aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Kronstadveien 23C.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Kronstadveien 23C.

BERGEN Kronstadveien 23C

Kronstad| Stor topp/endeleilighet med enormt potensiale og suveren utsikt! Fast p-plass i garasje. Gangavstand til "alt"

 • kr 5 490 000
 • BRA 118 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 490 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 519 636
 • EierformAndel
 • Byggeår1989
 • Soverom3
 • ArealP-rom 108 m²
 • Andel fellesgjeldkr 12 035
 • Felleskostnaderkr 4 681
 • Tomt7 639 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 490 000 (Prisantydning) 12 035 (Andel av fellesgjeld)   5 502 035 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   5 519 636 (Totalpris inkl. omkostninger)
Kronstadveien 23C | Plantegning
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Kronstadveien 23C. Leiligheten har en praktisk planløsning, tre soverom og solrik balkong! Med litt kjærlighet og noen oppgraderinger kan denne leiligheten virkelig bli et drømmehjem!
 • TV og internett inkl. i felleskostnadene.
 • Ventilasjonsanlegget er nylig oppgradert.
 • Kort vei til alt av servicetilbud!
 • Solrik balkong på 10,3 kvm.
 • Fast garasjeplass.
 • Ingen dokvgift.
 • Flere flotte turområder i området.
 • Veldig gode kollektivtilbud.
 • Kort gangavstand til Kronstad oppveksttun.
 • Kort gangavstand til bybanestopp. Følgende rom er inkludert i P-rom: Gang, bad/wc, vaskerom, tre soverom og stue/kjøkken. Hjertelig velkommen på visning - husk å melde deg på visnining!
 • Rommets størrelse gjør det enkelt å dele inn i ulike soner.

  Kronstadveien 23C, Vestland

  • Tomt
   7639m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er felles og opparbeidet med asfalterte veier samt grøntareal.

   Beliggenhet
   Eiendommen har en sentral og trivelig beliggenhet på Kronstad/Danmarksplass. Gangavstand til det du måtte trenge. Dagligvarebutikk, søndagsåpen butikk, Bergen sentrum, Haukeland sykehus, Høyskolen i Bergen, Universitetet i Bergen og Handelshøyskolen BI. Bybanestoppet på Danmarksplass er i umiddelbar nærhet, og det er kort vei til Danmarksplass som er et supert utgangspunkt for kommunikasjon til øvrige bydeler. Kort vei til skoler og barnehager. Dagligvare og restaurant Like nedenfor boligen er det dagligvarebutikk. Videre er det større utvalg på Danmarks plass hvor du finner du noe for en hver smak. Området blomstrer nemlig av herlige avslappet spisesteder med riktig atmosfære. Kranen - Colonial i solhemsviken passer perfekt for en bedre frokost eller brunsj. Videre er det flere steder som absolutt er et verdt besøket! Bien som er inspirert av den franske bistrostilen med klassisk mat og drikke i ekte omgivelser. Mingle Gastrobar er en kombinasjon av restaurant og bar, med fokus på smaksrike småretter. For den spreke og aktive For den aktive og turglade er det kort vei til flotte løyper opp Ulriken, rundt Lungegårdsvannet eller de andre byfjellene. Om du foretrekker innendørs trening er det kort vei til en rekke sentre som bl.a. SiB trening, samt Stamina og Itrain på Danmarksplass. Besøk gjerne også AdO Arena (Alexander Dale Oen Arena) som ligger på motsatt side av Lungegårdsvannet og er et svømmeanlegg med olympisk standard, sklier, stupebrett og varmekulp.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, bygårder, tomannsboliger og småhus.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jan Eirik Bjordal: Vinduer: Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Etasjeskiller: Av betongdekke. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Innvendig > Overflater Avvik: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Avvik: ålt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Innvendig > Innvendige dører Avvik: Noe hakk og riper samt svelling på dører mot bad. Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken Avvik: Eldre kjøkkeninnredning med hakk og striper. Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom Avvik: TG vurdert på alder og slitasje. Tekniske installasjoner > Vannledninger Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Avvik: Sikringsskap henger i felles gang. Utvendig > Vinduer Avvik: Vinduer av eldre årgang vurderes til TG2 på bakgrunn av alder og slitasje. Utvendig > Dører Avvik: Dører er vurdert etter alder og slitasje. Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 3: Våtrom > Generell > Bad Avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000. Våtrom > Generell > Vaskerom Avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Sammendrag selgers egenerklæring
   - Ventilasjonsanlegget ble byttet i 2022. - Ny membran på terrassen - via borettslaget. - Alle vinduene som vender mot vest er skiftet av Byggmester Garnes for få år siden.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 5.etg: 118 kvm BRA / 108 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 5.etg: gang (14,5 kvm), bad/wc (3,7 kvm), vaskerom (4,3 kvm), wc (1,9 kvm), soverom (10,9 kvm), soverom (13,3 kvm), soverom (15,3 kvm) og stue og kjøkken (39,1 kvm). I tillegg medfølger 2 stk innvendige boder på ca. 5,2 kvm og 4,6 kvm. og 1 stk ekstern bod på ca. 5,6 kvm.

   Standard
   Ditt nye hjem kan være så mangt. Størrelsen skal selvfølgelig være av det generøse slaget, og det må være potensiale for å skape drømmehjemmet når en skal pusse opp. Beliggenheten er et absolutt! Et barnevennlig nabolag og kort skolevei betyr mye når en skal velge hvor en vil bo. Stor balkong med gode solforhold er også et krav! I Kronstadveien 23 C kan du krysse av alle disse tingene på sjekklisten. Innvendige overflater Gulv: Belegg. Vegger: Malte plater. Tak: Malte plater. Entré: Romslig entré med god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Bad/vaskerom: Badet og vaskerommet har noe oppgraderingsbehov (se tilstandsrapporten). Badet inneholder dusj hjørne og servant. Vaskerommet inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Soverom: Leiligheten har 3 soverom, alle av god størrelse og god takhøyde. På alle soverommene er det god plass til dobbeltseng, nattbord og annet passende møblement. Stue: Luftig og trivelig stue med utgang til solrik balkong på 10,3 kvm. De store vinduene sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn og en flott utsikt over omgivelsene. Stuens størrelse gir god mulighet til å innrede stuen med både tv- og spisestue. Kjøkken: Leiligheten byr på åpen kjøkken/stue løsning som skaper en lys og god atmosfære. Lyst kjøkken med noe moderniseringsbehov. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter og benkeplate av laminat. Det er god skap- og benkeplass for matlaging og lagring på kjøkkenet. Andre opplysninger: - Vannledninger av kobber. - Avløpsrør av støpejern. - Balansert ventilasjon. - Varmtvannstank på ca. 198 liter. - Sikringsskapet henger i felles gang.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   TV og internett er inkludert i felleskostnadene.

   Parkering
   Parkeringsplass i felles garasjeanlegg tilrettelagt for elbil-lader.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkkenet og vaskemaskin. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   5 490 000 (Prisantydning) 12 035 (Andel av fellesgjeld)   5 502 035 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   5 519 636 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   Elektrisk oppvarming.

   Energiklasse
   G

   Info energiklasse
   Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  • Formuesverdi primær
   1020200

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   3672721

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   For aktuell leilighet vil det være strøm, innboforsikring etc.

   Tilbud på finansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Andelsnummer
   85

   Part.obl.nr.
   953221705

   Felleskostnader pr. mnd.
   4681

   Andel fellesgjeld
   12035

   Andel fellesgjeld år
   2023

   Andel fellesgjeld per dato
   2023-05-21T22:00:00Z

   Andel fellesformue
   36762

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Kommentar kommunale avgifter
   Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

   Borettslaget
   Kronstadveien Borettslag

   Borettslagets org.nr
   953221705

   Gebyr forkjøpsrett
   7769

   Forkjøpsrett
   Selger har satt som vilkår for kjøp at gebyr for utlysing av forkjøpsrett 7 769 kroner dekkes av kjøper.

   Styregodkjennelse
   Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

   Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
   Det vil bli en økning på nyåret i tråd med konsumpris indeksen.

   Lånebetingelser fellesgjeld
   Bank: Nordea Bank Norge Asa Lånenr.: 60048037715 Lånebeskrivelse: Nordea, Annuitet, Flytende rente Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,95% Andel av saldo 12 034,16 Innfrielsesdato: 30.06.2031

   Sikringsordning fellesgjeld
   Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Klare Finans. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

   Borettslagets forsikringsselskap
   If Skadeforsikring NUF

   Polisenummer felles forsikring
   SP0003233787

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Det er ikke lov med hunder og utekatter. Husdyrhold skal søkes om til styret.

   Eierskiftegebyr
   6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for boligbygg datert 23.2.1989.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp. 

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er regulert til boligformål i følge Bergen kommune. Reguleringsplaner på grunnen PlanID: 70000 Plannavn: ÅRSTAD/BERGENHUS. MIDTRE ÅRSTAD Dekningsgrad: 100% PlanID: 65430000 Plannavn: ÅRSTAD. GNR 162 BNR 470 MFL., KRONSTAD OPPVEKSTTUN Dekningsgrad: 0,1% Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen) PlanID: 65430000 Reguleringsformål: 2011 - Kjøreveg Dekningsgrad: 0,1% PlanID: 65430000 Reguleringsformål: 2080 - Parkering Dekningsgrad: 0,1% PlanID: 65430000 Reguleringsformål: 3001 - Grønnstruktur Dekningsgrad: 0,1% Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen) PlanID: 65430000 Sonetype: 570 - Bevaring kulturmiljø Dekningsgrad: 0,1% Kommuneplan PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen PlanID: 65270000 Arealformål: 1130 - Sentrumsformål Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H570_3 Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensyssonenavn: H390_1 Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H220_3 Dekningsgrad: 36,3% Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen Eiendom: 162/205 Saksnr: 201906304 Eiendom: 162/470 Saksnr: 201626497 Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

   Adgang til utleie
   Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

   Legalpant
   Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   5 490 000 (Prisantydning) 12 035 (Andel av fellesgjeld)   5 502 035 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   5 519 636 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   17601

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 39 000,- Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 17 900,- Oppgjørshonorar: 6 990,- Tilrettelegging: 9 900,- Visninger: 2 000,-

  Tommy Myrtvedt

  Megler

  Tommy Myrtvedt

  98 08 63 25

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev