres el-kontroll av hele anlegget.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Brl. har 38 plasser i fellesgarasje. De øvrige har parkeringsplass. El bil lading. Styret sender mail dersom ny andelseier skal belastes for lading ved eierskifte. Det er også mulig å parkere på felles parkeringsplass på borettslagets eiendom hvor det også er mulig å leie elbillader (Gjeldende pris er ca. 250kr fast leie + forbruk av strøm som betales via app).

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000 (Prisantydning) 10 382 (Andel av fellesgjeld)   3 300 382 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 317 983 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, balansert ventilasjonsanlegg, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekabler er ikke kontrollert.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  744338

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2828485

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 49.536,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader. Kostnader for strøm og innboforsikring er ikke hensyntatt.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  4

  Part.obl.nr.
  953221705

  Felleskostnader pr. mnd.
  4128

  Andel fellesgjeld
  10382

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-20T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  31716

  Borettslaget
  Kronstadveien Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953221705

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. Vennligst se vedtekter og bob.no for regler rundt forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og 2 personer har meldt seg.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Nordea Bank Norge Asa Lånenr.: 60048037715 Lånebeskrivelse: Nordea, Annuitet, Flytende rente Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,95% Andel av saldo 10 382,42 Innfrielsesdato: 30.06.2031 Total fellesgjeld for Kronstadveien Borettslag pr. 21.04.2023: 992 385,00

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP0003233787

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er vedtatt forbud mot dyrehold. Styret kan likevel samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for Nybygg blokk B datert 23.02.1989. Det foreligger ferdigattest for Nybygg blokk C datert 01.03.1988.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Adkomst via kommunal vei over i privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: 70000 PlanID: Årstad/Bergenhus. Midtre Årstad. Reguleringsformål: Kjøreveg < 0,1 % (0,0 m²), Parkering < 0,1 % (0,0 m²), Grønnstruktur < 0,1 % (0,0 m²). Hensynssoner: Bevaring kulturmiljø < 0,1 % (0,0 m²) Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018 PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen: Danmarksplass-Kronstad 100,0 % Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Luftkvalitet - rød sone 100,0 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Vei støy - gul sone 36,3 % Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: Vei støy - Rød sone 0,2% Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 162/205 - Garasjeuthus anneks til bolig. Eiendom 162/470 - Tilbygg. Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000 (Prisantydning) 10 382 (Andel av fellesgjeld)   3 300 382 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 317 983 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Roger Glesnes

Megler

Roger Glesnes

91 66 15 34

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev